2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

desene normal bu ağrılar hepimizde var neredeyse
selam kızlar bugün annem geldi, aldıklarımızı yıkayıp ütülemiştik , büyük bir kısmını yerleştirdik. bakalım beğenicek misinizz:)))
çok güzel canım sağlıklı günlerde kullansın bebişin

inşallah annende yetişir canım ama yetişemesede şanslısın çünkü eşinin her iş elinden geliyor maşallah

inşallah tatlım..hayırlısıysa yetişir,yetişemezse de dediğin gibi,iyi ki eşim var

canım o kadar acemiyimki ne iyi olur bi türlü karar veremiyorum heran fikrim değişiyor
sanırım o kadar kanamam felan olursa ucuza almayı düşündüğüm gecelikten giyerim

bak canım pahalı geceliğe hiç gerek yok inanki normal doğumda okadar kanaman oluyorki üstün başın kan içinde kalıyor en iisi ucuzlardan alıp giyinmekve pedede gerek yok çünkü dayanmaz en iisi bebek bezi kullanmak bende ilkimde öyle olmuştu çünkü doğumdan sonra doktor sana söylüyor karnını arada sırada bastırcaksın her bastırdığında kan pırtlıyor bolca:)

herşeyin hayırlısı canım bence sezeryanla normal doğum arasındaki en büyük fark normal doğumda için tertemiz oluyor sezeryanda okadar olmuyormuşbide bünyeye bağlı ben ilkimde normal doğum 25 dikiş inanılmaz acılar problemler 1ay yattım hemen kalkma olayım olmadı oyüzden illaki normal olsun diye şartlandırmıyorum kendimi sezeryan olupta hemen kalkanları gördüğüm için hakkımızda herşeyin hayırlısı

ayyy deme öyle deme,içim bi hoş oldu,pırtlayacak haa,amaniiiiin :18: sezeryana dönüyorum ben o zaman hangi bebek bezinden alacaz peki canım? eşim 30 yaşa göre bebek bezi alacaz demek ki diye dalga geçiyo benimle

selam kızlar bugün annem geldi, aldıklarımızı yıkayıp ütülemiştik , büyük bir kısmını yerleştirdik. bakalım beğenicek misinizz:)))

Çok güzel olmuş canım. Her neyi varsa güle güle kullansın inşallah güzel bebişin.

ayyy deme öyle deme,içim bi hoş oldu,pırtlayacak haa,amaniiiiin :18: sezeryana dönüyorum ben o zaman hangi bebek bezinden alacaz peki canım? eşim 30 yaşa göre bebek bezi alacaz demek ki diye dalga geçiyo benimle

seni korkutmak istemedim canım ama bilmenizi istedim benim ilkimde hiç tecrübem yoktu körü körüne gittim öyle benim düştüğüm hiç bir tecrübeziliğe sizler düşmeyin benim gittiğim hastanede kocaman bez getirdiler hastane verdi ama şimdikiler veriyormu bilmiyorum ve inanki devamlı değiştirmek zorunda kaldımhatta annem yanımda kalıyordu gece kadıncağız devamlı o bezlerden arayıp bulup getiriyordu ahh annelereimizin hakkını nasıl öderiz canımya

anlat canım sen deneyimlerini,biz de neyle karşılaşacaz bilelim,korkuyorum ama yine de normal doğum istiyorum. annelerin hakkı ödenmez

Dün akşam geldi canım çok şükür. Yolda üşütmüş sanırım, grip olmuş. Karşımda uzanıyor şuan.

geçmiş olsun tatlım..eşimle film izleyecez biz de şimdi,Rosemary's Baby filmin adı..türkü gecesi yaptık dün,bugün de film gecesi yapıyoruz

anlat canım sen deneyimlerini,biz de neyle karşılaşacaz bilelim,korkuyorum ama yine de normal doğum istiyorum. annelerin hakkı ödenmez

merak ettiğiniz oldukça sorun ben anlatırım senin ve prensesinin hakkında ney hayırlıysa o olsun inşallah

bizde bayramda dolandık durduk devamlı ziyaretlere gittik ben bebiş gelince gezemiycem diye gezmedik yer bırakmadım:) eşimin ailesi düzceye gidecek kayınpederim ve kayınvaidemim mezar ziyareti edecekler eşim benim gidemiyceğimi biliyor geçen bayramda gidemedi kocişim baktım bana bişeyde demiyor hani son aylarımdayım diye bende canıms ende git ablanlarla dedim nasıl mutlu oldu gözlerinin içi parladı ayy bu erkeklerin kaç yaşında olsalarda bazen bir çocuktan farkları olmuyor

geçmiş olsun tatlım..eşimle film izleyecez biz de şimdi,Rosemary's Baby filmin adı..türkü gecesi yaptık dün,bugün de film gecesi yapıyoruz

Oh ne güzel :) İyi seyirler tatlım size.

Ben birazdan yatarım sanırım. Şimdiden herkese iyi geceler kızlar.

bende çıkayım inşallah bu gece en az 3kez uyanıırm ve rahatca uyurum yatınca başlıyor nefes daralması ayyy uykumu geri istiyorum zombi gibiyim resmen :)BU ARADA HERKESE İİ GECELER TONTİŞLER

slm kızlar benim ailem burda olmadığından bayram ziyareti kayınvalide ile başlayıp bitti 1. gün.oğlumda kuzeniyle beraber babaannede kalınca 3 gündür kendimi dinledim hazır yalnız kalmışken ve bu arada doğum hikayelerini okudum kendi dooğumumu düşündümde benim ilk doğumum 10 önceydi:))herkesin farklı herkesin mucizesi aynı değil hamileliğin gidişatı hem normal doğuma hem sezaryenle doğuma hazırlamalı anne kendini bence ben şahsen doğumumu normal yaptım yine doğal yolla istiyorum inşallahda öyle olur ama diğer bi anne adayı sezaryen olması daha iyi olacağı için sezaryen zaten alternatif olarak yapılıyor.
ben doğuma giderken ucuz bi gecelik almıştım mesala zaten doğumdan sonrada kullanmadım atmıştım yine öyle yapmayı planlıyorum.hastaneden bana doğumdan sonra ped vermişlerdi öyle bebek bezi felan almadım şimdi yine verirlermi bilmiyorum ama bebek bezini nasıl koyacam durcam onunla anlamadım benim öyle yoğun kanamam olmamaıştı ama bunda nasıl olur bilmem birde bende park yatak alıcam ve kenarlarına koruyucu almama gerek varmı 2. de olsa insan yaşadıkça öğreniyor 10 yılda baya şeyler değişmiş:))

oğluşunu allah bağışlasın canım park yatak 2 katlı oluyor canım zaten minikken üst katta yatıyor az büyüyünce alt kata alıyon ki düşmesin 10 yılda değişmezmi canım bayağı değişiyor demekki kişiye göre değişiyor benim ilkimde acayip kanamam olmuştu öyleki ayağa kalkınca hani dogum yaptıktan belli bir saat sonra yürütmek için ozman pat diye bayılıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…