bak canım pahalı geceliğe hiç gerek yok inanki normal doğumda okadar kanaman oluyorki üstün başın kan içinde kalıyor en iisi ucuzlardan alıp giyinmekve pedede gerek yok çünkü dayanmaz en iisi bebek bezi kullanmak bende ilkimde öyle olmuştu çünkü doğumdan sonra doktor sana söylüyor karnını arada sırada bastırcaksın her bastırdığında kan pırtlıyor bolca:)
inşallah hayırlısıyla normal doğururum ama sezaryen olma ihtimalide yüksek ben umudumu zeynep kamildeki doktora bağladım oda normal doğuramazsın derse yapacak bişey kalmıyor
tecrübelerini paylaştığın için sağol canım
ayyy deme öyle deme,içim bi hoş oldu,pırtlayacak haa,amaniiiiin :18: sezeryana dönüyorum ben o zaman hangi bebek bezinden alacaz peki canım? eşim 30 yaşa göre bebek bezi alacaz demek ki diye dalga geçiyo benimle
gözünaydın canım geçmiş olsun eşine
kendine dikkat et bari sana bulaşmasın tabi aynı evdeyken pek mümkğn olmuyorda yinede ıhlamur felan iç c vitaminli meyve ve yeşilliklerden yede bağışıklığın güçlensin
selam kızlar, nasıl geçti bayramınız? bizim ziyaretlerde geçti. artık evdeyiz. bu arada seastite sen nasıl oldun?? yavrus bu bahsetiğiniz ağrılar bende de oluyor. sabah kalkınca karnımı alttan tutuyorum aşağıları acıyor. bebek hareketlenince de alttan çıkıcak gibi sızı ve batma şeklinde acıyor. normal heralde..
ben ce de en mantıklısı normal doğum. bende normal doğumu yaşamak istiyorum fakat tek korkum sancılara dayanamayıp sezeryana alın beni derim diye korkuyorum inş rabbim sabrını verir. karar vermek bitirmenin yarısıdır derler ben kafamda normal doğumu şartlandırdım inş öyle olur.sırf bebeğime daha ii bakabilmek için normali istiyorum
sağol canm benm pembeden kaçış olmadı maalesef:)) ben bu kadar süslü değilim ama kızımı süsleyesim varmış:) bu arada kızlar ekim annelerinin bir topiği var acaip yararalı, bebişler büyürken diye. nelerle karşılaşıp ne yapıyorlar çokk yararlı.
ya canım belli olmuyo bi bakıyorum kanamam yok yarım saat sonra yeniden başlıyo Allahtan çok değil bide dün belimin ağrısından öldüm resmen 2büklüm dolaştım evin içinde sanırım bu çocuk erken gelmeye karar verdi içimde erken gelicekmiş gibi bi his var inş yanılırımda zamanında gelir oğlum
sağol canm benm pembeden kaçış olmadı maalesef:)) ben bu kadar süslü değilim ama kızımı süsleyesim varmış:) bu arada kızlar ekim annelerinin bir topiği var acaip yararalı, bebişler büyürken diye. nelerle karşılaşıp ne yapıyorlar çokk yararlı.
kız olunca pembeden kaçış olmuyo tatlım:) bende süslü değilim ama kızım olsaydı çok kokoş bişey olurdu . hmm arada açıp okumak lazım tecrübe kazanalım demi ama
Bayram haftası annemdeydim öyle gezme tozma yapmadık bir tek anne babalar görüldü o kadar. zaten son 3-4 gündür ayağa kalkarken şeyimi tuta tuta kalkıyorum sanki düşecekmiş gibi. boçak sanki kesiyo ayrıca resmen kemikleri acıyor. sanırsan genişliyormuş öyle dmiş bir kaç arkadaş. umarım öyledir çünkü biraz endişelenmeye başladım. 30unda randevum var zaten diyerek dr.u aramadım bayram diye.
onun dışında bir problemiyok.oğluşumun beşiğini yatağınıda evimize getirdik
slm kızlar nasılsınız dün bişeyler daha aldım kendime 3 lü pijama takımı sabahlığı polar pijamanın omuzdan düğmeleri var emzirmek için çok rahat Hamile ve Lohusa 3'l Pijama Seti - ocukmarket.com mavi olanı eşim çok beğendi özellikle sabahlığı polar olduğu için üşütmeyim gecelik kaldı onuda başkja yerden alcam daha uygun olsun dedim.
ya canım belli olmuyo bi bakıyorum kanamam yok yarım saat sonra yeniden başlıyo Allahtan çok değil bide dün belimin ağrısından öldüm resmen 2büklüm dolaştım evin içinde sanırım bu çocuk erken gelmeye karar verdi içimde erken gelicekmiş gibi bi his var inş yanılırımda zamanında gelir oğlum