2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inşallah hayırlısıyla normal doğururum ama sezaryen olma ihtimalide yüksek ben umudumu zeynep kamildeki doktora bağladım oda normal doğuramazsın derse yapacak bişey kalmıyor
tecrübelerini paylaştığın için sağol canım
ayyy deme öyle deme,içim bi hoş oldu,pırtlayacak haa,amaniiiiin :18: sezeryana dönüyorum ben o zaman hangi bebek bezinden alacaz peki canım? eşim 30 yaşa göre bebek bezi alacaz demek ki diye dalga geçiyo benimle
ne güzel demiş. ya ben külotlu hasta ezinden alıcam yeter diye düşünüyorum sonuçta fışkırmayacak ya bu kan
Dün akşam geldi canım çok şükür. Yolda üşütmüş sanırım, grip olmuş. Karşımda uzanıyor şuan.
gözünaydın canım geçmiş olsun eşine
kendine dikkat et bari sana bulaşmasın tabi aynı evdeyken pek mümkğn olmuyorda yinede ıhlamur felan iç c vitaminli meyve ve yeşilliklerden yede bağışıklığın güçlensin
Günaydın, herkese mutlu, huzurlu, güzel bir gün diliyorum...
günaydın canım iyi pazarlar

saol canım kanamam bi duruyo bi başlıyo belli olmuyo

selam kızlar bugün annem geldi, aldıklarımızı yıkayıp ütülemiştik , büyük bir kısmını yerleştirdik. bakalım beğenicek misinizz:)))

hepsi çok cici bunların tatlım odasıda tam prenses odası olmuş huzur içinde uyusun minik kızın inş

tatlım artık epidurasl doğum var sancıya dayanamazsan bi iğne yaptırırsın ağrısız normal doğum yaparsın

hepsi çok cici bunların tatlım odasıda tam prenses odası olmuş huzur içinde uyusun minik kızın inş

sağol canm benm pembeden kaçış olmadı maalesef:)) ben bu kadar süslü değilim ama kızımı süsleyesim varmış:) bu arada kızlar ekim annelerinin bir topiği var acaip yararalı, bebişler büyürken diye. nelerle karşılaşıp ne yapıyorlar çokk yararlı.

seastiree canm nasl oldun??

ya canım belli olmuyo bi bakıyorum kanamam yok yarım saat sonra yeniden başlıyo Allahtan çok değil bide dün belimin ağrısından öldüm resmen 2büklüm dolaştım evin içinde sanırım bu çocuk erken gelmeye karar verdi içimde erken gelicekmiş gibi bi his var inş yanılırımda zamanında gelir oğlum

çokk geçmiş olsun canm inş bebeişin daha dayanır, bende kanama olmasa da çıkacak gibi yapıyor bebiş. ayakta kalmamaya çalışıyorum..

saol canım benim inşş.bende ayakta kalmamaya çalışıyorum yatıyorum oturuyorum ama sanki gelicekmiş gibi benimki tatlım ya

kız olunca pembeden kaçış olmuyo tatlım:) bende süslü değilim ama kızım olsaydı çok kokoş bişey olurdu . hmm arada açıp okumak lazım tecrübe kazanalım demi ama

Selam kızlar

Bayram haftası annemdeydim öyle gezme tozma yapmadık bir tek anne babalar görüldü o kadar. zaten son 3-4 gündür ayağa kalkarken şeyimi tuta tuta kalkıyorum sanki düşecekmiş gibi. boçak sanki kesiyo ayrıca resmen kemikleri acıyor. sanırsan genişliyormuş öyle dmiş bir kaç arkadaş. umarım öyledir çünkü biraz endişelenmeye başladım. 30unda randevum var zaten diyerek dr.u aramadım bayram diye.

onun dışında bir problemiyok.oğluşumun beşiğini yatağınıda evimize getirdik

slm kızlar nasılsınız dün bişeyler daha aldım kendime 3 lü pijama takımı sabahlığı polar pijamanın omuzdan düğmeleri var emzirmek için çok rahat
Hamile ve Lohusa 3'l Pijama Seti - ocukmarket.com mavi olanı eşim çok beğendi özellikle sabahlığı polar olduğu için üşütmeyim gecelik kaldı onuda başkja yerden alcam daha uygun olsun dedim.

Merhaba ultrasonda muhtemel dogum tarihi ne kadar gercekcidir. Benim ilk once 13 ocakti sonra 11 ocak oldu aralikta olma durumu olabilirmi

inşallah öyle bişey olmaz canım ya zamanında sağlıkla gelsin yaramazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…