2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

son gösterdiğin daha uygun bence...

herşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de

herşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de

benmde sadece odayı kayınvaldemler aldı. ama sepet beşiğimizi (hani cibinlikli sallanan beşiklerden) annem aldı. annem ayrıca ressmen çeyiz yaptı minikime. ince battaniyeler alt üst takım nevresim takımı falan hep annemler aldı.

kaynvalidem ve kaynpedermden umudu kestm.
zaten önceki torunlarına da ne altn takmışlar ne para vermşler ne de herhangi bişi almşlar.
daha önce de burda bunun konusu olmuştu.
ben çok kızgınım bu konuda,çünkü ooh kolayca torun sahibi oluyorlar.
ha bnm ailem bişi yapmasa tmm okey dicem ama.
annemle babam ellernden geleni yaptılar da aldılar da.
neler yapmak istediler de ben istemedim,izin vermedm.

Oioii canim cok sansliymissin k validemler bi tek 260 tl verip baston pusetini aldilar... Benimannemlerde resmen kiz ceyizi duzer gibi gogus pedinden alt acma bezine biberonlarina kiyafetlerinev arana kadar hepsini aldilar...
Biz anne baba olarak bi parkbesigini aldik o kadar

Beni sakın yanlış anlamayın, sadece kendi düşüncem bu ama bence kayınvalideniz/kayınpederiniz vs. bu kişiler torunlarına bir şey almak zorunda değiller bence. Yani alırsalar elbette hoş olur, güzel olur. Ama bunun adı "hediye" olur. Ve birisine hediye almak mecburi bir şey değildir bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:
kzlar,cicişler bölümnde bi arkadaş bebişinin beşiğini paylaşnca birden aklıma dank! etti

uyku seti takımının içinde oluyor ya bu kenar koruyucular.
ve ben 2 tane nevresm takımı aldm bebeğime ve annem de yorgan ile döşeğini yastığını falan yapmıştı bilenler hatırlıyacak ki.
beşiğimizin yapımı yakında başlıyacak ve o parmaklıkları kapatmak gerek,yeni aklıma geldi
Allahtan ikeadan buldum 30 tl ye,umarm bizim beşiğimize de uyar.

o uyku setlernden almak isteseydm zaten çoktan ağız burun eğmişti bnm sevgili kocam!

Canim tabiki bisey almak zorunda degiller ancak bi taraf caba gosterip dunyanin seyini alirken bi tarafin bisey yapmadan durmasi bence tuhaf sonucta torun her iki tarafinda torunu...

Ki benim tarafimda kizim 3. Torun olacak esimin tarafinda ilk torun olacak

cnm bi taraf yaparken diğer bi taraf sadece bakıyorsa olmaz bence
hele ki bizim gibi zor geçinen ve süpriz bir bebeyle karşılaşan çiftler varsa

Canım anlıyorum ama aslında senin ailen de bir şey almak zorunda değil ki. Onların içinden gelmiş almış. Almaları tabii ki çok hoş, çok samimi ve sıcak bir durum. İnsanı mutlu ediyor eminim. Ama ne bileyim hani bebeğimin ihtiyacı olan her şeyin benim ailem ve eşimin ailesi tarafından alınması, benim ve eşimin ise hiçbir şey almamız gerekmemesi vs. bunlar bana tuhaf geliyor. Yani benim bebeğimin ihtiyacı olan ne varsa bunları almak zorunda olan kişi onun babası, yani eşim. Eğer ailenin durumu gerçekten kötüyse ve anne baba bir şeyler alabilecek durumda değilse, bebeğin ihtiyaçlarını anne babanın ailesi alıyorsa ve ihtiyaçların tümünü bir taraf alıp, diğeri öyle uzaktan izliyorsa amenna, anlarım sizi. Gerçi o zaman bile insanın aklına şu soru gelebilir. Almayan ailenin durumu ile alan ailenin durumu aynı mı? İkisinin de gücü var mı? vs.vs.

Yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Benim eşimin annesi oğluma mendil işlediği için bile ben çok sevindim. Ki yelek ördü, nevresimler aldı, beşiğinin örtüsünü diktirdi vs.vs. Birçok şey yaptı. Ama ben tutup da ondan bilmem kaç milyara bir oda takımı almasını bekleyemem. Onu almak zorunda olan kişi bebeğimin babası. Beklenecek birisi varsa bu kişi o kişi.

valla kızlar bizim oğlanın odasını kıyafetleri araç gereçleri herşeyini kayınpedirim aldı yani biz aldık o parasını verdi :)
annem de 1milyar verdi onunlada beşiğini bide ıvır zıvır şeylerini aldık..ben bitek emzik tutucu aldım oda 23 milyondu diye içime oturdu
çok fena alıştırdılar bizi cebimizden 5kuruş çıkmadı desem yeridir

selam kızlar,bi selam verip yatayım,uykudan kalktım şimdi yine yatacam,çok yoruldum..bugün kıızmın çantasını hazırlamıştım,akşam da kurumayan çamaşırlarını ütüledim,kendi pijamalarımı ve geceliğimi ütüledim,çantamı da hazırladım,artık içim rahat..içine şunları koydum eksik var mı acaba :44:

gecelik
pijama
hırka
çorap-atlet-külot-emzirme sütyeni ve atleti
göğüs pedi-ped-kağıt havlu-ıslak mendil
lierac-göğüs ucu kremi
eşofman takımı
yüz kremi
dudak parlatıcısı
ayna
terlik
lohusa tacı
tarak
diş fırçası-macun

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrr.uzun bi tatilden sonra işe gitmek zor geliyooo(ama naapalım işte bebeğimle doğumdan sonra daha fazla bir arada olmak için mecburen çalışıyorumm.güzel bi gün olur inşallajhhh..

günaydınlar.....

geçmişi okuyamadım,malum sayfalar dolusu yazılmış,umarım herkes iyidir ve çok güzel bir bayram geçirmiştir.Ben okula gideceğim birazdan,zor geliyor artık (

Gunaydin arkadaslar
uzun bi tatilden sonra ilk isgunu..allahtan kaytarmak gibi bi sansim var:) dun kizimi gormeye gittik dr a kilo simdiden 3158gr boy 48cm olmus..boy normalde kilo sıkıntılı:s
Bu gidisle sezeryani onericek gibi gorunuyo bu arada ilk nst mede girmis oldum..artik vakit bi an once gecsinde defnem gelsin diye bekliyorum.artik hamileliginde zorlugunu yasamaya baslayinca insan ne kdr bebegide olsa ciksada rahatlasam diye dusunuyo..adam gibi banyo yapip ozledim en cok..

herkese günaydınlarrr.uzun bi tatilden sonra işe gitmek zor geliyooo(ama naapalım işte bebeğimle doğumdan sonra daha fazla bir arada olmak için mecburen çalışıyorumm.güzel bi gün olur inşallajhhh..

günaydınlar.....

geçmişi okuyamadım,malum sayfalar dolusu yazılmış,umarım herkes iyidir ve çok güzel bir bayram geçirmiştir.Ben okula gideceğim birazdan,zor geliyor artık (

günaydın arkadaşlar. çalışanların Allah yardımcısı olsun ben evdeyken oturduğum yerden kalkamaz duruma geliyorum çoğu zaman , bayram beni epey yordu.

özgecim maşallah senin kuzun bir hayli tombiş , aman olsun zararı yok pofidik bebek ne güzel olur :) gerçi sezeryan pek istemiyorsun gibi ama sağlıklı sıhhatli kucağına alda nasıl doğdugunun çokta önemi kalmıyor o noktada. resmi varmı annesi bi görseydik. benim randevumda 1 kasımda. seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi. yalnız benim kesin sezeryan olduğu için 22 kasımda geliyor miniğim.

ohh ne güzel çantada hazırlanmış, şuan tek eksik bebiş gibi gözüküyor. hayırlı doğumlar canım. benim daha çantam hazır değil. herşeyimi aldım ama çekmecelerde duruyor henüz elim varıpta çantaya yerleştirmedim.

mavili salıncağın lacivert turunculusu bende var. sallarken ayakları kalkıyor. parkeye çarpıpı pat küt ses yapıyordu. ayakları süngerle kaplayıp bantladım iğrenç bi görüntü oldu. şimdi kızımın odasında yarı kapalı şekilde duruyor binmek istediği zaman ayaklarını açıyorum ama açık hali nerdeyse odanın ortasına kadar geliyor. bunların daha küçük ayaklı daha az yer kaplayanları var. bilseydim ondan alırdım veya hiç almazdım. çok lazım birşey değil aslında ama ilk bebekte ne gördüysek aldık 2 sene önce. şimdiki bebeğe alacak birşey kalmadı :)

günaydın güzel annişlerrrrrrr ve tatlı bebişleri... inş. herkesin bayramı güzel geçmiştir. bugün bayram sonrası ilk iş günü çok sıkıcıııııı...... ama işte son üç haftam:) sonra uzun bi süre ev hanımı olcam:) tabi bebişimle sağlıklı sıhhatli inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…