ya canım ben salıncağı yemek masası almayıp bunu almayı düşündüm yani 6 aydan 9 aydan sonra da oturtup yemeğini yedirebilirim diyedüşünerek almak istedim.mesela uyuyorken oturduğumuz odada yatırırm onun içine hem de
herşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de
herşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de
Beni sakın yanlış anlamayın, sadece kendi düşüncem bu ama bence kayınvalideniz/kayınpederiniz vs. bu kişiler torunlarına bir şey almak zorunda değiller bence. Yani alırsalar elbette hoş olur, güzel olur. Ama bunun adı "hediye" olur. Ve birisine hediye almak mecburi bir şey değildir bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Beni sakın yanlış anlamayın, sadece kendi düşüncem bu ama bence kayınvalideniz/kayınpederiniz vs. bu kişiler torunlarına bir şey almak zorunda değiller bence. Yani alırsalar elbette hoş olur, güzel olur. Ama bunun adı "hediye" olur. Ve birisine hediye almak mecburi bir şey değildir bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
Canim tabiki bisey almak zorunda degiller ancak bi taraf caba gosterip dunyanin seyini alirken bi tarafin bisey yapmadan durmasi bence tuhaf sonucta torun her iki tarafinda torunu...
Ki benim tarafimda kizim 3. Torun olacak esimin tarafinda ilk torun olacak
herkese günaydınlarrr.uzun bi tatilden sonra işe gitmek zor geliyooo(ama naapalım işte bebeğimle doğumdan sonra daha fazla bir arada olmak için mecburen çalışıyorumm.güzel bi gün olur inşallajhhh..
günaydınlar.....
geçmişi okuyamadım,malum sayfalar dolusu yazılmış,umarım herkes iyidir ve çok güzel bir bayram geçirmiştir.Ben okula gideceğim birazdan,zor geliyor artık(
Gunaydin arkadaslar
uzun bi tatilden sonra ilk isgunu..allahtan kaytarmak gibi bi sansim var:) dun kizimi gormeye gittik dr a kilo simdiden 3158gr boy 48cm olmus..boy normalde kilo sıkıntılı:s
Bu gidisle sezeryani onericek gibi gorunuyobu arada ilk nst mede girmis oldum..artik vakit bi an once gecsinde defnem gelsin diye bekliyorum.artik hamileliginde zorlugunu yasamaya baslayinca insan ne kdr bebegide olsa ciksada rahatlasam diye dusunuyo..adam gibi banyo yapip ozledim en cok..
ohh ne güzel çantada hazırlanmış, şuan tek eksik bebiş gibi gözüküyor. hayırlı doğumlar canım. benim daha çantam hazır değil. herşeyimi aldım ama çekmecelerde duruyor henüz elim varıpta çantaya yerleştirmedim.selam kızlar,bi selam verip yatayım,uykudan kalktım şimdi yine yatacam,çok yoruldum..bugün kıızmın çantasını hazırlamıştım,akşam da kurumayan çamaşırlarını ütüledim,kendi pijamalarımı ve geceliğimi ütüledim,çantamı da hazırladım,artık içim rahat..içine şunları koydum eksik var mı acaba :44:
gecelik
pijama
hırka
çorap-atlet-külot-emzirme sütyeni ve atleti
göğüs pedi-ped-kağıt havlu-ıslak mendil
lierac-göğüs ucu kremi
eşofman takımı
yüz kremi
dudak parlatıcısı
ayna
terlik
lohusa tacı
tarak
diş fırçası-macun
kızlar ben bebe yemek yeme masası yerine salıncak almayı düşünüyorum aranızdan alan ya da kullanan var mı
bir de ana kucağı almıcam puset alıcam sizce kızlar
Eki Görüntüle 541439
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?