2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar dün akşam inanılmaz bir sancı başladı nefes alamadım belim ağrıyor karnıma sanki bıçak batırıyorlar 3 dakika anca sürdü ama ömrümden ömür gitti birde öyle nazlı bir kızda değilim ama hayatımda ilk defa acıdan ağlıyacaktım neyseki eşim evdeydi hemen hastaneye gittik nts'ye bağladılar tabi hastaneye gidene kadar sancılar azalmıştı bu sefer doğracam herhalde dedim neyseki nts sonuçları ve bebeğin kalp atışları normal çıktı gece sancılar devam ederse gel mutlaka dediler ama gece iyiydim.
kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama normal doğum yapacaklara Allah yardım etsin dayanılır gibi değil

çok geçmiş olsun canım bebişin sana şakamı yaptı acaba?

Günaydın kızlar..
nasılsınız?
çalışanlara kolaylıklar diliyorum..
bizde pazar akşamı hastanedeydik.
ben gene üşütmüş olmalıyım ki midem ve sırtıma bıçaklar saplanıyodu sanki.
nefes alamadım.
acile gittik serum falan taktılar ancak kendime geldim..
benim en fazla 4 haftam kaldı sanırım..
doğum gittikçe yaklaşıyor :18::18:

amin cn allah bizlere sabır versın tek avazda doğurmak nasip eder inş. ben sankı sezeryandan daha cok korkuyorum normalın de bıcakla kesmelerınden yanı kısaca doğumdan korkuyorum

kızlar bişey sorcam, el ve ayaklarında özellikle parmak kısımlarında kaşıntısı olan var mı? ben de son bir haftadır el ayak kaşıntısı var sanki böyle kırk tane sivri sinek aynı anda sokmuş gibi tatlı talı kaşınıyo ve hiç bişey kesmiyor geceleri özellikle deli ediyor beni. ayaklarım yara oldu hep kaşımaktan dr randevum c tesi 1 buçukta daha mı önce gitsem yoksa karar veremedim

Son düzenleme:

benim ilk hamileliğimde olmuştu canım şuan anlatmıcam sana ama sonu pek iyi yerlere gitmedi. sen şimdi korkma randevunada az kalmış dayanamayacak gibi olursan erken gidersin. ama ihmal etmemeni öneririm.

benim ilk hamileliğimde olmuştu canım şuan anlatmıcam sana ama sonu pek iyi yerlere gitmedi. sen şimdi korkma randevunada az kalmış dayanamayacak gibi olursan erken gidersin. ama ihmal etmemeni öneririm.

cnm son zamanlar da mı olmuştu senin de en iisi ben dr mu aryıp sörayım gel derse giderim bugün

amin cn allah bizlere sabır versın tek avazda doğurmak nasip eder inş. ben sankı sezeryandan daha cok korkuyorum normalın de bıcakla kesmelerınden yanı kısaca doğumdan korkuyorum

bende çok korkuyorum. ilkinde insan karambolden ne olduğunu anlamıyor ama ikincide başına ne geleceğini bilmek dahamı korkutucu nedir. :18::18:

cnm son zamanlar da mı olmuştu senin de en iisi ben dr mu aryıp sörayım gel derse giderim bugün

evet 36 haftada başlamıştı ama 3 hafta yaşadım o kaşıntılarla . daha sonra göbek hizasından aşağıda başladı.göbeğin alt kısmı , bacaklar. işte o zaman dayanılmaz olmuştu sen ara en iyisi. umarım seninki alerjik birşeydir. geçmiş olsun.

bunun sonucunda bebeğini mi kaybettin cnm yoksa

benimde o bıçaklar hep saplanıyor sırtıma bende nefes alamıyorum , meğer mide yanmasından oluyormuş. halbuki midede yanma çok az oluyordu , sırtıma batarken midem yanmıyordu ama gaviscon şurup verdi ne zaman sırtım ağrısa içiyorum yarım saate kalmadan kesiliyor. dr söyleyince çok saçma gelmişti ama doğruymuş. geçmiş olsun.

günaydınnn

bebek telsizi almayı düşünenler sanırım bugün şok markete gelecekti 50 tl civarında.

bende çok korkuyorum. ilkinde insan karambolden ne olduğunu anlamıyor ama ikincide başına ne geleceğini bilmek dahamı korkutucu nedir. :18::18:

en iyisi birbirimize destek olmak dunyada milyonlarca kadın doğuruyo bizmi kolay doğuramıyacağız demı yanı mesele ben hastaneye yetişememişim evde salonda doğmusun annem benı nasıl doğurmus dimi yani iyi teselli oldumu acep

Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama rahatsız olanlara geçmiş olsun bebeğini göreceklere gözün aydın diyorum.
biz iyi sayılırız. ben iyice ağırlaştım ve hala çalışıyorum ve çalışmaktan nefret ediyorum 36. haftama girdim ve sancılarım başladı bebişim iyice aşağıya indi yürümekte çok zorlanıyorum ayaktada çok duramıyorum ve daha 1,5 hafta çalışmam gerekiyor . sanırım 2 hafta sürem kaldı :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…