cnm bi taraf yaparken diğer bi taraf sadece bakıyorsa olmaz bence
hele ki bizim gibi zor geçinen ve süpriz bir bebeyle karşılaşan çiftler varsa
günaydın arkadaşlar. çalışanların Allah yardımcısı olsun ben evdeyken oturduğum yerden kalkamaz duruma geliyorum çoğu zaman , bayram beni epey yordu.
özgecim maşallah senin kuzun bir hayli tombiş , aman olsun zararı yok pofidik bebek ne güzel olur :) gerçi sezeryan pek istemiyorsun gibi ama sağlıklı sıhhatli kucağına alda nasıl doğdugunun çokta önemi kalmıyor o noktada. resmi varmı annesi bi görseydik. benim randevumda 1 kasımda. seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi. yalnız benim kesin sezeryan olduğu için 22 kasımda geliyor miniğim.
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama rahatsız olanlara geçmiş olsun bebeğini göreceklere gözün aydın diyorum.
biz iyi sayılırız. ben iyice ağırlaştım ve hala çalışıyorum ve çalışmaktan nefret ediyorum 36. haftama girdim ve sancılarım başladı bebişim iyice aşağıya indi yürümekte çok zorlanıyorum ayaktada çok duramıyorum ve daha 1,5 hafta çalışmam gerekiyor . sanırım 2 hafta sürem kaldı :18::18::18::18::18:
maşallah ne kadar büyümüşayy canım baya yorucu geçti yani tatilin... neyse işte dinlenirsin inşallah, eğer sana çok iş vermezlerse yani :))))
biz yarın dönüyoruz inşallah, çarş.da ordaki doktordan raporu almaya çalışacağım.. ist.daki doktorum özel muayenehaneye gittiğimiz için veremiyormuş rapor..
bu arada kızlar doktorum sezeryan için üç ayrı hastaneden seçim yapabileceğimi söyledi,
Florance nig.'de 6500 SGK ind. yok
osmanoğlu hastanesi 4000 SGK indirimi yok
hospitlium 3500 SGK indirimli hali
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum vallahibebişlerimiz inşallah vaktiyle gelir tatlışım anneciğinde biran önce gelsede sende rahat etsen :)))
malesef öyle insanlar çok fazla bende kimsenin kalbini kırmayacağım diye hep ezilirdim bu konularda ama son bir senedir takmıyoruminsanlar kabalaşmış canım bende bayramın 2 gününde annemin dayısını gittik annemler benim dayımlar eşleri teyzemim gelini filan işte neyse gittiğimiz yerdeki yengem 70 yaşında bir kadıncağız yazık inanırmısınız ben ve annem hariç okadar bayandan kimse popsunu kaldırmadı kadıncağız bana yavrum otur sen 2 canlısın diyor bende olurmu yengeciğim sen kaç yaşında kadınsın bizemi hizmet edecen dedim diğerleri yani yengelerim ve teyzemin 22 yaşındaki gelini hiç takmadılar bile onlara hizemt ettim durdum çaylarını bile ellerine verdim insanlarda sıkılma utanma insanlık namına bişey kalmamış
banada nazar deydi canımuyuyabiliyorsan uyu canım oohh yarsın prensesine ben gece 2 gibi yatıyorum ve 4.30gibi uyanıyorum 6 gibi uyuyorum bu arada nefesim daralıyor camdan bakıyorum dolaşıyorum az bişeyler yiyorum 8de uyanıyorum inanki okadar yorgunum ve uykum varki ama kafamı yastığa koyduğum anda nefesim acayip daralıyor az daha sabredeyim diyorum ohh doruk çıksın dışarıya bunların hesabi tek tek ödenecek (her yeri öpülerek)
var hemde nasılŞafak 32 çarşamba kontrol varkzım kaburgalarımı ezdi ya nefes alamıyorum sizde de öyle mi oluyoo:44:
hadi hayırlı olsun canımbebek şekeri sepetini sipariş ettim...
her ne kadar gitti gidiyordan nefret etsem de yine oradan...
benim annem bi sürü şey almış o kadarda alma dedim ama dinlemediherşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de
sağolsun kayınvalidemlerde iyi insanlardır ama uzaktalar bişey almadılar ama eşimde aldırmazdı zaten belki yanıma geldiklerinde bi hediye getirirler amaBeni sakın yanlış anlamayın, sadece kendi düşüncem bu ama bence kayınvalideniz/kayınpederiniz vs. bu kişiler torunlarına bir şey almak zorunda değiller bence. Yani alırsalar elbette hoş olur, güzel olur. Ama bunun adı "hediye" olur. Ve birisine hediye almak mecburi bir şey değildir bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
maşallah canım sen hazırlığı bitirdinselam kızlar,bi selam verip yatayım,uykudan kalktım şimdi yine yatacam,çok yoruldum..bugün kıızmın çantasını hazırlamıştım,akşam da kurumayan çamaşırlarını ütüledim,kendi pijamalarımı ve geceliğimi ütüledim,çantamı da hazırladım,artık içim rahat..içine şunları koydum eksik var mı acaba :44:
gecelik
pijama
hırka
çorap-atlet-külot-emzirme sütyeni ve atleti
göğüs pedi-ped-kağıt havlu-ıslak mendil
lierac-göğüs ucu kremi
eşofman takımı
yüz kremi
dudak parlatıcısı
ayna
terlik
lohusa tacı
tarak
diş fırçası-macun
herkese günaydınlarrr.uzun bi tatilden sonra işe gitmek zor geliyooo(ama naapalım işte bebeğimle doğumdan sonra daha fazla bir arada olmak için mecburen çalışıyorumm.güzel bi gün olur inşallajhhh..
günaydınlar.....
geçmişi okuyamadım,malum sayfalar dolusu yazılmış,umarım herkes iyidir ve çok güzel bir bayram geçirmiştir.Ben okula gideceğim birazdan,zor geliyor artık(
maşallah ,maşallah tombiş olmuş senin bebiş yaw acelesi var heraldeGunaydin arkadaslar
uzun bi tatilden sonra ilk isgunu..allahtan kaytarmak gibi bi sansim var:) dun kizimi gormeye gittik dr a kilo simdiden 3158gr boy 48cm olmus..boy normalde kilo sıkıntılı:s
Bu gidisle sezeryani onericek gibi gorunuyobu arada ilk nst mede girmis oldum..artik vakit bi an once gecsinde defnem gelsin diye bekliyorum.artik hamileliginde zorlugunu yasamaya baslayinca insan ne kdr bebegide olsa ciksada rahatlasam diye dusunuyo..adam gibi banyo yapip ozledim en cok..
günaydın güzel annişlerrrrrrr ve tatlı bebişleri... inş. herkesin bayramı güzel geçmiştir. bugün bayram sonrası ilk iş günü çok sıkıcıııııı...... ama işte son üç haftam:) sonra uzun bi süre ev hanımı olcam:) tabi bebişimle sağlıklı sıhhatli inş.
Günaydın kızlar..
nasılsınız?
çalışanlara kolaylıklar diliyorum..
bizde pazar akşamı hastanedeydik.
ben gene üşütmüş olmalıyım ki midem ve sırtıma bıçaklar saplanıyodu sanki.
nefes alamadım.
acile gittik serum falan taktılar ancak kendime geldim..
benim en fazla 4 haftam kaldı sanırım..
doğum gittikçe yaklaşıyor :18::18:
çalışan arkadaşlar allah kolaylık versingünaydın kızlar dün akşam inanılmaz bir sancı başladı nefes alamadım belim ağrıyor karnıma sanki bıçak batırıyorlar 3 dakika anca sürdü ama ömrümden ömür gitti birde öyle nazlı bir kızda değilim ama hayatımda ilk defa acıdan ağlıyacaktım neyseki eşim evdeydi hemen hastaneye gittik nts'ye bağladılar tabi hastaneye gidene kadar sancılar azalmıştı bu sefer doğracam herhalde dedim neyseki nts sonuçları ve bebeğin kalp atışları normal çıktı gece sancılar devam ederse gel mutlaka dediler ama gece iyiydim.
kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama normal doğum yapacaklara Allah yardım etsin dayanılır gibi değil
almak zorunda değiller diye düşünmeyin mesela bizde böyle oldu en azından ilkimde bebeğin herşeyini annem aldı kaynanam devamlı annen alıcak adettir dedi durdu kendisi bişey almadı ama bebeğimin adı konulcağı zaman herkezden önce kendisi atladı şükürkü ben tavrımı koydum aslında şöyle olmalı bu benim düşüncem her iki tarafta ufak güçleri yetecekleri kadar bişeyler alsalar hem anneye babaya destek olurlar hemde torunlarına bişey alma adına kendileride mutlu olurlar
sezeryan istemiyorum bu yüzden benim için ne kadar kilolu olursa o kadar kötü çünkü narkoz altına girmekten rahatsızlık duyuyorum..kızımız pek utangaç hiç göstermiyo kendini hemen elleriyle yüzünü kapatıyo:)
bende o tarihlerde doğurmuş olurum umarım..çünkü sabredicek hal ve sabır kalmadı ne yazıkki..
gunaydın tatlım aynı dert bendede var bende işteyim haftaya cuma son inş. kısmetse benım bel ağrım var şiddetli yürürken çok zor yürüyorum hayırlısıyla bi haftaya cuma olsaydı
ben bebeğimle aynı odada olacağım için düşünmüyorum canım ama fiyetı uygunmuşbebek telsizi almayı düşünenler sanırım bugün şok markete gelecekti 50 tl civarında.
hadi bakalım tontişin kaç kilo oldu öğrende gel. hayırlısı olsun canım ya sezaryende olsayarın sabah 10 randevu aldım oğluşumu görecem doktorumda bebeğin gelişimine göre doğum şeklime karar verecek en son böyle giderse sezaryan demişti bakalım yarınki kesin sonuç ne olucak
günaydın tontişler,nasılsınız? evde usta var,odaya tıkıldım kaldım
işe gidenlere kolay gelsin,benim gibi evde sıkıntıdan patlayanlara da Allah sabır versin
Günaydın kızlar..
nasılsınız?
çalışanlara kolaylıklar diliyorum..
bizde pazar akşamı hastanedeydik.
ben gene üşütmüş olmalıyım ki midem ve sırtıma bıçaklar saplanıyodu sanki.
nefes alamadım.
acile gittik serum falan taktılar ancak kendime geldim..
benim en fazla 4 haftam kaldı sanırım..
doğum gittikçe yaklaşıyor :18::18:
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama rahatsız olanlara geçmiş olsun bebeğini göreceklere gözün aydın diyorum.
biz iyi sayılırız. ben iyice ağırlaştım ve hala çalışıyorum ve çalışmaktan nefret ediyorum 36. haftama girdim ve sancılarım başladı bebişim iyice aşağıya indi yürümekte çok zorlanıyorum ayaktada çok duramıyorum ve daha 1,5 hafta çalışmam gerekiyor . sanırım 2 hafta sürem kaldı :18::18::18::18::18:
maşallah ,maşallah tombiş olmuş senin bebiş yaw acelesi var heralde
kızlar size bişey sorcam şimdi ben yunus emre hstn gidiyorum ya orada gece ve hafta sonu nöbetçi doktor yok
dr herhangi bir durumda aradığımda bana zeynep kamile git diyor şimdi ben düşünmeye başladım eğer sezaryen olsam bile heran ne olacağı belli olmaz
ya suyum felan erken gelirde hastaneye gitmem gerekirse buda ya tatile yada mesai satleri dışına denk gelirse ne olacak diye eşim zeynep kamilde doğum yapmamıda istemiyor
bende dün bazı hastaneleri aradım aralarında en iyisi (fiyat olarakta) memorial gibi geldi bana sizce hastanemi değiştirmelimiyim yada bu hastane hakkında tecrübesi olan var mı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
günaydın kızlar dün akşam inanılmaz bir sancı başladı nefes alamadım belim ağrıyor karnıma sanki bıçak batırıyorlar 3 dakika anca sürdü ama ömrümden ömür gitti birde öyle nazlı bir kızda değilim ama hayatımda ilk defa acıdan ağlıyacaktım neyseki eşim evdeydi hemen hastaneye gittik nts'ye bağladılar tabi hastaneye gidene kadar sancılar azalmıştı bu sefer doğracam herhalde dedim neyseki nts sonuçları ve bebeğin kalp atışları normal çıktı gece sancılar devam ederse gel mutlaka dediler ama gece iyiydim.
kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama normal doğum yapacaklara Allah yardım etsin dayanılır gibi değil
arkadaşlar ne güzel erken erken doğurucağınıza eminsiniz böyle..benim bebeğim iri olmasına rağmen dr a sordum erken gelme ihtimali var mı diye nst yede bakıp hayır 1 aralık dediama benim bebeğim aşağıya inmedi daha şöyle bir kontrolü varmış göğüs altına elinizi yerleştirdiğinizde tam anlamıyla düz yerleşiyorsa bebek aşağıya inmiş demekmiş.. bende öle bişiy yok..ama bu halde bile çalışmak çok zor
keşke dediğiniz gibi acelesi olsada çıksa bi an önce..off dün dr 1 aralık dediğinden beri bunalımdayım..artık hamile olmaktan sıkıldım resmen..sizide sıkıyorum sabah sabah..
canım benimde öyle ama olmazsa ben daha erken ayrılmayı düşünüyorum çünkü bebeğim iyice aşağıya indi geceleri de uyuyamıyorum
ya kafama takılan bişi var benim bebeğim 31 haftalıkken 2100 gr dı acaba bu kasık ağrılarım bu bebeğin kilolu olmasından mı kaynaklanıyo bebek kilolumu yoksa normal mi doktor normal dedi ama hep okuyorum buradakileri 33 haftalıklar ancak 2000 gr geçmiş durumda
slm kızlar bebeğim için sipariş verdiğim çikolatalar geldi.biz küçük bi yerde yaşadığımız için burda bulunmuyo.fırsat bu fırsat şehir dışına çıkan biarkadaşımıza sipariş vermiştik bayram dönüşü alıp geldii.çok güzellerr.bebek görmeye gelenlere ikram edicemmm.
Eki Görüntüle 541566
bide yakın akrabalarımız için anane babanne hala teyze kuzen yakın dostlarımız falan yani saklayıp değer verenler için magnet bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum.herkese vermicem eve gidip atacaklar çünkü biliyorum:))ama ona bi türlü karar veremedim..
kızlar size bişey sorcam şimdi ben yunus emre hstn gidiyorum ya orada gece ve hafta sonu nöbetçi doktor yok
dr herhangi bir durumda aradığımda bana zeynep kamile git diyor şimdi ben düşünmeye başladım eğer sezaryen olsam bile heran ne olacağı belli olmaz
ya suyum felan erken gelirde hastaneye gitmem gerekirse buda ya tatile yada mesai satleri dışına denk gelirse ne olacak diye eşim zeynep kamilde doğum yapmamıda istemiyor
bende dün bazı hastaneleri aradım aralarında en iyisi (fiyat olarakta) memorial gibi geldi bana sizce hastanemi değiştirmelimiyim yada bu hastane hakkında tecrübesi olan var mı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?