2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm bi taraf yaparken diğer bi taraf sadece bakıyorsa olmaz bence
hele ki bizim gibi zor geçinen ve süpriz bir bebeyle karşılaşan çiftler varsa

almak zorunda değiller diye düşünmeyin mesela bizde böyle oldu en azından ilkimde bebeğin herşeyini annem aldı kaynanam devamlı annen alıcak adettir dedi durdu kendisi bişey almadı ama bebeğimin adı konulcağı zaman herkezden önce kendisi atladı şükürkü ben tavrımı koydum aslında şöyle olmalı bu benim düşüncem her iki tarafta ufak güçleri yetecekleri kadar bişeyler alsalar hem anneye babaya destek olurlar hemde torunlarına bişey alma adına kendileride mutlu olurlar

sezeryan istemiyorum bu yüzden benim için ne kadar kilolu olursa o kadar kötü çünkü narkoz altına girmekten rahatsızlık duyuyorum..kızımız pek utangaç hiç göstermiyo kendini hemen elleriyle yüzünü kapatıyo:)
bende o tarihlerde doğurmuş olurum umarım..çünkü sabredicek hal ve sabır kalmadı ne yazıkki..

gunaydın tatlım aynı dert bendede var bende işteyim haftaya cuma son inş. kısmetse benım bel ağrım var şiddetli yürürken çok zor yürüyorum hayırlısıyla bi haftaya cuma olsaydı

maşallah ne kadar büyümüş çok sevindim knt sorunsuz geçirmene
doğum tarihinde belli olmuş ne güzel bir tarih hiç çıkmaz insanın hafızasından
bu arada doğum fiyatlarıda baya uçukmuş ,yorumlarınıza bakınca osmanoğlu en iyisi gibi geldi banada
bebişlerimiz inşallah vaktiyle gelir tatlışım anneciğinde biran önce gelsede sende rahat etsen :)))
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum vallahi
malesef öyle insanlar çok fazla bende kimsenin kalbini kırmayacağım diye hep ezilirdim bu konularda ama son bir senedir takmıyorum
yani hakedene cevabını veriyorum çünkü bazı insanlar iyilikten hiç anlamıyor
banada nazar deydi canım 2 gecedir uyku uyuyamıyorum ağrıdan nefes darlığından ama az kaldı artık zaman hızla akıyor doğumda gittikce yaklaşıyor artık
ben fazla önemsemiyorum bu ağrıları sızıları artık ama yanlız olmak sıkıyor beni
Şafak 32 çarşamba kontrol var kzım kaburgalarımı ezdi ya nefes alamıyorum sizde de öyle mi oluyoo:44:
var hemde nasıl
bebek şekeri sepetini sipariş ettim...

her ne kadar gitti gidiyordan nefret etsem de yine oradan...
hadi hayırlı olsun canım
herşey için sağolun kızlar yarın gidicez alışverişe herşeyi kayınvalidemler alıcak kendi annesi babası da alışverişe katkıda bulunan var mı beşik meşik tarzı yani. kıyafet değil de
benim annem bi sürü şey almış o kadarda alma dedim ama dinlemedi

sağolsun kayınvalidemlerde iyi insanlardır ama uzaktalar bişey almadılar ama eşimde aldırmazdı zaten belki yanıma geldiklerinde bi hediye getirirler ama
getirmeselerde kırılmam çünkü kadıncağız zaten kızında kalıyor hem bizde bebeğimize gereken herşeyi yapabilecek durumdayız çok şükür o yüzden pekte önemli değil almamış olmaları
keşke annemde almasaydı ama dinletemedik, söylediklerine katılıyorum canım kimse almak zorunda değil
ama bende şöyle bir durumda var babam efendi 10 yıldır abimin çocuklarına herşeyini adadı üstüne benide ailecek sömürdüler eğer ben onlara çalıştığımı vermeseydim şimdi kızımın herşeyini babasına bile söylemeden kendim alırdım şimdi bile sevgili babam ben evlencem kimse bana yardım etmiyor deyip benden yardım bekliyor
daha geçen gün abimin çocuklarına gitti bayramlık aldı ama 5 kuruş veripte torunumada şunu al demedi bana zaten kesinlikle istemem ama bir laf vardır gölge etme başka ihsan istemem diye benim durumumda aynen öyle zaten sen biliyosun benim sıkıntımı aslında benim yorumum direk olarak senin söylediğine değilde yinede lafı olunca sinirim bozuluyor olanlara
maşallah canım sen hazırlığı bitirdin he bu arada sınırdan alacaksan bişey olmaz o kadarcık yoldan canım herkes oraya buraya gidiyor hem hamile olan yerinden kalkamaz diye bişey yok ki düşük tehliken olmadığı sürece
herkese günaydınlarrr.uzun bi tatilden sonra işe gitmek zor geliyooo(ama naapalım işte bebeğimle doğumdan sonra daha fazla bir arada olmak için mecburen çalışıyorumm.güzel bi gün olur inşallajhhh..

günaydınlar.....

geçmişi okuyamadım,malum sayfalar dolusu yazılmış,umarım herkes iyidir ve çok güzel bir bayram geçirmiştir.Ben okula gideceğim birazdan,zor geliyor artık (

maşallah ,maşallah tombiş olmuş senin bebiş yaw acelesi var heralde

çalışan arkadaşlar allah kolaylık versin
rahatsız olanlarada geçmiş olsun inşallah
herkese günaydıııııın

yarın sabah 10 randevu aldım oğluşumu görecem doktorumda bebeğin gelişimine göre doğum şeklime karar verecek en son böyle giderse sezaryan demişti bakalım yarınki kesin sonuç ne olucak

günaydın tontişler,nasılsınız? evde usta var,odaya tıkıldım kaldım

işe gidenlere kolay gelsin,benim gibi evde sıkıntıdan patlayanlara da Allah sabır versin

iki tarafında imkanı varsa destek olabilir bence imkan varsa bekler insan zaten yoksa ne beklesinki
biri bebek arabasını alsa biri yatağını sende rahat rahat alırsın istediklerini kendini kısmak zorunda kalmazsın
benim ilkinde kayınvalidem ne aldıysam verdi parasını annem ben alacaktım dedş ki 30 haftadaydım ben o zaman durumuda mükemmeldir ve annem doğumuma geldi ne zaman gelecektide alacaktı acaba çoküzdü beni o zaman insan durumu varsa ister istemez bekliyor

maiallah tonton bir kız geliyor annesi neyle besledin sen bu fıstığı ya

gunaydın tatlım aynı dert bendede var bende işteyim haftaya cuma son inş. kısmetse benım bel ağrım var şiddetli yürürken çok zor yürüyorum hayırlısıyla bi haftaya cuma olsaydı

canım benimde öyle ama olmazsa ben daha erken ayrılmayı düşünüyorum çünkü bebeğim iyice aşağıya indi geceleri de uyuyamıyorum

bebek telsizi almayı düşünenler sanırım bugün şok markete gelecekti 50 tl civarında.
ben bebeğimle aynı odada olacağım için düşünmüyorum canım ama fiyetı uygunmuş
yarın sabah 10 randevu aldım oğluşumu görecem doktorumda bebeğin gelişimine göre doğum şeklime karar verecek en son böyle giderse sezaryan demişti bakalım yarınki kesin sonuç ne olucak
hadi bakalım tontişin kaç kilo oldu öğrende gel. hayırlısı olsun canım ya sezaryende olsa
günaydın tontişler,nasılsınız? evde usta var,odaya tıkıldım kaldım

işe gidenlere kolay gelsin,benim gibi evde sıkıntıdan patlayanlara da Allah sabır versin

amiiiiin canım onlardan biride benim

arkadaşlar ne güzel erken erken doğurucağınıza eminsiniz böyle..benim bebeğim iri olmasına rağmen dr a sordum erken gelme ihtimali var mı diye nst yede bakıp hayır 1 aralık dedi ama benim bebeğim aşağıya inmedi daha şöyle bir kontrolü varmış göğüs altına elinizi yerleştirdiğinizde tam anlamıyla düz yerleşiyorsa bebek aşağıya inmiş demekmiş.. bende öle bişiy yok..ama bu halde bile çalışmak çok zor

maşallah ,maşallah tombiş olmuş senin bebiş yaw acelesi var heralde

keşke dediğiniz gibi acelesi olsada çıksa bi an önce..off dün dr 1 aralık dediğinden beri bunalımdayım..artık hamile olmaktan sıkıldım resmen..sizide sıkıyorum sabah sabah..

kızlar size bişey sorcam şimdi ben yunus emre hstn gidiyorum ya orada gece ve hafta sonu nöbetçi doktor yok
dr herhangi bir durumda aradığımda bana zeynep kamile git diyor şimdi ben düşünmeye başladım eğer sezaryen olsam bile heran ne olacağı belli olmaz
ya suyum felan erken gelirde hastaneye gitmem gerekirse buda ya tatile yada mesai satleri dışına denk gelirse ne olacak diye eşim zeynep kamilde doğum yapmamıda istemiyor
bende dün bazı hastaneleri aradım aralarında en iyisi (fiyat olarakta) memorial gibi geldi bana sizce hastanemi değiştirmelimiyim yada bu hastane hakkında tecrübesi olan var mı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim

ya kafama takılan bişi var benim bebeğim 31 haftalıkken 2100 gr dı acaba bu kasık ağrılarım bu bebeğin kilolu olmasından mı kaynaklanıyo bebek kilolumu yoksa normal mi doktor normal dedi ama hep okuyorum buradakileri 33 haftalıklar ancak 2000 gr geçmiş durumda

slm kızlar bebeğim için sipariş verdiğim çikolatalar geldi.biz küçük bi yerde yaşadığımız için burda bulunmuyo.fırsat bu fırsat şehir dışına çıkan biarkadaşımıza sipariş vermiştik bayram dönüşü alıp geldii.çok güzellerr.bebek görmeye gelenlere ikram edicemmm.

bide yakın akrabalarımız için anane babanne hala teyze kuzen yakın dostlarımız falan yani saklayıp değer verenler için magnet bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum.herkese vermicem eve gidip atacaklar çünkü biliyorum:))ama ona bi türlü karar veremedim..

dr. un bu durumda mesai saati dışında senin doğumunda bulunamayacak ve yçnlendirdiği yer zeynep kamil
yunus emre özelmi orada doğum ne kadar
memorial da doğum ne kadarki pahalı değil mi orasıda
nerede oturuyorsun bu arada ben kendi dr. umdan başkasında doğum yapmak istemezdim
hatta hastaneye dışarıdan dr. getirmeyi bile sevmiyorum
hastaneyi benimsemeliyim oranın hastası olmalıyım dr. um oranın dr. u olmalı sanki daha farklı ilgi görecekmişim gibi geliyor

çok geçmiş olsun ee son zamanlarımıza geldik böyle sıkıntılarımız başladı artık

kızlarrrrrrrrrr
dün evdeyken hiç bir iş yapmadan belime varyaaa
bıçak saplanıyoo böyle cıkıyooo
hareketsiz kaldımmmmmmmmmm
dedim eyvahhhh dogurcam herhadeeeeee

bütün gün yattımmmmmmm
belime saglı sollu bir bıcak saplanıyo kii offf yaniiii
tırstım hemen geceliğimi fln yıkadımmm
şimdide kıslıklarla ugrasıyorum bir yandan da makina calısıyoo en azından bebişimin kıyafetlertini ufaktan yıkarsam diyorum
allah göstermesinde hazırda bir iki şeyi olsunnn

çok tırstım amaaa normal bir bel agrısı değildii amaa

öyle deme canım ya hayırlısı olsun
tabiki hepimiz bazı sıkıntılar çekiyoruz ama birde bu sıkıntıları çekmek ve bir evlat sahibi olmak için maddi manevi herşeyini feda eden ve edebilecek onlarca insanlar var
güzel allahım bize anneliği nasip ettiği için yatıp kalkıp şükretmeliyiz. Ağrımız sancımız oluyor ama çok şükür (bu benim düşüncem) hiç biride dayanılmaz acılar değil ve bir sonu var
anne olmak bir insan dünyaya getirmek kolay değil insanların güzel birşey elde etmek için bazı fedakarlıklarda bulunması gerek bu ne olursa olsun hiç bişey bedavadan olmuyor
sabır allahın hoşuna gider canım isyan etme bence sabırlı ol şurda 1 ay kalmış

canım benimde öyle ama olmazsa ben daha erken ayrılmayı düşünüyorum çünkü bebeğim iyice aşağıya indi geceleri de uyuyamıyorum

çok yorma kendını dayanamıyorsan ki karnın düşmüş aşağı gelip gitmen çok zordur ayrıl benım oyle şikayetlerım yok şükür kendini zorlama

bebeğin hareketlerinden baskılarından oluyordur
benimkide 33 haftada 2200 gr dı kilonuz fazla değil bence dr. una güven zaten yanılma payıda var

çok güzeller biz eltime kendimiz yapmıştık
bende yapsammı diyordum ama kurabiye yapıp satmaya başladık biz
doğum tarihimiz belli ama erken gelirse diye 15 tane hastanede dağıtmaya isimsiz tarihsiz hazırlıycaz doğumdan sonrada eltim yapacak isimli tarihli şeker derdim kalmadı

ya iide canım doktorunun doğumda gelmesi lazım sonuçta doğum bu nezaman sancının geleceği belli olmazki sen zeynep kamilde doğurmak isteseydin zaten yunus emreye gitmezdin mantıklı düşünürsen biliyorsun ben üsküdar hospitıla gidiyorum baran hanıma sordum bende işte bana dediki doğumun başladığı zaman bana telefon ediliyor anında hastanede oluyorum dedi oyüzden içim rahat hee bu arada memorial çok pahalı senin içine neresi yatarsa orda yapmayı düşün ama biranönce karar versen ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…