ya bende dün 2 gün önce öyle dedim benim bebeğimde 32+0 da 2,140 gramdı çok gibi geldi bana bakalımbu gitmemde ne kadar olacak benim tosunya kafama takılan bişi var benim bebeğim 31 haftalıkken 2100 gr dı acaba bu kasık ağrılarım bu bebeğin kilolu olmasından mı kaynaklanıyo bebek kilolumu yoksa normal mi doktor normal dedi ama hep okuyorum buradakileri 33 haftalıklar ancak 2000 gr geçmiş durumda
iyi düşünmüşsün canım bende böyle çikolatayla sabun almayı düşünüyorumslm kızlar bebeğim için sipariş verdiğim çikolatalar geldi.biz küçük bi yerde yaşadığımız için burda bulunmuyo.fırsat bu fırsat şehir dışına çıkan biarkadaşımıza sipariş vermiştik bayram dönüşü alıp geldii.çok güzellerr.bebek görmeye gelenlere ikram edicemmm.
Eki Görüntüle 541566
bide yakın akrabalarımız için anane babanne hala teyze kuzen yakın dostlarımız falan yani saklayıp değer verenler için magnet bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum.herkese vermicem eve gidip atacaklar çünkü biliyorum:))ama ona bi türlü karar veremedim..
ya bende başka hastaneye gitmeyi istemiyorum ama zeynep kamile gitmeyide istemiyorumdr. un bu durumda mesai saati dışında senin doğumunda bulunamayacak ve yçnlendirdiği yer zeynep kamil
yunus emre özelmi orada doğum ne kadar
memorial da doğum ne kadarki pahalı değil mi orasıda
nerede oturuyorsun bu arada ben kendi dr. umdan başkasında doğum yapmak istemezdim
hatta hastaneye dışarıdan dr. getirmeyi bile sevmiyorum
hastaneyi benimsemeliyim oranın hastası olmalıyım dr. um oranın dr. u olmalı sanki daha farklı ilgi görecekmişim gibi geliyor
arkadaşlar ne güzel erken erken doğurucağınıza eminsiniz böyle..benim bebeğim iri olmasına rağmen dr a sordum erken gelme ihtimali var mı diye nst yede bakıp hayır 1 aralık dediama benim bebeğim aşağıya inmedi daha şöyle bir kontrolü varmış göğüs altına elinizi yerleştirdiğinizde tam anlamıyla düz yerleşiyorsa bebek aşağıya inmiş demekmiş.. bende öle bişiy yok..ama bu halde bile çalışmak çok zor
keşke dediğiniz gibi acelesi olsada çıksa bi an önce..off dün dr 1 aralık dediğinden beri bunalımdayım..artık hamile olmaktan sıkıldım resmen..sizide sıkıyorum sabah sabah..
çok yorma kendını dayanamıyorsan ki karnın düşmüş aşağı gelip gitmen çok zordur ayrıl benım oyle şikayetlerım yok şükür kendini zorlama
valla ben de iki tarafın da torununa bişeyler alması taraftarıyım,tabi durumları iyiyse.Ki benim kayınvalidemin emeklisi var,apartman dairesi,tarlada villa gibi evi,tarlaları var,ama benim kızım onun umrunda değilYa ne kayınvalideler var durumu olmadığı halde taksit falan idare edip bişeyler almaya çalışan!! benimki kızına para yardımı yaptı,torununa bişeyler aldı,doğumuna 2 ay önce gitti,2 ay sonra geldi,ama bizimkine gelmek istemedi,neymiş iş yaptıracakmışız,bunu da utanmadan yüzümüze söyledi şimdi siz olsanız sinirden kudurmaz mısınız? kızıyla oğlu arasında ayrım yapıyo,bu resmen vicdansızlık ya bi de gelini olarak ben yanımıza gelmesini istemişim doğumda düşünün,eşimin hatrına istedim ama olsun,istedim sonuçta,kayınvalidenin koşa koşa gelmesi gerekir benim yanıma! ha annem geliyo,en başta da annemi çok istedim zaten,ama eşim kayınvalidemin gelmesini çok isteyince ağzımı açıp da bişey demedim,yeter ki eşim üzülmesin dedim,iyi ki de gelmemiş benim kayınvalide,bundan sonra altınlar yağdırsa istemem
diğer tarafa bakarsak,sadece babamın emekli maaşı var ve kızıma dünyanın şeyini aldılar,nevresimler,yatak,yorgan,yastık,kıyafetler,annemin el emeği göz nuru örgüleri ve daha neler neler..Hem de çoğunu taksitle aldılar biliyor musunuz?Canlarım benim,Allah razı olsun onlardanHaa almasalardı kızar mıydım,asla! Çünkü her gün beni arayıp saatlerce halimi hatrımı soruyorlar,eksiğin var mı diye sürekli soruyorlar,almalarına gerek yok sormaları yeter zaten..Keşke kayınvalidem de özellikle benimle konuşmak için arayıp sorsaydı..
valla ben de iki tarafın da torununa bişeyler alması taraftarıyım,tabi durumları iyiyse.Ki benim kayınvalidemin emeklisi var,apartman dairesi,tarlada villa gibi evi,tarlaları var,ama benim kızım onun umrunda değilYa ne kayınvalideler var durumu olmadığı halde taksit falan idare edip bişeyler almaya çalışan!! benimki kızına para yardımı yaptı,torununa bişeyler aldı,doğumuna 2 ay önce gitti,2 ay sonra geldi,ama bizimkine gelmek istemedi,neymiş iş yaptıracakmışız,bunu da utanmadan yüzümüze söyledi şimdi siz olsanız sinirden kudurmaz mısınız? kızıyla oğlu arasında ayrım yapıyo,bu resmen vicdansızlık ya bi de gelini olarak ben yanımıza gelmesini istemişim doğumda düşünün,eşimin hatrına istedim ama olsun,istedim sonuçta,kayınvalidenin koşa koşa gelmesi gerekir benim yanıma! ha annem geliyo,en başta da annemi çok istedim zaten,ama eşim kayınvalidemin gelmesini çok isteyince ağzımı açıp da bişey demedim,yeter ki eşim üzülmesin dedim,iyi ki de gelmemiş benim kayınvalide,bundan sonra altınlar yağdırsa istemem
diğer tarafa bakarsak,sadece babamın emekli maaşı var ve kızıma dünyanın şeyini aldılar,nevresimler,yatak,yorgan,yastık,kıyafetler,annemin el emeği göz nuru örgüleri ve daha neler neler..Hem de çoğunu taksitle aldılar biliyor musunuz?Canlarım benim,Allah razı olsun onlardanHaa almasalardı kızar mıydım,asla! Çünkü her gün beni arayıp saatlerce halimi hatrımı soruyorlar,eksiğin var mı diye sürekli soruyorlar,almalarına gerek yok sormaları yeter zaten..Keşke kayınvalidem de özellikle benimle konuşmak için arayıp sorsaydı..
ya iide canım doktorunun doğumda gelmesi lazım sonuçta doğum bu nezaman sancının geleceği belli olmazki sen zeynep kamilde doğurmak isteseydin zaten yunus emreye gitmezdin mantıklı düşünürsen biliyorsun ben üsküdar hospitıla gidiyorum baran hanıma sordum bende işte bana dediki doğumun başladığı zaman bana telefon ediliyor anında hastanede oluyorum dedi oyüzden içim rahat hee bu arada memorial çok pahalı senin içine neresi yatarsa orda yapmayı düşün ama biranönce karar versen ii olur
bence sorunkayınvalide anne değil benide annem çok üzdü bu sefer bir tek şeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile
ilkinde doğumuma kadar birtek ççp almayıp doğumdan 40 gün sonra 1 takım getirdi bayıla bayıla teşekkür etmedim diyede kavga etti benimle
inanın ne olacağı hiç belli olmuyor
o yüzden kızlamıyorum ben anneler bunu yapabliyorsa kayınvalidelerin yapması normaldir herhalde
keşke kızım annen gelsin daha rahat edersin deseymiş daha kibar olurmuş iş yaptıraacaksınız biraz garip olmuş
ya bende başka hastaneye gitmeyi istemiyorum ama zeynep kamile gitmeyide istemiyorum
hospitalıumda doğum başlarsa ki buna oradaki ebe karar veriyor muayene edip, dr geliyormuş cumartesi ve hafta içinde
ama ben bi defasında yunus emreyi aradım bizde doktorunuzun numarası yok dediler peki oraya gelsem acilde kim bakacak dedim şuan bakabilecek kimse yok dediler
ikiside özel hstn yunus emrede normal doğumda sezaryende aynı fiyat 1,025
hospitaliumda normal 1000 sezaryen 1,250 tl
bak canım senin annenden allah razı olsun insanın kenine yapılsa gücüne gitmezde hani bebeğine yapılıyormuş gibi geliyor o gücüne gidiyor benim eşim tek yumurta ikizi ilk ben evlendim hamilleiğimde ne kaynanam ne görümcelerim ilgilendiler hani beni bırakın bu doğacak olan siizn torununuz ve hepsinin durumuda gayet ii alamıycak yada yapamıycak durumda değillerdi bana yapmadılar hep kendimi kandırdım dedimki görümcelerim örgü filan bilmiyorlar yada yiğenlerine bişey almak belki akıllarına gelmedi 2sonra eşimin ikizi evlendi gelinleri akrabalarıydı bebeği oldu evine gittik görümcelerim bebeğine neler örmüş kaynanam neler almış diyorumki bebeğin üstünde yelek var çok güzel diyorum halası ördü yok babannesi aldı resmen ayrım yaptılar...
öyle canım ya bende öyle diyorum yani laf olsun diye oraya gitmiyorum sonuçta
üsküdar hospitalede ilk zaman gittim o baran hanım çok sinirimi bozdu o yüzden doğuma 2 kat fazla para veririm yinede gitmem ona benim şansıma işte tersi denk geldi kadının
canım bence memorial çok güzel bir hastane yalnızz çok çokk pahalııı onun yerine bebeğine para koy hesap ac bankayaa..sonuçta birde heleki normal dogumsa zaten Allahla senin arandaa biliyorsun Allah yardımcın olsunn ama çok pahalıı heee benm özel sigortam var ondan yararlanırım dersen oı ayrdııı..
bende cok isterdim orda dogum yapmayıı amaa sigortam olsaydııı
ama ben sordum sezeryan 1000 tl benm hastanede doktorda istediğim yere geliyo ama ne gerek var dedii birdaha daha fazla para vermeyee dedi ki dogru dediiii..
tabiki çok önemliii ama yinede karar senin canımm
şansına canımya insanın anı anını tutmuyor doktorda olsa yani ve sanada yakın bu hastane gerçi senin bileceğin bişey içine nasıl sinecekse kadıköy şifayı duydum bide ben onada bir bak istersen
ya bende başka hastaneye gitmeyi istemiyorum ama zeynep kamile gitmeyide istemiyorum
hospitalıumda doğum başlarsa ki buna oradaki ebe karar veriyor muayene edip, dr geliyormuş cumartesi ve hafta içinde
ama ben bi defasında yunus emreyi aradım bizde doktorunuzun numarası yok dediler peki oraya gelsem acilde kim bakacak dedim şuan bakabilecek kimse yok dediler
ikiside özel hstn yunus emrede normal doğumda sezaryende aynı fiyat 1,025
hospitaliumda normal 1000 sezaryen 1,250 tl
yani özelden zeynep kamile yçnlendirmesi çok saçma olmuş resmen hastaeyı yarı yolda bırakmak bence
her yerde gece doğuma ebe karar veriyor ona göre dr. aranıyor yada acil bir durum varsa çağğırılıyor
bence dr. unla detaylıca konuş ben zeynep kamil istemiorum bugüne kadra sizinle geldim doğumumuda sizinle yapmak istiyorum de
hospitaliumda güzel bir hastaeneye benziyor oradaki dr. larla görüş belki içine sinen birisi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?