2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

valla ben de iki tarafın da torununa bişeyler alması taraftarıyım,tabi durumları iyiyse.Ki benim kayınvalidemin emeklisi var,apartman dairesi,tarlada villa gibi evi,tarlaları var,ama benim kızım onun umrunda değil Ya ne kayınvalideler var durumu olmadığı halde taksit falan idare edip bişeyler almaya çalışan!! benimki kızına para yardımı yaptı,torununa bişeyler aldı,doğumuna 2 ay önce gitti,2 ay sonra geldi,ama bizimkine gelmek istemedi,neymiş iş yaptıracakmışız,bunu da utanmadan yüzümüze söyledi şimdi siz olsanız sinirden kudurmaz mısınız? kızıyla oğlu arasında ayrım yapıyo,bu resmen vicdansızlık ya bi de gelini olarak ben yanımıza gelmesini istemişim doğumda düşünün,eşimin hatrına istedim ama olsun,istedim sonuçta,kayınvalidenin koşa koşa gelmesi gerekir benim yanıma! ha annem geliyo,en başta da annemi çok istedim zaten,ama eşim kayınvalidemin gelmesini çok isteyince ağzımı açıp da bişey demedim,yeter ki eşim üzülmesin dedim,iyi ki de gelmemiş benim kayınvalide,bundan sonra altınlar yağdırsa istemem

diğer tarafa bakarsak,sadece babamın emekli maaşı var ve kızıma dünyanın şeyini aldılar,nevresimler,yatak,yorgan,yastık,kıyafetler,annemin el emeği göz nuru örgüleri ve daha neler neler..Hem de çoğunu taksitle aldılar biliyor musunuz?Canlarım benim,Allah razı olsun onlardan Haa almasalardı kızar mıydım,asla! Çünkü her gün beni arayıp saatlerce halimi hatrımı soruyorlar,eksiğin var mı diye sürekli soruyorlar,almalarına gerek yok sormaları yeter zaten..Keşke kayınvalidem de özellikle benimle konuşmak için arayıp sorsaydı..

ya bende dün 2 gün önce öyle dedim benim bebeğimde 32+0 da 2,140 gramdı çok gibi geldi bana bakalımbu gitmemde ne kadar olacak benim tosun
iyi düşünmüşsün canım bende böyle çikolatayla sabun almayı düşünüyorum
ya bende başka hastaneye gitmeyi istemiyorum ama zeynep kamile gitmeyide istemiyorum
hospitalıumda doğum başlarsa ki buna oradaki ebe karar veriyor muayene edip, dr geliyormuş cumartesi ve hafta içinde
ama ben bi defasında yunus emreyi aradım bizde doktorunuzun numarası yok dediler peki oraya gelsem acilde kim bakacak dedim şuan bakabilecek kimse yok dediler
ikiside özel hstn yunus emrede normal doğumda sezaryende aynı fiyat 1,025
hospitaliumda normal 1000 sezaryen 1,250 tl

canım öyle deme zamanında sağlıkla gelsinler....

çok yorma kendını dayanamıyorsan ki karnın düşmüş aşağı gelip gitmen çok zordur ayrıl benım oyle şikayetlerım yok şükür kendini zorlama

öyle canım bakalım bugün nasıl geçecek olmazsa bu haftayı bitirip gelmeyedebilirim

bu arada içimiden doğum yapan falan yok değil mi?
EFSA da yok ne zamandır haber alanınız var mı

bence sorunkayınvalide anne değil benide annem çok üzdü bu sefer bir tek şeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile
ilkinde doğumuma kadar birtek ççp almayıp doğumdan 40 gün sonra 1 takım getirdi bayıla bayıla teşekkür etmedim diyede kavga etti benimle
inanın ne olacağı hiç belli olmuyor
o yüzden kızlamıyorum ben anneler bunu yapabliyorsa kayınvalidelerin yapması normaldir herhalde

keşke kızım annen gelsin daha rahat edersin deseymiş daha kibar olurmuş iş yaptıraacaksınız biraz garip olmuş

bende merak ediyorum bayramda hep aklıma geldı kızlardan doğum yapan varmı acaba diye ama artık başlayacak doğumlar

bak canım senin annenden allah razı olsun insanın kenine yapılsa gücüne gitmezde hani bebeğine yapılıyormuş gibi geliyor o gücüne gidiyor benim eşim tek yumurta ikizi ilk ben evlendim hamilleiğimde ne kaynanam ne görümcelerim ilgilendiler hani beni bırakın bu doğacak olan siizn torununuz ve hepsinin durumuda gayet ii alamıycak yada yapamıycak durumda değillerdi bana yapmadılar hep kendimi kandırdım dedimki görümcelerim örgü filan bilmiyorlar yada yiğenlerine bişey almak belki akıllarına gelmedi 2sonra eşimin ikizi evlendi gelinleri akrabalarıydı bebeği oldu evine gittik görümcelerim bebeğine neler örmüş kaynanam neler almış diyorumki bebeğin üstünde yelek var çok güzel diyorum halası ördü yok babannesi aldı resmen ayrım yaptılar...

öyle canım ya bende öyle diyorum yani laf olsun diye oraya gitmiyorum sonuçta
üsküdar hospitalede ilk zaman gittim o baran hanım çok sinirimi bozdu o yüzden doğuma 2 kat fazla para veririm yinede gitmem ona benim şansıma işte tersi denk geldi kadının

canım bence memorial çok güzel bir hastane yalnızz çok çokk pahalııı onun yerine bebeğine para koy hesap ac bankayaa..sonuçta birde heleki normal dogumsa zaten Allahla senin arandaa biliyorsun Allah yardımcın olsunn ama çok pahalıı heee benm özel sigortam var ondan yararlanırım dersen oı ayrdııı..

bende cok isterdim orda dogum yapmayıı amaa sigortam olsaydııı

ama ben sordum sezeryan 1000 tl benm hastanede doktorda istediğim yere geliyo ama ne gerek var dedii birdaha daha fazla para vermeyee dedi ki dogru dediiii..
tabiki çok önemliii ama yinede karar senin canımm

sorun kayınvalide zaten canım,anneme bu konuda ne laf ederim,ne de laf ettiririm! anne gibi sevdiğim kayınvalidemden soğudum,ki ben soğuduğum insana da yanaşmam bi daha..kendi etti,kendi bulsun..sen de anneden yana şanssızsın işte,ne diyim Allah sabır versin..

yani özelden zeynep kamile yçnlendirmesi çok saçma olmuş resmen hastaeyı yarı yolda bırakmak bence
her yerde gece doğuma ebe karar veriyor ona göre dr. aranıyor yada acil bir durum varsa çağğırılıyor
bence dr. unla detaylıca konuş ben zeynep kamil istemiorum bugüne kadra sizinle geldim doğumumuda sizinle yapmak istiyorum de
hospitaliumda güzel bir hastaeneye benziyor oradaki dr. larla görüş belki içine sinen birisi çıkar

evet tatlım aynen dediğin gibi,kızımdan ne istiyorsunuz yahu?!! sonra torunum benim diye böbürlenmeye kalkarlar insan yapılan ayrımcılığa kızıyo zaten canım,bu ne saçmalık yaa,ikisini de sen doğurdun,neyin ayrımını yapıyorsun?! resmen vicdansızlık bunun adı!!

şansına canımya insanın anı anını tutmuyor doktorda olsa yani ve sanada yakın bu hastane gerçi senin bileceğin bişey içine nasıl sinecekse kadıköy şifayı duydum bide ben onada bir bak istersen

vitaminim canım benim ,yazdığım fiyatlar pahalı mı sen hangi hastaneye sordun canım hospitalemi ya canım yunus emrede ondan kalmaz oda 1000 tl
senin bildiğin ucuz bi yer var mı tavsiye edebileceğin ben sgk lıyım canım öyle özel sigortam yok bu parayıda net vercez sigorta indirimi olan hali yani

şansına canımya insanın anı anını tutmuyor doktorda olsa yani ve sanada yakın bu hastane gerçi senin bileceğin bişey içine nasıl sinecekse kadıköy şifayı duydum bide ben onada bir bak istersen

canım orayıda aradım nettende baktım pek iyi yorumlar yapılmamış orası için
fiyatı çok uygun ama devletten farkı yok insanı çok tersliyorlar felan diyorlar

Selamlar kızlar
Ben bi akşam rahatsızlanıp hospitalluma gittim. Karnım ağrıyordu saat 9 gibiydi. Bana bakacak kimse olmadığını söylediler. Mesai dışında nöbetçileri falan olmuyormuş. ben orda ebe falan olacağına da inanmıyorum haberin olsun. Yunus Emredekiler çok ilgisiz maalesef. Sagra da söylemiş ama tekrar edeyim bende Üsküdar da hayat hastanesi var. Baran hanıma bir kez gittim çok ilgiliydi muayenesinden çok memnun kaldım. Sadece hasta odalarını beğenmediğim için orayı tercih etmedim. Fiyatları da çok uygundu.Normali 750 sezeryanı 1000 falandı yanılmıyorsam. Telefonla bilgi alabilirsin. Epidural farkı da almıyorlar...

yavrusum yaa,hastanede kararsız mı kaldın? ya Türkiye'de doğum yapmak güzel de bi de böyle karışık işler var işte,kendi doktorun dururken nöbetçi doktor doğuma giriyo,ne saçma,insan nasıl rahat eder ki :44:

canım kayınvalideler anneler gibi olmuyoo maalesef...

ondan canını sıkmaaa
benim kayınvalidem Allah yukarda benden daha cana yakın davranıyoo bana amaa benm rahatsız oldgum tek konuu biri var onu çok örnek alıyoo ve hep onu anlatıyoo bana o söyle yaptı böyle yatı böyle dogrusuu ve cok konusuyoo hiç susmuyoo bende yoruluyorum artık onu dinlemekten
mecburen biraz uzak kalıyorummmmmmmm

birde bnm eşimde tewk çocuk kayınvaldem calıyoo kiraları yok eşide emekli biryerde daha calısıyo 3-5 para alıyoo iştee
ama bize bebekte sadece 550 lira para hrcadıı yinede sagolsunn

ama annem kredi ödeüyo babamla birde erkek kardeşim var üniverstede okuyooo..birde bana beşik yaptırdıı,yatak yorgan genç yorganını bile yorgancıda yaptırdı.
bebek odasını annem aldıı (kayınvalidemde yardım etcekti ama suan için ses yok ))
birsürü kıyafet aldı annem.ben calısmıyorum eşimde iş durumunda kritik birde kiradayızz berbat bir döneme girdik yaniii.eşim 20 gün çalışmadı ameliyt oldu o dönemde sagolsun kiramızı ödedii kayınpeder fln..
yanii oluyoo ama bnmkiler yinede seni,ki gibi değil
aleni birseklde böylede denmez yaniii bırak ayrımcılık yapsın benm babannemde öyle
Allahla onların araındaa..sen yinede en büyük fedakarlıgı yapıp onun annesini çöagırmısınn yanınaaa.
terbyesizlik onunn

öyle canım ya kendi doktorumuda ne zaman arasam zeynep kamil diyor kendinin gelmesini bıraktım
kendi olduğu hastaneye yönlendirse doğum başladığındada bilgilendirilse tamam dicem
geçenlerde çok az kan geldi aradım bişey olduğunu sanmıyorum ama tedbir olarak zeynep kaile git için rahat etsin dedi
sonuçta 33 haftalık hamileydim doğumda olabilir yunus emreye git doğum başlamışsa ben gelirim diyebilirdi

arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
ben ankaradayım
ankarada olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaklar bilgi verebilirlermi
ben batıkent bilgi hastanesine gidiyorum orda beni tedirgin eden 37 haftalıktan önce eğer erken doğum olursa yoğun bakım ünitersi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…