2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oo böbürlenmezlermi canım büyüyüncede bu ayrım devam ediyor mesela minik bir örnek annemim yanına gidiyoruz ilk karnesinde annem her istediğini yaptı kızımın sonuçta çocuk kaynanamın yanınada götürdüm ayrımcılık yapmak istemedim kadın karnesine bakmadı bile çocuktada soğuma başladı inanki bak abartmıyorum çocuğa zorla babanneyi sevdirmeye çalıştım ama çocukta olsa hissediyorlar sonradan kaynanam bana senin yüzünden kızın benim yanıma gelmiyor kimbilir torunuma nasıl dolduruyorsun dedi cahil ve örümcekleşmiş bir kafa yapısı ben neden minik yavrumu senin saçmalıkların için telef edeyim

canım sen bilirsin ama mama sandalyesi çok kullanışlı okuyor.ben oğlumda 2-3 yıl kullandım.masada beraber yemek yeme imkanı oluyor.çocuk kendi kendine yemeyi öğreniyor yerinden kalkmayıp etrafı karıştırmadan.yerin varsa onu öneririm.

canım benim doktorum Prof. yeni hastaneye geçtii küçük özel bir hastane doktoruma güvenim sonsuz ondan çokta didiklemekte istemiyorum..
ben karşı tarafı bilmiyorum ama benim doktorumu tavsiye ederim.hastanenin odalarını gezcem birdahaki seferee,ama doktorum iyi dedii.i
ben şişlideyim bana uzak ama sezeryan olucak ondan rahatım...

yaşar hastanesinde benm doktor dogumda orda olucak
netten baktım da hastaneyle ilgili kötü birsy yazılmamışş

Allah sabır versin tatlım,kira da yaşamak çok zor,biz de bi ev alsak da rahatlasak azcık diye bakıyoruz.Beni ve eşimi üzenleri Allah'a havale ediyorum,iyi niyetimi başka bi tarafından anlayanlara da yuh diyorum

ben geçen sordum canım normal 450dedi sezaryan 650dedi hasta odalarınada bakmadım hiç inanırmısın gerçi kalacağım en fazla 2gün yatıya gitmiyorumya benim için önemli olan tek şey doktor

canım belki haklısın ama eğer imkanları varsa hem anne babayı rahatlatmak hem de sevindirmek için alınabilir bence.çünkü hepimiz biliyoruz ihtiyaçlar çok fazla olsa da onlara güvenip yapmadık bebişlerimizi ama olur olmaz şeylere harcayıp kendi canlarını önemsemeyince insan üzülüyor ister istemez.

günaydın kızlar bugün oğlumuzu görmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz

eder canım eder,inanırım.Kızından olan torunuyla bizden olan torunu arasında nasıl bir ayrım olacak şimdiden görebiliyorum..şimdiden yolunu yapmaya başladı,bazı gelinler varmış da torununu göstermek istemiyomuş da kayınvalidesine,bana bunları anlatıyo,valla benim göstermememe gerek yok,kızım zaten gördüğü ilgiye göre seni görmek ister ya da istemez,sen yapacaksın torunla arandaki ilişkiyi,ben ne karışırım,vicdanıma güveniyorum ben,ben annemle-babamın kızıyım,vicdansızlık yoktur bizde diyorum yüzüne,inşallah diyo bi de

babamla annem de şimdiden Gülce'mi bize verin,siz bir tane daha yapın diyo düşün,doğmadan sevgi var aralarında,olması gereken de bu zaten..

hayat hastanesini hiç duymadım ama baran hanıma 2 defa gittim oradaki teknisyenle konuşmaktan yüzüme bile bakmadı sorularımada cvp vermedi
üçüncü gitmemdede kalkmış bana sintigrafi çektirdim diye cerrah paşaya git kürtaj yapabilirler yada sakat olur çocuğun dedi tabi ben dona kaldım bunları duyunca benim cvp vermediğimi görüncede laubali bi şekilde hey beni anladınmı sen dedi bana insan böyle bişeyi biraz hastasını hazırlayarak korkutmadan söyler o an resmen nefret ettim ondan odadanda kürtaj olcam diye ağlayarak çıktım genetik bölümünede gidene kadar ömrümden ömür gitti bişey kürtaj yapacaklar yada sakat doğacak diye 7 haftalık hamileydim birde, bidaha kesinlikle gitmem
evet canım ya bak aklıma getirdin birde şöyle bişey var o hastanede eğer normal saat ve günde doğuma gidersen o hafta sıra hangi doktordaysa o yaptırıyormuş doğumu
yani kendi doktorun oradaya bile o hafta sıra kimdeyse o dr yaptırıyormuş doğumu

bence yenidoğan yoğun bakım yoksa düşünme ve daha zamanın varken değiştir hastaneni
çünkü 37 haftada yada zamanındadoğan bebeğin yoğun bakıma ihtiyacı olmayacak diye bişey yok
herkes bunu özellikle belirtiyor gittiğiniz hastanede yenidoğan yoğun bakım olmasına dikkat edin diye

kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.

sorma yavruşumya ben ilk doğumumu yaptığım hastane avecella doktorumdan memnundum ama ebeyi anlatmıştım belki hatırlıyorsunuzdur çok kötü davrandı o yüzden gitmedim oğluşuma hamileyken ve geçen gün öğrendim o ebe ordan gitmiş kafam karma karışık anlıycan avicelle zeynep hanımmı yoksa üsküdar hospital baran hanımmı ?

dediğin gibi uzakmış canım ya
bende daha ucuz bi yer bulamadım işte ortalama 1 milyar hepsi ama hospitaliuma gidip bakcam bi
denemekte fayda var
günaydın kızlar bugün oğlumuzu görmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz

inşalla güzel haberlerle gelirsin cnm

canım o dediğin hastane nerede doğum fiyatı ne kadarmış

hep aynı şeyler canım desene allaha havale etmek lazım o en ii şekilde yargılar ve karar verir:))

valla kızlar sizin işinizde zor yaniii.insanın alternatifinin çok olmasıda kötüymüşş.hastaneye karar veremiyosunuz.benim gibi seçeneği olmayanlar mecburi istikamet kafa yormak yok yanii.zaten 2 hastane var biri devlet biri özel.bi de tıp fakültesi var ama hastane daha yeni oluşum içinde olduğu için acil servisi ve doğum servisi yokk.onu eliyoruz direk olarak zaten.ben tıp fakültesindeki doktoruma baştan beri gidiyodum doğum açılmicak diyince özelden de bi doktor buldummm.bi ona bi ona arada top gibi gidip geliyorumm.ama şu güzel yanı var ki oğlumdan çok uzun süre ayrı kalmıyorum 15 günde bi birine bir de diğerine gidiyorumm..

kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.

öhhhhhhhhhhhh masallahh vallahiiiiiiiiiiii kadınn nasııı 17. dogurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
biz daha 1 tanede mahvoldukkkkkk :)

dediğin gibi uzakmış canım ya
bende daha ucuz bi yer bulamadım işte ortalama 1 milyar hepsi ama hospitaliuma gidip bakcam bi
denemekte fayda var

inşalla güzel haberlerle gelirsin cnm

canım senin dogum yöntemin belli olsun karar ver bence uzak benmki ama içinni rahat olmasını istiyorsan bir gör denee.
vallahii ben cok çektimm
hamileliğim boyunca 5-6 doktor değişrimiş olan bennn bir tek bu adamda kesindim ondan .
eşim bıktı artık bir karar ver diye diyeee basımın etini yediii..
kafa rahat olmayınca zaten panik ve streslisinn buda artıı olunca hiç çekilmiyooo
seni çok iyi anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…