evet tatlım aynen dediğin gibi,kızımdan ne istiyorsunuz yahu?!! sonra torunum benim diye böbürlenmeye kalkarlarinsan yapılan ayrımcılığa kızıyo zaten canım,bu ne saçmalık yaa,ikisini de sen doğurdun,neyin ayrımını yapıyorsun?! resmen vicdansızlık bunun adı!!
ya canım ben salıncağı yemek masası almayıp bunu almayı düşündüm yani 6 aydan 9 aydan sonra da oturtup yemeğini yedirebilirim diyedüşünerek almak istedim.mesela uyuyorken oturduğumuz odada yatırırm onun içine hem de
vitaminim canım benim ,yazdığım fiyatlar pahalı mı sen hangi hastaneye sordun canım hospitalemi ya canım yunus emrede ondan kalmaz oda 1000 tl
senin bildiğin ucuz bi yer var mı tavsiye edebileceğin ben sgk lıyım canım öyle özel sigortam yok bu parayıda net vercez sigorta indirimi olan hali yani
canım kayınvalideler anneler gibi olmuyoo maalesef...
ondan canını sıkmaaa
benim kayınvalidem Allah yukarda benden daha cana yakın davranıyoo bana amaa benm rahatsız oldgum tek konuu biri var onu çok örnek alıyoo ve hep onu anlatıyoo bana o söyle yaptı böyle yatı böyle dogrusuu ve cok konusuyoo hiç susmuyoo bende yoruluyorum artık onu dinlemekten
mecburen biraz uzak kalıyorummmmmmmm
birde bnm eşimde tewk çocuk kayınvaldem calıyoo kiraları yok eşide emekli biryerde daha calısıyo 3-5 para alıyoo iştee
ama bize bebekte sadece 550 lira para hrcadıı yinede sagolsunn
ama annem kredi ödeüyo babamla birde erkek kardeşim var üniverstede okuyooo..birde bana beşik yaptırdıı,yatak yorgan genç yorganını bile yorgancıda yaptırdı.
bebek odasını annem aldıı (kayınvalidemde yardım etcekti ama suan için ses yok ))
birsürü kıyafet aldı annem.ben calısmıyorum eşimde iş durumunda kritik birde kiradayızz berbat bir döneme girdik yaniii.eşim 20 gün çalışmadı ameliyt oldu o dönemde sagolsun kiramızı ödedii kayınpeder fln..
yanii oluyoo ama bnmkiler yinede seni,ki gibi değil
aleni birseklde böylede denmez yaniii bırak ayrımcılık yapsın benm babannemde öyle
Allahla onların araındaa..sen yinede en büyük fedakarlıgı yapıp onun annesini çöagırmısınn yanınaaa.
terbyesizlik onunn
Selamlar kızlar
Ben bi akşam rahatsızlanıp hospitalluma gittim. Karnım ağrıyordu saat 9 gibiydi. Bana bakacak kimse olmadığını söylediler. Mesai dışında nöbetçileri falan olmuyormuş. ben orda ebe falan olacağına da inanmıyorum haberin olsun. Yunus Emredekiler çok ilgisiz maalesef. Sagra da söylemiş ama tekrar edeyim bende Üsküdar da hayat hastanesi var. Baran hanıma bir kez gittim çok ilgiliydi muayenesinden çok memnun kaldım. Sadece hasta odalarını beğenmediğim için orayı tercih etmedim. Fiyatları da çok uygundu.Normali 750 sezeryanı 1000 falandı yanılmıyorsam. Telefonla bilgi alabilirsin. Epidural farkı da almıyorlar...
Beni sakın yanlış anlamayın, sadece kendi düşüncem bu ama bence kayınvalideniz/kayınpederiniz vs. bu kişiler torunlarına bir şey almak zorunda değiller bence. Yani alırsalar elbette hoş olur, güzel olur. Ama bunun adı "hediye" olur. Ve birisine hediye almak mecburi bir şey değildir bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
oo böbürlenmezlermi canım büyüyüncede bu ayrım devam ediyor mesela minik bir örnek annemim yanına gidiyoruz ilk karnesinde annem her istediğini yaptı kızımın sonuçta çocuk kaynanamın yanınada götürdüm ayrımcılık yapmak istemedim kadın karnesine bakmadı bile çocuktada soğuma başladı inanki bak abartmıyorum çocuğa zorla babanneyi sevdirmeye çalıştım ama çocukta olsa hissediyorlar sonradan kaynanam bana senin yüzünden kızın benim yanıma gelmiyor kimbilir torunuma nasıl dolduruyorsun dedi cahil ve örümcekleşmiş bir kafa yapısı ben neden minik yavrumu senin saçmalıkların için telef edeyim
hayat hastanesini hiç duymadım ama baran hanıma 2 defa gittim oradaki teknisyenle konuşmaktan yüzüme bile bakmadı sorularımada cvp vermediSelamlar kızlar
Ben bi akşam rahatsızlanıp hospitalluma gittim. Karnım ağrıyordu saat 9 gibiydi. Bana bakacak kimse olmadığını söylediler. Mesai dışında nöbetçileri falan olmuyormuş. ben orda ebe falan olacağına da inanmıyorum haberin olsun. Yunus Emredekiler çok ilgisiz maalesef. Sagra da söylemiş ama tekrar edeyim bende Üsküdar da hayat hastanesi var. Baran hanıma bir kez gittim çok ilgiliydi muayenesinden çok memnun kaldım. Sadece hasta odalarını beğenmediğim için orayı tercih etmedim. Fiyatları da çok uygundu.Normali 750 sezeryanı 1000 falandı yanılmıyorsam. Telefonla bilgi alabilirsin. Epidural farkı da almıyorlar...
evet canım ya bak aklıma getirdin birde şöyle bişey var o hastanede eğer normal saat ve günde doğuma gidersen o hafta sıra hangi doktordaysa o yaptırıyormuş doğumuyavrusum yaa,hastanede kararsız mı kaldın? ya Türkiye'de doğum yapmak güzel de bi de böyle karışık işler var işte,kendi doktorun dururken nöbetçi doktor doğuma giriyo,ne saçma,insan nasıl rahat eder ki :44:
arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
ben ankaradayım
ankarada olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaklar bilgi verebilirlermi
ben batıkent bilgi hastanesine gidiyorum orda beni tedirgin eden 37 haftalıktan önce eğer erken doğum olursa yoğun bakım ünitersi yok
en iyisi birbirimize destek olmak dunyada milyonlarca kadın doğuruyo bizmi kolay doğuramıyacağız demı yanı mesele ben hastaneye yetişememişim evde salonda doğmusun annem benı nasıl doğurmus dimi yani iyi teselli oldumu acep
hayat hastanesini hiç duymadım ama baran hanıma 2 defa gittim oradaki teknisyenle konuşmaktan yüzüme bile bakmadı sorularımada cvp vermedi
üçüncü gitmemdede kalkmış bana sintigrafi çektirdim diye cerrah paşaya git kürtaj yapabilirler yada sakat olur çocuğun dedi tabi ben dona kaldım bunları duyunca benim cvp vermediğimi görüncede laubali bi şekilde hey beni anladınmı sen dedi bana insan böyle bişeyi biraz hastasını hazırlayarak korkutmadan söyler o an resmen nefret ettim ondan odadanda kürtaj olcam diye ağlayarak çıktım genetik bölümünede gidene kadar ömrümden ömür gitti bişey kürtaj yapacaklar yada sakat doğacak diye 7 haftalık hamileydim birde, bidaha kesinlikle gitmem
evet canım ya bak aklıma getirdin birde şöyle bişey var o hastanede eğer normal saat ve günde doğuma gidersen o hafta sıra hangi doktordaysa o yaptırıyormuş doğumu
yani kendi doktorun oradaya bile o hafta sıra kimdeyse o dr yaptırıyormuş doğumu
bence yenidoğan yoğun bakım yoksa düşünme ve daha zamanın varken değiştir hastaneni
çünkü 37 haftada yada zamanındadoğan bebeğin yoğun bakıma ihtiyacı olmayacak diye bişey yok
herkes bunu özellikle belirtiyor gittiğiniz hastanede yenidoğan yoğun bakım olmasına dikkat edin diye
dediğin gibi uzakmış canım yacanım benim doktorum Prof. yeni hastaneye geçtii küçük özel bir hastane doktoruma güvenim sonsuz ondan çokta didiklemekte istemiyorum..
ben karşı tarafı bilmiyorum ama benim doktorumu tavsiye ederim.hastanenin odalarını gezcem birdahaki seferee,ama doktorum iyi dedii.i
ben şişlideyim bana uzak ama sezeryan olucak ondan rahatım...
yaşar hastanesinde benm doktor dogumda orda olucak
netten baktım da hastaneyle ilgili kötü birsy yazılmamışş
günaydın kızlar bugün oğlumuzu görmeye gidicez çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz
kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.
sorma yavruşumya ben ilk doğumumu yaptığım hastane avecella doktorumdan memnundum ama ebeyi anlatmıştım belki hatırlıyorsunuzdur çok kötü davrandı o yüzden gitmedim oğluşuma hamileyken ve geçen gün öğrendim o ebe ordan gitmiş kafam karma karışık anlıycan avicelle zeynep hanımmı yoksa üsküdar hospital baran hanımmı ?
eder canım eder,inanırım.Kızından olan torunuyla bizden olan torunu arasında nasıl bir ayrım olacak şimdiden görebiliyorum..şimdiden yolunu yapmaya başladı,bazı gelinler varmış da torununu göstermek istemiyomuş da kayınvalidesine,bana bunları anlatıyo,valla benim göstermememe gerek yok,kızım zaten gördüğü ilgiye göre seni görmek ister ya da istemez,sen yapacaksın torunla arandaki ilişkiyi,ben ne karışırım,vicdanıma güveniyorum ben,ben annemle-babamın kızıyım,vicdansızlık yoktur bizde diyorum yüzüne,inşallah diyo bi de
babamla annem de şimdiden Gülce'mi bize verin,siz bir tane daha yapın diyo düşün,doğmadan sevgi var aralarında,olması gereken de bu zaten..
bu hastane işleri ne karışık yahu,sanırım en kolayı hamile kalmakmış,sonrası tam bir muamma :26:
kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.
dediğin gibi uzakmış canım ya
bende daha ucuz bi yer bulamadım işte ortalama 1 milyar hepsi ama hospitaliuma gidip bakcam bi
denemekte fayda var
inşalla güzel haberlerle gelirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?