kızlar bişey sorcam, el ve ayaklarında özellikle parmak kısımlarında kaşıntısı olan var mı? ben de son bir haftadır el ayak kaşıntısı var sanki böyle kırk tane sivri sinek aynı anda sokmuş gibi tatlı talı kaşınıyo ve hiç bişey kesmiyor geceleri özellikle deli ediyor beni. ayaklarım yara oldu hep kaşımaktandr randevum c tesi 1 buçukta daha mı önce gitsem yoksa karar veremedim
kızlar size bişey sorcam şimdi ben yunus emre hstn gidiyorum ya orada gece ve hafta sonu nöbetçi doktor yok
dr herhangi bir durumda aradığımda bana zeynep kamile git diyor şimdi ben düşünmeye başladım eğer sezaryen olsam bile heran ne olacağı belli olmaz
ya suyum felan erken gelirde hastaneye gitmem gerekirse buda ya tatile yada mesai satleri dışına denk gelirse ne olacak diye eşim zeynep kamilde doğum yapmamıda istemiyor
bende dün bazı hastaneleri aradım aralarında en iyisi (fiyat olarakta) memorial gibi geldi bana sizce hastanemi değiştirmelimiyim yada bu hastane hakkında tecrübesi olan var mı?
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
canım kaşıntıyı ihmal etme. şu an adını unuttum hamilelikte karaciğerle ilgili bir hastalığın habercisi olabilir ve tehlikeli. dr ye git için rahat eder...
yok canım ya ben memoriale gidiyorum7 bin civarı indirimim de var üstelik( medipol de iyi ama 2.5 bin civarı sanırım...
dr n le açıkça konuş belki gelir...
öhhhhhhhhhhhh masallahh vallahiiiiiiiiiiii kadınn nasııı 17. dogurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
biz daha 1 tanede mahvoldukkkkkk :)
canım senin dogum yöntemin belli olsun karar ver bence uzak benmki ama içinni rahat olmasını istiyorsan bir gör denee.
vallahii ben cok çektimm
hamileliğim boyunca 5-6 doktor değişrimiş olan bennn bir tek bu adamda kesindim ondan .
eşim bıktı artık bir karar ver diye diyeee basımın etini yediii..
kafa rahat olmayınca zaten panik ve streslisinn buda artıı olunca hiç çekilmiyooo
seni çok iyi anlıyorumm
canım o dediğin hastane nerede doğum fiyatı ne kadarmış
yavrus kozyatağı hospital centrali de iyi diyorlar... fiyat da çok değil galiba...:44:
avicenna hastanesi ataşehir küçükbakkalköy canım zeynep hanım diye bakabilirsin netten arkadaşım 3 çocuğunda onda doğurdu banada söylendi durdu ağzının içinde hastane zeynep hanım var sen nereye gittin diye
kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.
valla kızlar sizin işinizde zor yaniii.insanın alternatifinin çok olmasıda kötüymüşş.hastaneye karar veremiyosunuz.benim gibi seçeneği olmayanlar mecburi istikamet kafa yormak yok yanii.zaten 2 hastane var biri devlet biri özel.bi de tıp fakültesi var ama hastane daha yeni oluşum içinde olduğu için acil servisi ve doğum servisi yokk.onu eliyoruz direk olarak zaten.ben tıp fakültesindeki doktoruma baştan beri gidiyodum doğum açılmicak diyince özelden de bi doktor buldummm.bi ona bi ona arada top gibi gidip geliyorumm.ama şu güzel yanı var ki oğlumdan çok uzun süre ayrı kalmıyorum 15 günde bi birine bir de diğerine gidiyorumm..
canım o dediğin hastane nerede doğum fiyatı ne kadarmış
kızlar bebişimin canım kızımınnnnnnn
nevresim takımlarını attım yıkanıyorlarr şimdiii
ayy çok heyecanlandım yaaa ilk defa birseyini yıkıyorumm içim hopladıı vallahiiii
eger almayanınız varsa kızarr tavsiye ederim..
engılısh home da eminönünüde outleti var 40 tl ye bebek nevresim takımı var hem kaliteli hem güzell
ben 2 takım aldım ordann onlar yeter yıkar yıkar temiz tmiz kullanırım fazlaya gerek yokk dimii
al benden de o kadar.3-4 hastaneden koşulları en uygun olanında en iyi olduğu söylenen doktora gidiyorum.fiyatlarda size göre gayet uygun sezeryan 450 tl.kızlar gelin hepimiz burda doğuralım:))))
senin için aradım sordum şimdi canım normal doğum 560zorunlu sezaryan 700 muayene ücreti 35 dediler
ben de 2 tane aldım canım,gerek yok fazlasına..mis gibi olacaklar oohh
canım ya çok teşekkür ederim akşam eşime söyliyeyim bakalım
ayy eeveeetttt mis gibimmmmmmmmmmmmmm kalbim attı yemein ederim yaaa evlenirkenki gibiii
deliriyoırmuyum neeeeee
birde ben hacışakirin bebek deterjanını aldım amaa elde yıkma içinmiş birsey olmaz herhalde attım makineyee amaa bakalımm :))
ayyy sudan ucuz valla ne şanslısın..biz 2800 euro vereceğimiz için sizin verdiğiniz rakamlar çok az geliyo yanlış anlamayınbence gelin hepimiz tarlada doğuralım,hem birbirimizden göre göre çabucak doğuruveririz hem de masrafsız
yok canım bişey olmaz bayağı köpürüyor sadece bende hacışakir elde yıkama için almıştım makinaya attımdı sadece köpürdü mis gibi koktu bebişin güle güle kirletsin inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?