2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım kaşıntıyı ihmal etme. şu an adını unuttum hamilelikte karaciğerle ilgili bir hastalığın habercisi olabilir ve tehlikeli. dr ye git için rahat eder...

yok canım ya ben memoriale gidiyorum7 bin civarı indirimim de var üstelik( medipol de iyi ama 2.5 bin civarı sanırım...

dr n le açıkça konuş belki gelir...

pardon canım ya memorial değil ben çok yere baktığım içim şaşırmışım hospitalium'u diyorum

Son düzenleme:
yavrus kozyatağı hospital centrali de iyi diyorlar... fiyat da çok değil galiba...:44:

haklısın tatlım bende zeynep kamile randevu aldım eğer onlarda sezaryen olursun derse kendi doktoruma gitcem heralde
artık kalan 3 haftada allaha emanet ama hospitaliuma gidip orayıda bi görcem sonuçta fiyatlar aynı
bende en az o kadar dr değiştirdim benim eşimde çok sıkılmıştı o zamanlar allahın izniyle bir atlatsaydık şu dönemi iyi olacaktı ya

canım o dediğin hastane nerede doğum fiyatı ne kadarmış

avicenna hastanesi ataşehir küçükbakkalköy canım zeynep hanım diye bakabilirsin netten arkadaşım 3 çocuğunda onda doğurdu banada söylendi durdu ağzının içinde hastane zeynep hanım var sen nereye gittin diye

tatlım doğum fiyatlarıyla ilgili bir fikrin var mı?

kızlar bebişimin canım kızımınnnnnnn
nevresim takımlarını attım yıkanıyorlarr şimdiii
ayy çok heyecanlandım yaaa ilk defa birseyini yıkıyorumm içim hopladıı vallahiiii

eger almayanınız varsa kızarr tavsiye ederim..
engılısh home da eminönünüde outleti var 40 tl ye bebek nevresim takımı var hem kaliteli hem güzell
ben 2 takım aldım ordann onlar yeter yıkar yıkar temiz tmiz kullanırım fazlaya gerek yokk dimii

kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.

17. mi allah yardımcıları olsun ya ne zor sureklı doğurmak o cocuklara bakmak bizler bir taneyı nasıl doğurcaz nasıl bakcaz dıye kafa yorarken onlar napsın

al benden de o kadar.3-4 hastaneden koşulları en uygun olanında en iyi olduğu söylenen doktora gidiyorum.fiyatlarda size göre gayet uygun sezeryan 450 tl.kızlar gelin hepimiz burda doğuralım:))))

ben de 2 tane aldım canım,gerek yok fazlasına..mis gibi olacaklar oohh

al benden de o kadar.3-4 hastaneden koşulları en uygun olanında en iyi olduğu söylenen doktora gidiyorum.fiyatlarda size göre gayet uygun sezeryan 450 tl.kızlar gelin hepimiz burda doğuralım:))))

ayyy sudan ucuz valla ne şanslısın..biz 2800 euro vereceğimiz için sizin verdiğiniz rakamlar çok az geliyo yanlış anlamayın bence gelin hepimiz tarlada doğuralım,hem birbirimizden göre göre çabucak doğuruveririz hem de masrafsız

ben de 2 tane aldım canım,gerek yok fazlasına..mis gibi olacaklar oohh

ayy eeveeetttt mis gibimmmmmmmmmmmmmm kalbim attı yemein ederim yaaa evlenirkenki gibiii
deliriyoırmuyum neeeeee

birde ben hacışakirin bebek deterjanını aldım amaa elde yıkma içinmiş birsey olmaz herhalde attım makineyee amaa bakalımm :))

yok canım bişey olmaz bayağı köpürüyor sadece bende hacışakir elde yıkama için almıştım makinaya attımdı sadece köpürdü mis gibi koktu bebişin güle güle kirletsin inşallah:))

Günaydın kızlar, tatil sonrası iyisinizdir umarım... biz iyiyiz çok şükür, az önce kendim için pijama ve gecelik siparişi verdim, bebişimin hastane çıkışları yıkanıp hazırlandı, benim pijamalarda gelip yıkandıktan sonra hastane çantamız hazırlanacak :) zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım...

ha ha doğru valla en ekonomiği tarla doğal doğal doğuru veririz zatn ben a.ü tıp fakultesınde doğum yapcam inş. para sorunu yok anlayacağınız siz tarlada doğrun ben hastanede

yok canım bişey olmaz bayağı köpürüyor sadece bende hacışakir elde yıkama için almıştım makinaya attımdı sadece köpürdü mis gibi koktu bebişin güle güle kirletsin inşallah:))

bir avuçdan az daha fazlasını attım bende
brdahakine daha az atayım ozmann canım

hadii kızlar öptük sizii biz gidelim yavas yavas işlerimizi yapalımmm.
yne gelirim görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…