Günaydın kızlar, tatil sonrası iyisinizdir umarım... biz iyiyiz çok şükür, az önce kendim için pijama ve gecelik siparişi verdim, bebişimin hastane çıkışları yıkanıp hazırlandı, benim pijamalarda gelip yıkandıktan sonra hastane çantamız hazırlanacak :) zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım...
canım kaşıntıyı ihmal etme. şu an adını unuttum hamilelikte karaciğerle ilgili bir hastalığın habercisi olabilir ve tehlikeli. dr ye git için rahat eder...
yok canım ya ben memoriale gidiyorum7 bin civarı indirimim de var üstelik( medipol de iyi ama 2.5 bin civarı sanırım...
dr n le açıkça konuş belki gelir...
gecelik ve pijamanı görmek istiyoruz,demi tontişler?hani foto güle güle kullan tatlım cicilerini, biz çok iyiyiz kızımla teyzesi ,çantalarımızı hazırladık da o yüzden çok rahatız
çok sağol cnm cevap verdiğin için. dr mu aradım önce bi cildiyeci görsün dedi, ben de bu akşam için burda ünlü bi cildiyeciye randevu buldum ona gitcez inş. rastgele bi dr a da gitmek istemiyorum hamile hamile. bakalım o ne diyecek netten araştırdım karaciğerle alakalı olup erken doğuma neden olabilir diyoinş. sorun çıkmaz. rabbim herkese şifa versin.
sen de netten bak istersen canım burda herkez orda yapıyor he bu arada personel bayan hep:)
çok güzeller canım hayırlı olsun***inşallah banada nasip olur almakoh ne güzel hazırlığını yapmışsın sen, fotoları ekliyorum canım bakalım beğenecekmisiniz :) sabahlıklı gecelik ile pijama takımım ecru renk, tek gecelik olan da mavi renk.yalnız terlik almadım henüz bir tek o eksik kaldı.
Eki Görüntüle 541638 Eki Görüntüle 541639 Eki Görüntüle 541640
okul vakti geldi şekerler ben çıkar sizlere ii muhabbetler :)
selam kızlar,bi selam verip yatayım,uykudan kalktım şimdi yine yatacam,çok yoruldum..bugün kıızmın çantasını hazırlamıştım,akşam da kurumayan çamaşırlarını ütüledim,kendi pijamalarımı ve geceliğimi ütüledim,çantamı da hazırladım,artık içim rahat..içine şunları koydum eksik var mı acaba :44:
gecelik
pijama
hırka
çorap-atlet-külot-emzirme sütyeni ve atleti
göğüs pedi-ped-kağıt havlu-ıslak mendil
lierac-göğüs ucu kremi
eşofman takımı
yüz kremi
dudak parlatıcısı
ayna
terlik
lohusa tacı
tarak
diş fırçası-macun
oh ne güzel hazırlığını yapmışsın sen, fotoları ekliyorum canım bakalım beğenecekmisiniz :) sabahlıklı gecelik ile pijama takımım ecru renk, tek gecelik olan da mavi renk.yalnız terlik almadım henüz bir tek o eksik kaldı.
Eki Görüntüle 541638 Eki Görüntüle 541639 Eki Görüntüle 541640
İlk izin günümden herkese merhaba.
Her ne kadar 1,5 saattir bilgisayarın başında iş yapsam da evdeyim artık :)
çok güzeller canım hayırlı olsun***inşallah banada nasip olur almak
bi ben kaldım heralde almayan
görüşürüz canım kendine iyi bak
hımmm beğenmez miyim,bayıldım ayol,ne hoş takımlarmış bunlar böyle,çok zevklisin tatlımüzerinde paralanmasın inşallah,hep yeni kalsınlar,güle güle giy ve daha güzelleri benim olsun,heheheh
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti ecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
ayyy tatlım benim yaa,ne diyim bilemedim ki,yalnızlık çok zor,seni çok iyi anlıyorumhaftaya gelecekmiş ama bak,napacan az daha sabret,bak benim annem daha 1 ay sonra gelecek ..beni düşün,rahatla azıcık,olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?