2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gecelik ve pijamanı görmek istiyoruz,demi tontişler? hani foto güle güle kullan tatlım cicilerini, biz çok iyiyiz kızımla teyzesi ,çantalarımızı hazırladık da o yüzden çok rahatız

çok sağol cnm cevap verdiğin için. dr mu aradım önce bi cildiyeci görsün dedi, ben de bu akşam için burda ünlü bi cildiyeciye randevu buldum ona gitcez inş. rastgele bi dr a da gitmek istemiyorum hamile hamile. bakalım o ne diyecek netten araştırdım karaciğerle alakalı olup erken doğuma neden olabilir diyo inş. sorun çıkmaz. rabbim herkese şifa versin.

gecelik ve pijamanı görmek istiyoruz,demi tontişler? hani foto güle güle kullan tatlım cicilerini, biz çok iyiyiz kızımla teyzesi ,çantalarımızı hazırladık da o yüzden çok rahatız

oh ne güzel hazırlığını yapmışsın sen, fotoları ekliyorum canım bakalım beğenecekmisiniz :) sabahlıklı gecelik ile pijama takımım ecru renk, tek gecelik olan da mavi renk.yalnız terlik almadım henüz bir tek o eksik kaldı.

geçmiş olsun tatlım yaa,inşallah basit bir kaşınmadır sadece..doktorum karaciğer ve bi sürü organı inceleyen bir test yaptırmıştı bana,demek ki bu yüzdenmiş..Allah şifa versin inşallah tez zamanda ..

çok güzeller canım hayırlı olsun***inşallah banada nasip olur almak
bi ben kaldım heralde almayan
okul vakti geldi şekerler ben çıkar sizlere ii muhabbetler :)

görüşürüz canım kendine iyi bak

Ben bunların dışında süt pompası, antibakteriyel jel, süt yapıcı çay veya içecek, makyaj malzemeleri, parfüm, termofor, kirli torbası koyacağım. Ayrıca bir akrabam göğüs kalkanı denen şeyin göğüs uçlarını koruma açısından çok faydalı olduğunu söyledi ondan alıp onu da koymayı planlıyorum.

hımmm beğenmez miyim,bayıldım ayol,ne hoş takımlarmış bunlar böyle,çok zevklisin tatlım üzerinde paralanmasın inşallah,hep yeni kalsınlar,güle güle giy ve daha güzelleri benim olsun,heheheh

İlk izin günümden herkese merhaba.
Her ne kadar 1,5 saattir bilgisayarın başında iş yapsam da evdeyim artık :)

kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye

Son düzenleme:
çok güzeller canım hayırlı olsun***inşallah banada nasip olur almak
bi ben kaldım heralde almayan

görüşürüz canım kendine iyi bak

hımmm beğenmez miyim,bayıldım ayol,ne hoş takımlarmış bunlar böyle,çok zevklisin tatlım üzerinde paralanmasın inşallah,hep yeni kalsınlar,güle güle giy ve daha güzelleri benim olsun,heheheh

teşekkürler kızlar beğendiğinize çok sevindim, tabii ki daha da güzelleri sizin olsun :)

ayyy tatlım benim yaa,ne diyim bilemedim ki,yalnızlık çok zor,seni çok iyi anlıyorum haftaya gelecekmiş ama bak,napacan az daha sabret,bak benim annem daha 1 ay sonra gelecek ..beni düşün,rahatla azıcık,olmaz mı?

canım yaaa üzülme beşik kaç dakşkalık iş benimde daha beşiğim hazır değil. annem almış ama ankaradan gelecek işte ve annem doğumda gelecek

canım sıkma kendini, annen gelince 1 günde bile hazırlıkları bitirirsiniz, sen yapabildiğin kadar yap hazırlığını kalanı da annen gelince birlikte yaparsınız, üzme kendini.

ya tontişler seastire yok bugün,nerde acaba :44: kanamam oluyo diyo ya merak ediyorum ben de :26: ama en çok efsayı merak ediyorum,doğum yapmış olsa bile gelmez miydi şimdiye kadar :44:

canım nasıl rahatlayayım senin en azından eşin herşeyine yardım ediyor annen bile olmasa eşin aratmaz kimseyi
benim eşimse zaten sabahın köründe gidiyor işine akşam geliyor o yorgunlukla onada bişey diyemiyorum herşeyi ben yapıyorum
bu aralarda o kadar yoğunki işleri benimle alışverişe gitmeye bile vakti yok benim daha bi sürü eksiğim var onu boşverdim enazından beşiği yatağı hazır olsa daha beşik gelince yatak alınacak nevresim alınacak ne kaldıki şurda sezaryen olursam 3 hafta kaldı o daha 2 hafta kalaya gelcem diyor bakalım ozamanda ne uyduracak daha geçen gün mersine döndükten bikaç gün sonra gelcem dedi, pazar günü mersine döndü bugünde haftaya attı, ne gelseydi onla beraber dr gidecektim alışveriş yapacaktım vs
ya bide gelmemek için geçerli bi sebebi olsa tamam dicem bu yaşıma kadar bana yapacağı tek iyilik bu günlerde yanımda olması olacaktı onuda yapmadı
istemiyorıum kimseyi istemiyorum eşim gelsin arayıp gelme istemiyorum dicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…