en iyisi birbirimize destek olmak dunyada milyonlarca kadın doğuruyo bizmi kolay doğuramıyacağız demı yanı mesele ben hastaneye yetişememişim evde salonda doğmusun annem benı nasıl doğurmus dimi yani iyi teselli oldumu acep
canım yaaa üzülme beşik kaç dakşkalık iş benimde daha beşiğim hazır değil. annem almış ama ankaradan gelecek işte ve annem doğumda gelecek
canım sıkma kendini, annen gelince 1 günde bile hazırlıkları bitirirsiniz, sen yapabildiğin kadar yap hazırlığını kalanı da annen gelince birlikte yaparsınız, üzme kendini.
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
canım nasıl rahatlayayım senin en azından eşin herşeyine yardım ediyor annen bile olmasa eşin aratmaz kimseyi
benim eşimse zaten sabahın köründe gidiyor işine akşam geliyor o yorgunlukla onada bişey diyemiyorum herşeyi ben yapıyorum
bu aralarda o kadar yoğunki işleri benimle alışverişe gitmeye bile vakti yok benim daha bi sürü eksiğim var onu boşverdim enazından beşiği yatağı hazır olsa daha beşik gelince yatak alınacak nevresim alınacak ne kaldıki şurda sezaryen olursam 3 hafta kaldı o daha 2 hafta kalaya gelcem diyor bakalım ozamanda ne uyduracak daha geçen gün mersine döndükten bikaç gün sonra gelcem dedi, pazar günü mersine döndü bugünde haftaya attı, ne gelseydi onla beraber dr gidecektim alışveriş yapacaktım vs
ya bide gelmemek için geçerli bi sebebi olsa tamam dicem bu yaşıma kadar bana yapacağı tek iyilik bu günlerde yanımda olması olacaktı onuda yapmadı
istemiyorıum kimseyi istemiyorum eşim gelsin arayıp gelme istemiyorum dicem
sağolun kızlar ben dicem gelmesin istemiyorum kimseyi
beşiğide istemiyorum onuda dicem iade etsin ben kendim alıcam
yok şu gün gelcem, yok bugün gelcem dalga geçer gibi elden gelen bu kadar olur
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
ya tontişler seastire yok bugün,nerde acaba :44: kanamam oluyo diyo ya merak ediyorum ben de :26: ama en çok efsayı merak ediyorum,doğum yapmış olsa bile gelmez miydi şimdiye kadar :44:
ya tontişler seastire yok bugün,nerde acaba :44: kanamam oluyo diyo ya merak ediyorum ben de :26: ama en çok efsayı merak ediyorum,doğum yapmış olsa bile gelmez miydi şimdiye kadar :44:
Ben bunların dışında süt pompası, antibakteriyel jel, süt yapıcı çay veya içecek, makyaj malzemeleri, parfüm, termofor, kirli torbası koyacağım. Ayrıca bir akrabam göğüs kalkanı denen şeyin göğüs uçlarını koruma açısından çok faydalı olduğunu söyledi ondan alıp onu da koymayı planlıyorum.
evet canım seastire bugün gelmemiş, umarım herşey yolundadır...
efsamm 1 aydan fazladır yok ortalarda öyle çok merak ediyorum ki, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bunca zaman haber vermek için gelirdi en azından ...
seastirenın kanaması mı vardı ay inş bişey yoktur daha onunkı çok erken doğuma, evet efsa nerde ya inş kötü bişey yoktur gelir biran once
Gunaydin arkadaslar
uzun bi tatilden sonra ilk isgunu..allahtan kaytarmak gibi bi sansim var:) dun kizimi gormeye gittik dr a kilo simdiden 3158gr boy 48cm olmus..boy normalde kilo sıkıntılı:s
Bu gidisle sezeryani onericek gibi gorunuyobu arada ilk nst mede girmis oldum..artik vakit bi an once gecsinde defnem gelsin diye bekliyorum.artik hamileliginde zorlugunu yasamaya baslayinca insan ne kdr bebegide olsa ciksada rahatlasam diye dusunuyo..adam gibi banyo yapip ozledim en cok..
ya kafama takılan bişi var benim bebeğim 31 haftalıkken 2100 gr dı acaba bu kasık ağrılarım bu bebeğin kilolu olmasından mı kaynaklanıyo bebek kilolumu yoksa normal mi doktor normal dedi ama hep okuyorum buradakileri 33 haftalıklar ancak 2000 gr geçmiş durumda
kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.
Günaydın kızlar, tatil sonrası iyisinizdir umarım... biz iyiyiz çok şükür, az önce kendim için pijama ve gecelik siparişi verdim, bebişimin hastane çıkışları yıkanıp hazırlandı, benim pijamalarda gelip yıkandıktan sonra hastane çantamız hazırlanacak :) zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım...
canım nasıl rahatlayayım senin en azından eşin herşeyine yardım ediyor annen bile olmasa eşin aratmaz kimseyi
benim eşimse zaten sabahın köründe gidiyor işine akşam geliyor o yorgunlukla onada bişey diyemiyorum herşeyi ben yapıyorum
bu aralarda o kadar yoğunki işleri benimle alışverişe gitmeye bile vakti yok benim daha bi sürü eksiğim var onu boşverdim enazından beşiği yatağı hazır olsa daha beşik gelince yatak alınacak nevresim alınacak ne kaldıki şurda sezaryen olursam 3 hafta kaldı o daha 2 hafta kalaya gelcem diyor bakalım ozamanda ne uyduracak daha geçen gün mersine döndükten bikaç gün sonra gelcem dedi, pazar günü mersine döndü bugünde haftaya attı, ne gelseydi onla beraber dr gidecektim alışveriş yapacaktım vs
ya bide gelmemek için geçerli bi sebebi olsa tamam dicem bu yaşıma kadar bana yapacağı tek iyilik bu günlerde yanımda olması olacaktı onuda yapmadı
istemiyorıum kimseyi istemiyorum eşim gelsin arayıp gelme istemiyorum dicem
arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
ben ankaradayım
ankarada olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapacaklar bilgi verebilirlermi
ben batıkent bilgi hastanesine gidiyorum orda beni tedirgin eden 37 haftalıktan önce eğer erken doğum olursa yoğun bakım ünitersi yok
burcu bende göğüs kalkanı almayı planlıyorum. ilk doğumumda hep göğüs pedi kullandım sürekli ıslanıyordu nemli kaldığı için ne kadar değiştirsemde pedi, yaralar arttıkça arttı. bu sefer işimi baştan sıkı tutcam en yakın zamanda göğüs kalkanı almayı planlıyorum. süt yapıcı çay gerçekten işe yarıyor humananınkini içiyordum ben tadıda güzeldi. bide parfüm gibi kokulu şeyleri istemiyorlar hatta odaya canlı çiçek bile sokmuyorlardı kokusu hapşırtır diye , umarım az dikişli doğumlar geçiririz ama benimki sezaryandı hapşırınca öküsürünce gülünce bile sızım sızım sızlıyordu dua edelimde hiç hapşırmayalım :18:
aklıma kötü kötü şeyler geliyo canım yaaa Efsa ile ilgili,Rabbim korusun inşallah onu da bebeğini de
canım sen moralini düzgün tut sen üzüldükçe bebişte üzülür. bende bayramdan önce taşındım inan bana annemle aramız yarım saat benim annemde gelmedi işleri varmış hatta taşındınmı ne yaptın diye bir kez bile aramadı , kırılmam gücenmem gerekirdi amam bayramda kalktım gittim yine yanına. bizede böylesi denk gelmiş ne yapalım. senin annen bence gelir ve gelince herşeyi telafi eder bak gelcem demiş. sen sıkma canını.
canım bende taşındım parasıyla temizlettim evimi yine kimse yoktu
benim durumum o kadar farklı ki anlatamıyorum o yüzden derdimi ben bu zamana kadar bi çok sıkıntının tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım hep yanlızdım
farketmez yine kendim başederim bunlarla ama benim zoruma giden daha öncede dediğim gibi bu zamana kadar bana hiç bir hayrın olmamış
ve hala beş kuruş etmeyen sabah akşam hakaret gördüğün ayrılıp gelcem dediği biri yüzünden beni böyle oyuncak edip yüzüstü bırakması
sözde bana faydası olacak şuan sinirden ağlıyorum peki bişey olursa sorumlusu kim
Ben Akay hastanesinde doğum yapacağım, bence yoğun bakım ünitesi olması çok önemli.
Bir sürü ped aldım aslında indirimdeydi diye ama bakalım biraz ondan biraz kalkandan kullana kullana pedleri bitiririm :)
Çay konusunda ne alacağımı henüz bilmiyorum, arkadaşım bizim buradaki bir aktarın çok güzel bir karışım hazırladığını söyledi, kendisi ve birkaç arkadaşı kullanmış çok faydasını görmüşler. deneyerek göreceğiz, ayrıca malt içeceği de alacağım ben.
Kesinlikle şimdi bile hapşırınca çok zor oluyor canım acıyor, benim de sezeryan olacak o yüzden kesinlikle hapşırmadan geçirmeliyiz.
canım çok haklısın,sana hak veriyorum hem de sonuna kadar,yalnız başına eğilip doğrulamıyoruz bile,sen çok güzel idare ediyosun kendini de evini de,eşine söylesen de azcık da olsa yavaş yavaş yardım etmeye başlasa sana,izin alsa 1 güncük olsa da seni alışverişe götürse olmaz mı? annen yoksa eşin var,sen zaten yoruluyorsun,1-2 gün de o yorulsun ne olacak,senden ve kızından daha mı kıymetli sanki? fevri davranıp da gelmesin diye aratma sakın,geç de olsa gelsin,lütfen ama yaa ben de çok üzüldüm bak
Güzel anneler ve tontişleriii hepinize selam olsun ,
Geçmişi okuyamadım maalesef umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...hastane ve gelir gelmez ofis işlerine daldım , merak edenler vardır belki bizi
Kızım kocaman olmuş 2 200 gr. bi güldü bi somurttu ama güzel bi resim yakalayamadı yine dr. amcası
gelişimi gayet iyi dedi suyumuzda gayet normal erken doğum için bişiii diyemem stres yapmayın dedi henüz dönmemiş
kafa yukarda tontişimin % 90 döner dedi dr. Doğum şekli için henüz konuşmadık erken dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim umarım döner kızım normal doğum için gerekli şartlar oluşuverir ..
Hepiciğinizi öpüyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?