2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet iyi teselli oldu. o minicik sevimli bebeğin kokusunu alınca insan herşeyi unutuyor zaten. birazcıkta acı çekelimki anne olmanın kıymetini anlayalım. bir evladı doğurmak mesele değil doğduktan sonrası asıl mesele. vatana millete anasına babasına saygılı hayırlı evlatlar yetiştiririz inşallahh.

canım yaaa üzülme beşik kaç dakşkalık iş benimde daha beşiğim hazır değil. annem almış ama ankaradan gelecek işte ve annem doğumda gelecek

canım sıkma kendini, annen gelince 1 günde bile hazırlıkları bitirirsiniz, sen yapabildiğin kadar yap hazırlığını kalanı da annen gelince birlikte yaparsınız, üzme kendini.

sağolun kızlar ben dicem gelmesin istemiyorum kimseyi
beşiğide istemiyorum onuda dicem iade etsin ben kendim alıcam
yok şu gün gelcem, yok bugün gelcem dalga geçer gibi elden gelen bu kadar olur

Son düzenleme:

canım sen moralini düzgün tut sen üzüldükçe bebişte üzülür. bende bayramdan önce taşındım inan bana annemle aramız yarım saat benim annemde gelmedi işleri varmış hatta taşındınmı ne yaptın diye bir kez bile aramadı , kırılmam gücenmem gerekirdi amam bayramda kalktım gittim yine yanına. bizede böylesi denk gelmiş ne yapalım. senin annen bence gelir ve gelince herşeyi telafi eder bak gelcem demiş. sen sıkma canını.

canım çok haklısın,sana hak veriyorum hem de sonuna kadar,yalnız başına eğilip doğrulamıyoruz bile,sen çok güzel idare ediyosun kendini de evini de,eşine söylesen de azcık da olsa yavaş yavaş yardım etmeye başlasa sana,izin alsa 1 güncük olsa da seni alışverişe götürse olmaz mı? annen yoksa eşin var,sen zaten yoruluyorsun,1-2 gün de o yorulsun ne olacak,senden ve kızından daha mı kıymetli sanki? fevri davranıp da gelmesin diye aratma sakın,geç de olsa gelsin,lütfen ama yaa ben de çok üzüldüm bak

sağolun kızlar ben dicem gelmesin istemiyorum kimseyi
beşiğide istemiyorum onuda dicem iade etsin ben kendim alıcam
yok şu gün gelcem, yok bugün gelcem dalga geçer gibi elden gelen bu kadar olur

sen öyle deme sakın inanki bebek doğduktan sonra insanın annesine nasıl ihtiyacı oluyor, gerçi benim annem ilk doğumamada misafir gibi hastaneye geldi ziyaret etti 1 saat sonra gitti.
ama anadır atsan atılmaz satsan satılmaz yani değişmiyorsa olduğu gibi kabullencen ben öyle yaptım artık hiç umursamıyorum.

of şu büyükler, nolur takma yavrus üzme kendını 1 haftada gecer

ya tontişler seastire yok bugün,nerde acaba :44: kanamam oluyo diyo ya merak ediyorum ben de :26: ama en çok efsayı merak ediyorum,doğum yapmış olsa bile gelmez miydi şimdiye kadar :44:

evet canım seastire bugün gelmemiş, umarım herşey yolundadır...
efsamm 1 aydan fazladır yok ortalarda öyle çok merak ediyorum ki, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bunca zaman haber vermek için gelirdi en azından ...

ya tontişler seastire yok bugün,nerde acaba :44: kanamam oluyo diyo ya merak ediyorum ben de :26: ama en çok efsayı merak ediyorum,doğum yapmış olsa bile gelmez miydi şimdiye kadar :44:

seastirenın kanaması mı vardı ay inş bişey yoktur daha onunkı çok erken doğuma, evet efsa nerde ya inş kötü bişey yoktur gelir biran once

burcu bende göğüs kalkanı almayı planlıyorum. ilk doğumumda hep göğüs pedi kullandım sürekli ıslanıyordu nemli kaldığı için ne kadar değiştirsemde pedi, yaralar arttıkça arttı. bu sefer işimi baştan sıkı tutcam en yakın zamanda göğüs kalkanı almayı planlıyorum. süt yapıcı çay gerçekten işe yarıyor humananınkini içiyordum ben tadıda güzeldi. bide parfüm gibi kokulu şeyleri istemiyorlar hatta odaya canlı çiçek bile sokmuyorlardı kokusu hapşırtır diye , umarım az dikişli doğumlar geçiririz ama benimki sezaryandı hapşırınca öküsürünce gülünce bile sızım sızım sızlıyordu dua edelimde hiç hapşırmayalım :18:

aklıma kötü kötü şeyler geliyo canım yaaa Efsa ile ilgili,Rabbim korusun inşallah onu da bebeğini de

seastirenın kanaması mı vardı ay inş bişey yoktur daha onunkı çok erken doğuma, evet efsa nerde ya inş kötü bişey yoktur gelir biran once

en son okuduğumda eşim izinli sık sık giremem yazmıştı. kanamasıda bebişten değil yanlış hatırlamıyorsam enfeksiyonmuydu yaramıydı onun gibi birşeydi. umarım iyidir kendisi.

maşallah,tontiş bebek.Bence de zaman hemen geçse de doğsalar ya

canım normalden iri,ondan oluyordur

kızlar ben urfada yaşıyorum burda bazı kadınlar için doğum hayatın bir parçası.eskiye oranla çocuk sayıları azalmış ama geçen hemşire bir arkadaşım bir kadının 17.doğumuna girmiş.

oooo,17 mi,maşallah

hayırlı olsun canım,güle güle giy

moralini bozma canım ya,sürpriz yapar gelir belki.Gelmese de boşver,kendi kendine yetersin sen.

Ben Akay hastanesinde doğum yapacağım, bence yoğun bakım ünitesi olması çok önemli.

Bir sürü ped aldım aslında indirimdeydi diye ama bakalım biraz ondan biraz kalkandan kullana kullana pedleri bitiririm :)
Çay konusunda ne alacağımı henüz bilmiyorum, arkadaşım bizim buradaki bir aktarın çok güzel bir karışım hazırladığını söyledi, kendisi ve birkaç arkadaşı kullanmış çok faydasını görmüşler. deneyerek göreceğiz, ayrıca malt içeceği de alacağım ben.
Kesinlikle şimdi bile hapşırınca çok zor oluyor canım acıyor, benim de sezeryan olacak o yüzden kesinlikle hapşırmadan geçirmeliyiz.

Son düzenleme:

canım bende taşındım parasıyla temizlettim evimi yine kimse yoktu
benim durumum o kadar farklı ki anlatamıyorum o yüzden derdimi ben bu zamana kadar bi çok sıkıntının tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım hep yanlızdım
farketmez yine kendim başederim bunlarla ama benim zoruma giden daha öncede dediğim gibi bu zamana kadar bana hiç bir hayrın olmamış
ve hala beş kuruş etmeyen sabah akşam hakaret gördüğün ayrılıp gelcem dediği biri yüzünden beni böyle oyuncak edip yüzüstü bırakması
sözde bana faydası olacak şuan sinirden ağlıyorum peki bişey olursa sorumlusu kim

Güzel anneler ve tontişleriii hepinize selam olsun ,

Geçmişi okuyamadım maalesef umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...hastane ve gelir gelmez ofis işlerine daldım , merak edenler vardır belki bizi

Kızım kocaman olmuş 2 200 gr. bi güldü bi somurttu ama güzel bi resim yakalayamadı yine dr. amcası
gelişimi gayet iyi dedi suyumuzda gayet normal erken doğum için bişiii diyemem stres yapmayın dedi henüz dönmemiş
kafa yukarda tontişimin % 90 döner dedi dr. Doğum şekli için henüz konuşmadık erken dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim umarım döner kızım normal doğum için gerekli şartlar oluşuverir ..
Hepiciğinizi öpüyoruzzz

Yavrus anladığım kadarıyla annene kızdığın başka konular da var. İnsanın annesine en çok ihtiyacı olan dönemi doğum öncesi ve sonrası. Umarım biran önce gelir artık da sana biraz olsun yardımcı olur. Hakikaten zor yalnız olmak, kendini çok üzmemeye çalış. Ne yazık ki anlaşılan elinden birşey gelmiyor bu durumda en azından çok üzülmeden atlatmaya çalış bu günleri.

ben bir kez armutlu malt içeçeği içeyim demiştimde içememiştim bide sıcaktı belki soğuk içilmesi gerekiyordur. pedleri kullanırsın tabi göğüs kalkanı çıkıp dışarı çıkamazsın mesela , kocaman birşey. internette philips avent gördüm internetten alıyım dedim ama nedense görüp almak istedim bu sefer. sanki görüp alınca ne olacaksa aktarın hazırladığı karışımı sen beğenirsen bizede tarifini verirsin.

canım eşimin kendi işi zaten sorunda o kendi işi olmasa izin alır gelir ama kendinin olduğu için bırakamıyor
daha öncede söylemiştim iş yerinde tadilat var bi sürü işçi felan onlarla uğraşıyor, birde makina olsa kapat gel derim ama öyle değil huzurevi işletiyor bırakıp gelse ondan başka aklı başında kimse yok,bende çalıştım orada ortamını iyi biliyorum o yüzden bişey diyemiyorum
ev işi desen kendi yemeğini bile hazırlamayı beceremez o kadar yani

gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…