canım eşimin kendi işi zaten sorunda o kendi işi olmasa izin alır gelir ama kendinin olduğu için bırakamıyor
daha öncede söylemiştim iş yerinde tadilat var bi sürü işçi felan onlarla uğraşıyor, birde makina olsa kapat gel derim ama öyle değil huzurevi işletiyor bırakıp gelse ondan başka aklı başında kimse yok,bende çalıştım orada ortamını iyi biliyorum o yüzden bişey diyemiyorum
ev işi desen kendi yemeğini bile hazırlamayı beceremez o kadar yani
maşallah canım bebişineGüzel anneler ve tontişleriii hepinize selam olsun ,
Geçmişi okuyamadım maalesef umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...hastane ve gelir gelmez ofis işlerine daldım , merak edenler vardır belki bizi
Kızım kocaman olmuş 2 200 gr. bi güldü bi somurttu ama güzel bi resim yakalayamadı yine dr. amcası
gelişimi gayet iyi dedi suyumuzda gayet normal erken doğum için bişiii diyemem stres yapmayın dedi henüz dönmemiş
kafa yukarda tontişimin % 90 döner dedi dr. Doğum şekli için henüz konuşmadık erken dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim umarım döner kızım normal doğum için gerekli şartlar oluşuverir ..
Hepiciğinizi öpüyoruzzz
Yavrus anladığım kadarıyla annene kızdığın başka konular da var. İnsanın annesine en çok ihtiyacı olan dönemi doğum öncesi ve sonrası. Umarım biran önce gelir artık da sana biraz olsun yardımcı olur. Hakikaten zor yalnız olmak, kendini çok üzmemeye çalış. Ne yazık ki anlaşılan elinden birşey gelmiyor bu durumda en azından çok üzülmeden atlatmaya çalış bu günleri.
yavrus seninle çok ortak noktamız var. ben annem için üzülmeyi, onun yaptıklarını dert etmeyi bırakalı nerdeyse 2 yıl oluyor. dedim ya umursamıyorum. kendi hayatıma bakıyorum.
ben bir kez armutlu malt içeçeği içeyim demiştimde içememiştim bide sıcaktı belki soğuk içilmesi gerekiyordur. pedleri kullanırsın tabi göğüs kalkanı çıkıp dışarı çıkamazsın mesela , kocaman birşey. internette philips avent gördüm internetten alıyım dedim ama nedense görüp almak istedim bu sefer. sanki görüp alınca ne olacaksaaktarın hazırladığı karışımı sen beğenirsen bizede tarifini verirsin.
şimdi kıyafetlerini yıkıyorum makinanın başına 30 kere gidip bakıyorum :) nasıl bi duygu bu yaa
canım eşimin kendi işi zaten sorunda o kendi işi olmasa izin alır gelir ama kendinin olduğu için bırakamıyor
daha öncede söylemiştim iş yerinde tadilat var bi sürü işçi felan onlarla uğraşıyor, birde makina olsa kapat gel derim ama öyle değil huzurevi işletiyor bırakıp gelse ondan başka aklı başında kimse yok,bende çalıştım orada ortamını iyi biliyorum o yüzden bişey diyemiyorum
ev işi desen kendi yemeğini bile hazırlamayı beceremez o kadar yani
hımmm anladım,peki alışverişe bi komşunla falan gitsen olmaz mı? en azından annen gelene kadar eksiklerini tamamlamış olursun,için rahat eder,he yok mu öyle komşun? :26:
kızlar ben pek iyi hissetmiyorum biraz uzanıcam gelirim sonra yine
canım biliyosun buraya yeni taşındım kimseyi tanımıyorum bikaç kişi var onlarda yaşlı
iyi dinlenmeler canım sana,nolur üzme kendini artık..
canım bende taşındım parasıyla temizlettim evimi yine kimse yoktu
benim durumum o kadar farklı ki anlatamıyorum o yüzden derdimi ben bu zamana kadar bi çok sıkıntının tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım hep yanlızdım
farketmez yine kendim başederim bunlarla ama benim zoruma giden daha öncede dediğim gibi bu zamana kadar bana hiç bir hayrın olmamış
ve hala beş kuruş etmeyen sabah akşam hakaret gördüğün ayrılıp gelcem dediği biri yüzünden beni böyle oyuncak edip yüzüstü bırakması
sözde bana faydası olacak şuan sinirden ağlıyorum peki bişey olursa sorumlusu kim
Merhaba canım keşke ağlamak çözüm olsa hele de bu zamanlarda kendini üzmemen gerek sen benim annemi duysan birde kiracılarının çocuklarına bakacam diye gelip bana bir gün bile bakmadı varsa yoksa onlar büyülenmiş gibi akıl sır erdiremiyorum sürekli arıyorum hastayım şöyleyim böyleyim diye ama çıkıp gelmedi bir kere bile ama sağolsun kayınvalidem beni hiç yalnız bırakmadı tek dayanağım o oldu Allah razı olsun. Ve ben kiracılarını sevmiyorum diye bana tavır aldılar önceleri ağladım ama sonra dedim ki neden ağlıyorum ki ben Anne oluyorum çok güçlü olmam gerek kimseye ihtiyacım yok sürünürekte olsa bakarım kendime ve mutluyum
sağol canım hani hiç bişeyim yoktu moralimide yüksek tutmaya çalışıyordum ama sağolsun millet durduğum yerde bunalıma soktu beni
yinede üzmemeye çalışcam dediğin gibi ama yapamayacağımı iyi biliyorum benim huyum bu çünkü bidefa bişeyden soğudumsa dahada içimden bişey gelmez
öyle canım dediğim gibi zaten benim umrumda olan onun gelip ,gelmemesi değil yapılan muamele
bak senin yakınında birileri var enazından benim derdimi anlatacağım kimsemde yok bi tek burdaki arkadaşlarım var işte
yani birde internetin olmadığını düşün gecem gündüzüm ağlamakla geçerdi heralde
olsun sen yine de elinden geleni yap,kızını düşün öncelikle,diyene baksana,sanki ben senden farklıyımhadi gül bi bakim
O zaman elimizdekiler şükredip mutlu olalım canım... Mutlu Anne=Mutlu Bebek
canım bende taşındım parasıyla temizlettim evimi yine kimse yoktu
benim durumum o kadar farklı ki anlatamıyorum o yüzden derdimi ben bu zamana kadar bi çok sıkıntının tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım hep yanlızdım
farketmez yine kendim başederim bunlarla ama benim zoruma giden daha öncede dediğim gibi bu zamana kadar bana hiç bir hayrın olmamış
ve hala beş kuruş etmeyen sabah akşam hakaret gördüğün ayrılıp gelcem dediği biri yüzünden beni böyle oyuncak edip yüzüstü bırakması
sözde bana faydası olacak şuan sinirden ağlıyorum peki bişey olursa sorumlusu kim
cnm benim üzme kendini lütfen her işte bir hayır vardır. belki de böyle durumlar sana bebeğine karşşı nasıl anne olman gerektiğini öğretiyordur güçlü bi anne olmanı sağlıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?