2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yavrus seninle çok ortak noktamız var. ben annem için üzülmeyi, onun yaptıklarını dert etmeyi bırakalı nerdeyse 2 yıl oluyor. dedim ya umursamıyorum. kendi hayatıma bakıyorum.

maşallah canım bebişine allah hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah

öyle canım elimde olsa üzmicem ama değil işte helede sinirlenince daha zor

yavrus seninle çok ortak noktamız var. ben annem için üzülmeyi, onun yaptıklarını dert etmeyi bırakalı nerdeyse 2 yıl oluyor. dedim ya umursamıyorum. kendi hayatıma bakıyorum.

canım onun için üzülmüyorum ben ailem için üzülmeyi bırakalı çok oldu
ama benimle dalga geçilmesi sinirimi bozuyor
zaten sinirlerimiz bu dönemde yeterince hassas gözümüz kapıda acaba kim bu günlerde yanımızda olur diye
birde bu şekilde habire gün atılıp insanın hevesini kırmakta ne oluyor
hiç gelmiyorum dese inan zoruma gitmez umrumda bile olmaz bende ona göre davranırım ama böyle olması beni deli etti

Son düzenleme:

Ben de hiç içmedim malt içeceği, sadece alkolsüz bira içtim aynı işe yarıyor o da beğenmezsem ondan içerim artık. Sonuçta hepsi arpa suyu :) Ama sanırım soğuk içmek faydalı olur.
Philips avent iyi sanırım, e-bebekte bakmıştım ben de, şimdi tekrar baktım da hakikaten kocaman birşeymiş. Bir de kelebek diye birşey var o da işe yarıyor mu acaba?
Aktardan alayım karışımı paylaşırım.

hımmm anladım,peki alışverişe bi komşunla falan gitsen olmaz mı? en azından annen gelene kadar eksiklerini tamamlamış olursun,için rahat eder,he yok mu öyle komşun? :26:

hımmm anladım,peki alışverişe bi komşunla falan gitsen olmaz mı? en azından annen gelene kadar eksiklerini tamamlamış olursun,için rahat eder,he yok mu öyle komşun? :26:

canım biliyosun buraya yeni taşındım kimseyi tanımıyorum bikaç kişi var onlarda yaşlı

iyi dinlenmeler canım sana,nolur üzme kendini artık..

sağol canım hani hiç bişeyim yoktu moralimide yüksek tutmaya çalışıyordum ama sağolsun millet durduğum yerde bunalıma soktu beni
yinede üzmemeye çalışcam dediğin gibi ama yapamayacağımı iyi biliyorum benim huyum bu çünkü bidefa bişeyden soğudumsa dahada içimden bişey gelmez

Merhaba canım keşke ağlamak çözüm olsa hele de bu zamanlarda kendini üzmemen gerek sen benim annemi duysan birde kiracılarının çocuklarına bakacam diye gelip bana bir gün bile bakmadı varsa yoksa onlar büyülenmiş gibi akıl sır erdiremiyorum sürekli arıyorum hastayım şöyleyim böyleyim diye ama çıkıp gelmedi bir kere bile ama sağolsun kayınvalidem beni hiç yalnız bırakmadı tek dayanağım o oldu Allah razı olsun. Ve ben kiracılarını sevmiyorum diye bana tavır aldılar önceleri ağladım ama sonra dedim ki neden ağlıyorum ki ben Anne oluyorum çok güçlü olmam gerek kimseye ihtiyacım yok sürünürekte olsa bakarım kendime ve mutluyum

öyle canım dediğim gibi zaten benim umrumda olan onun gelip ,gelmemesi değil yapılan muamele
bak senin yakınında birileri var enazından benim derdimi anlatacağım kimsemde yok bi tek burdaki arkadaşlarım var işte
yani birde internetin olmadığını düşün gecem gündüzüm ağlamakla geçerdi heralde

Son düzenleme:

olsun sen yine de elinden geleni yap,kızını düşün öncelikle,diyene baksana,sanki ben senden farklıyım hadi gül bi bakim

günaydın kızlar nasılsınız,

geçmişi okumadan geldim,inşallah herkesler iyidir bebekleriyle birlikte..

kahvaltımı yapıp geliyorum yeniden..

O zaman elimizdekiler şükredip mutlu olalım canım... Mutlu Anne=Mutlu Bebek

olsun sen yine de elinden geleni yap,kızını düşün öncelikle,diyene baksana,sanki ben senden farklıyım hadi gül bi bakim

yemin ederim içimden gülmek gelmiyor canım yoksa senin için gülerdim
şimdi eşimi aradım dedim annem bu seferde bu tarihe attı diye adam ölme eşşeğim der gibisinden türkü söylüyor
sonrada bak işte tanı çevrendeki insanların ne oluğunu diyor haklıda
hergün soruyordu oda annen ne zaman gelecek diye görüyor çünkü halimi ne kadar zorluk çektiğimi

cnm benim üzme kendini lütfen her işte bir hayır vardır. belki de böyle durumlar sana bebeğine karşşı nasıl anne olman gerektiğini öğretiyordur güçlü bi anne olmanı sağlıyordur.

cnm benim üzme kendini lütfen her işte bir hayır vardır. belki de böyle durumlar sana bebeğine karşşı nasıl anne olman gerektiğini öğretiyordur güçlü bi anne olmanı sağlıyordur.

canım sana net olarak şunu söyliyeyim inanki kızıma nasıl bir anne olmam gerektiğini 4 yaşımdan beri öğreniyorum ben annem yüzünden
dediğin gibi canım vardır bundada bir hayır allaha çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…