canım sana net olarak şunu söyliyeyim inanki kızıma nasıl bir anne olmam gerektiğini 4 yaşımdan beri öğreniyorum ben annem yüzünden
dediğin gibi canım vardır bundada bir hayır allaha çok şükür
canım sana net olarak şunu söyliyeyim inanki kızıma nasıl bir anne olmam gerektiğini 4 yaşımdan beri öğreniyorum ben annem yüzünden
dediğin gibi canım vardır bundada bir hayır allaha çok şükür
ayy eeveeetttt mis gibimmmmmmmmmmmmmm kalbim attı yemein ederim yaaa evlenirkenki gibiii
deliriyoırmuyum neeeeee
birde ben hacışakirin bebek deterjanını aldım amaa elde yıkma içinmiş birsey olmaz herhalde attım makineyee amaa bakalımm :))
Günaydın kızlar, tatil sonrası iyisinizdir umarım... biz iyiyiz çok şükür, az önce kendim için pijama ve gecelik siparişi verdim, bebişimin hastane çıkışları yıkanıp hazırlandı, benim pijamalarda gelip yıkandıktan sonra hastane çantamız hazırlanacak :) zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım...
çok sağol cnm cevap verdiğin için. dr mu aradım önce bi cildiyeci görsün dedi, ben de bu akşam için burda ünlü bi cildiyeciye randevu buldum ona gitcez inş. rastgele bi dr a da gitmek istemiyorum hamile hamile. bakalım o ne diyecek netten araştırdım karaciğerle alakalı olup erken doğuma neden olabilir diyoinş. sorun çıkmaz. rabbim herkese şifa versin.
Ben bunların dışında süt pompası, antibakteriyel jel, süt yapıcı çay veya içecek, makyaj malzemeleri, parfüm, termofor, kirli torbası koyacağım. Ayrıca bir akrabam göğüs kalkanı denen şeyin göğüs uçlarını koruma açısından çok faydalı olduğunu söyledi ondan alıp onu da koymayı planlıyorum.
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
Güzel anneler ve tontişleriii hepinize selam olsun ,
Geçmişi okuyamadım maalesef umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...hastane ve gelir gelmez ofis işlerine daldım , merak edenler vardır belki bizi
Kızım kocaman olmuş 2 200 gr. bi güldü bi somurttu ama güzel bi resim yakalayamadı yine dr. amcası
gelişimi gayet iyi dedi suyumuzda gayet normal erken doğum için bişiii diyemem stres yapmayın dedi henüz dönmemiş
kafa yukarda tontişimin % 90 döner dedi dr. Doğum şekli için henüz konuşmadık erken dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim umarım döner kızım normal doğum için gerekli şartlar oluşuverir ..
Hepiciğinizi öpüyoruzzz
yemin ederim içimden gülmek gelmiyor canım yoksa senin için gülerdim
şimdi eşimi aradım dedim annem bu seferde bu tarihe attı diye adam ölme eşşeğim der gibisinden türkü söylüyor
sonrada bak işte tanı çevrendeki insanların ne oluğunu diyor haklıda
hergün soruyordu oda annen ne zaman gelecek diye görüyor çünkü halimi ne kadar zorluk çektiğimi
benim de şu 150 kilo domatesi alıp konserve yapın deyip tatile giden görümcem var ya... Akşam gelmiş ben çocuğa bir isim bulacağım ben ona öyle sesleneceğim siz de nüfusa yazdırabilirsiniz dedi. ben de biz ismini Ahmet Arda diye adadık dedim...
ben pompa almadım. jel niye aldın?be de humana still tea alacağım.termofor ne canım? göğüs kalkanı avent philips aldım...
benim de şu 150 kilo domatesi alıp konserve yapın deyip tatile giden görümcem var ya... Akşam gelmiş ben çocuğa bir isim bulacağım ben ona öyle sesleneceğim siz de nüfusa yazdırabilirsiniz dedi. ben de biz ismini Ahmet Arda diye adadık dedim...
vay be domatesçiye bak sen,yok öyle yağma diyecektin,şakacı görümceiyi demişsin tatlım,ooh sefan olsun
kızlar biz geldikbugün ilk defa nts ye girdik oğlumun kalp atışlarını duydum herşey normalmiş kilosu 2.330 gr olmuş.bi dahaki kontrolümde son doğum tahlillerimi olucakmışım bu arada kilo almamışım buda güzel haber.bidahki kontrolde doğum şeklini konuşucakmşz. eğer kanamam yada suyum kasılmalarım olursa hemn gelirsin dedi. inş. olmaz:18:kan ve vitamin hapıma devam. kızlar bizden bu kadar bi dahaki randevum 13 kasım saat 14.00.
Jeli kışın doğum yapacağız hastaneye gelen giden olursa ellerini temizlesin mikropla girmesin diye almayı planlıyorum. aslında her odanın önünde oluyor ama zararı yok bende de olsun.
Termofor sıcak su torbası, çok üşüyecekmişiz ya o yüzden alacağım. Pompayı da muhtemelen doğumda kullanmam ama doğum sonrası işe gidip gelmem gerekeceği için aldık, olur da gerekirse diye yanımda götüreceğim.
evet canım sana katılıyorum sürünerekte olsa kendi işimizi kendimiz görelim anne olmak güçlü olmak demekMerhaba canım keşke ağlamak çözüm olsa hele de bu zamanlarda kendini üzmemen gerek sen benim annemi duysan birde kiracılarının çocuklarına bakacam diye gelip bana bir gün bile bakmadı varsa yoksa onlar büyülenmiş gibi akıl sır erdiremiyorum sürekli arıyorum hastayım şöyleyim böyleyim diye ama çıkıp gelmedi bir kere bile ama sağolsun kayınvalidem beni hiç yalnız bırakmadı tek dayanağım o oldu Allah razı olsun. Ve ben kiracılarını sevmiyorum diye bana tavır aldılar önceleri ağladım ama sonra dedim ki neden ağlıyorum ki ben Anne oluyorum çok güçlü olmam gerek kimseye ihtiyacım yok sürünürekte olsa bakarım kendime ve mutluyum
ahh canım ya yine mi üzdüler seni hamile hamile ..aynı bende senin gibi yalnızım adanada komşum bile yok,kızımın her ihtiyacını almaya tek başıma gittim..herkes bebiş olacak diye seviniyor ama sözde lafta icraatte bişey yok..boşver canım önceleri bende üzülüodum yalnızm diye mecburen güçlü olmalıyız artık hepsi çokta tınnnnnnn evellallah herşeyimi tek tekte olsa hallediyorum..sende boşver canımmmcanım bende taşındım parasıyla temizlettim evimi yine kimse yoktu
benim durumum o kadar farklı ki anlatamıyorum o yüzden derdimi ben bu zamana kadar bi çok sıkıntının tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım hep yanlızdım
farketmez yine kendim başederim bunlarla ama benim zoruma giden daha öncede dediğim gibi bu zamana kadar bana hiç bir hayrın olmamış
ve hala beş kuruş etmeyen sabah akşam hakaret gördüğün ayrılıp gelcem dediği biri yüzünden beni böyle oyuncak edip yüzüstü bırakması
sözde bana faydası olacak şuan sinirden ağlıyorum peki bişey olursa sorumlusu kim
selam cnımm bebişine maşallhlah süphnaallahGüzel anneler ve tontişleriii hepinize selam olsun ,
Geçmişi okuyamadım maalesef umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...hastane ve gelir gelmez ofis işlerine daldım , merak edenler vardır belki bizi
Kızım kocaman olmuş 2 200 gr. bi güldü bi somurttu ama güzel bi resim yakalayamadı yine dr. amcası
gelişimi gayet iyi dedi suyumuzda gayet normal erken doğum için bişiii diyemem stres yapmayın dedi henüz dönmemiş
kafa yukarda tontişimin % 90 döner dedi dr. Doğum şekli için henüz konuşmadık erken dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim umarım döner kızım normal doğum için gerekli şartlar oluşuverir ..
Hepiciğinizi öpüyoruzzz
kızlar biz geldikbugün ilk defa nts ye girdik oğlumun kalp atışlarını duydum herşey normalmiş kilosu 2.330 gr olmuş.bi dahaki kontrolümde son doğum tahlillerimi olucakmışım bu arada kilo almamışım buda güzel haber.bidahki kontrolde doğum şeklini konuşucakmşz. eğer kanamam yada suyum kasılmalarım olursa hemn gelirsin dedi. inş. olmaz:18:kan ve vitamin hapıma devam. kızlar bizden bu kadar bi dahaki randevum 13 kasım saat 14.00.
o kendi koyduğu isimle seslenecekmiş...
maşallah canım size...
Anladım canım... ben yanıyorum o zaman hiç üşümüyorum neden ki?
ben işe başlayınca alacağım...
evet canım sana katılıyorum sürünerekte olsa kendi işimizi kendimiz görelim anne olmak güçlü olmak demek
ahh canım ya yine mi üzdüler seni hamile hamile ..aynı bende senin gibi yalnızım adanada komşum bile yok,kızımın her ihtiyacını almaya tek başıma gittim..herkes bebiş olacak diye seviniyor ama sözde lafta icraatte bişey yok..boşver canım önceleri bende üzülüodum yalnızm diye mecburen güçlü olmalıyız artık hepsi çokta tınnnnnnn evellallah herşeyimi tek tekte olsa hallediyorum..sende boşver canımmm
selam cnımm bebişine maşallhlah süphnaallah
oyy yerim benim o miniği maşllhh bebişine canım benimya hayret gerçekten son aylar kilo alırsın iştahın açılır diolardı bende iştah açık deyil bide bu ay 1 kilo almışım sadece
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
kızımın cicilerini misslerr gibi yıkadımm kızlarEki Görüntüle 541777 Eki Görüntüle 541776 Eki Görüntüle 541779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?