2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bebeğinle çok mutlu olacaksın inşallah canım sadece bunu düşün

o zaman bundan sonra tek yapman gereken karnına bakıp şükretmen cnm çünkü orda senin küçücük mucizen var ve senin her hareketinden etkileniyor , tabi ki bunları sen de biliyorsun ama lütfen sürekli kendine hatırlat küçük mucizeni... daha mutlu olacaksın eminim

Hergün daha çok heyecanlanıyorum:18:
Şafak 40 bugün Kırşahirdeyiz
İnce ince sızılar giriyor kasıklarıma karnıma heyecandan

bakıyorum da hemen hemen hepimizi sarmş yalancı doğum sancıları
en erken bnm başladı..ve şu sıra daha bi arttı.
hergün adet ağrıları gibi sancılar çekiyorum

canım az koyarsan köpürmesini ayarlarsan sorun olmaz...

canım çok güzeller ben aldığımda bunlar yoktu yeni gelmiş sanırım güle güle kullan...

canım biz tedbirimizi alalım da... ufak bir alerjiyse içimiz rahatlar...

ben pompa almadım. jel niye aldın?be de humana still tea alacağım.termofor ne canım? göğüs kalkanı avent philips aldım...

canım ne olur insanlardan bir şey bekleme olduğu gibi kabul et o zaman yıpranmazsın fazla. ben öyle yapıyorum huyu öyle diyorum huzursuz olmuyorum.

maşallah canım kızına...

eşin de üzülüyo tabi napsın..bu günler de geçecek elbet canım,az daha sabır..

benim de şu 150 kilo domatesi alıp konserve yapın deyip tatile giden görümcem var ya... Akşam gelmiş ben çocuğa bir isim bulacağım ben ona öyle sesleneceğim siz de nüfusa yazdırabilirsiniz dedi. ben de biz ismini Ahmet Arda diye adadık dedim...

vay be domatesçiye bak sen,yok öyle yağma diyecektin,şakacı görümce iyi demişsin tatlım,ooh sefan olsun

kızlar biz geldikbugün ilk defa nts ye girdik oğlumun kalp atışlarını duydumherşey normalmiş kilosu 2.330 gr olmuş.bi dahaki kontrolümde son doğum tahlillerimi olucakmışım bu arada kilo almamışım buda güzel haber.bidahki kontrolde doğum şeklini konuşucakmşz. eğer kanamam yada suyum kasılmalarım olursa hemn gelirsin dedi. inş. olmaz:18:kan ve vitamin hapıma devam. kızlar bizden bu kadar bi dahaki randevum 13 kasım saat 14.00.

ben pompa almadım. jel niye aldın?be de humana still tea alacağım.termofor ne canım? göğüs kalkanı avent philips aldım...

Jeli kışın doğum yapacağız hastaneye gelen giden olursa ellerini temizlesin mikropla girmesin diye almayı planlıyorum. aslında her odanın önünde oluyor ama zararı yok bende de olsun.
Termofor sıcak su torbası, çok üşüyecekmişiz ya o yüzden alacağım. Pompayı da muhtemelen doğumda kullanmam ama doğum sonrası işe gidip gelmem gerekeceği için aldık, olur da gerekirse diye yanımda götüreceğim.

Senin bu görümce de süpermiş valla, rahatlığa bak.

vay be domatesçiye bak sen,yok öyle yağma diyecektin,şakacı görümce iyi demişsin tatlım,ooh sefan olsun

o kendi koyduğu isimle seslenecekmiş...

maşallah canım size...

Anladım canım... ben yanıyorum o zaman hiç üşümüyorum neden ki?
ben işe başlayınca alacağım...

evet canım sana katılıyorum sürünerekte olsa kendi işimizi kendimiz görelim anne olmak güçlü olmak demek
ahh canım ya yine mi üzdüler seni hamile hamile ..aynı bende senin gibi yalnızım adanada komşum bile yok,kızımın her ihtiyacını almaya tek başıma gittim..herkes bebiş olacak diye seviniyor ama sözde lafta icraatte bişey yok..boşver canım önceleri bende üzülüodum yalnızm diye mecburen güçlü olmalıyız artık hepsi çokta tınnnnnnn evellallah herşeyimi tek tekte olsa hallediyorum..sende boşver canımmm
selam cnımm bebişine maşallhlah süphnaallah

oyy yerim benim o miniği maşllhh bebişine canım benimya hayret gerçekten son aylar kilo alırsın iştahın açılır diolardı bende iştah açık deyil bide bu ay 1 kilo almışım sadece

o kendi koyduğu isimle seslenecekmiş...

maşallah canım size...

Anladım canım... ben yanıyorum o zaman hiç üşümüyorum neden ki?
ben işe başlayınca alacağım...

Özellikle ayaklar için iyi olur diyorlar, sezeryandan sonra ve de sonrasında gaz olmasın diye.
Aslında ben de bu aralar sürekli yanıyorum bu, eşim kalın kalın eşyalarla dolaşırken ben tisortle oturuyorum, normalde hep tersi olur. Sanırım doğumdan sonra da devam edecekmiş bu durum.

teşekkürler canımben toplamda 10 kilo aldım canım normal olan 10 ve 12 kilo dedi doktorum kilo konusunda çok hassas 2 kilo hakkım var yani geçen 15 te 2.5 almıştım kızdı şimdi almamışım sevindim inş. böyle gider

bozma sinirlerini allah çaresiz dert ver mesin bak prensesin gelecek o olunca kimseye millet etmiyceksin arkadaşında eşinde annende babanda kısacası herşeyin o olucak az kaldı az daha sabret ya tm eşinin vakti yok alışverişede bitane bile arkadaşın yokmu onunla beraber çıksanız alışverişe filan çünkü senin az kaldı doğumuna tatlım bide sezaryen belli olmaz ya deseki doktorun hadi yarın gel napacaksın canım sen sıkma canını herşeyi sen düşünüyon biliyorum sanki bu bebeği tek başına sen yaptın ama düşünmeyle üzülmeyle herşey düzelmiyor ne yazıkki sen üzüldüğünde hep prensesini düşün nasıl vakit geçirceksiniz filan inanki ilaç gibi geliyor

kızlar bizim taşınma olayımız var 1 aya kadar yanı doğuma denk geliyo ınş gelmez once taşınırız akşam kv dedi yavaş yavaş toparlan bi anda toparlanmak zor olur kı ben çalısıyorum ve inanılmaz bel ağrım var acile gittim düşünün yani bende eşime dedim ben kendı işimi zaten kendım yaparım kımseye ihtiyacım yok yani kör kendi işini kendin gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…