Özellikle ayaklar için iyi olur diyorlar, sezeryandan sonra ve de sonrasında gaz olmasın diye.
Aslında ben de bu aralar sürekli yanıyorum bu, eşim kalın kalın eşyalarla dolaşırken ben tisortle oturuyorum, normalde hep tersi olur. Sanırım doğumdan sonra da devam edecekmiş bu durum.
kızımın cicilerini misslerr gibi yıkadımm kızlarEki Görüntüle 541777 Eki Görüntüle 541776 Eki Görüntüle 541779
canım benimde 8. ayım bitti 11 kilo almışım 9. aydA kaç kilo alırım bilmem artık inşlh az alırımmm yaateşekkürler canımben toplamda 10 kilo aldım canım normal olan 10 ve 12 kilo dedi doktorum kilo konusunda çok hassas 2 kilo hakkım var yani geçen 15 te 2.5 almıştım kızdı şimdi almamışım sevindim inş. böyle gider
oh misler gibi olmuştur şimdi bebişin kıyafetleri yesinller onun pembiş eldivenlerini
kızlar bizim taşınma olayımız var 1 aya kadar yanı doğuma denk geliyo ınş gelmez once taşınırız akşam kv dedi yavaş yavaş toparlan bi anda toparlanmak zor olur kı ben çalısıyorum ve inanılmaz bel ağrım var acile gittim düşünün yani bende eşime dedim ben kendı işimi zaten kendım yaparım kımseye ihtiyacım yok yani kör kendi işini kendin gör
iç çamaşırlarını topla. diğerlerini şirketler toplar boş ver canım üzme kendini...
güzelim keşke taşınma işi ertelenseymiş toparlanmak çok zor olur yaaa..evdev eve taşımacılık diye bir şey var ..e hadi evi taşıdın geri nasıl kuracaksın düzenini birileri şart yardım etmeli canımkızlar bizim taşınma olayımız var 1 aya kadar yanı doğuma denk geliyo ınş gelmez once taşınırız akşam kv dedi yavaş yavaş toparlan bi anda toparlanmak zor olur kı ben çalısıyorum ve inanılmaz bel ağrım var acile gittim düşünün yani bende eşime dedim ben kendı işimi zaten kendım yaparım kımseye ihtiyacım yok yani kör kendi işini kendin gör
büyük oğlum da sezaryen oldu şıpır şıpır ter akıyordu atletle emziriyordum şimdi de kısa kollu ve atletsiz geziyorum...
güle güle kullanın canım...
canım eşimin kendi işi zaten sorunda o kendi işi olmasa izin alır gelir ama kendinin olduğu için bırakamıyor
daha öncede söylemiştim iş yerinde tadilat var bi sürü işçi felan onlarla uğraşıyor, birde makina olsa kapat gel derim ama öyle değil huzurevi işletiyor bırakıp gelse ondan başka aklı başında kimse yok,bende çalıştım orada ortamını iyi biliyorum o yüzden bişey diyemiyorum
ev işi desen kendi yemeğini bile hazırlamayı beceremez o kadar yani
kızlar bizim taşınma olayımız var 1 aya kadar yanı doğuma denk geliyo ınş gelmez once taşınırız akşam kv dedi yavaş yavaş toparlan bi anda toparlanmak zor olur kı ben çalısıyorum ve inanılmaz bel ağrım var acile gittim düşünün yani bende eşime dedim ben kendı işimi zaten kendım yaparım kımseye ihtiyacım yok yani kör kendi işini kendin gör
güzelim keşke taşınma işi ertelenseymiş toparlanmak çok zor olur yaaa..evdev eve taşımacılık diye bir şey var ..e hadi evi taşıdın geri nasıl kuracaksın düzenini birileri şart yardım etmeli canım
keşke ertelenseydı ama imkansız eşimle halledelım zaten eşim annesıne soyler yaptırır kv de yapar annemde var ama inş doğuma denk gelmez yoksa perişan olurum
Merhaba kızlaarr..
yavruş zor da olsa kendini çok fazla yıpratıp bebişini de üzme.ben de ailemden uzaktayım bi kaç ay önce taşındım yeni evime burdaki yakınlardan doğru düzgün destek görmedim evlendiğimden beri bu böyle zaten.çok üzüldüm ağladım şimdiye kadar ama elime ne geçti HİÇÇÇ.Bu hayatta en yakının bile olsa insanlardan fazla beklenti içinde olmayacaksın yoksa üzülen hep sen oluyorsun ve üzüldüğünle kalıyorsun kimsenin ruhu duymuyor...Dikkatini başka şeylere ver oturup ta kafanda kurmamaya çalış.Doğacak güzel bebeklerimizi düşünelim Allah onlara da bizlere de sağlık sıhhat versin.Artık anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve başka türlü dert vermesin.
taşınma işlemi zordur canım bilirim dikkat et kendine günlere böl mesela hergün belli bir yeri toplayın eşinle akşamları canım tek başına kendine yüklenme hadi hamile olmasan neyse sen bi can taşıyon dikkatli ol tatlım
canım benimde 8. ayım bitti 11 kilo almışım 9. aydA kaç kilo alırım bilmem artık inşlh az alırımmm yaa
canımm yaa teşkr ederiz teyzesiii
canım az koyarsan köpürmesini ayarlarsan sorun olmaz...
canım çok güzeller ben aldığımda bunlar yoktu yeni gelmiş sanırım güle güle kullan...
canım biz tedbirimizi alalım da... ufak bir alerjiyse içimiz rahatlar...
ben pompa almadım. jel niye aldın?be de humana still tea alacağım.termofor ne canım? göğüs kalkanı avent philips aldım...
canım ne olur insanlardan bir şey bekleme olduğu gibi kabul et o zaman yıpranmazsın fazla. ben öyle yapıyorum huyu öyle diyorum huzursuz olmuyorum.
maşallah canım kızına...
eşin de üzülüyo tabi napsın..bu günler de geçecek elbet canım,az daha sabır..
kızlar biz geldikbugün ilk defa nts ye girdik oğlumun kalp atışlarını duydum herşey normalmiş kilosu 2.330 gr olmuş.bi dahaki kontrolümde son doğum tahlillerimi olucakmışım bu arada kilo almamışım buda güzel haber.bidahki kontrolde doğum şeklini konuşucakmşz. eğer kanamam yada suyum kasılmalarım olursa hemn gelirsin dedi. inş. olmaz:18:kan ve vitamin hapıma devam. kızlar bizden bu kadar bi dahaki randevum 13 kasım saat 14.00.
ne güzel canım sende halletmişsin bebişinin cicilerini ne güzel pebiş,pembiş iyi günlerde kullansın inşkızımın cicilerini misslerr gibi yıkadımm kızlarEki Görüntüle 541777 Eki Görüntüle 541776 Eki Görüntüle 541779
bozma sinirlerini allah çaresiz dert ver mesin bak prensesin gelecek o olunca kimseye millet etmiyceksin arkadaşında eşinde annende babanda kısacası herşeyin o olucak az kaldı az daha sabret ya tm eşinin vakti yok alışverişede bitane bile arkadaşın yokmu onunla beraber çıksanız alışverişe filan çünkü senin az kaldı doğumuna tatlım bide sezaryen belli olmaz ya deseki doktorun hadi yarın gel napacaksın canım sen sıkma canını herşeyi sen düşünüyon biliyorum sanki bu bebeği tek başına sen yaptın ama düşünmeyle üzülmeyle herşey düzelmiyor ne yazıkki sen üzüldüğünde hep prensesini düşün nasıl vakit geçirceksiniz filan inanki ilaç gibi geliyor
canım takma bu kadarya bak canım benimde eşimin tüm sülalesi yakınımda hiç ilgilenmediler ne oldu kızım büyümedimi aslanlar gibi herşeyine koşdum herşeyini tek başına hallettim duvar oldum oğlum içinde aynısını yapıyorum şimdi kimsedende bişey beklemiyorum hatta düşün en yakın taksi durağının telefonunu aldım eşim yokken gündüz sancım tutarsa diye gerçi kardeşim ablacığım beni ara ben koşarım dedi ama ne olur olmaz onun için sende öyle yapacaksın kimseden bişey bekleme canım ben sizlerden büyüğüm en ii öğrendiğim şey beklentilerin olmasın beklentiler insanı üzer
Merhaba kızlaarr..
yavruş zor da olsa kendini çok fazla yıpratıp bebişini de üzme.ben de ailemden uzaktayım bi kaç ay önce taşındım yeni evime burdaki yakınlardan doğru düzgün destek görmedim evlendiğimden beri bu böyle zaten.çok üzüldüm ağladım şimdiye kadar ama elime ne geçti HİÇÇÇ.Bu hayatta en yakının bile olsa insanlardan fazla beklenti içinde olmayacaksın yoksa üzülen hep sen oluyorsun ve üzüldüğünle kalıyorsun kimsenin ruhu duymuyor...Dikkatini başka şeylere ver oturup ta kafanda kurmamaya çalış.Doğacak güzel bebeklerimizi düşünelim Allah onlara da bizlere de sağlık sıhhat versin.Artık anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve başka türlü dert vermesin.
kıslaaar yeni göbüş resmlerimi ekledm,göbek show bölümüne
bi de kızımın yeni cicilerini ekledm cicişler bölümüne
bakın hele
gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel
maşallah canım bebişineallah hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkürler , cümlemize inşallah , zamanında ve sağlıklı doğumlarımız olsun hepiciğimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?