2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

büyük oğlum da sezaryen oldu şıpır şıpır ter akıyordu atletle emziriyordum şimdi de kısa kollu ve atletsiz geziyorum...

güle güle kullanın canım...

canım benimde 8. ayım bitti 11 kilo almışım 9. aydA kaç kilo alırım bilmem artık inşlh az alırımmm yaa
oh misler gibi olmuştur şimdi bebişin kıyafetleri yesinller onun pembiş eldivenlerini

canımm yaa teşkr ederiz teyzesiii

merhaba, yalancı doğum sancılarını nasıl bir ağrıya benzetiyorsunuz? şu anda yaşadığınız sıkıntılardan biraz bahsedebilir misiniz? bir de çatı muaynesi kaçıncı haftada yapılıyor? teşekkürler..

iç çamaşırlarını topla. diğerlerini şirketler toplar boş ver canım üzme kendini...

güzelim keşke taşınma işi ertelenseymiş toparlanmak çok zor olur yaaa..evdev eve taşımacılık diye bir şey var ..e hadi evi taşıdın geri nasıl kuracaksın düzenini birileri şart yardım etmeli canım
büyük oğlum da sezaryen oldu şıpır şıpır ter akıyordu atletle emziriyordum şimdi de kısa kollu ve atletsiz geziyorum...

güle güle kullanın canım...

teşkrr ederm cnmm

canım takma bu kadarya bak canım benimde eşimin tüm sülalesi yakınımda hiç ilgilenmediler ne oldu kızım büyümedimi aslanlar gibi herşeyine koşdum herşeyini tek başına hallettim duvar oldum oğlum içinde aynısını yapıyorum şimdi kimsedende bişey beklemiyorum hatta düşün en yakın taksi durağının telefonunu aldım eşim yokken gündüz sancım tutarsa diye gerçi kardeşim ablacığım beni ara ben koşarım dedi ama ne olur olmaz onun için sende öyle yapacaksın kimseden bişey bekleme canım ben sizlerden büyüğüm en ii öğrendiğim şey beklentilerin olmasın beklentiler insanı üzer

taşınma işlemi zordur canım bilirim dikkat et kendine günlere böl mesela hergün belli bir yeri toplayın eşinle akşamları canım tek başına kendine yüklenme hadi hamile olmasan neyse sen bi can taşıyon dikkatli ol tatlım

Merhaba kızlaarr..
yavruş zor da olsa kendini çok fazla yıpratıp bebişini de üzme.ben de ailemden uzaktayım bi kaç ay önce taşındım yeni evime burdaki yakınlardan doğru düzgün destek görmedim evlendiğimden beri bu böyle zaten.çok üzüldüm ağladım şimdiye kadar ama elime ne geçti HİÇÇÇ.Bu hayatta en yakının bile olsa insanlardan fazla beklenti içinde olmayacaksın yoksa üzülen hep sen oluyorsun ve üzüldüğünle kalıyorsun kimsenin ruhu duymuyor...Dikkatini başka şeylere ver oturup ta kafanda kurmamaya çalış.Doğacak güzel bebeklerimizi düşünelim Allah onlara da bizlere de sağlık sıhhat versin.Artık anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve başka türlü dert vermesin.

kıslaaar yeni göbüş resmlerimi ekledm,göbek show bölümüne
bi de kızımın yeni cicilerini ekledm cicişler bölümüne
bakın hele

kesinlikle haklısın canım insan hamile olunca daha bir hassas oluyor oyüzden takılıyor böyle

yormayacam kendımı kv oğluna kıyamaz zaten oğlun yapar dersem dayanamaz o yapsın ben bi kenarda oturur dinlenırım valla

ya kızlar ben oğluma süpermen tulumu istiyorum.bi arkadaşım face de başka bi arkadaşının bebeğini yüklemiş yeni doğmuş üstünde süpermen tulumu harika bişeydiiii bayıldımmm.ben küçük bi yerde yaşadığım için kesinlikle bulamıyorum zatenn.nette falan 12 aylık yada kostüm gibi olanı vardı.ben küçük istiyorum..rastlarsanız lütfen söyleyin olur mu?

eşin de üzülüyo tabi napsın..bu günler de geçecek elbet canım,az daha sabır..

ne güzel canım sende halletmişsin bebişinin cicilerini ne güzel pebiş,pembiş iyi günlerde kullansın inş

kızlar hepiniz çok sağolun
lütfen hiç biriniz beni yanlış anlamayın ben beklentim olduğundan değil samimiyetsizlik yüzünden kızdım yoksa üzülme felan bişeyim yok sinirimden ağladım
ben her zaman allahın yardımcım olacağına sonuna kadar inanmışımdır hepte öyle olmuştur çok şükür
eminimki güzel allahım beni yine sıkıntıya sokmayacak, hepimiz için tek duam allah kimseye muhtaç etmesin umarım sezaryen ihtimalini duyduğumda neden o kadar üzüldüğümü şimdi anlamışsınızdır kimseye muhtaç olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…