2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

anladım canım bende sezaryen olayı için üzülüyorum diyorum hep allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. hani bazen iç çamaşırımı bile kendim giyemiyorum eğilemiyorum sana diyoruz ama başlıyorum sinirimden ağlama ahh bu hormonlar neyse geçecek ama bu zmanlarda insan sağlığının kıymetini çok daha ii anlıyor

yavruşcum saol canım benim
bak canım bu forumda çoğumuz yalnızlıktan dert yanıyoruz,hepimizin yanında olması gerekenler uzaktan seyredip duruolar..başta canımız yanıo bu duruma ama sonra alışıoruz malesef...allah hepimize güç kuvvet versin

düşünsene kaynanam doğumda kim bakıcak sana diyor yaa olmadı annengilin memlektine git doğur orda bakar annen diyor.soğukta kışta bana önerdiği fikre bak..ablam desen o da aynı yanıma gel bakıym diyo..kimse kıçıını zahmet edip kaldırmıo anlıcan..bende kızdım gelmesin kimse ben doğurrum tek başıma dedimnapıymm yalvarımmm yanii boşver kuzumm allah güç verir hepimize

Canım lütfen üzülme , bak benim ailem uzakta beni karnı burnunda görmediler daha biliyor musun , her konuşmamızda ya annem ya babam hasta
ben kimseyi beklemiyor kimseyi de istemiyorum gerçekten kafana takma Allah tan tek arzum bebeğimi sağlıkla kucağıma almak (hepimiz için) ben neler
yaşıyorum anlatsam roman olur biz bebek erken gelebilir dediğimizde bize, doğuma yakın gelelim dediler
eşimle ne diyeceğimizi şaşırdık erken doğum olabilir ve normal düşünüyorum ne ara doğuma yakın gelecekler diii mi ? eşim dayanamadı bi akşam
sanrım biz size kızınız doğurdu diye haber vericez dedi . . .

Hamilelik in bana öğrettiği tek ve en önemli şey bu oldu öyle ya da bööyle artık eşim ve bebeğimle yalnızız benim için sadece onlar var ilk sırada maalesef

yanı canım var ya güleyimmi ağlayayımmı halimize bilemedimm aynı duyguyu bende geçen çorabımı giyemediğimde ,ayakkabımı giyemediğimde yaşadım

benimde ilk bebeğimde kaynanam yakınımda oturuyor bana sana kim bakacak annein yanına git o bakar dedi annemde kadıköyde oturuyor eşim anneme anne ben eşimle kızımı çok özlerim dayanama dedi anneciğim allah razı olsun annem şeker ve kalp hastası inanki 40çıkana kadar minübüsle sabah geldi akşam gitti ama şimdi yazık içim el vermiyor 2bebeğimde anne gel diyemiyorum geçen kızım ben gelirim sakın kafana takma dedi eşiminde ama ona göre benim anneme karşı sevgisi ve saygısı var

Darısı senin de başına canım , çook teşekkürler
bu arada maşallah canım bebişini görmüşsün güzel haberler almışsın sevindim

amin kızlar allah dualarımızı kabul etsin
akıl veren çok ama kimseden fayda yok kimse kendini yormuyor, allah bizim yardımcımız bunlarıda atlatacağız inşallah

kıslarr ne kadar çok ortak noktamız varmışş

Sağol birtanem darısı haber bekleyen tüm annelerin başına inşallah

Oh ohh maşaallah oğluşuna darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

yanı canım var ya güleyimmi ağlayayımmı halimize bilemedimm aynı duyguyu bende geçen çorabımı giyemediğimde ,ayakkabımı giyemediğimde yaşadım

:) bazen sabrediyonda bazende dayanamıyon işte ben çorap giyemiyomki bayramda eşim giydirdi
çorapta zaten ayaklarım ödem toplamış lastik kısmını kesdik öyle giyiyorum 40 numaralı ayakkabıyla dolaşıyorum kendimde minyonum öyle paytak paytak dolanıyorum yolda yürürken sanki herkez ayağıma bakıyor sırf görünmesin diye uzun eşofman giyorum...

selam cnımm bebişine maşallhlah süphnaallah

Sağol canım benim darısı tüm anneciklerin başına inşallah :)

hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız yada yakın şeyler yaşamışız

gerçekten sana sonuna kadar hak veriyorum bende hamileliğimde bi çok sıkıntı çektim yanımda sadece eşim vardı
diğerleriyse bırak yanımda olmayı haberleri bile olmadı hiç arayıpta nasılsın diye sormadı sadece şimdi değil yani ben eşimin yanında sevgiliyken yatılı çalıştığım zamanlardada tek yoldaşım o oldu ayağımdan ameliyat oldum fazla ilaçtan komaya girdim ama haberleri olduğu halde hiç biri arayıpta nasılsın diye sormadı her şeyime eşim koşturdu
ama para istemek için her ay başı aramayı ihmal etmediler babamda ,abimde
sorsan birde ben onların namusu olurum, ama dediğim gibi allah her zaman bir yerden bi yardımcı çıkardı karşıma en sonuncusuda eşim oldu allah ndan kat ,kat razı olsun
hiç birimizin başından eşlerimizi eksik etmesin

hadi neşelen biraz bakalım tatlışım ..

az kaldı canımm 5 haftacık daha sonra miss kokulu meleğimiz yanımızda o herşeye değer..üzüldüm ya ödem olmasına
bende şişlik ödem olmadı da sol bacağımda mosmor yumru yumru varisler oluştu görüntü çok iğrenç oldu

kıslarr ne kadar çok ortak noktamız varmışş

Kesinlikle canım benim ,

sonuçta hepsi ya yaşlı ya hasta ya da uzaktalar , inan bana kızgınlık yok içimde zerre üzülmeyi de bırakalı çok oldu
hepsi yerinde sağolsun Rabbim öyle ya da böyle başımızdan eksik etmesin , şunu biliyoruz ki biz evlatlarımıza asla böyle
yapmıcaz.. herşey ders olsun bize DERT değil mutlu olmalıyıs ki bebişlerimizde mutlu olsun

hadi neşelen biraz bakalım tatlışım ..

haklısın canım ya deymez hiç bişey için
bende diyecektimki bebişim bi kaç gündür maşallah öyle hareketliki o hareket ettikçe dünyayı unutuyorum gerçekten
allah çok şükür o iyi olsun başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…