2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy sorma ya tövbe tövbe utanıyomda ben eşime söyleyemem hem korkarımda bişey olcak diye

tamam tatlım,sen al,tercih meselesi olduğunu yazdım zaten,sorun yok

o rüyalrı neden görüon biliomsn hasret kaldığın için doktor bana sadece ilk hamile kaldığım zamnlar demişti ilşki yok diye artık bişey demio kimiss doğuma giderkende oluyom beraber yuhhhhh demi

aynennnnnnnnnnnnnn bencedee ondan görüyorumm töbe töbeeeeeeeeee

öhhh nasıı görüyooo larr puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doguma giderken bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhh öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende dalan aldım canım memnun kaldım öyle koku felanda çok kalmıyor çok hafif bi kokusu kalıyor
tortu felanda bırakmadı çamaşırlarda birde yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş onu kullanınca

yumuşatıcı eksik kalsın canım hem normalde bizim bile kullanmamaz gerkio sağlıklı değil ama işte kullanıyrz

hhaahaaa kızlarr taktik geliştirelim dicemde benim eşime işlemez taktikkk
birkere resmen aglıcaktımm ben şişko oldum diye yapıyon böyle beni sevmiyon begenmiyonn dediiydimde
karşımda gülme krizine girdiiii sonunda bende dayanamadım güldğm olmadıı yaniii
yemiyolarrrrrrrr

aynennnnnnnnnnnnnn bencedee ondan görüyorumm töbe töbeeeeeeeeee

öhhh nasıı görüyooo larr puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doguma giderken bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuhhhhhhhhhh öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gerçek komşumuz var o anlatmştı doğma giderkende olmuştu diye zaten hep belden aşağı anlatrdı sapık bacı

benim jeton düşmedi ne taktiği:44:

uuuuuuuuvvv o kadınla tanısmam lazımm tam benlikkkkkkkkkkkk

aganigi yapma taktiği cnaım ne olcakkkkk ilahiiiiiiiiiiiiiiii

hahahaahahahahah patladım gülmektennapcan biliyonmu giyecen tangalrııııı adam gelmedn önce çıkacan karşısına tabi adam o göbekle görünce kaçarr orası ayrı

kızlar masaj demişken yazın kontrole ege üniversitesine gitmiştim.hamileleri bekleme sürecinde bir odaya alıp bilgilendirip tansiyon falan ölçüyorlardı.orada normal doğum yapacaklara adını yanlış hatırlamıyorsam pelvik masajını da anlatıyorlardı.doğumu kolaylaştırıyormuş.ben sezeryan olacağımdan pek oralı olmadım ama normal doğum yapacaklar doktorlarına sorabilirler

hahahaahahahahah patladım gülmektennapcan biliyonmu giyecen tangalrııııı adam gelmedn önce çıkacan karşısına tabi adam o göbekle görünce kaçarr orası ayrı

ayyy benn hiç giyemiyorum onuuuu araya kaçann ıyyyyyyyyyyy içimm hopluyoo rahatsız oluyommmmmmm
ama o durumda görse eşim beniiiiiiiiiiiiiii gerçekten bayılırrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar sirkeli Sudaki şapppp şapppp tan sonra şimdi bu konu mu kaldı
Boşverin Ayol bebeişleri yorgan yastık aldınız mı bakim onu söyleyin nereden aldınız B'nde yarın alayım deiyorum da

ayy kızımda sapık olcekk gariiiiiiiiiiiiii
hoplamya basladıııııııııııııııııııı

eşim geliyomuşş kızlar ayy arayıncaaa bir utandım sanki basıldım gibiiiiiiiiiiiiiii
15 dkka evde olurrrrrrrrrrr
çabuk taktik verin çıkıcam bak heeeeeeeeee

Sizi gidi sapıklar siziiiii hatta bizi gidi sapıklar biziiii bu sefer muhabbeti yakaladım. zaten artık iznim başladı bende sizle laf yetiştircem ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…