canım o değilde acaba doktor bu zamana kadar niye bekledin dermi
yada sürekli bana gelmediğin için acil durumda gece veya haftasonu gelemem dermi offf birde randevu taaaa çarşamba gününe daha fazla zaman geçecek
kız niye kaçıyor adam ya bizimkinede bazen yaklaşıyorum yemiyor hemen uyuyup kalıyor kıyamıyor artık
aynen yaa bendede bu aya kadar hiç istek yoktu nedense bu ay tavan yaptı
ben öyle bişey yazmadm bademcim benim spet bizimkileri zor alıyo hem bebeğinkileri bizimi kadr beklemz içinden onun kileri ayırıp minik minik yıkamaktansa böyle bişey tercihim abartılcak bişey yokki bunda a sepet a torba aynı şeyler
o rüyalrı neden görüon biliomsn hasret kaldığın için doktor bana sadece ilk hamile kaldığım zamnlar demişti ilşki yok diye artık bişey demio kimiss doğuma giderkende oluyom beraber yuhhhhh demi
bende dalan aldım canım memnun kaldım öyle koku felanda çok kalmıyor çok hafif bi kokusu kalıyor
tortu felanda bırakmadı çamaşırlarda birde yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş onu kullanınca
hahahaahahahahah patladım gülmektennapcan biliyonmu giyecen tangalrııııı adam gelmedn önce çıkacan karşısına tabi adam o göbekle görünce kaçarr orası ayrı
canım benim rahmimde kalp şeklinde olduğu için doktorum doğum pozisyonuna girmesi çok zor dedi oyüzden şimdilik sezaryen görünüyor
ama ben haftaya başka bi doktora gitcem oda sezaryen derse başka çare yok artık
kızlar masaj demişken yazın kontrole ege üniversitesine gitmiştim.hamileleri bekleme sürecinde bir odaya alıp bilgilendirip tansiyon falan ölçüyorlardı.orada normal doğum yapacaklara adını yanlış hatırlamıyorsam pelvik masajını da anlatıyorlardı.doğumu kolaylaştırıyormuş.ben sezeryan olacağımdan pek oralı olmadım ama normal doğum yapacaklar doktorlarına sorabilirler
hahahaahahahahah patladım gülmektennapcan biliyonmu giyecen tangalrııııı adam gelmedn önce çıkacan karşısına tabi adam o göbekle görünce kaçarr orası ayrı
ayyy benn hiç giyemiyorum onuuuu araya kaçann ıyyyyyyyyyyy içimm hopluyoo rahatsız oluyommmmmmm
ama o durumda görse eşim beniiiiiiiiiiiiiii gerçekten bayılırrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar sirkeli Sudaki şapppp şapppp tan sonra şimdi bu konu mu kaldı
Boşverin Ayol bebeişleri yorgan yastık aldınız mı bakim onu söyleyin nereden aldınız B'nde yarın alayım deiyorum da
eşim geliyomuşş kızlar ayy arayıncaaa bir utandım sanki basıldım gibiiiiiiiiiiiiiii
15 dkka evde olurrrrrrrrrrr
çabuk taktik verin çıkıcam bak heeeeeeeeee