2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

heheheh sağol canım benim,ben de sizin bu kokoş halinizi seviyorum,süslü gecelikler,sabahlıklar falan annem alayım dedi de yooook dedim istemem,bana ters

bademim ben bi konuda çok sıkıntılıyım yaaaa
diğer arkadaşlarda bana akıl versin hani ben haftaya çarşambaya randevu aldım ya başka hastaneden u satten sonra bunlarla uğraşmak canımı sıkıyor ne yapcam bilmiyorum

aslında birde kirli bebek bezi için özel çöp kovaları var, acaba ondan da almak gerekir mi bilemedim şimdi

bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim

bana göre gerekli bişey canım çünkü spetimiz bize kadr yetiyo hem çoraplarımz falan bebeğin kkıyafetleriyle aynı yere koyamam bu benm fikrim hem yerde kaplamıyo

aynen canım ya benimkide öyle dediğin gibi öyle kabullenmek lazım sonuçta onlarıda kendine göre bi görüşleri var zorlamak anlamsız
nasıl olsa biz öyle veya böyle bildiğimizi okuyoruz tartışmaya ne gerek var
ya canım bende dönüyorum artık malum son aya girdik geçen aya kadar bişeyler oluyordu ama bu ay tamamen bıraktık bu işleri

bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim

canımcım yıkanıcak amaa bizim kirliiler bekliyorya kirli sepetinde onunkiler beklemicek ztn hem bizimkiler daha fazla kirleniyo bir ortamda bir iki gün beklemesinler diye ayrı birsyde tutup fazla bekletmeden yıkamaak daha mantıklı bence ama ben okdrda pimpirikli bir anne olmayacagım nekdr üstüne düşersen ookdrr hastalıklı vss oluyor cocuklarrrrrrr

hımmm doğum nerde olacak onu mu diyosun tatlım? kesin değil evet dün söylemiştin,ben bilsem yorum yapardım ama hiç bilmiyorum ben hastaneleri,hangisi iyidir,hangisi kötüdür,bilen tontişler cevaplasın canım inşallah gönlüne yatan bi yer bulursan da rahat rahat doğum yaparsın canım benim..

kızlarr kocişlerinize arkanızı dönmeyin
benimki gibi kaçar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir yakalayabilsemm neler yapcam daa yakalayamıyorummmmmmmm

amanın yaw bi kirli sepeti için ne muhabbet ettik ama
aman kızlar boşverin gerekli gören alır hayırlı uğurlu olsun, görmeyende almaz
ben bu konuda önemsediğim tek şey deterjan yerine sabun tozu kullanmak çünkü eskiler bile çocuğun çamaşırlarını ayrı olarak yıkayıp deterjan yerine sabun tozu kullanıyordu
en azından benim çocukluğumda gördüklerim böyle yapıyodum

aslında birde kirli bebek bezi için özel çöp kovaları var, acaba ondan da almak gerekir mi bilemedim şimdi

he he alalım tabi,bi o eksikti

pınarcım,vitamincim ben kendi çamaşırlarımızı da bekletmiyorum,hemen yıkanıyolar zaten,sürekli benimle ve eşimle temas edecek çocuğun çamaşırlarının bizimkilerden ayrı durması saçma geliyor sadece,herkes kendi bilir artık

ay soram ya sende benm gibisi msn yoksa eskiden ben istemzdm anladnz siz onu şimdi adam yanaşmıo haklı olarak tabi hormonlar değişti napcem yaaaa:26:bu bebek beni sapık yaptı

heheheh öyle valla,ne gevezeymişiz olsun tatlım yaa muhabbet oluyo işte,yoksa vakit geçmiyo
biri çıkıp yeni bişey göstersin de konuşalım diye bekliyorum mermaid demiş gerçi,kirli çocuk bezi koyma kovası nasıl fikir ama? heheheh

ay soram ya sende benm gibisi msn yoksa eskiden ben istemzdm anladnz siz onu şimdi adam yanaşmıo haklı olarak tabi hormonlar değişti napcem yaaaa:26:bu bebek beni sapık yaptı

hahayyy bizde tık yok valla hamişilkten beriiii
eşim kızıyoooo
ben erkeğim sen anne olcan içinde bebek var nasıı için elveriyo diyooo
ama netcennn atlıyom üstünee hooooooooopp geri düşüyommmmm hacıyatmaz misaliiiiiiiiiiiiiii
tehdit ediyom üstünee çıakrım nefessiz kalıp ölürsün diyom yinede tık yokkkk valla kocişteeeeeeeeeee

noliii bilmiyorummmmmmmmm
utandımm aamaaaa
ne zamandırda sapıkça rüyalar görüyrummm
onada cevabı hazırrrr
dua etmeden yatıyon diyooo
ben dua etmeden uyumama diyorum
ozmzn ters ediyorsdun diyooooooooo

benimde kaynanam dalan almış burda kulanan arkadaşlar memnun oldukalrını yazmşlar

canım o değilde acaba doktor bu zamana kadar niye bekledin dermi
yada sürekli bana gelmediğin için acil durumda gece veya haftasonu gelemem dermi offf birde randevu taaaa çarşamba gününe daha fazla zaman geçecek
kız niye kaçıyor adam ya bizimkinede bazen yaklaşıyorum yemiyor hemen uyuyup kalıyor kıyamıyor artık

aynen yaa bendede bu aya kadar hiç istek yoktu nedense bu ay tavan yaptı

ben öyle bişey yazmadm bademcim benim spet bizimkileri zor alıyo hem bebeğinkileri bizimi kadr beklemz içinden onun kileri ayırıp minik minik yıkamaktansa böyle bişey tercihim abartılcak bişey yokki bunda a sepet a torba aynı şeyler

benimde kaynanam dalan almış burda kulanan arkadaşlar memnun oldukalrını yazmşlar

bende dalan aldım canım memnun kaldım öyle koku felanda çok kalmıyor çok hafif bi kokusu kalıyor
tortu felanda bırakmadı çamaşırlarda birde yumuşatıcıya gerek kalmıyormuş onu kullanınca

derse tükürürsün yüzüne,ondan başka doktor mu yok,hayret bişey,şimdi uygunum şimdi geldim dersin,ona neymiş canım adam gibi bi doktorsa demez zaten,derse de gitmezsin bi daha

o rüyalrı neden görüon biliomsn hasret kaldığın için doktor bana sadece ilk hamile kaldığım zamnlar demişti ilşki yok diye artık bişey demio kimiss doğuma giderkende oluyom beraber yuhhhhh demi

hahahyy taktikk yapıyorlarr ben sorarım ama normal halime dönünüceeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…