heheheh sağol canım benim,ben de sizin bu kokoş halinizi seviyorum,süslü gecelikler,sabahlıklar falanannem alayım dedi de yooook dedim istemem,bana ters
kirli torbasını hallettik,şimdi sırada ne var? değişik bişey gösterin de azcık konuşalım,çok dalga geçesim var bugün yeni bebek icatlarıylabunların kaşifi yaratıcı şahşiyetler kimler acaba merak içindeyim
kirli torbasını hallettik,şimdi sırada ne var? değişik bişey gösterin de azcık konuşalım,çok dalga geçesim var bugün yeni bebek icatlarıylabunların kaşifi yaratıcı şahşiyetler kimler acaba merak içindeyim
bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim
ben şimdiden dönüyorum arkamı yavrusum,kızım doğunca bakmayacam bile ondan yanabenimki de aldı herşeyini,ama şeker,taç gibi şeyler eşim için gereksiz maalesef napayım,onu da öyle kabul ettim artık
bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim
bademim ben bi konuda çok sıkıntılıyım yaaaa
diğer arkadaşlarda bana akıl versin hani ben haftaya çarşambaya randevu aldım ya başka hastaneden u satten sonra bunlarla uğraşmak canımı sıkıyor ne yapcam bilmiyorum
saol canım,kayboldu mu hemoroidi bunları yapınca?
aslında birde kirli bebek bezi için özel çöp kovaları var, acaba ondan da almak gerekir mi bilemedim şimdi
kızlarr kocişlerinize arkanızı dönmeyin
benimki gibi kaçar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir yakalayabilsemm neler yapcam daa yakalayamıyorummmmmmmm
amanın yaw bi kirli sepeti için ne muhabbet ettik ama
aman kızlar boşverin gerekli gören alır hayırlı uğurlu olsun, görmeyende almaz
ben bu konuda önemsediğim tek şey deterjan yerine sabun tozu kullanmak çünkü eskiler bile çocuğun çamaşırlarını ayrı olarak yıkayıp deterjan yerine sabun tozu kullanıyordu
en azından benim çocukluğumda gördüklerim böyle yapıyodum
ay soram ya sende benm gibisi msn yoksa eskiden ben istemzdm anladnz siz onu şimdi adam yanaşmıo haklı olarak tabi hormonlar değişti napcem yaaaa :26:bu bebek beni sapık yaptı
amanın yaw bi kirli sepeti için ne muhabbet ettik ama
aman kızlar boşverin gerekli gören alır hayırlı uğurlu olsun, görmeyende almaz
ben bu konuda önemsediğim tek şey deterjan yerine sabun tozu kullanmak çünkü eskiler bile çocuğun çamaşırlarını ayrı olarak yıkayıp deterjan yerine sabun tozu kullanıyordu
en azından benim çocukluğumda gördüklerim böyle yapıyodum
canım o değilde acaba doktor bu zamana kadar niye bekledin dermihımmm doğum nerde olacak onu mu diyosun tatlım? kesin değil evet dün söylemiştin,ben bilsem yorum yapardım ama hiç bilmiyorum ben hastaneleri,hangisi iyidir,hangisi kötüdür,bilen tontişler cevaplasın canıminşallah gönlüne yatan bi yer bulursan da rahat rahat doğum yaparsın canım benim..
kız niye kaçıyor adam ya bizimkinede bazen yaklaşıyorum yemiyor hemen uyuyup kalıyorkızlarr kocişlerinize arkanızı dönmeyin
benimki gibi kaçar sonraaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir yakalayabilsemm neler yapcam daa yakalayamıyorummmmmmmm
ay soram ya sende benm gibisi msn yoksa eskiden ben istemzdm anladnz siz onu şimdi adam yanaşmıo haklı olarak tabi hormonlar değişti napcem yaaaa :26:bu bebek beni sapık yaptı
he he alalım tabi,bi o eksikti
pınarcım,vitamincim ben kendi çamaşırlarımızı da bekletmiyorum,hemen yıkanıyolar zaten,sürekli benimle ve eşimle temas edecek çocuğun çamaşırlarının bizimkilerden ayrı durması saçma geliyor sadece,herkes kendi bilir artık
benimde kaynanam dalan almış burda kulanan arkadaşlar memnun oldukalrını yazmşlar
canım o değilde acaba doktor bu zamana kadar niye bekledin dermi
yada sürekli bana gelmediğin için acil durumda gece veya haftasonu gelemem dermi offf birde randevu taaaa çarşamba gününe daha fazla zaman geçecek
kız niye kaçıyor adam ya bizimkinede bazen yaklaşıyorum yemiyor hemen uyuyup kalıyorkıyamıyor artık
aynen yaa bendede bu aya kadar hiç istek yoktu nedense bu ay tavan yaptı
hahayyy bizde tık yok valla hamişilkten beriiii
eşim kızıyoooo
ben erkeğim sen anne olcan içinde bebek var nasıı için elveriyo diyooo
ama netcennn atlıyom üstünee hooooooooopp geri düşüyommmmm hacıyatmaz misaliiiiiiiiiiiiiii
tehdit ediyom üstünee çıakrım nefessiz kalıp ölürsün diyom yinede tık yokkkk valla kocişteeeeeeeeeee
noliii bilmiyorummmmmmmmm
utandımm aamaaaa
ne zamandırda sapıkça rüyalar görüyrummm
onada cevabı hazırrrr
dua etmeden yatıyon diyooo
ben dua etmeden uyumama diyorum
ozmzn ters ediyorsdun diyooooooooo
canım o değilde acaba doktor bu zamana kadar niye bekledin dermi
yada sürekli bana gelmediğin için acil durumda gece veya haftasonu gelemem dermi offf birde randevu taaaa çarşamba gününe daha fazla zaman geçecek
kız niye kaçıyor adam ya bizimkinede bazen yaklaşıyorum yemiyor hemen uyuyup kalıyorkıyamıyor artık
aynen yaa bendede bu aya kadar hiç istek yoktu nedense bu ay tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?