bende annemde hasır sepet vardı içine deterjan vss koymak için kova boyutlarında onu alıcam onun içinin bezide var ztn kirli sepetinin boy boy olanlarının en küçüğü onu bebişimin kirli sepeti yapcam bi<zimkilerle karıstırmıcammm vallahiii
takıyordum ama 2 gündür hiç takmıyorum canım ,nolduysa bana,yorgunluk iyi geldi galiba,hiçbişey umrumda değil ,hele bugün vur patlasın çal oynasın modundayım sadece o ismi lazım olmayan yere gıcığım hala,onun dışında herşey yolunda dün annem soruyo yarın alışverişe gidecez,ne alalım Gülce'ye diye,bişey almayın dedim,halbuki 2 gün önce sorsa sayardım bi sürü eksik,amaaaaaaaan dedim kendine al boşver,misler gibi giyin ya gördünüz demi,badem artık nazlı değil
bende annemde hasır sepet vardı içine deterjan vss koymak için kova boyutlarında onu alıcam onun içinin bezide var ztn kirli sepetinin boy boy olanlarının en küçüğü onu bebişimin kirli sepeti yapcam bi<zimkilerle karıstırmıcammm vallahiii
eskiler napıyodu acaba ya,toplam 2 tane donumuz varmış zaten,onun için ayrı kirli şeysi mi alıyorlarmış misler gibi de büyüdük,bizim çamaşırlar herkesinkiyle birlikte yıkandı,anlamadım gitti,çok pimpirikliyiz çok
yok yok daha hiç para vermicem valla zaten agzıda kapalı değil bebeğin kirliside olsa süğrekli yıkancakta olsalar büyük ve kapalıya gerek yok canım hava alsın ztn sürekli yıkanmıcakmı ? dediğin gibi gerek yok boşver)
heheheh sağol canım benim,ben de sizin bu kokoş halinizi seviyorum,süslü gecelikler,sabahlıklar falan annem alayım dedi de yooook dedim istemem,bana ters
26 küsürdü havalede eklenmiş eşim tama demişti ama 33 oldu amaann onda bişey demz eşimin eli açıktır çok benim hele bebek için oldu artık olan sepet baktım daha pahalı yaa bide dışarı çıkıcamda belli değil netten alayım dedim daha eksiklerde var ama olsun pahalı falan ama kullanıcam bişeykendimi teselli edeyim nesrin geldi aklıma aklıma kargo ödemesi faln bende onun gibi oldum
eskiler napıyodu acaba ya,toplam 2 tane donumuz varmış zaten,onun için ayrı kirli şeysi mi alıyorlarmış misler gibi de büyüdük,bizim çamaşırlar herkesinkiyle birlikte yıkandı,anlamadım gitti,çok pimpirikliyiz çok
anoyyyyyyyyyyyyy bizim zamanınmızdaa bez mi vardı sankiiiii
annelerimiz yıkayıp yıkayıp kullanıyorlarmışşş oda kaynatıyomuş annemm :))
anneannem kardeşimde fransadan bez getirince annemm ohh bee bu negüzel demiş sonra burdada cıkmış ztnnn
nerde öyle şimdidki gibi çeşit çeşit kıyafettlerr,tulumlar flnnn D
dötümüz poklu poklu gezmişizdir belkideeeeee
canım onda daha beterr o dokundugu zaman babasına işve yapıyoo duruyoo DDd
yok yok daha hiç para vermicem valla zaten agzıda kapalı değil bebeğin kirliside olsa süğrekli yıkancakta olsalar büyük ve kapalıya gerek yok canım hava alsın ztn sürekli yıkanmıcakmı ? dediğin gibi gerek yok boşver)
kirli torbasını hallettik,şimdi sırada ne var? değişik bişey gösterin de azcık konuşalım,çok dalga geçesim var bugün yeni bebek icatlarıyla bunların kaşifi yaratıcı şahşiyetler kimler acaba merak içindeyim
kirli torbasını hallettik,şimdi sırada ne var? değişik bişey gösterin de azcık konuşalım,çok dalga geçesim var bugün yeni bebek icatlarıyla bunların kaşifi yaratıcı şahşiyetler kimler acaba merak içindeyim
bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim
ben şimdiden dönüyorum arkamı yavrusum,kızım doğunca bakmayacam bile ondan yana benimki de aldı herşeyini,ama şeker,taç gibi şeyler eşim için gereksiz maalesef napayım,onu da öyle kabul ettim artık
geçmiş olsun canım çok kötü olsa gerek eşimdede vardı hemorax diye aktardan almıştık bitki çayı onu içti bide oarya sıcak tampon yap bide sarımsağı ikiye böl oraya koy yatrken antibiyotik niyetine eşime yapmştık fakat sabah her yer sarımsak kokuodu