2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende annemde hasır sepet vardı içine deterjan vss koymak için kova boyutlarında onu alıcam onun içinin bezide var ztn kirli sepetinin boy boy olanlarının en küçüğü onu bebişimin kirli sepeti yapcam bi<zimkilerle karıstırmıcammm vallahiii

onun pisliklerini yirim bennnnnnnn

Biz senin nazlı halini seviyoruz ama sen yine de hiçbir şeyi kafana takma :))

ne güzel işte varsa ne gerek var almana

eskiler napıyodu acaba ya,toplam 2 tane donumuz varmış zaten,onun için ayrı kirli şeysi mi alıyorlarmış misler gibi de büyüdük,bizim çamaşırlar herkesinkiyle birlikte yıkandı,anlamadım gitti,çok pimpirikliyiz çok

eşine çektir canım gece

canım onda daha beterr o dokundugu zaman babasına işve yapıyoo duruyoo DDd

ne güzel işte varsa ne gerek var almana

yok yok daha hiç para vermicem valla zaten agzıda kapalı değil bebeğin kirliside olsa süğrekli yıkancakta olsalar büyük ve kapalıya gerek yok canım hava alsın ztn sürekli yıkanmıcakmı ? dediğin gibi gerek yok boşver)

ayy yavruss öldüm gülmektennn
arkanı dön
niye
çünkü önünü döndükçe masraf cıkarıyorsun hahahyyyyyyyyy
ya canım öyle bide gülüyor gıcık, gıcık hele bir doğurayım görür o arka nasıl dönülür

o kadardan bişey olmaz canım
ya benim eşimde herşeyini aldı bebişin ama bu tip şeylere gereksiz diyor

öyle valla biz böyleysek gelecek nesili düşünemiyorm

anoyyyyyyyyyyyyy bizim zamanınmızdaa bez mi vardı sankiiiii
annelerimiz yıkayıp yıkayıp kullanıyorlarmışşş oda kaynatıyomuş annemm :))
anneannem kardeşimde fransadan bez getirince annemm ohh bee bu negüzel demiş sonra burdada cıkmış ztnnn

nerde öyle şimdidki gibi çeşit çeşit kıyafettlerr,tulumlar flnnn
D
dötümüz poklu poklu gezmişizdir belkideeeeee

benimde yerim ve koyma şeyim olmadığı için sipariş verdim bakalım

kirli torbasını hallettik,şimdi sırada ne var? değişik bişey gösterin de azcık konuşalım,çok dalga geçesim var bugün yeni bebek icatlarıyla bunların kaşifi yaratıcı şahşiyetler kimler acaba merak içindeyim

valla burdaki beyinler süper çaılışıyor şaka maka ama gerçekten lazım oaln şeylerde de paylaşılıo lirli sepeti ve torbası gibi

valla burdaki beyinler süper çaılışıyor şaka maka ama gerçekten lazım oaln şeylerde de paylaşılıo lirli sepeti ve torbası gibi

bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim

ben şimdiden dönüyorum arkamı yavrusum,kızım doğunca bakmayacam bile ondan yana benimki de aldı herşeyini,ama şeker,taç gibi şeyler eşim için gereksiz maalesef napayım,onu da öyle kabul ettim artık

saol canım,kayboldu mu hemoroidi bunları yapınca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…