kızlar göbüşler süper maşallah rabbim nazarlardan korusun:) eski tip hamileler mazide mi kaldı ne şimdi herkes pek fit:) bende de sadece göbüş var yavrusum senin ressmi görünce kendim ekledim sandım:) maşallah
Seastire cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine , artık hepimizin şikayetleri artmaya başladı az daha sabırrrr
hemde ne korkuttu tatlım:)) eşim evdeydi o gün sabaha kadar oturmuştu yeni yatmu-ıştı uykuya dalmak üzereydi lavabodan çıktım o korkuyla öyle bi söylemişimki kanamam var diye adam bi sıçradıher yerini ısırcam teyzesi anneyi korkutmak neymiş görücek
bu arada kızlar sanırım oğlumun adına YİĞİT koyucam
hemde ne korkuttu tatlım:)) eşim evdeydi o gün sabaha kadar oturmuştu yeni yatmu-ıştı uykuya dalmak üzereydi lavabodan çıktım o korkuyla öyle bi söylemişimki kanamam var diye adam bi sıçradıher yerini ısırcam teyzesi anneyi korkutmak neymiş görücek
bu arada kızlar sanırım oğlumun adına YİĞİT koyucam
benm kuzenimin çocuğunun adı yiğit. nasıll tatlı uslu bir çocuk anlatamam.
aslında hamile kaldıgım da hep burdaydım hep gözüm burda bazı aksilikler oldu pc bozuldu koptum çok şükür şimdi burdayım ve yalnız degilim teşekkür ederim canım burda çok güzel zaman geçiyor.
ben de ordan vermiştin son 2 sefer siparişimi. 3. bitmek üzere. 2 tane daha alsam yetecek sanırım. çok memnunum ben ondan.
aaa ismi değişikliğe mi uğradı... hayırlı olsun canım.. yiğit de güzel bir isim, ama alışmıştık sanki berk demeye..
neyse yiğide de alışırız
aaa ismi değişikliğe mi uğradı... hayırlı olsun canım.. yiğit de güzel bir isim, ama alışmıştık sanki berk demeye..
neyse yiğide de alışırız
hoşgeldin canım...
kız berk ne oldu
çok güzel isim bizde yigit efe düşünüyoruz hayırlısı bakalım isimlerinle yaşasınlar inşallah
amanda aman maşallah ne güzel kız iki kilo cevheri nerene sığdırdın öyle demekki senin iç karnın genişdemek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin
bende dermoeczanemden aldım canım dün getirdi eşim benimkide 43 e geldi kapıda ödeme olunca, ama eşim 60 a alıyordu yinede karlıyımkızlar merhaba nasılsınız bakalım bende okuldan geldim bişeyler yiycem.bu arada lierac krem sipariş vermiştim geldi bir site var oradan aldım dermo eczanem ben 1 tane aldım kargoyla 43 e geldi 2li 70 3 lü 100 küsür uygun geldi bana.
maşallah gökçecim ama yavrusun ve mervenin göbüşünü gördükten sonra seninki pek bi küçük geldi gözüme
valla bana diiyosun ama seninde hiç belli değil tabi sendede boy varsaolun kızlar, benim göbüş anca bu kadar büyüdü napalım.. ama içindeki 2 kilo olmuş :))
minik canavarım benimm....
bu arada 63 kilo olmuşum tam 10 kilo almış bulunmaktayım ...
hoşgeldin tatlııııım ilk bebişmi kızmı erkekmimerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . beni de kabul eder misiniz ben 35 haftalık hamileyim bende aralık annesi olucam . ama bu aralar kendimi çok yalnız hissediyoruım çsizin yardımınıza ihtiyaçım var.
kızlar göbüşler süper maşallah rabbim nazarlardan korusun:) eski tip hamileler mazide mi kaldı ne şimdi herkes pek fit:) bende de sadece göbüş var yavrusum senin ressmi görünce kendim ekledim sandım:) maşallah
Seastire cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine , artık hepimizin şikayetleri artmaya başladı az daha sabırrrr
çok güzel isim bizde yigit efe düşünüyoruz hayırlısı bakalım isimlerinle yaşasınlar inşallah
seastirem yiğit çok güzel bir isim,hep beğenmişimdir zaten.Adı gibi yiğit bir adam olsun.Berk'ten daha hoş.
çok saol tatlım efe eltimin oğlunun adı eşim koymuş:)) ama efeler çok yaramaz oluyolar haberin olsun adı gibi efelik yapıyolar
çok saol tatlım efe eltimin oğlunun adı eşim koymuş:)) ama efeler çok yaramaz oluyolar haberin olsun adı gibi efelik yapıyolar
hoşgeldin bu arada
amanda aman maşallah ne güzel kız iki kilo cevheri nerene sığdırdın öyle demekki senin iç karnın geniş
ama çok formda görünüyosun çok güzel
bende dermoeczanemden aldım canım dün getirdi eşim benimkide 43 e geldi kapıda ödeme olunca, ama eşim 60 a alıyordu yinede karlıyım
içinede promosyon olarak krem koymuşlar
aman canım gökce çalışıyor küçük olsun daha iyi bizim karpuzlar oturarak büyüyor
valla bana diiyosun ama seninde hiç belli değil tabi sendede boy var
hoşgeldin tatlııııım ilk bebişmi kızmı erkekmi
sanada maşallah canım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?