2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok saol canım benim

aaa ismi değişikliğe mi uğradı... hayırlı olsun canım.. yiğit de güzel bir isim, ama alışmıştık sanki berk demeye..
neyse yiğide de alışırız

kız berk ne oldu

Son düzenleme:
aaa ismi değişikliğe mi uğradı... hayırlı olsun canım.. yiğit de güzel bir isim, ama alışmıştık sanki berk demeye..
neyse yiğide de alışırız

bi akşam yattık eşimle eşim elini karnıma koydu bende berk dediğimde felan tepki veriyo artık dedim eşimde yiğit olsun demiştim ben bi ara yiğit koymicanmı adına dedi bende sen berk olsun dedin ya dedim oda sana bırakıyorum istediğini koy dedi bende yiğit düşündüm ama tabi doğuma kadar değiştirmezsem yine. ya berk ismi tek gitmiyo sanki yanına yada başına bi isim daha istiyomuş gibi geliyo bana

seastirem yiğit çok güzel bir isim,hep beğenmişimdir zaten.Adı gibi yiğit bir adam olsun.Berk'ten daha hoş.

demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin

amanda aman maşallah ne güzel kız iki kilo cevheri nerene sığdırdın öyle demekki senin iç karnın geniş
ama çok formda görünüyosun çok güzel
bende dermoeczanemden aldım canım dün getirdi eşim benimkide 43 e geldi kapıda ödeme olunca, ama eşim 60 a alıyordu yinede karlıyım
içinede promosyon olarak krem koymuşlar
maşallah gökçecim ama yavrusun ve mervenin göbüşünü gördükten sonra seninki pek bi küçük geldi gözüme
aman canım gökce çalışıyor küçük olsun daha iyi bizim karpuzlar oturarak büyüyor
saolun kızlar, benim göbüş anca bu kadar büyüdü napalım.. ama içindeki 2 kilo olmuş :))
minik canavarım benimm....
bu arada 63 kilo olmuşum tam 10 kilo almış bulunmaktayım ...
valla bana diiyosun ama seninde hiç belli değil tabi sendede boy var
hoşgeldin tatlııııım ilk bebişmi kızmı erkekmi

sanada maşallah canım o zaman

ilk bebegim canım erkek heyecan dorukta bekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…