bi akşam yattık eşimle eşim elini karnıma koydu bende berk dediğimde felan tepki veriyo artık dedim eşimde yiğit olsun demiştim ben bi ara yiğit koymicanmı adına dedi bende sen berk olsun dedin ya dedim oda sana bırakıyorum istediğini koy dedi bende yiğit düşündüm ama tabi doğuma kadar değiştirmezsem yine. ya berk ismi tek gitmiyo sanki yanına yada başına bi isim daha istiyomuş gibi geliyo bana
söylenmesi konusunda evet sanki yiğit daha güzel geliyor kulağa,
ama benim ark.ımda bir yiğidi var maşallah yedi mahalleye yeter :)))
çok yaramaz :))))
yawruşum saol canım, zayıf hamile kalınca böyle oluyor sanırım :)
ben asıl seastireyi merak ediyorum, iyi olduğunda göster bakalım göbüşünü bize
hemde ne korkuttu tatlım:)) eşim evdeydi o gün sabaha kadar oturmuştu yeni yatmu-ıştı uykuya dalmak üzereydi lavabodan çıktım o korkuyla öyle bi söylemişimki kanamam var diye adam bi sıçradı her yerini ısırcam teyzesi anneyi korkutmak neymiş görücek
bu arada kızlar sanırım oğlumun adına YİĞİT koyucam
ee yani adını taşır çocuklar canım adı gibi olur eminim. ama berklerde çok yaramaz olurlarmış oda adını taşıyo berk güçlü kuvvetlli katı sert demekti
çok pıraçalım şuan:)) yarın bi ara çeker eklerim inş benimde baya büyüdü eşim artık dalga geçiyo kaplumbağa diyo topaç diyo . biyere giderken yuvarlım yuvarlanarak git sen diyo bana
bende eşim 2 isim kabul etseydi onun dediği isimde olsun istiyodum yiğit berk koyucaktım ama eşim 2 isim istemiyo
aynen canım doğuma kadar karar değiştirmezsem yiğit olucak bakalım
ee yani adını taşır çocuklar canım adı gibi olur eminim. ama berklerde çok yaramaz olurlarmış oda adını taşıyo berk güçlü kuvvetlli katı sert demekti
çok pıraçalım şuan:)) yarın bi ara çeker eklerim inş benimde baya büyüdü eşim artık dalga geçiyo kaplumbağa diyo topaç diyo . biyere giderken yuvarlım yuvarlanarak git sen diyo bana
allah saglıkla kullanmak nasip etsin kaç haftalıksın bende istiyorum ama erken mi diye düşünüyorum. canım ya karasız kaldım bu konuda o yüzden soruyorum.