2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ben aldım da hala gelmesini bekliyorum...

sen bebişin eşyalarını yıkamıştın değil mi? mobilyalar gelmeden nereye sığdırdın onları kız, bende heves ediyorum poşetleri açmayı ama koyacak yer yok dolabı şifonyeri gelmedi diye hepsi duruyo öyle odasında
yerleştiremedim ((

allah saglıkla kullanmak nasip etsin kaç haftalıksın bende istiyorum ama erken mi diye düşünüyorum. canım ya karasız kaldım bu konuda o yüzden soruyorum.

34. haftanın içindeyim canım. Erken olduğunu düşünmüyorum. Artık bebişler her an gelebilir durumda zaten. Giysilerini yıkadım, ütüledim. Yerleştirmek için odasının gelmesi gerekiyor işte. Sanırım getiriyorlar bu arada. Bu mesajı yazmadan önce adam arayıp evde misiniz diye sordu :)))

allah saglıkla kullanmak nasip etsin kaç haftalıksın bende istiyorum ama erken mi diye düşünüyorum. canım ya karasız kaldım bu konuda o yüzden soruyorum.
bence erken değil hem mobilyaların kokusu bebeğe zararlıymış o yüzden erken alınıp havalandırılması tavsiye ediliyor
Eki Görüntüle 543256
işte buda benim şuanki koca göbüşüm
kız bumu pasaklı hali ilahi ya maşallah çok güzel ya büyümüş kız önceden hiç yoktuuu maşallah damadıma
canım ben hurca koydum dizmedim dolaba çünkü daha zaman var toz olmasın dedim
ayy bizim torunlarımızda çok güzel olur dünüşüm yaa

değilmi ama anaaaam kız nereleri düşünüyoruz

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım güle güle kullan bak bende gaza geldim şimdi ay ne güzel bir duygudur canım saglıkla kullan inşallah

Şuan hepsi misafir odası diye kullandığımız salonda duruyor canım :))))))
En son ütüyü dün bitirmiştim zaten. Bugün de mobilyalar kurulacak inşallah :))
Mendiller buzdolabı poşetlerinde :))) Kimi kıyafetler askıda sandalyenin üzerine astım, üzerlerini örttüm vs.vs.
Odayı bir görsen pazar yeri gibi :))))))

hadi hayırlısı canım güle güle kullan bak bende gaza geldim şimdi ay ne güzel bir duygudur canım saglıkla kullan inşallah

İnşallah canım, sağolasın.
Oda almayı düşünüyorsan bence artık bekleme. Biz alalı neredeyse 2 hafta oldu, daha anca getiriyorlar.

yaa evet büyüdü artık hele akşama kadar yiyorum yiyorum şişiyorum akşamları duba gibi oluyorumsenin göbüşünden büyük benimki

hayır değil.. benimki daha büyük sen yakından çekmişsin.. asıl çıplak göbüşüme bakınca çok korkuyorum kendimden, bide yeşil yeşil damarlar nasıl belli oluyor iyice gerilmiş sanki :))))
akşam mezurayla ölçerim bak, şimdi yok yanımda :))))

benimde öyle canım bişşiy istemiyor valla bu aralar öyle oldum . ütü yaptım sepette bekliyo oofffff bu işler nasıl gözümde büyüyo valla bilmiyorum ne yapıcam

yavrus ben yine göremedim ya,neyse eminim çok hoşsundur.

seastire maşallah canım,göbüşün çok çıkmamış ne güzel,benimki iki katı nerdeyse.

vala ne bileyim benimki daha büyük gibi geldi bana tatlım:) sorma yaa çıplak göbüşüme bakmaya bende korkuyorum hele akşamları daha da korkuyorum

her halukarda en küçük göbüşlüler arasında ilk sıralardasınız ikinizde
fenamı işte taşıması kolay ben penguen gibi yürüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…