2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

İnşallah canım, sağolasın.
Oda almayı düşünüyorsan bence artık bekleme. Biz alalı neredeyse 2 hafta oldu, daha anca getiriyorlar.

evet canım düşünüyorum ama daha erken diyolar bı duruyorum sonra tekrar gaza geliyorum ama hafta sonu bakıcam allahın izniyle karar aldım şimdi .

heheh benimkiler poşetli kutulu pazar yeri :)))
bide şu dalinin deterjanını bulamadım dün migrosta, bitirmişler hainler bi tane bırakmamışlar bana

demek bugün göbek görme günü alın bi göbüş de benden size gelsin

maşallah

işte canım abim eşi ve kendiiiim her defasında başka ekliyorum
ya ben biraz kara çıkmışım akşam olduğu için heralde

Canım ben gene göremedim ama canın sağ olsun sürekli bilgisayar başında değilim topluca okuyorum sonradan. Bebişimin çamaşırlarını yıkamaya başladım da, yoğunum şuan :)

Eki Görüntüle 543256
işte buda benim şuanki koca göbüşüm

Ayyy nihayet senin de göbiş çıktı. Maşallah Yiğit'imize

Kızlar Allahaşkına lohusa yatağının nevresimi saten beyaz nevresim olur diye bir kural mı var yaa. Bu annem bana kafayı yedirecek. Şu saten beyaz renk işlemeli nevresimler var ya onlardan al diye tutturdu. Almıyorum diye de şimdi kendi almaya kalkışıyor. Ablamın işten gelmesini bekliyor ki gidip alsınlar.

evet canım düşünüyorum ama daha erken diyolar bı duruyorum sonra tekrar gaza geliyorum ama hafta sonu bakıcam allahın izniyle karar aldım şimdi .

Kaç haftalık hamilesin ki erken diyorlar? Eğer bebek Aralık'ta doğacaksa zaten her türlü erken değil yani. Dediğim gibi hemen bugün alıp da bugün eve getirmiyorlar ki.

gözleriniz pörtlemesinn:)))
ilk önce siyahlıyı çekildim ama baktım belli olmamış sizin için üstümü değiştim:)

Eklentiler

• $SAM_0559.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $SAM_0561.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 36

oh maşallah kolay gelsin canım

benim ki de aynı.daha beraber bebeğimiz için tek çöp almadık desem yeridir.ben zaten çok müsrif değilimdir ama doğum sonrası ne olacağı belli olmaz 3-6 ay da bişeyler alayım desem ona bile karışıyor.geçen hiç elbise almadım deyince ne gerek var bi doğsun ondan sonra bakarız diyor.zaten küçük bir yerdeyim doğru düzgün mağaza yok olanlarda mecbur olduğumuzu bilip kazıklıyorlar resmen.iyi ki internet var yoksa napardım bilmiyorum

Milletin lafına bakma canım. Ne kadar havalanırsa bebek için o kadar iyi olur. Ayrıca kendin heyecanla hazırlamak istersin, ama gittikçe ağırlaşıyoruz sana eziyet olur sonra...

gözleriniz pörtlemesinn:)))
ilk önce siyahlıyı çekildim ama baktım belli olmamış sizin için üstümü değiştim:)

waaaaaaaaaaaaoooooooooooowwwww süpeeeeer maşallah kocaman benimkidemi bu kadar yoksa yakındanmı diye böyle görünüyor

anneler böyle sanırım cnm:) benimki de dantelli pike takımı sercem diyo, olmaz diyorum senin o halinle gözün görmez ben sermiş olurum diyo ya:)

canım aynı sıkıntı bende de var bana kimse bişey demiyo ama ben sıkıntı yapıyorum evet daha şık olucagını düşünüyorum bende bakıcam bir nevresim takımı ama karar veremedim daha.al bak sende en iyisini yaparsın şöyle sultan gibi yatarsın yatakta saglıklı şekilde inşallah.

çok saol canım benim

waaaaaaaaaaaaoooooooooooowwwww süpeeeeer maşallah kocaman benimkidemi bu kadar yoksa yakındanmı diye böyle görünüyor

vala anem bana senin dr haftanı yanlış hesapladı heralde doğurusun sen diyor:)) 10 kilo da aldım tabi. bebiş zaten 2 kiloyu geçti sonumuz hayır olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…