2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözleriniz pörtlemesinn:)))
ilk önce siyahlıyı çekildim ama baktım belli olmamış sizin için üstümü değiştim:)

walla pörtledi ne yalan söyliyim biftekcim :))))
göbek büyümüş ama yandan göründüğü kadar fizik gayet güzel duruyor
ttüüüüü maşallahhhhh

gözleriniz pörtlemesinn:)))
ilk önce siyahlıyı çekildim ama baktım belli olmamış sizin için üstümü değiştim:)

Bir kocaman maşallah da sana ve bebişine canım :) Çok tatlı görünüyorsunuz. :))

sen nasıl almak istersen öyle al canım ne farkedicek sonuçta

canım sorma ondan bir adette benim başımda var soruyor pike takımını ne yaptın onu çıkarda havalansın doğumda sereriz diyor görsen 20 cm dantel var üzerinde
ben mor saten nevresim takımımı sereceğim diyorum annem olmaz beyaz pike takımını serelim diyor bakalım hangimiz kazanacağız

anneler böyle sanırım cnm:) benimki de dantelli pike takımı sercem diyo, olmaz diyorum senin o halinle gözün görmez ben sermiş olurum diyo ya:)

Bende de bir dantelli nevresim takımı var yaa Allahım çok komik :)))))) Nevresimin ortası yuvarlak böyle delik. Etrafında koca koca danteller var. O delikten saten yorganın deseni görünüyor. Fi tarihinin modası Onu sermem ben dedim diye nevresim aldırmaya kalkışıyor bana. Oysa ki benim hiç kullanmadığım buz mavisi bir nevresimim var. Ne güzel işte, nolucak ki sanki beyaz olunca :)))))))

Son düzenleme:

kız yazık kadın heves etmiş kırma hevesini
görmeyenlerin dikkatineeee gelinlikli olan beniiiim

Son düzenleme:

tam saten mi...? aman napıcan onu vıyır vıyır kayar o şimdi :)))
benim kayınvalidem almış siyah fuşya renkli pamuk saten, onu sericem kısmet olursa, beyazı nasıl korumayı düşünüyolar..

Ay demek ki benim annemde bir sorun yok. Bütün annelerin bir beyaz takıntısı olduğuna göre bi bildikleri var demek ki

Bir de bana diyor ki "arkadaşların gelecek, onlardan da mı utanmayacaksın" Ya dedim benim arkadaşlarımın da çok derdiydi nevresimimin rengi :))))))))))))))))

ay canım heyecanlandım.benim de o hafta olacak tam tarih belli değil.hayırlısı olsun

hahahahah.. anne ben beyazlarla utanırım deseydin :)))))))

aynı annemi tarif ediyorsun canım zaten bu pikeler kaç kez seriliyormuş gelenler ne dermiş falan falann neyse bakalım eve geldiğimde odamı nasıl bulacağım

Ne bileyim canım yaa bana çok gereksiz geliyor. Yani var olan nevresimler (ki hiç kullanmadığım da var içinde) onlar yeterli gibi geliyor ama neyse artık. 63 yaşındaki annemi kıracak değilim :)

aynı annemi tarif ediyorsun canım zaten bu pikeler kaç kez seriliyormuş gelenler ne dermiş falan falann neyse bakalım eve geldiğimde odamı nasıl bulacağım

Boşver ne diyelim gönüllerine göre olsun artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…