2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx

link bu canım, isticem tekrar ama ne kadar ayıp bişey ya, nasıl açarsın sen özel bir şeyi.. ben kitaptan çok ona sinir oldum...

benim mesai bitti ben çıkıyorum kızlr çok kaynatmayın sonra sabah okuması çok uzun sürüyo:) ii bakın kendinize ve bebişlerinize yarın görüşürüz inş.

hayırlısı olsun canım gününzde belli olmuş sağlıkla gelsin.kilosuna bence çok takılma önemli olan doğduktan sonra sütünün yarayıp yaramamsı.bişey sorucam neden epidural değilde spinal oluyorsun??epidural daha rahat ilk 2 gün hiç ağrın olmuyo.spinalde öle değil.etkisi geçince ayakların uyuşukluğu açılınca şiddetli ağrılar başlıyor.kalçadan yapıyorla iğne ama epidural gibi kesmiyo ağrıyı.ben epidural oldum çok rahattı.dün arkadaşım spinal oldu baya ağrısı oldu özellikle ilk gün..

cnm çok geçmiş olsun benimde oğlumun alerjisi var fazla protein alınca yani çikolata yumurta balık kızartma türü besinlerden kaşıntısı olabiliyor yediklerine dikkat et belki biraz hafifler bende 3 aylık hamileyken boynumda ensemde isilik tarzı döküntü ve kaşıntı oldu dr dermatit dedi çok şükür geçti ama kaşınmak çok zor inş. biran evvel geçer karaciğeri zorlayacak besinler alma bi araştır netten

geçmiş olsun inşallah alerjiktir...

canım ya ben de yayıncılıkla ilgili sandım sıkıntı daha feciymiş. hayret bir şey ya...

maşallah canım sağlıkla gelsin bebişiin de kilo önemli değil.

sen bilinçli bir annesin sonra da güzel beslersin...

amanınnnnnnnnnnnn heyecanlanıyorum dogum fln diyince :))))))))))))))))))))
hayırlı olsun cnm alır bebişin kilo hiç korkmaaaaaaaaaaaaaaaa senn

link bu canım, isticem tekrar ama ne kadar ayıp bişey ya, nasıl açarsın sen özel bir şeyi.. ben kitaptan çok ona sinir oldum...

canım ben ona bir küfür ederimde neysee terbiyemi bozmıyım her gün bu saatlerde azıtıyorummmm

canım sanırım epidural herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş benim doğum yapacağım hastanede doktor karar veriyor

canım tam tersi benim doktorum da doğum sonrası için spinalin daha avantajlı olduğunu söylüyor, ayrıca çevremde ki tüm tanıdıklarım da spinal olarak yaptılar ve hepsi çok memnun kaldı... tabii ki her bünye bir değil herkeste farklı olabiliyor denemeden bilemiyorum ben de ama doktorumun söyledikleri benim için çok önemli bu yüzden onun sözünden pek çıkmıyorum :))))

bugün 33+5 canım, cumartesi 34 bitecek.

maşallah canım bende 35+1 benimde öyleydi bende senin gibi üzüldüm 1 haftada birden kilo aldı 2 600 olduk sen sıkma canını ben balık hapı kullanıyorum doktorum verdi 1 anda kilo alıyolar benim iştahım çok acık senin nasıl.

maşallah canım sağlıkla gelsin bebişiin de kilo önemli değil.

sen bilinçli bir annesin sonra da güzel beslersin...

amanınnnnnnnnnnnn heyecanlanıyorum dogum fln diyince :))))))))))))))))))))
hayırlı olsun cnm alır bebişin kilo hiç korkmaaaaaaaaaaaaaaaa senn

sağolun kızlar önemli olan sağlıklı olması tabi, geçen kontrole kadar kilosu genelde önde gidiyordu o yüzden biraz az geldi bu sefer :)

canım benimki de kombine spinal epidural dedi ısrarla. çok bir farkı var mı anlamış da değilim. spinalde sanırım dr nin yaptığı işlemleri az hissediyorsun sanırım epidurale göre. kombinede ne fark var acaba?

aslında benim iştahım son 1 haftadır azaldı ondan önce daha iyiydi neden bilmiyorum.... gerçi az yediğim söylenemez ama önceye göre biraz azaldı.

ayy gönder butonun a basıyorum gitmiyoo gökçe yaa deli oldum iki saatir onla ugrasıyorum
formu dolduryorum ama gitmiyoooooooooooooo

Maşallah canım. Sen beslersin büyütürsün oğluşunu. Ben de çok alıyo diye üzülüyorum. Allah sağlık versin,kilo alınır merak etme. Ayrıca doktoruna o kadar güveniyosun, bu konuda da güven...

Adam ne gıcıkmış öyle... Senin paylaştığın link ile ben d eüye olmuştum. Geldi kitabım. Ama normal doğum anını açık açık göstermiş, hiç bu kadar tırsmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…