ayy salakkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende nefret ederim bu tarz seylerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinir oldum vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sakin olmaya calıs canım
tekrar iste gönderirler mi???
birde linki ben görmedim tekrar verrmsiin bende isterimm
Merhaba kızlar, biz geldik oğlumla :)
kontrolümüz güzel geçti doktor amcamız herşey yolunda dedi ama bana göre çok az kilo almışız, 2150 gr. olmuşuz, boyumuz da 46 cm. ancak 2 hafta önce 1950 gr. dı 2 haftada sadece 200 gr almış bebişimdoktora göre çok normal haftasına göre uyumlu dedi ama bana çok az geldi... üzüldüm biraz.
bu arada yeni randevumuz 15 kasım perşembe saat 12.30, nst ye de girecekmişim...
veeee asıl önemlisi doğum için tarihimiz kesinleşti 1 ARALIK CUMARTESİ SPİNAL SEZERYAN
Oğluşumla kavuşmamıza 4 haftamız kaldı :) bu 4 hafta içinde 1 kg. alması lazım ki 3 kg. falan olalım, umarım alabilir...
kurt düşmesin sana dr bakınca şeklinden filan anlamıştır gerek duymamıştır tahlile. benimsrtımın heryeri kollarım boydan boya iç dış heryeri boynum karnım belim bacaklarımında dizden yukarısı önarka heryeri hatta popomun çatalının başladığı nokta bile kaşınıyorve minik minik kabartılar siğil gibi oluşmaya başladı. oyüzden direk ya alerji ya karaciğer dedi. internetten baktımda kolestazi mi ne öle bikaraciğer rahatsızlığıymış sanırım bahsettikleri. eğer belirtisi benzeseydi muhakkak tahlil isterdi doktorun.
Allah kolaylık versin.
Selam Kızlar. Drdan geldim kan tahlili istedi 4-5 taneayrı tahlildi birtanesi ptesi sonucu çıkacak diğerlerini bugün bekledim aldım, cildiye dr.na gösterdim. dediği gebeliğin son 3 ayında genellikle görülen kaşıntı karaciğerden kaynaklı olabiliyormuş ama inşallah seninkisi alerjiktir dedi.ptesi diğer çıkacak rapora göre bişeydiyebilirmiş. bugün çıkanlarda bir değer yüksek çıktı o da netten baktığım kadarıyla karaciğerle alakalı gerçi sınırın çok üzerinde çıkmamış ama ne bileyim.
Sezeryan olsun olmasın çok problem etmiyorum aslında sadece risk belirdiği için sezeryan düşünülüyor olmasından kaynaklı endişeleniyorum. o kadar önemsizbirşey olsa sezeryan istenmezdi sonuçta.
Umarım alerjiktir. ptesiyekadar kaşınmalara dayanacağım. bir losyon verdi ama benim drum adını söyleyince kullanmamı istemedi. Ptesi günkü sonuca göre bakarız dedi çünkü losyonun içinde kortizon varmış. Görmeniz lazım kızlar uyuz gibi kaşınıyorum ve kaşınan yerlerde hep kabarcıklar oluştu şu ankollarım nasıl kaşı beni diyor anlatamam, Allahım bir an önce ptesi gelsin.
gecelikle evde duruyorum iç çamaşırı bile giymedim çamaşırın bittiği yerler daha beter kaşınıyor sürtünmedenAAh oğluşum ah senin için katlandıklarıma bak
yaaa..... nasıl sinirliyim anlatamam kızlar!!!!!!!
hani bir ara size bi link vermiştim boyut kültür mü neydi ücretsiz bebek bakımı ile ilgili kitap gönderiyorlardı, geçen hafta kitabım kargoyla gelmiş, ben izindeyken.. kat görevlisi de almış, 5 tl de kargo ücretini vermiş...
ama adam şimdi gelmiş bana diyoki, hocam kargonuzu ben aldım ama bıraktığım çekmecede yok biri almış... yani çalınmış... ulen içinde ne var diye sen ne hakla açarsın, açtın baktın işine yarar bişey, yürütüyosun!!!!
Allah'ım çıldırmamak işten değil!!!! sinir küpüyüm şuan!!!! nasıl olur yaaa.. ya özel bişey olsa.. ki buda özel, hamileikle ilgili, bebekle ilgili!!!! yuh yaaa yuuuhhhhh.. bi üniversitede olana bak!!!
kontrolümüz güzel geçti doktor amcamız herşey yolunda dedi ama bana göre çok az kilo almışız, 2150 gr. olmuşuz, boyumuz da 46 cm. ancak 2 hafta önce 1950 gr. dı 2 haftada sadece 200 gr almış bebişimdoktora göre çok normal haftasına göre uyumlu dedi ama bana çok az geldi... üzüldüm biraz.
bu arada yeni randevumuz 15 kasım perşembe saat 12.30, nst ye de girecekmişim...
veeee asıl önemlisi doğum için tarihimiz kesinleşti 1 ARALIK CUMARTESİ SPİNAL SEZERYAN
Oğluşumla kavuşmamıza 4 haftamız kaldı :) bu 4 hafta içinde 1 kg. alması lazım ki 3 kg. falan olalım, umarım alabilir...
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx
link bu canım, isticem tekrar ama ne kadar ayıp bişey ya, nasıl açarsın sen özel bir şeyi.. ben kitaptan çok ona sinir oldum...
hayırlısı olsun canım gününzde belli olmuş sağlıkla gelsin.kilosuna bence çok takılma önemli olan doğduktan sonra sütünün yarayıp yaramamsı.bişey sorucam neden epidural değilde spinal oluyorsun??epidural daha rahat ilk 2 gün hiç ağrın olmuyo.spinalde öle değil.etkisi geçince ayakların uyuşukluğu açılınca şiddetli ağrılar başlıyor.kalçadan yapıyorla iğne ama epidural gibi kesmiyo ağrıyı.ben epidural oldum çok rahattı.dün arkadaşım spinal oldu baya ağrısı oldu özellikle ilk gün..
hayırlısı olsun canım gününzde belli olmuş sağlıkla gelsin.kilosuna bence çok takılma önemli olan doğduktan sonra sütünün yarayıp yaramamsı.bişey sorucam neden epidural değilde spinal oluyorsun??epidural daha rahat ilk 2 gün hiç ağrın olmuyo.spinalde öle değil.etkisi geçince ayakların uyuşukluğu açılınca şiddetli ağrılar başlıyor.kalçadan yapıyorla iğne ama epidural gibi kesmiyo ağrıyı.ben epidural oldum çok rahattı.dün arkadaşım spinal oldu baya ağrısı oldu özellikle ilk gün..
bugün 33+5 canım, cumartesi 34 bitecek.
maşallah canım sağlıkla gelsin bebişiin de kilo önemli değil.
sen bilinçli bir annesin sonra da güzel beslersin...
amanınnnnnnnnnnnn heyecanlanıyorum dogum fln diyince :))))))))))))))))))))
hayırlı olsun cnm alır bebişin kilo hiç korkmaaaaaaaaaaaaaaaa senn
Merve gönderdiğim mail geldi mi canım...?
canım tam tersi benim doktorum da doğum sonrası için spinalin daha avantajlı olduğunu söylüyor, ayrıca çevremde ki tüm tanıdıklarım da spinal olarak yaptılar ve hepsi çok memnun kaldı... tabii ki her bünye bir değil herkeste farklı olabiliyor denemeden bilemiyorum ben de ama doktorumun söyledikleri benim için çok önemli bu yüzden onun sözünden pek çıkmıyorum :))))
maşallah canım bende 35+1 benimde öyleydi bende senin gibi üzüldüm 1 haftada birden kilo aldı 2 600 olduk sen sıkma canını ben balık hapı kullanıyorum doktorum verdi 1 anda kilo alıyolar benim iştahım çok acık senin nasıl.
aslında benim iştahım son 1 haftadır azaldı ondan önce daha iyiydi neden bilmiyorum.... gerçi az yediğim söylenemez ama önceye göre biraz azaldı.
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx
link bu canım, isticem tekrar ama ne kadar ayıp bişey ya, nasıl açarsın sen özel bir şeyi.. ben kitaptan çok ona sinir oldum...
mermaid gözünaydın canım,çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?