2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Slm kızlar bn anca geldım beşık alamadım bebişime paketi cok büyüktü taşıyamayacaktım kocişlerinizi almam gerekecek anam ne pahalıymış yahu ;((kendıme hastane ıcın pijama takımı aldım kızımda pijamalar aldım ))yemek hazırlıyım aksam eklerim cicişlerimizi

mermaid canım çok sevndim olumsuz bişey olmadığına kilosunu merak etme canım benim kız geçen ay 2 haftada 500 gr almıştı belli olmaz canım 3 ü bulur yine senin bebiş
hem dr normal demiş. doğum zamanında belli olmuş canım hayırlısı bakalım zaman çok daralıyor yaaa

tarihin belli olmasına çok sevindim. beni bile heyecanlandırdı yani bebeğin de büyür merak etme.
eee şimdi doğum tarihleri topiği açacak mısınız :) açsak ya. şafak sayardık ne güzel...

güle güle kullanın canımmmmmmmmmmmmm

tarihin belli olmasına çok sevindim. beni bile heyecanlandırdı yani bebeğin de büyür merak etme.
eee şimdi doğum tarihleri topiği açacak mısınız :) açsak ya. şafak sayardık ne güzel...

teşekkürler kızlar, sormayın valla çok heyecanlı :)))

Selam canım akşam bişey olmadısende oldumu yoksa geçmişi okuyorumda bugün giremedm annemle kayınvaldm temzliğe geldiler ben de öldm bittm

burcu sağ ol canım. stekinözcanan maşallah canım. bir daha ne zaman çağırdı...

artık doğuma kadar her hfta gidecekmişim.. ama çatı muayenesini ne zaman yapacak bilmiyorum onu merak ediorum en çok :44::44::44::44::44::44::44::44:

tatlım şafak topiğimiz var ymd açtı senin haberin yokmu
aralık anneleri şafak sayıyor diye

Ne güzel canım bebeğini görmüşsündür ilerleyen sayfalarda görücem geçmişten gelyrm

kıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.

maşallah bebişine Doğum tarihleri yavaş yavaş belli oluyo... Çok heyecanlı...

Son düzenleme:
oh maşallah ya 3 kilo olmuş tosuncuk doğum tarihinde belli olmuş canım gözün aydın allah hayırlısıyla kurtarsın
Teyzoşları kızımın cicileri )))Eki Görüntüle 543422

canım çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin

maşallah canım benim de kasım olacak haftaya netleşiyor...

Teyzoşları kızımın cicileri )))Eki Görüntüle 543422

güle güle kullanın...

artık doğuma kadar her hfta gidecekmişim.. ama çatı muayenesini ne zaman yapacak bilmiyorum onu merak ediorum en çok :44::44::44::44::44::44::44::44:

beni de haftaya çağırdı...

kızlar grip aşısı aldırdım hemşire görümcem vuracak birazdan...

dr m şiddetle tavsiye ediyor bebeği de 6 ay koruyormuş. kış bebeği olacaklar ne de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…