ceviz bulgur süt birde bol bol sol yana yatış kilo aldırır diyolar istersen dene
süt ve cevizi oldukça çok tüketiyorum, evde olduğum için genelde gün içinde ve geceleri sola yatıyorum ama bulguru çok fazla tüketmiyorum onu da tüketeyim o zaman :)
Merhaba kızlar, biz geldik oğlumla :)
kontrolümüz güzel geçti doktor amcamız herşey yolunda dedi ama bana göre çok az kilo almışız, 2150 gr. olmuşuz, boyumuz da 46 cm. ancak 2 hafta önce 1950 gr. dı 2 haftada sadece 200 gr almış bebişimdoktora göre çok normal haftasına göre uyumlu dedi ama bana çok az geldi... üzüldüm biraz.
bu arada yeni randevumuz 15 kasım perşembe saat 12.30, nst ye de girecekmişim...
veeee asıl önemlisi doğum için tarihimiz kesinleşti 1 ARALIK CUMARTESİ SPİNAL SEZERYAN
Oğluşumla kavuşmamıza 4 haftamız kaldı :) bu 4 hafta içinde 1 kg. alması lazım ki 3 kg. falan olalım, umarım alabilir...
Merhaba kızlar, biz geldik oğlumla :)
kontrolümüz güzel geçti doktor amcamız herşey yolunda dedi ama bana göre çok az kilo almışız, 2150 gr. olmuşuz, boyumuz da 46 cm. ancak 2 hafta önce 1950 gr. dı 2 haftada sadece 200 gr almış bebişimdoktora göre çok normal haftasına göre uyumlu dedi ama bana çok az geldi... üzüldüm biraz.
bu arada yeni randevumuz 15 kasım perşembe saat 12.30, nst ye de girecekmişim...
veeee asıl önemlisi doğum için tarihimiz kesinleşti 1 ARALIK CUMARTESİ SPİNAL SEZERYAN
Oğluşumla kavuşmamıza 4 haftamız kaldı :) bu 4 hafta içinde 1 kg. alması lazım ki 3 kg. falan olalım, umarım alabilir...
Slm kızlar bn anca geldım beşık alamadım bebişime paketi cok büyüktü taşıyamayacaktım kocişlerinizi almam gerekecek anam ne pahalıymış yahu ;((kendıme hastane ıcın pijama takımı aldım kızımda pijamalar aldım))yemek hazırlıyım aksam eklerim cicişlerimizi
mermaid canım çok sevndim olumsuz bişey olmadığına kilosunu merak etme canım benim kız geçen ay 2 haftada 500 gr almıştı belli olmaz canım 3 ü bulur yine senin bebiş
hem dr normal demiş. doğum zamanında belli olmuş canım hayırlısı bakalım zaman çok daralıyor yaaa
tarihin belli olmasına çok sevindim. beni bile heyecanlandırdı yanibebeğin de büyür merak etme.
eee şimdi doğum tarihleri topiği açacak mısınız :) açsak ya. şafak sayardık ne güzel...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en güzel annelerrrrrrrr ve en seksiiiiiiiiii annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün gece halvet çalışmalarına giren oldumuuuuuuuuuuuuuuuu?
yoksa benm gibi hürremi izleyip uyudunuz mu?
burcu sağ ol canım. stekinözcanan maşallah canım. bir daha ne zaman çağırdı...
tarihin belli olmasına çok sevindim. beni bile heyecanlandırdı yanibebeğin de büyür merak etme.
eee şimdi doğum tarihleri topiği açacak mısınız :) açsak ya. şafak sayardık ne güzel...
Günaydıııınnnn :))) bugün çok mutluyum saat 12'de doktor kont. var, bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum... inşallah güzel haberlerle gelirim :)))
doktor kont. sonra bizim ofise gidicem eski iş arkadaşlarımı ziyarete, uzun zaman oldu hiçbir yere gitmeyeli :)
kıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.
oh maşallah ya 3 kilo olmuş tosuncukkıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.
Teyzoşları kızımın cicileri)))Eki Görüntüle 543422
kıslar merhaba,
Teyzoşları kızımın cicileri)))Eki Görüntüle 543422
artık doğuma kadar her hfta gidecekmişim.. ama çatı muayenesini ne zaman yapacak bilmiyorum onu merak ediorum en çok :44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?