doğumu belli olanlara çok özendim,benimki de belli olsaydı ne güzel olurdu,gözünüzaydın olsun,Kasım'da doğuracakları Kasım anneleri topiğine alalım o zaman,ne işiniz var burda hee sorarım size
Selam arkidisler dr dan daha yeni geldik hersey yolunda cok sukur dogum tarihimiz 22 kasim sabah 8bucuk. Oglumuz 2700 gram ve 47 cm olmus. bol bol yatip dinlenmelisin dedi dr. 10 kasimda tekrar gidicez bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarim.
Selam arkidisler dr dan daha yeni geldik hersey yolunda cok sukur dogum tarihimiz 22 kasim sabah 8bucuk. Oglumuz 2700 gram ve 47 cm olmus. bol bol yatip dinlenmelisin dedi dr. 10 kasimda tekrar gidicez bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarim.
kzlar bu arada ben karar verdm tek çanta yapıcam.
bebikiminkileri de bohça tarzı yapıp koyucam içine.
normal da bi bebek çantam vardı,bi portbebe götürüyordum bir de kendi çantam vardı.
hepsi küçüklerdi ama tek bi tane orta boy bi valiz götürücem.
içi hazır zaten hemen hemen.
kıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.
hayırlısı olsun canım gününzde belli olmuş sağlıkla gelsin.kilosuna bence çok takılma önemli olan doğduktan sonra sütünün yarayıp yaramamsı.bişey sorucam neden epidural değilde spinal oluyorsun??epidural daha rahat ilk 2 gün hiç ağrın olmuyo.spinalde öle değil.etkisi geçince ayakların uyuşukluğu açılınca şiddetli ağrılar başlıyor.kalçadan yapıyorla iğne ama epidural gibi kesmiyo ağrıyı.ben epidural oldum çok rahattı.dün arkadaşım spinal oldu baya ağrısı oldu özellikle ilk gün..
hehehe yok tatlım,benim kıskançlığım bebeklerine benden önce kavuşacak olmaları ,yoksa ben Aralık istiyorum zaten ayyy kendimi tanıyamıyorum,noldu bana böyle kıskançlık falan hormonlar hormonlar
hehehe yok tatlım,benim kıskançlığım bebeklerine benden önce kavuşacak olmaları ,yoksa ben Aralık istiyorum zaten ayyy kendimi tanıyamıyorum,noldu bana böyle kıskançlık falan hormonlar hormonlar