2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

funtunn cicileriniz çok tatlı

doğumu belli olanlara çok özendim,benimki de belli olsaydı ne güzel olurdu,gözünüzaydın olsun,Kasım'da doğuracakları Kasım anneleri topiğine alalım o zaman,ne işiniz var burda hee sorarım size

Kizlar melegimin utusununbi kismi bitti bi kismi da yikandi . Minik minik kiyafetleri utulemek cok guzeldi :)) cantamiz yavas yavas hazirlaniyo...,:))

Selam arkidisler dr dan daha yeni geldik hersey yolunda cok sukur dogum tarihimiz 22 kasim sabah 8bucuk. Oglumuz 2700 gram ve 47 cm olmus. bol bol yatip dinlenmelisin dedi dr. 10 kasimda tekrar gidicez bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarim.

canm hayırlısaı olsun. bu gidişle hepimiz kasım annesi olucaz galiba:) bakalım ctesi bana ne diyecek dr.

slm kzlar.90 da gebe kalmştm,hala 100 olmadım mutluyum umutluyum
98im sanırım,ödem var o yüzden tam kestiremiyorum kaçm diye.
ya 97-ya 98- falan işte

herkes Kasım'da doğuruyo,iyi valla,o zaman topiğin adını Kasım anneleri olarak değiştirelim kıskançlıktan ne diyeceğimi şaşırdım iyi mi

kzlar bu arada ben karar verdm tek çanta yapıcam.
bebikiminkileri de bohça tarzı yapıp koyucam içine.
normal da bi bebek çantam vardı,bi portbebe götürüyordum bir de kendi çantam vardı.
hepsi küçüklerdi ama tek bi tane orta boy bi valiz götürücem.
içi hazır zaten hemen hemen.

Maşallah çok az kalmış. Bence de dinlen, 2 çocukla nefes alamayacağın zamanlar olucak gibi görünüyor :)

herkes Kasım'da doğuruyo,iyi valla,o zaman topiğin adını Kasım anneleri olarak değiştirelim kıskançlıktan ne diyeceğimi şaşırdım iyi mi

Bence Aralık, Kasım'dan daha güzel bir ay canım hiç kıskanma. 2-3 haftacık erken doğurcaklar ama olsun, ha 8 ay ha 9 ay...

kaç haftalıksın canım

kaç haftalıksın canım herkese soruyorum benim dr bi sorun var gibide ondan canım ya

canım benim ilk doğum epidural oldu ama yatıp kalkarken kateter yerinden çıktı ve hiç bir işe yaramadı.bana da kalçadan iğne yaptılar.

hehehe yok tatlım,benim kıskançlığım bebeklerine benden önce kavuşacak olmaları ,yoksa ben Aralık istiyorum zaten ayyy kendimi tanıyamıyorum,noldu bana böyle kıskançlık falan hormonlar hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…