az önce doktordan geldik taze haberlrerimizi verelim hemen
doktora sordum doğumum normal olmak zorundamı dedim hayır dedi olmasın o zaman ben korkuyorum dedim güldü veeee tarihi verdi
25*26 kasımda geliyor bebeğim
26 kasım bizim evlilik yıldönümümüz bu arada 1 yılımızın bitti gün gelecek meleğimiz hayırlısıyla inşallah
ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı risk olmamasına rağmen erken doğuma tedbir olarak 8 tane
ilk 4ü bugün 2 sabah 2 akşam
diğer dördüde ayın 6 sında
işteeee böyleee sizden haberler nasıl keyifler yerindedir inşallah herkesin
bir sonraki randevumuz 15 kasım sonrasıda doğum zaten
canım hayırlısı olsun ama 25-26 kasım erken gibi geldi bana, sat'a göre benim de 15 aralık ama 1 aralık olarak gün aldım bugün, hatta 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var doktorum o zaman daha da netleşeceğini gerekirse 1 hafta daha bekletebileceğini de söyledi...
çok saol canım hepinizden Allah razı olsun sizlerinde gönlümde yerleri başka 2 ay daha dişimi sıkıcam artık oğlum için o sağlıklı olsunda ben katlanmaya razıyım
seastireceim canım benim sakın kendini ihmal etme olur mu, en ufak bir kanama veya ağrın olduğunda vakit kaybetmeden git doktoruna, bu arada bebişin ismi değişmiş Yiğit olmuş, hayırlı olsun canım.Yiğit paşamız aceleci davranmasın tamam mı :))))
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . beni de kabul eder misiniz ben 35 haftalık hamileyim bende aralık annesi olucam . ama bu aralar kendimi çok yalnız hissediyoruım çsizin yardımınıza ihtiyaçım var.
merhaba canım, hoşgeldin aramıza :)
Kızlar Allahaşkına lohusa yatağının nevresimi saten beyaz nevresim olur diye bir kural mı var yaa. Bu annem bana kafayı yedirecek. Şu saten beyaz renk işlemeli nevresimler var ya onlardan al diye tutturdu. Almıyorum diye de şimdi kendi almaya kalkışıyor. Ablamın işten gelmesini bekliyor ki gidip alsınlar.
canım aynı dert bende de var, normal nevresim olmazmış, satenli işlemeli lohusa yatağı serilmesi gerekirmiş vs.vs. neyse ki ben beyaz istemiyorum krem renk olsun diye kabul ettirdim ve hatta dün internetten siparişi bile verdim :)
Selam Kızlar. Drdan geldim kan tahlili istedi 4-5 taneayrı tahlildi birtanesi ptesi sonucu çıkacak diğerlerini bugün bekledim aldım, cildiye dr.na gösterdim. dediği gebeliğin son 3 ayında genellikle görülen kaşıntı karaciğerden kaynaklı olabiliyormuş ama inşallah seninkisi alerjiktir dedi.ptesi diğer çıkacak rapora göre bişeydiyebilirmiş. bugün çıkanlarda bir değer yüksek çıktı o da netten baktığım kadarıyla karaciğerle alakalı gerçi sınırın çok üzerinde çıkmamış ama ne bileyim.
Sezeryan olsun olmasın çok problem etmiyorum aslında sadece risk belirdiği için sezeryan düşünülüyor olmasından kaynaklı endişeleniyorum. o kadar önemsizbirşey olsa sezeryan istenmezdi sonuçta.
Umarım alerjiktir. ptesiyekadar kaşınmalara dayanacağım. bir losyon verdi ama benim drum adını söyleyince kullanmamı istemedi. Ptesi günkü sonuca göre bakarız dedi çünkü losyonun içinde kortizon varmış. Görmeniz lazım kızlar uyuz gibi kaşınıyorum ve kaşınan yerlerde hep kabarcıklar oluştu şu ankollarım nasıl kaşı beni diyor anlatamam, Allahım bir an önce ptesi gelsin.
gecelikle evde duruyorum iç çamaşırı bile giymedim çamaşırın bittiği yerler daha beter kaşınıyor sürtünmedenAAh oğluşum ah senin için katlandıklarıma bak
canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.
ayyyy... canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, tarihde belirlenmiş süper...
zaman daha çabuk geçecek artık şafak sayın bi anda düşecek...
sağol canım, sorma valla şafak sayım düştü bir anda çok heyecanlı çoookkkk :))))
maşallah oğluşuna cnm... hiç merak etme 4 haftada alır o kiloyu. ayrıca sağlıklı sıhhatli doğsunlarda zayıf olsunlar ne olacak biz onları tosun gibi yaparız:) buarada ne güzel doğum şeklin de tarihinde kesinleşmiş. sen kendin mi sezaryen istedin cnm yoksa öyle mi gerekti
teşekkürler canım, aslında ben hep normalden yanaydım ama zaman yaklaştıkça biraz korku sardı, doktorum da sezeryan yapmak istiyor çünkü benim hamileliğim uzun uğraşlar sonucunda kazanılmış bir mucize bu yüzden de doktorum hiçbir şekilde riske girmek istemiyor bu yüzden sezeryan yapacak.
kıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.
maşallah canım kocaman olmuş bebişin
Selam arkidisler dr dan daha yeni geldik hersey yolunda cok sukur dogum tarihimiz 22 kasim sabah 8bucuk. Oglumuz 2700 gram ve 47 cm olmus.bol bol yatip dinlenmelisin dedi dr. 10 kasimda tekrar gidicez bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarim.
canım size de maşallah
kızlar bu arada bugün göbek show yapmışsınız, hepinize maşallah... görebildiğim kadarıyla hemen hemen herkes çok fit görünüyor