2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım hayırlısı olsun ama 25-26 kasım erken gibi geldi bana, sat'a göre benim de 15 aralık ama 1 aralık olarak gün aldım bugün, hatta 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var doktorum o zaman daha da netleşeceğini gerekirse 1 hafta daha bekletebileceğini de söyledi...

çok saol canım hepinizden Allah razı olsun sizlerinde gönlümde yerleri başka 2 ay daha dişimi sıkıcam artık oğlum için o sağlıklı olsunda ben katlanmaya razıyım

seastireceim canım benim sakın kendini ihmal etme olur mu, en ufak bir kanama veya ağrın olduğunda vakit kaybetmeden git doktoruna, bu arada bebişin ismi değişmiş Yiğit olmuş, hayırlı olsun canım.Yiğit paşamız aceleci davranmasın tamam mı :))))

merhaba canım, hoşgeldin aramıza :)

canım aynı dert bende de var, normal nevresim olmazmış, satenli işlemeli lohusa yatağı serilmesi gerekirmiş vs.vs. neyse ki ben beyaz istemiyorum krem renk olsun diye kabul ettirdim ve hatta dün internetten siparişi bile verdim :)

canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.

ayyyy... canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, tarihde belirlenmiş süper...
zaman daha çabuk geçecek artık şafak sayın bi anda düşecek...

sağol canım, sorma valla şafak sayım düştü bir anda çok heyecanlı çoookkkk :))))

teşekkürler canım, aslında ben hep normalden yanaydım ama zaman yaklaştıkça biraz korku sardı, doktorum da sezeryan yapmak istiyor çünkü benim hamileliğim uzun uğraşlar sonucunda kazanılmış bir mucize bu yüzden de doktorum hiçbir şekilde riske girmek istemiyor bu yüzden sezeryan yapacak.

maşallah canım kocaman olmuş bebişin doğum tarihin de belli olmuş hayırlı olsun.

canım size de maşallah sizin de tarih belli olmuş hayırlısı olsun, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

kızlar bu arada bugün göbek show yapmışsınız, hepinize maşallah... görebildiğim kadarıyla hemen hemen herkes çok fit görünüyor

selam kızlarrr, ben öğlen çok kaçırmışım yemeyi galiba akşamı bi salatayla geçirdim. eşim de geç kalacakmış bu akşam canm istenedi. bu arada bebiş karnımın bi tarafını dağ gibi sert ve yüksek yapıyo, korkuyorum öyle olunca acaip geriyo karnımın yanlarını. size de oluyo mu öyle? o kadar gerince de alttan çıkıcak gibi oluyo

evet canım bende de oluyor bazen hatta canımı acıtıyor sıpa :)

evet canım bende de oluyor bazen hatta canımı acıtıyor sıpa :)

vala aşağıdan sıkıştırınca suyumun nası patlamadığına şaşırıyorum. o kadar hareketli ki. kıyamam bi de sürekli hıçkırık tutuyo. akşamları evde yalnız kalanlar varsa eğer şimdi anlıyorum zormuş vala. teli ayıramadım yanımdan doğurursam diye:))

bende de oluyo cnm.. bebek topluyomuş kendini o yüzden sertlik oluyomuş. :)) poposunu büzüyo yane :))

ymd canım yatak odasına mı alacaksın arkadaşlarını. ben ekstra sermem herhalde...

Canım bana göre arkadaşlarım geldiğinde ben artık yatıyor olmam zaten. Hemen doğar doğmaz gelirler mi bilmiyor ama annem işte... Ne diyorsa o :))

Maşallah bebişine canım her şeyin yolunda olmasına sevindim. Bebiş kilolu olsaydı bu sefer de şeker meselesini hatırlatabilirdi doktorun. Bir önceki gidişinde öyle söylemişti sanırım. Haftasıyla uyumlu olması daha önce senin de bana söylediğin gibi daha iyi sanırım :) Kocaman bir maşallah. Senin tarihin de belli olmuş ne güzel. Doğum tarihlerimiz aynı ama benim doktorum erken almıyor. Bir tarafım geç alınması daha iyi diyor, bir tarafım ise bir an önce kavuşmak istiyor :))

Hangi siteden hangi takımı sipariş verdin? :)) Ben öğlen bir sürü siteye baktım alayım bari diye ama karar veremedim bir türlü. Seninki fikir olsun :)))

Bugün mobilyalarımız geldi ve kuruldu kızlar. Çok ama çok güzeller Ama bir şeye sinir oldum. Zaten bir aksilik çıkacağına emindim. Fabrika çıkışı olarak adamlar beşiğin üzerindeki çapayı ters yapıştırmışlar Çapa resmen ters duruyor.

Şimdi fabrikaya bildirecekler de, yeni kapak gelecek de, değiştirecekler de... Ölme eşeğim ölme.

hayırlı olsun canım,çok sevindim nazar değmesin diye öyle yapmışlardır,düzeltirleeer

Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.

Bel bölgesinde bir enfeksiyon varsa veya hastada kanama-pıhtılaşma bozukluğu varsa spinal ve epidural anestezi uygulanamaz.

Bazen sezaryende hem epidural hem spinal anestezi birlikte uygulanır. Buna kombine epidural spinal anestezi denir. Hangi anestezi uygulamasının sizin için daha uygun olacağına anestezi uzmanınız karar verecektir.

Canım anladığım kadarıyla kombine yapılması hem anestezinin hemen oluşmasını sağlıyor (spinal olarak) hem de sonrasında ağrı kesici verilmeye devam edilebiliyor (epidural olarak)

al işte,bir sendrom daha

Offf sorma canım yaaa Dün eşimin kuzeni "göz temizleme mendili çok işe yarıyor" diye bir şey yazmış. İçimden onu da alayım bari diye geçirdim ve sonra kendi kendime gülmeye başladım :))))))))))

hayırlı olsun canım,çok sevindim nazar değmesin diye öyle yapmışlardır,düzeltirleeer

Canım çok sağol. Ama inan aklıma gelen başıma geldi. Adamlar montaja başladıkları sırada gecedicle'nin başına gelen geldi aklıma. Şifonyerin bir parçası eksikmiş ve 20 gün olmuş neredeyse getirmemişler hala. Adamlara söyledim benim bir arkadaşım da başka bir mağazadan aynı takımı aldı, parçası eksik ama hala göndermemişler diye. Montajı yapan adamlardan biri "merak etmeyin, eksik çıkmaz" dedi. Sonra bir baktık kapaktaki çapa resmi ters :))) Biz fabrikaya bildirip sipariş veriyoruz ama ne zaman geleceğini bilemiyorum dedi adam. Çok sürmez dedi. İnşallah sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…