2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar az önce iç çamaşırcıya gittim yarım atlet aldım kalın askılı olandan
birde siyah kalın askılı normal uzun atlet aldım
kadına diyorumki bu büyük olur bana diyorum bak bende bunu kullanıyorum ben senden kilolomuyum diyor hayret bişey yaaa
ben 9 aylık hamileyim dedim doğumdan sonra giycem dedim
kadına bak ya kilosunu benim hamiş göbüşümle kıyaslıooo

sorma yavrusum,dün gece yattım,kızım en az 30-40 kere hıçkırdı,kıyamam yaa nasıl üzüldüm,doğruldum,hareket ettim falan anca geçti

ciddimisin ben kanımızdan geçio diye biliyorum besinleri
ee benimki bazen ben açken hıçkırıo

ciddimisin ben kanımızdan geçio diye biliyorum besinleri
ee benimki bazen ben açken hıçkırıo

canım benim kızda bazen açken felan hıçkırıyor ama genelde her yemekten sonra başlıyor hıçkırmaya,ben oruç tutmaya karar verdiğimde netten baktım bebek üzerindeki zararlarına
uzman tv de izledim kadın açken bebek normal duruyor daha sonra dondurma yedirdiklerinde ağzını açıp kapatıyor bende çok şaşırmıştım ama öyleymiş
o yüzdende annenin beslenme alışkanlığı nasılsa mesela tatlıyı çok yiyorsa çocukta tatlıya düşkün oluyormuş tıpkı süte karıştığı gibi amniyon sıvısınıda etkiliyormuş
ben demiyorum valla uzmanlar diyor

sorma yavrusum,dün gece yattım,kızım en az 30-40 kere hıçkırdı,kıyamam yaa nasıl üzüldüm,doğruldum,hareket ettim falan anca geçti

ben seviniyorum canım çünkü o zaman iyi olduğunu biliyorum hem hıçkırmak ciğerlerinin gelişimi içinde iyiymiş

ayyy yerim ben onların tat alışlarını hıçkırıklarınıı rabbim şükür sanaa

bademmmm maşallah... topiğin en şişkosu benim galiba... boy 160. kilo 81

bademmmm maşallah... topiğin en şişkosu benim galiba... boy 160. kilo 81

sağol Nesrinim ne şişkosu canım,biz ona annelik kilosu diyoruz,hatta balık etli manken diyoruz benim boy 1.69 canım,normal yani böyle görünmem.ben de 9 kilo aldım aslında,ama sadece göbekten aldım

önemli değil,esracım mesaj düzenleme paneline tıklıyorsun,ordan benim fotoyu siliyorsun,yani eklenti yazan yeri,sonra kendi yazdığını yeniden kaydediyorsun,siliniyo o zaman

önemli değil,esracım mesaj düzenleme paneline tıklıyorsun,ordan benim fotoyu siliyorsun,yani eklenti yazan yeri,sonra kendi yazdığını yeniden kaydediyorsun,siliniyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…