emi benim eşimde tek tük içiyor evlendiğimizden beri bıraktıramadım azalttı ama bırakamadı.o kadar çok istiyorumki bıraksın bebeğimiz olduktan sonra bırak diyorum keşke bıraksaaa.ne desem ne yapsamda bıraktırsam diye düşünüyorum:) ne güzel seninki karar vermiş bırakacak.
bende biraz daha uyuyayım bari sersem gibiyim gecem çok kötü geçti çünkü
Ayyy sorma benim ki araba alırsam bırakıcam demişti evlendiğimiz zaman. Araba aldık bırakmadı. Oğlu bıraktıramazsa hiçbişey bıraktıramaz. En azından evde içmesin ve içip yanına yaklaşmasın bana yeter.
KAyınpederim sigarayı bıraktı. Bir arkadaşı görmüş '' Çok mu sigara içiyosun, seni biraz çökmüş gördüm demiş'' bir daha ağzına sürmedi. Eşime yaşlandın, dişlerin gitti, vs diyorum bırakmadı hala...
+tünaydın canım o şeyi yaptım ve yedimevet canım allah kimsye yaşatmasın kontrolden gelmişsindir bakalım ilerleyen sayfalrda görücem bu arada bu misafirlerde gelmesin yav yorucaklar seni
Doktor Kontrol Listemiz
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
istanbull34 9 Kasım çarş. saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ymd saat
burcu_gen saat :
gecedicle saat
biftek saat
yasmin_tokat saat
miskokulum saat:
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...
kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.
çok kötü bir alışkanlık ya ben hamile olmadan önce içiyodum hamile olmadan bikaç ay önce bıraktım
şimdi yanıma içen birisi yaklaştığında eşime öyle işkence yaptığım için çok kızıyorum kendime
çok şükür artık aklıma bile gelmiyor insan yeniden doğmuş gibi oluyor tertemiz
Canim nelerneler balayindan evimize donelim soz, araba alalim soz, hamile oldugunu ogreneyim soz, simdide kizim dogsun soz ..,., bakalim artik ne yapacak ben birakmasi icin evin duvarlarini sigaramin zararlari ile doldurdum tepkisi ' bunlari niye yapistirdin niye bu kadar ugrastin ' oldu
ya hala beşiğimiz gelmedi bizim bugünde gelmezse eğer getirmeyin almaktan vazgeçtik dicem başka yerden alıcam ne bu yaa 1 ay oldu nerdeyse
Canım ben de rahat bir terlik koycam. Ama oralıkta tutmicam onu. ziyaretçilerin yanında kalkmam gerekirse diye babet alcam ama terliklerim en rüküşünden...
İnşallah bir daha başlamazsın. bebişin bol oksijenli ortamda büyüsün...
Eşiniz dokununca ne tepki veriyor? Benim eşim oğlum canım deyip karnımı sevdiğinde oynamasa bile oynamaya zıplamaya başlıyor. Babası çok ilgilendiğinden sevdiğinden midir nedense artık... Doğunca babasını çok sevcek diye düşünüyorum.
benim tombul da babasını çok sevecek,eşim elini göbeğime her koyuşunda bir kaç tekme yiyorum mutlakaeşimin elleri çok sıcaktır,ondan mı acaba benimki de yaz -kış buzdolabı gibi
slm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu
kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.
ben yoruldum kızlar az uyıcam kendinize iyi bakın
evde var benim deniz terliği lila renginde kurdaleli felan onu koymayı düşünüyorum
Kızlar ikeadan bebeğe aldığım dolap indirime girmiş. çok üzüldüm yaa
canım daha öncede paylaşmıştım görmedin sanırım 13 kasım saat 14.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?