2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.

Evde içmemeye karar vermiş bence canım, bırakacağına dair benim de umudum yok. Ama olur da bırakırsa neler yaptı, ne taktik uyguladı paylaşırım sizinle... Sizinkiler bırakırsa siz de paylaşın taktikleri...

çok kötü bir alışkanlık ya ben hamile olmadan önce içiyodum hamile olmadan bikaç ay önce bıraktım
şimdi yanıma içen birisi yaklaştığında eşime öyle işkence yaptığım için çok kızıyorum kendime
çok şükür artık aklıma bile gelmiyor insan yeniden doğmuş gibi oluyor tertemiz

Canim nelerneler balayindan evimize donelim soz, araba alalim soz, hamile oldugunu ogreneyim soz, simdide kizim dogsun soz ..,., bakalim artik ne yapacak ben birakmasi icin evin duvarlarini sigaramin zararlari ile doldurdum tepkisi ' bunlari niye yapistirdin niye bu kadar ugrastin ' oldu

+tünaydın canım o şeyi yaptım ve yedim evet canım allah kimsye yaşatmasın kontrolden gelmişsindir bakalım ilerleyen sayfalrda görücem bu arada bu misafirlerde gelmesin yav yorucaklar seni

tünaydın canım ..ohh valla iyiki yaptın yedinn afiyet olsun yarsın minişine
bugun yorulmam ama dünkü yaptıklarım baya bir arttı onları ikram ederim artık
e evide temizlemiştim bugun parkeyi bidaha silerim..

canım daha öncede paylaşmıştım görmedin sanırım 13 kasım saat 14.00

kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.

Canım ben de rahat bir terlik koycam. Ama oralıkta tutmicam onu. ziyaretçilerin yanında kalkmam gerekirse diye babet alcam ama terliklerim en rüküşünden...

İnşallah bir daha başlamazsın. bebişin bol oksijenli ortamda büyüsün...

Canım öyle yazılardan etkilenecek olsalardı, içtikleri pakerin üzerinde her sigarayı içmeden önce görüyolar. Kısmet dua edeli bıraksınlar. Benim eşim oğlunun rızkını sigaraya vermek istemiyomuş falan diyo ama abakalım...

aman canım ne başlaması bırakabildikten sonra başlayana deli derim ben
işin zor kısmı bırakabilmekte ,zaten eşimde içmediği için hiç zorlanmadım bırakmakta

sanırım ben sevdiğimde daha çok tepki veriyor hala, eşim çok sabredemiyor azcık bekliyo hareket etmezse gidiyor, benim elim sürekli karnımda olunca her hareketi büyük bir zevkle izliyorum :))))
benim tombul da babasını çok sevecek,eşim elini göbeğime her koyuşunda bir kaç tekme yiyorum mutlaka eşimin elleri çok sıcaktır,ondan mı acaba benimki de yaz -kış buzdolabı gibi

evet bizde de aynı durum var.. ama bizimki sıcaktan pek hoşlanmıyo galiba :)))

ecrin'cim, gözün aydın maşallah... herşeyin güzel olmasına sevindim...

Kızlar benim yarın kontrolüm var. herkes epilasyondan bahsermiş ben de yapıcam birazdan ağda bandıyla. Eşim yardım ediyodu ama şimdi evde yok. Kuaföre gitmeme izin yok ama ben taktik geliştirdim. Evde yapıyoruz, güzel olmazsa kuaförde aldırıyorum. Eşimden gizli. Ama napayım ban başka yol bırakmıyo.

Doktor Kontrol Listemiz

ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
istanbull34 9 Kasım çarş. saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
pinarfrtn 13 kasım salı saat: 14.00
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ymd saat
burcu_gen saat :
gecedicle saat
biftek saat
yasmin_tokat saat
miskokulum saat:

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…