2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allahtan ikimizde sigara kullanmıyoruz bu aerada bebeğinizin bulunduğu orrama kaya tuzundan yapılmış lambalar var onlar havayı temizliyor ve sigara dumanını emiyormuş

GÖzün aydın canım bebeğin gayet normal haftada 200-250 gr alması normalmiş bebişlerin

mecbur kalırsan ne yapacaksın canım iyi yapıyosun
utanmasam bende gitcem ama hem çok utanıyorum hemde hijyenik olarak güvenemiyorum
benimde yarın kontrolüm var devlette ama alttan bakacaklarını sanmıyorum
bide doktor erkek inşallah bakmaaaaz yoksa ölürüm utançtan hem erkek hemde ben pis ayyyyyy

canım neden 2 kez uğraşıyorsun tek seferde git ağdacıya yaptır gitsdin göbeklerimiz iyice büyüdü ben erişemiyorum bile

canım neden susuyosun
gökçecim ben randevumu cumaya erteledim saat 10 da yarınki randevumada gitcem ama onda değişiklik yok

ayy ben de çok utanıyodum. Hamilelikte başladım 3 sefer gizli gizli gittim ağdacıya.Ama önce kızla konuştum başkasına gidemem heralde o ikna etti beni. HEr gidişimde komple yapmıyo muyuz dedi ve oldu sonunda.
BEnim doktorum da erkek. Alıştım artık alttan muayeneye. Ya muayene ederse sen önlem alsaydın keşke...

canım malesef randevum yarın o yüzden yapacak bişeyim yok inşallah bakmaz
zaten bakmasını gerektirecek bişey yok şu an için tabi doktor daha iyi bilir

canım neden 2 kez uğraşıyorsun tek seferde git ağdacıya yaptır gitsdin göbeklerimiz iyice büyüdü ben erişemiyorum bile

Canım eşimi atlatamam yoksa. Mecbur böyle yapıyorum. Yoksa en mantıklısı direkt ağdacı. AMa yakında değil ağdacı eşim bırakıcak beni. Bacak falan hallederken onu da aradan çıkarıcam...

ewt canım benim eşimde içiyo balkonumz kapalı camı açıyo kapıyıda kapatıo ama içmese daha iyi dedim bebeği böyle elleyemzsn eller her dafasında yıkanacak ağzı temizlenecek işkence olucam ona ama zor bırakır hatta bırakmz gibi gelio

maşallh canım benmde 13nde konrtolüm var o zamn 36 haftalık olucam en son 15 günde oğlum 500 gr almıştı 13 nde yine 15 günlük olucak yine bi 500 gr alsa 2. 330 du 2. 800 olur diye tahimn ediyorm yani üzülme kilosu iyi bana da dr normal demişti önemli olan sağlıklı olması

Canım eşimi atlatamam yoksa. Mecbur böyle yapıyorum. Yoksa en mantıklısı direkt ağdacı. AMa yakında değil ağdacı eşim bırakıcak beni. Bacak falan hallederken onu da aradan çıkarıcam...

hadi yaaaa (( canım anat durumunu geçen seferde böyle dedin ağdacıya gittik şimdi karnım daha büyük ya yaparken bebişi sıkıştırırsam falan de uzanamıyorum bile de ağdacı 10 dk da hallediyor nede olsa yine gideceğiz en başta gitmek daha iyi değilmi de ikna et bence

günaydın tontişlerrr :) aman oku oku bitmedi ya geçmiş nasılız bakalım ben akşam uyuyamadım malesef sabah eşimi yolcu ettim biraz uzandım 1-2 saat uyumuşum iyi geldi :) ama sabah sabah sinirim bozuldu kapı çaldı baktım kapıda 2 adam var dediler çatıya bakıcaz allah allah nereden çıktınız siz dedim mütait yollamış kışa girmeden çatıya rütuş yapmak için salak mütait insan bi arar ben evde yalnızım haber vermeden adammı yollanır ya bekleyin dedim haberim yok bi arayım dedim kapattım kapıyı suratlarına aradım eşime söledim oda mütaiti aramış sonra dedi ben konuştum çıkıp bi çatıya baksınlar dedi sinir oldum yahu

canım evde yokmş hiç uğraşma ben haytta yapamam git ağdacıya 5 dk bitsin işin ben yaptım dersin yalandan kim ölmüş

Canım o benim o bölgeye ağda yaptırdığımı bilmiyo. Ben bacak için gidiyorum, arada onu da hallediyorum. Normalde o yapıyo zaten. Ben yaparım ağdacıya falan gidicem deyip miğdemi bulandırma demişti. Şimdi ben gündüz gözüyle yapmak istiyorum. Akşama gelince diyebilir ben de kontrol edeyim diye. Ayy şuan utançtan ölüyorum..

canım birine ihtiyacın şöle var zaten dogum yorgunlugu oldugu için 40 günde anca toparlıyosun kendini..
ama haklısın herkesin dolusup akıl vermesi inanılmas sinir bozucu oluyo
ben sırf millet eve dolusupta sinirimi bozmasın die mevlütten vazgeçtim o 40ım içindeki sinirimle..
yinede annenin olması çok iyi bence o zamnlarda canım..

canım evde yokmş hiç uğraşma ben haytta yapamam git ağdacıya 5 dk bitsin işin ben yaptım dersin yalandan kim ölmüş

O evde yok ama ağdacı da 1 saatlik mesafede Bula bula orada buldum, başkasına da gitmek istemiyorum, bakarsınız şansıma temiz olur ağdacıya gene gerek kalmaz...

haklısın canım habersiz gelinirmi ben olsam kovardım bide sinirliysem

canın doğumdan sonra beni 40ım çıkınca çağırmıştı doktorum sezeryanda.spirali de istersen o zaman takıyorlar ama istemezsen sadece karından ultrasonla bakmıştı

kızlar merhaba

nasılsınız,biraz göz attım geçmişe,bebeklerini gören arkadaşların gözü aydın,ben de gördüm kızımı bugün

33+ 4 günlük görünüyor kızım,ilk başlarda önden gittiği için 15 aralıktı beklenen doğum tarihi ama şimdi 22 aralık oldu,yani sat' la uyumlu hale gelmeye başladı. doğum için doktor sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yapalım dedi,ama ben doğumumu kendi doktorum yaptırsın istiyorum,normal doğumum geceye felan denk gelirse onu bulamıcam,oyüzden sezeryan düşünüyorum dedim. o da o zaman, 9-10 aralık sezeryan olabilir dedi..

bir dahaki randevum 2 hafta sonra,ozaman tarihi netleştiricez..

bu arada kızım 45 cm. 2300 gr. mış kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…