Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldumSizin eşleriniz içiyor mu?
slm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu
Kızlar benim yarın kontrolüm var. herkes epilasyondan bahsermiş ben de yapıcam birazdan ağda bandıyla. Eşim yardım ediyodu ama şimdi evde yok. Kuaföre gitmeme izin yok ama ben taktik geliştirdim. Evde yapıyoruz, güzel olmazsa kuaförde aldırıyorum. Eşimden gizli. Ama napayım ban başka yol bırakmıyo.
Canım parmak arası mı terlik? Çorapla giyemezsin, lohusayken de çorapsız dolaşma ayaklara çok dikkat etmek gerekiyomuş...
Kızlar benim yarın kontrolüm var. herkes epilasyondan bahsermiş ben de yapıcam birazdan ağda bandıyla. Eşim yardım ediyodu ama şimdi evde yok. Kuaföre gitmeme izin yok ama ben taktik geliştirdim. Evde yapıyoruz, güzel olmazsa kuaförde aldırıyorum. Eşimden gizli. Ama napayım ban başka yol bırakmıyo.
mecbur kalırsan ne yapacaksın canım iyi yapıyosun
utanmasam bende gitcem ama hem çok utanıyorum hemde hijyenik olarak güvenemiyorum
benimde yarın kontrolüm var devlette ama alttan bakacaklarını sanmıyorum
bide doktor erkek inşallah bakmaaaaz yoksa ölürüm utançtan hem erkek hemde ben pis ayyyyyy
ayy ben de çok utanıyodum. Hamilelikte başladım 3 sefer gizli gizli gittim ağdacıya.Ama önce kızla konuştum başkasına gidemem heralde o ikna etti beni. HEr gidişimde komple yapmıyo muyuz dedi ve oldu sonunda.
BEnim doktorum da erkek. Alıştım artık alttan muayeneye. Ya muayene ederse sen önlem alsaydın keşke...
canım neden 2 kez uğraşıyorsun tek seferde git ağdacıya yaptır gitsdin göbeklerimiz iyice büyüdü ben erişemiyorum bile
Kızlar benim eşim sigara içiyo. Oğlum doğunca napıcam diye düşünüp duruyodum. Şu anda camda içiyo. Fakat burnum akmaya başladı biraz söylendim. Dedim sigara kokusu camda içsen bile geliyomuş, hassasiyetim olduğundan heralde çok rahatsız etti dedim. Bebiş de demekki koklicak bu havayı, hissedicek dedim. O da bu eve sigara paketi bile girmicek dedi. Çok mutlu oldumSizin eşleriniz içiyor mu?
kızlar hastane çantanıza nasıl bir terlik aldınız? sabo tarzı bişey mi alsamki diyorum o da hiç kokoş diil ya gerçi en önemlisi rahat etmek.
slm kızlar doktordan nihayet geldim
kızımın suyu,sağlığı,nstsi vss herşeyi çok normal çıktı.gayet sağlıklı dedi
baş aşağı inmiş
doğumu sordum
bi sorunu olmayanlara ben normal öneriyorum dedi..bakıcaz artık........her hafta nst ye çağırdı
ben bu ay 1 kg almışım
kızımın kilosu 2.800 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi bana az geldi ama kilosu
Canım eşimi atlatamam yoksa. Mecbur böyle yapıyorum. Yoksa en mantıklısı direkt ağdacı. AMa yakında değil ağdacı eşim bırakıcak beni. Bacak falan hallederken onu da aradan çıkarıcam...
hadi yaaaa(( canım anat durumunu geçen seferde böyle dedin ağdacıya gittik şimdi karnım daha büyük ya yaparken bebişi sıkıştırırsam falan de uzanamıyorum bile de ağdacı 10 dk da hallediyor nede olsa yine gideceğiz en başta gitmek daha iyi değilmi de ikna et bence
Allah bağışlasın oğluşunu canım ,
Ne güzel olmuş da bizi ziyaret etmişsin , biz de kızımla sizi öptük...
Aslında doğumla ilgili çok şey okuyorum sadece doğumdaki sonraki
40 günnnn !!!! gerçekten birine ihtiyacımız var mı ya ? Ben kimsenin eve doluşup
sürekli akıl verecekleri bi ortamda çekelenerek geçirmek istemiyorum o zamanı
aylardır beklediğim gün gelmiş evet herkes heyecanlı ama insanları kırmadan nasıl gönderirim derdindeyim off offf
canım evde yokmş hiç uğraşma ben haytta yapamam git ağdacıya 5 dk bitsin işin ben yaptım dersin yalandan kim ölmüş
günaydın tontişlerrr :) aman oku oku bitmedi ya geçmiş nasılız bakalım ben akşam uyuyamadım malesef sabah eşimi yolcu ettim biraz uzandım 1-2 saat uyumuşum iyi geldi :) ama sabah sabah sinirim bozuldu kapı çaldı baktım kapıda 2 adam var dediler çatıya bakıcaz allah allah nereden çıktınız siz dedim mütait yollamış kışa girmeden çatıya rütuş yapmak için salak mütait insan bi arar ben evde yalnızım haber vermeden adammı yollanır ya bekleyin dedim haberim yok bi arayım dedim kapattım kapıyı suratlarına aradım eşime söledim oda mütaiti aramış sonra dedi ben konuştum çıkıp bi çatıya baksınlar dedi sinir oldum yahu
benim eşim beceremez. Ben zor beceriyorumYapabilse utana sıkıla yaptırcam ama nerdeee
peki şimdi iyi kötü jilet yaptık diyelim doğumdan sonra kontrolümüz falan ne zaman olacak. o zaman temiz gidebilecek miyiz?
Ben zaten 36 haftalık oldum. Hafta sonu almıştım daha ağdaya gelecek kadar olmadım kine halt etcem ben şimdi.
Etrafımdakilerden mi etkilendim, nasıl oldu anlamadım ki? yoksa bende biliyorum son anı beklemeyeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?