2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
yumurta gibi bi şişlik çıkıyor sonra yavaş yavaş geri çekiyor :))
bende seviyorum hemen ayaklarından

ayyyyy yerim ben o ayakları

kızlar bebişlerin hepsini kendi kızım gibi çooook seviyorum, siz böyle minik ellerinden ayaklarından bahsettikçe burnumun direği sızlıyor vallahi.

maşallah canım kilosuda çok iyiymiş kızının
bak işte bende normal istiyorum olmuyor hayırlısı canım

Maşallah kızına. AYnı günlerde doğum yapıcaz gibi görünüyo. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı...

maşallah canım kilosuda çok iyiymiş kızının
bak işte bende normal istiyorum olmuyor hayırlısı canım

sağol cnm,inan ben de 2 hafta öncesine kadar hep normal doğum istiyodum ama bu aralar bir tedirginlik sardı beni,çekeceğim sancılar vs. beni hiç korkutmuyor ama ya diyorum kızım gecenin bi vakti gelmeye kalkarsa,kendi doktorumdan başkasına çok zor da kalmadıkça muayene bile olamıyorum çünkü,o yüzden sezeryan aklıma yatmaya başladı şu sıralar,önemli olan da sağlıkla gelmeleri zaten hepimiz için,o yüzden sen de sezeryan oluşuna sıkma canını,dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun,her 2 doğum şeklinde de katlanılacak bir sıkıntı var sonuçta..

bir de bugün sezeryan doğumu yapmış bir bayanla tanıştım hastanede,2. çocuğuna hamile,o da sezeryan olcakmış 2 hafta sonra,çok rahat geçmiş doğum sonrası,dikiş sancısı falan hiç çekmedim,zaten 4 saat sonra ayaklanmıştım dedi,tabii biraz da bünye meselesi ama birden bi cesaret geldi bana da

Maşallah kızına. AYnı günlerde doğum yapıcaz gibi görünüyo. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı...

sağol canım, ilk başlarda 15' i diye hesaplıyoduk ama şimdi normal tarihine yanaştı, doğum tarihlerimiz de aynı görünüyor evet.. bi de aynı hastanede doğum yapabilseymişiz aynı gün tam süper olurdu,ne güzel cesaretlendirirdik birbirimizi

tabi canım dedim ya hayırlısı
belki o kadar istememize rağmen olmuyorsa güzel allahım bi beladan esirgiyordur
sonuçta her iki durumdada bebeklerimizin sağlığı önemli ben ne kadar normal istesemde istediğim tek şey kızımın sağlığı
herkesin bunu istediğindende şüphem yok allah onlarıda bizide korusun

merhaba canım maş. kızınabenimde o haftada o kilodaydı oğlum

göbeklim maaşallah bebekine tatlım,benimki de 33+4 de 2.350 gr'dı,hemen hemen aynı bizim bebekler,hatta senle ve Emi ile muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı

ecrin senin bebekine de maaşallah canım,kilosu gayet iyi,takma kafana,önemli olan kilosu değil sağlıklı olması

sigara içme durumu bizde de büyük problem yaratıyor,aylardır içmediğini sandığım eşimi geçen gün içerken gördüm ve şok oldum,resmen aptal gibi hissettim kendimi,halbuki o kadar çok seviniyordum ki bıraktı diye,hala geçmedi kırgınlığım ama çaktırmıyorum,napıyım,kızım doğunca mecburen bırakacak,çünkü öptürmeyecem kızımı içerse

kızlar bu arada hastane için de aldığım terliğimin resmini ekledim size,azcık süslü olsun dedim,kokoş bebeğin annesi de kokoş olur dimi
hastanede lavaboda kullanmak için de normal bir ev terliği alcam yanıma..

iyi olurdu valla aynı hastanede olsaydık. Ben de sezeryen olucam gibi duruyo ama hayırlısı diyelim...

Nasıl saklamış, bence içmiyodu gerçekten başlayınca görmüşsündür canım yaa. Ben de eşim bıraksa heryerde anlatırım gururla. SOnra bir bakmışım sigara ağzında...

maşallah kızına tatlım

Kızlar bu arda ben ağda olayını hallettim. Ağda bantlarıyla çok daha kolay oldu. Ağdacıya gerek kalmadı 2 kere iş çıkmadı bana :)

canım epğer normal doğum yapacaksan doğum öncesi için düşünme bu terlikleri çünkü sancıdan gözümüz birşey görmüyormuş

sağol canım,bakalım hangi bebik elini çabuk tutcak

çok şükür eşim sigara kullanmıyor ama,babam,kayınpederim ve abilerim kullanıyorlar,inşallah onlar da bebeği sevmeye geldiklerinde biraz hassas davranırlar bu konuda

canım çok güzelmiş güle güle kullan bende böyle bişey görmüştüm alıcam ama ewde giymek için onu hastanede kıyamam ya

canım arada sırada içtiğini itiraf etti,ben de gururla söylüyordum ama şok oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…