kızlar bebeğimin ayaklarını resmen sağ boşluğumda hissediyorum, nasıl itiyor anlatamam :))))
yumurta gibi bi şişlik çıkıyor sonra yavaş yavaş geri çekiyor :))
bende seviyorum hemen ayaklarından
yerim ben onların ayaklarını
benimkide aynısını yapıyor hatta en sevdiği oyun şekli diyebilirim o şişliğe hafif bastırınca daha çok itekliyor hatta eğer iteklemeye devam edersemde elime tekme atıyor ASİ MELEĞİM şimdiden istediğini yaptırıyor
kızlar merhaba
nasılsınız,biraz göz attım geçmişe,bebeklerini gören arkadaşların gözü aydın,ben de gördüm kızımı bugün
33+ 4 günlük görünüyor kızım,ilk başlarda önden gittiği için 15 aralıktı beklenen doğum tarihi ama şimdi 22 aralık oldu,yani sat' la uyumlu hale gelmeye başladı. doğum için doktor sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yapalım dedi,ama ben doğumumu kendi doktorum yaptırsın istiyorum,normal doğumum geceye felan denk gelirse onu bulamıcam,oyüzden sezeryan düşünüyorum dedim. o da o zaman, 9-10 aralık sezeryan olabilir dedi..
bir dahaki randevum 2 hafta sonra,ozaman tarihi netleştiricez..
bu arada kızım 45 cm. 2300 gr. mış kızlar
kızlar merhaba
nasılsınız,biraz göz attım geçmişe,bebeklerini gören arkadaşların gözü aydın,ben de gördüm kızımı bugün
33+ 4 günlük görünüyor kızım,ilk başlarda önden gittiği için 15 aralıktı beklenen doğum tarihi ama şimdi 22 aralık oldu,yani sat' la uyumlu hale gelmeye başladı. doğum için doktor sen kendini nasıl rahat hissedersen öyle yapalım dedi,ama ben doğumumu kendi doktorum yaptırsın istiyorum,normal doğumum geceye felan denk gelirse onu bulamıcam,oyüzden sezeryan düşünüyorum dedim. o da o zaman, 9-10 aralık sezeryan olabilir dedi..
maşallah canım kilosuda çok iyiymiş kızının
bak işte bende normal istiyorum olmuyorhayırlısı canım
Maşallah kızına. AYnı günlerde doğum yapıcaz gibi görünüyo. Muhtemel doğum tarihlerimiz aynı...
sağol cnm,inan ben de 2 hafta öncesine kadar hep normal doğum istiyodum ama bu aralar bir tedirginlik sardı beni,çekeceğim sancılar vs. beni hiç korkutmuyor ama ya diyorum kızım gecenin bi vakti gelmeye kalkarsa,kendi doktorumdan başkasına çok zor da kalmadıkça muayene bile olamıyorum çünkü,o yüzden sezeryan aklıma yatmaya başladı şu sıralar,önemli olan da sağlıkla gelmeleri zaten hepimiz için,o yüzden sen de sezeryan oluşuna sıkma canını,dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun,her 2 doğum şeklinde de katlanılacak bir sıkıntı var sonuçta..
bir de bugün sezeryan doğumu yapmış bir bayanla tanıştım hastanede,2. çocuğuna hamile,o da sezeryan olcakmış 2 hafta sonra,çok rahat geçmiş doğum sonrası,dikiş sancısı falan hiç çekmedim,zaten 4 saat sonra ayaklanmıştım dedi,tabii biraz da bünye meselesi ama birden bi cesaret geldi bana da
kızlar merhaba
merhaba canım maş. kızınabenimde o haftada o kilodaydı oğlum
sağol cnm, acaba biraz zayıf mı ki diyodum ama buradaki günlüğe bakınca normal geldi
sağol canım, ilk başlarda 15' i diye hesaplıyoduk ama şimdi normal tarihine yanaştı, doğum tarihlerimiz de aynı görünüyor evet.. bi de aynı hastanede doğum yapabilseymişiz aynı gün tam süper olurdu,ne güzel cesaretlendirirdik birbirimizi
göbeklim maaşallah bebekine tatlım,benimki de 33+4 de 2.350 gr'dı,hemen hemen aynı bizim bebekler,hatta senle ve Emi ile muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı
ecrin senin bebekine de maaşallah canım,kilosu gayet iyi,takma kafana,önemli olan kilosu değil sağlıklı olması
sigara içme durumu bizde de büyük problem yaratıyor,aylardır içmediğini sandığım eşimi geçen gün içerken gördüm ve şok oldum,resmen aptal gibi hissettim kendimi,halbuki o kadar çok seviniyordum ki bıraktı diye,hala geçmedi kırgınlığım ama çaktırmıyorum,napıyım,kızım doğunca mecburen bırakacak,çünkü öptürmeyecem kızımı içerse
kızlar merhaba
kızlar bu arada hastane için de aldığım terliğimin resmini ekledim size,azcık süslü olsun dedim,kokoş bebeğin annesi de kokoş olur dimi
hastanede lavaboda kullanmak için de normal bir ev terliği alcam yanıma..
Eki Görüntüle 545866
Kızlar bu arda ben ağda olayını hallettim. Ağda bantlarıyla çok daha kolay oldu. Ağdacıya gerek kalmadı 2 kere iş çıkmadı bana :)
göbeklim maaşallah bebekine tatlım,benimki de 33+4 de 2.350 gr'dı,hemen hemen aynı bizim bebekler,hatta senle ve Emi ile muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı
ecrin senin bebekine de maaşallah canım,kilosu gayet iyi,takma kafana,önemli olan kilosu değil sağlıklı olması
sigara içme durumu bizde de büyük problem yaratıyor,aylardır içmediğini sandığım eşimi geçen gün içerken gördüm ve şok oldum,resmen aptal gibi hissettim kendimi,halbuki o kadar çok seviniyordum ki bıraktı diye,hala geçmedi kırgınlığım ama çaktırmıyorum,napıyım,kızım doğunca mecburen bırakacak,çünkü öptürmeyecem kızımı içerse
kızlar bu arada hastane için de aldığım terliğimin resmini ekledim size,azcık süslü olsun dedim,kokoş bebeğin annesi de kokoş olur dimi
hastanede lavaboda kullanmak için de normal bir ev terliği alcam yanıma..
Eki Görüntüle 545866
iyi olurdu valla aynı hastanede olsaydık. Ben de sezeryen olucam gibi duruyo ama hayırlısı diyelim...
Nasıl saklamış, bence içmiyodu gerçekten başlayınca görmüşsündür canım yaa. Ben de eşim bıraksa heryerde anlatırım gururla. SOnra bir bakmışım sigara ağzında...
Kızlar bu arda ben ağda olayını hallettim. Ağda bantlarıyla çok daha kolay oldu. Ağdacıya gerek kalmadı 2 kere iş çıkmadı bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?