2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım epğer normal doğum yapacaksan doğum öncesi için düşünme bu terlikleri çünkü sancıdan gözümüz birşey görmüyormuş

normal doğum anında insanın aklına terlik falan gelmez zaten muhtemelen,ben doğum sonrasında odada kullanmak için aldım cnm bunları,sezeryan düşünüyorum kısmetse

çok güzelmiş terliklerin,ben eczanede satılan sabo terliklerden almayı düşünüyorum,hem rahat,hem tuvalette,hem odada rahatça kullanabilirim diye düşünüyorum.2 terlikle nasıl uğraşacaksın canım yaa dikişli dikişli,sen bilirsin tabi

bu arada Gökçe bi link vermişti hani,o linkteki siteye üye olanlara 25 liralık anne-bebek dergisini 6 lira kargo ücretiyle evlere gönderiyorlardı,ben de üye olmuştum,annemlerin adresini vermiştim,dergim gelmiş,içinde CD'si ve bakım setiyle birlikte hem de kargo ücreti almamışlar kızım çok şanslı olacak inşallah

canım arada sırada içtiğini itiraf etti,ben de gururla söylüyordum ama şok oldum resmen

Kızın olunca bırakır merak etme. benim ki 1 saatliğine bile bırakamaz. Ramazanda içmiyo, sinir küpü olarak dolaşıyo. Ramazan gelicek diye strese giriyorum bu huyu yüzünden. Sigarasızlık yapıyodur ona bu kadar sinir. oğluşuma zarar vermesin bana yeter, zaten kendisi de kıyamaz. Ama üşenmez dışarı çıkar içer, diş fırçalar, duş alır gelir yanına...

bak sen şu yaramaz kocana ,canım gerçekten bırakmak çok zor bende eşime bıraktım derdim ama kaçamak yapmadan duramazdım
inşallah bebiş doğduğunda bırakır tamamen
Kızlar bu arda ben ağda olayını hallettim. Ağda bantlarıyla çok daha kolay oldu. Ağdacıya gerek kalmadı 2 kere iş çıkmadı bana :)

oh ne güzel saatler olsun birde ben kurtulsam

göbeklim terlik güzelmiş ama bence bunu götürme hastaneye ben plastik götürcem çünkü bu tarz şeyler hastanenin pisliğini felan toplar
ben olsam kıyamam hastaneye götürmeye

inşallah tatlım yaa..

Selam kızlar nasılsınız???
Ben kendime tek kullanımlık terliklerden aldım 1 liraya hastaneden çıktıktan sonra doğru çöpe

inşallah bırakır canım benim..hem de ne yaramaz benim tontonum sorma

allahım zaman geçmiyor yarın kızımı görebilecekmiyim acaba devlette pek göstermiyorlar
ayrıntılı usg de görememiştim devlete gittim diye
inşallah allahım kalbime göre verirde doktordan duymak istediklerimi duyarım inşallah sağlıklıdır kızım

Bende yarın görecem oğlumu canım çok heyecanlıyım normal mi yoksa sezeryan mı olacak en çok onu merak ediyorum bakalım neler diyecek

kızlar az önce normal doğum videosu izleyım dedım bi hoş oldum kasıklarıma ağrı girdi valla

gunaydin kizlar 1.5-2 ay sonra ben geldim.yoklugum hissedildi mi bilmiyorum ama:):) benim kizlarim sabirsiz cikti ve 3 hafta once dogdular:) sanirim burdaki bebislerin arasinda abla olmak istediler:)

ayyy canım güle güle büyüt Hayırlısıylada su son durumuda bir aqtlatsın bebişlerin al kucagına sag salim:)))

ilk annemiz sen oldun valaaa hayırlı ugurlu olsun.
saglıkla büyüsünler inşşşş

Bende yarın görecem oğlumu canım çok heyecanlıyım normal mi yoksa sezeryan mı olacak en çok onu merak ediyorum bakalım neler diyecek

aynen bende onu çok merak ediyorum canım en son gittiğimde rahimin şekli nedeniyle dönmesi düşük bir ihtimal demişti
dua ediyorum inşallah dönmüştür kızım
inşallah sende iyi haberler alırsın canım senin randevun saat kaçtaydı,benimki 11 de

Merhaba tatlı anneler ve onların güzel minişleri ,

Geçmiş çooooooooooook uzun umarım herkes iyidir , hepinizi öpüyoruz..

Biz artık iyice ağırlaşmaya başladık , belim de ağrı var inanılmaz vajinada bir ağrı varki ara ara akıllara zarar sağ kalçamdan dizime kadar ayrı bi ağrı bu kadarını düşünmemiştim umarım sizler de herşey yolundadır

haftasonu eşimle çalıştık evde epeyce de yorgunum ben ya hemen akşam olsun eve gitmek istiyorum

öpüyorum hepinizi...

14:00 da canım eşimin işi nedeniyle öğleden sonraları daha uygun oluyor...

Selam kızlar nasılsınız???
Ben kendime tek kullanımlık terliklerden aldım 1 liraya hastaneden çıktıktan sonra doğru çöpe

slm canım o da mantıklı tabi ben çöpe atmayı düşünmüyorum iyice dezenfekte edip kapının önünde durur apartman içinde kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…