2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sende öpüldün canım allah kolaylık versin sana ve çalışan bütün hamişlere

Bizde çok ağırlaştık canım benimde vajinada çok şiddetli ağrım var belimde ağrıyor arada ve bebeğimin hareketlerini bazen kasıklarımda hissediyorum:125::126:

inşallah canım güzel haberlerini bekliyorz

yavrusum benim,inşallah dönmüştür kızın..inşallah görebilirsin kızını bu sefer apaçık

ayyy canım dua et ne olur ya dönmüş olsun
benim kız zaten baştan beri hiç sakınmaz gösterir heryerini ama en son gitmemde göstermedi yüzünü
bakalım doktor gösterecekmi bana özellikle erkek doktora randevu aldım daha rahat konuşayım diye malum kadın doktorların çoğu kasıntı oluyor
benimki öyle değil ama orası devlet hst sonuçta devlete bi amaç için gidiyorum istediğimi sormadıktan sonra ne anlamı var umarım kıl birine denk gelmem

Son düzenleme:

İnşallah dönmüştür canım

merhaba canım sizede zaman yaklaşıo şikayetlerini dr belirt gidince çünkü gerçek doğum ağrısı bele vururmuş dikkat et yorma kendini artık az kaldı zaten bizde öpüyorz seni

Benimki de cumartesi 3,300 çıktı...bu olmuş biz bunu alalım dedi şakacı doktorum :) sonra da bir sonraki kontrole kadar orada kal diye tembihledi oğluma, bakalım söz dinleyecek mi.
Böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Kötü birşey demedi yani.

maşallah benim kızıma yaaa pc' ittiriyor baya kuvvetli olacak heralde bugün çok hareketli

kızlar geçmişi ancak bitirdim. olumsuzluk yok şükür haftalarımızın şikayetleri...

yavrusum canım yarın dr ye gidecekmişsin bence jiletle de olsa al. çünkü çatına filan bakabilir. jiletle çabuk çıkyor yine doğuma dek alırsın ağdayla bence. bebeğin ayakları yukarı vuruyorsa dönmüştür... anlarsın bunu...

badem bak eşine hiç yakıştıramadım. zümreme söyle hemen bıraksın sigarayı.

istanbul, inşallah kadro sınavı uygun zamanda olur.

pınar iyi yapmışsın canım pahalıydı kirli torbası...

ymd yoğunmuşsun. mermad misafir varmış. benim nevresim takımı geldi. beğendim...

fatmacan sen benden bir gün öndesin. 34 artı 4 te benim 3400 gramdı oğlum. yapısal olarak iri dedi. benim de korkum acaba iri bebeğe sütüm yeter mi? çok dikkat ederdim büyük oğlanda zar zor yetiyordu( 3300 doğmuştu 38. haftada...

seastre canım doğalgaz açılıyormuş hayırlı olsun....

aklımda kalanlar bu kadar...

şöyle bi bakıyım dedım tam bakmadım gözlerımı kapadım korkmayayım diye allah yardımcımız olsun

Amin canım aslında ne kadar bilgi sahibi olursak o kadar kolay atlatırız herşeyi...
Ben sürekli Yenidoğan bebeğe nasıl bakılır nasıl tutulur nasıl uyutulur ne kadar sürede emzirilir bu tür videolar izliyorum, yazıyorum not tutuyorum önemli yerlerde...
Örneğin bebeği emzirince kusmasın diye sallamazlar hemen yatırırlar...
Ama emzirdikten hemen sonra omzumuza midesi gelecek şekilde kaldırıp poposunu parmak ucuyla vurup gazını çıkarmak gerekmiş kusmasını sorun yapmamalıymışız fazla emdiği sütü çıkarırmış...:82:

benım kız geçen pazartesi 35.haftamda 2460 gr dı bakalım kaç olmus.diğer kızların bebişleri yanında bayağı bi ufak tefek ama olsun sağlıklı olsunda

etmem mi canım,hep ediyorum,senin için bebeğin dönsün diye,ymd için epidural olsun doğumu diye hep dua ediyorum.%90 ihtimalle ymd epidural olacakmış,çok sevindim inşallah senin için ettiğim dualar da kabul olacak canım benim

inşallah adam gibi bi doktora denk gelirsin yavrusum..

doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zaman
hatta şimdimi yapsam ağda yada dediğin gibi jiletle yapsam 2 haftaya ağdayla alacak kadar uzarmıki

araştırmak bilgi sahıbı olmak en guzeli doğruları bılelımkı ona göre uygulayalım sonuçta ımkanlarımız var en güzeli yapıyosun bende okuyorum araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…