Merhaba tatlı anneler ve onların güzel minişleri ,
Geçmiş çooooooooooook uzun umarım herkes iyidir , hepinizi öpüyoruz..
Biz artık iyice ağırlaşmaya başladık , belim de ağrı var inanılmaz vajinada bir ağrı varki ara ara akıllara zarar sağ kalçamdan dizime kadar ayrı bi ağrı bu kadarını düşünmemiştimumarım sizler de herşey yolundadır
haftasonu eşimle çalıştık evde epeyce de yorgunum ben ya hemen akşam olsun eve gitmek istiyorum
öpüyorum hepinizi...
Biz artık iyice ağırlaşmaya başladık , belim de ağrı var inanılmaz vajinada bir ağrı varki ara ara akıllara zarar sağ kalçamdan dizime kadar ayrı bi ağrı bu kadarını düşünmemiştimumarım sizler de herşey yolundadır
haftasonu eşimle çalıştık evde epeyce de yorgunum ben ya hemen akşam olsun eve gitmek istiyorum
öpüyorum hepinizi...
allahım zaman geçmiyor yarın kızımı görebilecekmiyim acaba devlette pek göstermiyorlar
ayrıntılı usg de görememiştim devlete gittim diye
inşallah allahım kalbime göre verirde doktordan duymak istediklerimi duyarım inşallah sağlıklıdır kızım
sende öpüldün canım allah kolaylık versin sana ve çalışan bütün hamişlere
kızlar az önce normal doğum videosu izleyım dedım bi hoş oldum kasıklarıma ağrı girdi valla
yavrusum benim,inşallah dönmüştür kızın..inşallah görebilirsin kızını bu sefer apaçık
Hiç izlememek en iyisi canım ben hiç bakmadım ne normale ne sezeryana
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorz
aynen bende onu çok merak ediyorum canım en son gittiğimde rahimin şekli nedeniyle dönmesi düşük bir ihtimal demişti
dua ediyorum inşallah dönmüştür kızım
inşallah sende iyi haberler alırsın canımsenin randevun saat kaçtaydı,benimki 11 de
canım ya bence öyle şeyleri izleyip beynini bulandırma doğum olayı kişiye özgüdür etkilenme bunlardan
öpüyorum hepinizi...
Fotograf koyamıyorum. Yazmaya korkuyorum yaaelim varmıyor resmen. İki hafta sonra kaç olacağını düşündükçe aklım gidiyor. Moral verin diye yazıyorum bak. sakın kötü yorum yapmayın bebeğim 3,400 kg cıkk...
inşallah canım allah seninde gönlüne göre versinİnşallah dönmüştür canım
haklısın alllahtan tam bakmadım neyse biraz geldım kendıme
şöyle bi bakıyım dedım tam bakmadım gözlerımı kapadım korkmayayım diye allah yardımcımız olsun
ayyy canım dua et ne olur ya dönmüş olsun
benim kız zaten baştan beri hiç sakınmaz gösterir heryerini ama en son gitmemde göstermedi yüzünü
bakalım doktor gösterecekmi bana özellikle erkek doktora randevu aldım daha rahat konuşayım diye malum kadın doktorların çoğu kasıntı oluyor
benimki öyle değil ama orası devlet hst sonuçta devlete bi amaç için gidiyorum istediğimi sormadıktan sonra ne anlamı var umarım kıl birine denk gelmem
doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zamankızlar geçmişi ancak bitirdim. olumsuzluk yok şükür haftalarımızın şikayetleri...
yavrusum canım yarın dr ye gidecekmişsin bence jiletle de olsa al. çünkü çatına filan bakabilir. jiletle çabuk çıkyor yine doğuma dek alırsın ağdayla bence. bebeğin ayakları yukarı vuruyorsa dönmüştür... anlarsın bunu...
badem bak eşine hiç yakıştıramadım. zümreme söyle hemen bıraksın sigarayı.
istanbul, inşallah kadro sınavı uygun zamanda olur.
pınar iyi yapmışsın canım pahalıydı kirli torbası...
ymd yoğunmuşsun. mermad misafir varmış. benim nevresim takımı geldi. beğendim...
fatmacan sen benden bir gün öndesin. 34 artı 4 te benim 3400 gramdı oğlum. yapısal olarak iri dedi. benim de korkum acaba iri bebeğe sütüm yeter mi? çok dikkat ederdim büyük oğlanda zar zor yetiyordu( 3300 doğmuştu 38. haftada...
seastre canım doğalgaz açılıyormuş hayırlı olsun....
aklımda kalanlar bu kadar...
Amin canım aslında ne kadar bilgi sahibi olursak o kadar kolay atlatırız herşeyi...
Ben sürekli Yenidoğan bebeğe nasıl bakılır nasıl tutulur nasıl uyutulur ne kadar sürede emzirilir bu tür videolar izliyorum, yazıyorum not tutuyorum önemli yerlerde...
Örneğin bebeği emzirince kusmasın diye sallamazlar hemen yatırırlar...
Ama emzirdikten hemen sonra omzumuza midesi gelecek şekilde kaldırıp poposunu parmak ucuyla vurup gazını çıkarmak gerekmiş kusmasını sorun yapmamalıymışız fazla emdiği sütü çıkarırmış...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?