2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allah razı olsun canım inşallah duysun seni hayırlısıyla öyle olmasını çok istiyorum çünkü
umarım öyle olur canım bende pek şans yoktur ama yarın görcez bakalım

Nesrinim ben de yakıştıramıyorum hiç,inşallah bırakacak kızım bi doğsun,öptürmeyecem valla bırakmazsa

doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zaman
hatta şimdimi yapsam ağda yada dediğin gibi jiletle yapsam 2 haftaya ağdayla alacak kadar uzarmıki

uzar canım uzamaz mı,2 güne çıkıyo zaten,bence al jiletle şimdi,sonra ağdayla yaparsın,en azından için rahat gidersin doktora temiz temiz

araştırmak bilgi sahıbı olmak en guzeli doğruları bılelımkı ona göre uygulayalım sonuçta ımkanlarımız var en güzeli yapıyosun bende okuyorum araştırıyorum

Bebeğe nasıl bakılacağını bilmeyip zorlanan anneler depresyona giriyormuş canım o yüzden çok bilgi sahibi olmamız gerek hem kendimiz hem bebeğimiz için

Son düzenleme:
doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zaman
hatta şimdimi yapsam ağda yada dediğin gibi jiletle yapsam 2 haftaya ağdayla alacak kadar uzarmıki

çıkar canım ağda alacak kadar çıkar. yarın almazsan ve vajinal muayene edeyim derse çok utanırsın,..

araştırmak bilgi sahıbı olmak en guzeli doğruları bılelımkı ona göre uygulayalım sonuçta ımkanlarımız var en güzeli yapıyosun bende okuyorum araştırıyorum

canım bebişin kilosu da iyi...

Nesrinim ben de yakıştıramıyorum hiç,inşallah bırakacak kızım bi doğsun,öptürmeyecem valla bırakmazsa

sen söyle şimdiden bıraksın eşine ve bebişine bu kadar düşkün biri bırakır...

bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler (traycy hogg) kitabını okuyorum. kabızlık için diyor ki:

formül mama ile besleniyorsa 3 günü geçmişse kabızdır. diyorki günde 120 cc su verin.(hatta 90 cc su, 30 cc erik kurusu suyu)beslenme sonrası 1 saat sonra 30 cc verin.

sırf anne sütü alıyorsa daha az görülür. neredeyse her beslenme sonrası kaka yapar. kabız da olduysa mamadaki yöntem uygulanabilir...

maaşallah yavrusumun tonton kızına,pc'yi bile ittiriyo,çok güçlü olacak bu melek
yavrusum kızının hareketlerini en çok nerede hissediyorsun? midenin olduğu yerde mi,yoksa kasıklarının olduğu yerde mi?

uzar canım uzamaz mı,2 güne çıkıyo zaten,bence al jiletle şimdi,sonra ağdayla yaparsın,en azından için rahat gidersin doktora temiz temiz

o zaman ben yarın gitmeden önce alayım jiletle dediğiniz doğru ne olur ,ne olmaz ben tedbirli gideyim içim rahat olsun
ayıptır yahu bakacak olsa pis ,pis hiç hoş değil bana yakışmaaaaaaz

benım kız geçen pazartesi 35.haftamda 2460 gr dı bakalım kaç olmus.diğer kızların bebişleri yanında bayağı bi ufak tefek ama olsun sağlıklı olsunda

sağlıklı olamsı önemli olan bencede hem hiç belli olmaz daha zamn var doğduktan sonrada iri olabiliyolar

maaşallah yavrusumun tonton kızına,pc'yi bile ittiriyo,çok güçlü olacak bu melek
yavrusum kızının hareketlerini en çok nerede hissediyorsun? midenin olduğu yerde mi,yoksa kasıklarının olduğu yerde mi?

Benimkide aşırı hareketli
Her tarafta hissediyorum hareketini ama en çok midemin 6_7 parmak altında çok şiddetli hissediyorum dizleri olduğu çok aşikar sivri sivri iki çıkıntı bir birini oynatıyor bir birini

merhaba canım sizede zaman yaklaşıo şikayetlerini dr belirt gidince çünkü gerçek doğum ağrısı bele vururmuş dikkat et yorma kendini artık az kaldı zaten bizde öpüyorz seni

Haklısın canım , 19 u zaten herşeyin belli olacağı gün sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak , elimden geldiğince dikkat ediyorum tatlım siz de dikkat edin kendinize...

canım ben bu kızı çözemedimki ağ tarafta hissediyorum en çok hemde taa yan tarafı ittiriyor yukarılardada oynuyor yani tüm sağ tarafım da oynuyor ,solda öyle hareket olmuyor
toplanıncada midemin hemen altında kocaman bişey beliriyor ne olduğunu anlamadım kıçımıdır başımıdır artık
hıçkırdığındada sol alt tarafa vuruyor
ama birde şu var sende hatırlarsın bi ara oynadıkça alt tarafa bıçak saplar gibi ağrıyordu ya şimdi ağrı felan yok o zamanlar doktor ayakları aşağıda demişti
şimdi öyle acı yok zorlanmada yok sen kendinde bu tarife göre bi bak bakalım bişey anlayacakmısın ben anlamadım
amanın ne uzun yazdım be

Bebeğe nasıl bakılacağını bilmeyip zorlanan anneler depresyona giriyormuş canım o yüzden çok bilgi sahibi olmamız gerek hem kendimiz hem bebeğimiz için

herşey onlar için onlar sağlıklı mutlu olsunlarda inş bilinçli annelr oluruz

Nesrinim bize çok düşkün Allah razı olsun,bi de şu pis mahluğa düşkün olmasa da bıraksa daha ne isterim..inşallah bırakacak..

Bizde çok ağırlaştık canım benimde vajinada çok şiddetli ağrım var belimde ağrıyor arada ve bebeğimin hareketlerini bazen kasıklarımda hissediyorum:125::126:

bende de aynısı oluyor. doktor bebek doğum kanalına girmeye başlamış dedi. senin ki de yola geliyor anlaşılan

İki saat uyuyayım dedim dünyanın lafını konuşmuşsunuz yaa

Eşim ilk zamanlar ultrason resimlerine bakar oğlum elin nere götün nere belli değil derdi. senin ki de o hesap resmen . eli nerde götü nerde belli değil

sağlıklı olamsı önemli olan bencede hem hiç belli olmaz daha zamn var doğduktan sonrada iri olabiliyolar

evet sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun normal doğum olacak inş. kılosu çok olursa çıkmasıda zor olur bazen ultrason da kıloları yanlış olabılıyomus herhalde

Eşim ilk zamanlar ultrason resimlerine bakar oğlum elin nere götün nere belli değil derdi. senin ki de o hesap resmen . eli nerde götü nerde belli değil

aynen canım benimkide belli değil ama ayakları bazen çıkıntı şeklinde kaburgamın alt tarafında görüyorum
tabi o gördüğüm ayaksa

öncelikle şunu söyliyim:alt tarafını acıtmaması bir umut döndüğüne işaret olabilir.benim kız hem sağda hem solda oynuyor,ama yukarılarda oynuyor,normal doğum pozisyonunda çünkü benim tonton,ayakları mideme ve kaburgalarıma baskı yapıyor çok..toplanınca benim de midemde bir top oluşuyor,poposu diye düşünüyorum.bu da döndüğüne işaret olabilir..hıçkırdığında da benim sol tarafta attı pıt pıt..

inşallah canım yaa,inşallah dönmüştür,umutlandım ben şimdi,ama sen yine de çok umutlanma,herşeyin hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…