öncelikle şunu söyliyim:alt tarafını acıtmaması bir umut döndüğüne işaret olabilir.benim kız hem sağda hem solda oynuyor,ama yukarılarda oynuyor,normal doğum pozisyonunda çünkü benim tonton,ayakları mideme ve kaburgalarıma baskı yapıyor çok..toplanınca benim de midemde bir top oluşuyor,poposu diye düşünüyorum.bu da döndüğüne işaret olabilir..hıçkırdığında da benim sol tarafta attı pıt pıt..
inşallah canım yaa,inşallah dönmüştür,umutlandım ben şimdi,ama sen yine de çok umutlanma,herşeyin hayırlısı olsun..
bizim kızların çoğu hareketi benziyo canım birbirine,böyle olunca da dönmüş gibi hissetmeye başladım,inşallah,dua edicem çok..hayırlısı olsun tatlım benim doktor da dönebilir hiç belli olmaz dedi,düşün 34.haftadan sonra bile dönebilirmiş bi ihtimal,benimkisi de kesin değil yani sağlıkla doğsun minikler gerisi önemli değil zaten
bizim kızların çoğu hareketi benziyo canım birbirine,böyle olunca da dönmüş gibi hissetmeye başladım,inşallah,dua edicem çok..hayırlısı olsun tatlım benim doktor da dönebilir hiç belli olmaz dedi,düşün 34.haftadan sonra bile dönebilirmiş bi ihtimal,benimkisi de kesin değil yani sağlıkla doğsun minikler gerisi önemli değil zaten
var aslında canım,giyinikken belli olmuyo seninki kadar,sen bi de çıplakken gör bakalım 9.ayda bi daha koyarım foto,o zaman bakarsın bi de,büyümüş mü diye
Haklısın canım , 19 u zaten herşeyin belli olacağı gün sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak , elimden geldiğince dikkat ediyorum tatlım siz de dikkat edin kendinize...