2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayyy canım ya ciddimisin inşallah döndüğüne işarettir
amin canım hayırlısı dönmezsede artık bundada bir hayır vardır deyip avutcam kendimi

ayyy canım ya ciddimisin inşallah döndüğüne işarettir
amin canım hayırlısı dönmezsede artık bundada bir hayır vardır deyip avutcam kendimi

bizim kızların çoğu hareketi benziyo canım birbirine,böyle olunca da dönmüş gibi hissetmeye başladım,inşallah,dua edicem çok..hayırlısı olsun tatlım benim doktor da dönebilir hiç belli olmaz dedi,düşün 34.haftadan sonra bile dönebilirmiş bi ihtimal,benimkisi de kesin değil yani sağlıkla doğsun minikler gerisi önemli değil zaten

yemeğimizi yedik geldikkk...

hımmm...şu terlik konusunu düşünsem mi acaba bi daha,ben azcık süslü püslü olursam psikolojik olarak da ii hissederim dediydim kendimi :119:

görüşürüz tatlım,kolay gelsin

sağol canımmm ben en son gittiğimde 32+ 1 deydi belkide dönmüştür

yarın kontrole gitcek olan arkidişlerim inş. güzel haberlerle dönersiniz..

yavrusum inş. bebeğin dönmüştür... ama aksi de olsa sıkma canını ..

benimkini 6 aylıkken görenler bile göbeğin aşağıda diyorlardı o yüzden anlamıyorum düşmüşmü yoksa aynımı olduğunu

midendekı baskı azaltıysa yanı mide yanması , nefes darlığı şıkayetlerın yok olduysa cocuk kanala giriyodur

ne güzelmiş senin fazla göbeğin yok zaten.
benimkini görme zaten sanki aşağıya bişeyler yığılmış gibi üst taraf boş

var aslında canım,giyinikken belli olmuyo seninki kadar,sen bi de çıplakken gör bakalım 9.ayda bi daha koyarım foto,o zaman bakarsın bi de,büyümüş mü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…