2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yemeğimizi yedik geldikkk...

hımmm...şu terlik konusunu düşünsem mi acaba bi daha,ben azcık süslü püslü olursam psikolojik olarak da ii hissederim dediydim kendimi :119:

afiyet olsun canım ben olsam ewde kullanırdm ama içinde kalmasın sonra çöpe atarsın:121:

ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)

bence dönmüş...

karnı aşağı düşen varmı doğum belirtılerınden biriymış

benim hep aşağıda

yemeğimizi yedik geldikkk...

hımmm...şu terlik konusunu düşünsem mi acaba bi daha,ben azcık süslü püslü olursam psikolojik olarak da ii hissederim dediydim kendimi :119:

benim krem rengiucu küt burunlu... biraz fantaziye yatkın. tacım da krem...

kıslar ya sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben bu aralar çok çabuk sinirleniyorum yahu ufff kendime kızıyorum sabahta kocişe kızdım beni uyandırdı die gece uykumu alamıyorum diemi acep sonra çok üzüldüm ama

slm canlar nasılsnz biz kızımla gün gectikce zorlanıyorz hareket etmeye karnı düşen varmı die sormus arkadaş karnım hala düşmedi benim erva m da sag tarafta sürekli. yarın büyük ihtimalle dogum tarihim belli olur iice heyecanlanıyorum3kgüzerine cıkmısmı gelişimini tamamlamısmı36.haftadayım çünkü memlekette ziyarete gitmiştm bayram öncesi ordaki doktorum25-26kasım olabilir ama rutin takibini yapan doktorumn tarihi belirlemesi lazımmıs kızlar hazırlıklar bitirdinz sanırım ben daha beşik alamadım kızım için :26:

seastireeeemmmm listeye nollduu yavv kiimin adi zeynep insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…