2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu arad kıslar lireac krem sipariş ettim netten geçte kalsam :) bide yere oturup sırtınızı koltuga dayayın sonra bir bacagınızı diğerinin üzerine koyun koyamayanların doğumu 1 haftaya oluyomuş :) karnı düşenler bebişlerin kafa aşağıda olunca öyle oluyo :)

kız gecedicle ne sandım biliyo musun? hani adamlar gelmiş ya kapıya,çatıya bakacaz diye,doktor asistanlarını göndermiş de doğum için senin çatına bakacaklar sandım,şoka girdim Allah'ım iyice bozdum çatıyla matıyla

Son düzenleme:
kıslar ya sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben bu aralar çok çabuk sinirleniyorum yahu ufff kendime kızıyorum sabahta kocişe kızdım beni uyandırdı die gece uykumu alamıyorum diemi acep sonra çok üzüldüm ama

geceleri saglıklı uyuyomıyorsan bide dogum tarihleri yaklasınca ister istemez sinirler geriliyo 4-5gündür bende de uyku yok evde zombi gibi geziyorum gece elimde battaniye bi o oda bi bu oda devrilip duruyorum uyku peşinde koşuyom ama tık yokama uyku yok

çok ciciiii,bayıldımm
teşekkür ederiz cnm :) daha yatak yok içinde ama :)
çok güzelmiş...

çatıya baktılar mı? yapsınlar kış gelmeden...
teşekkür ederim cnm çatıya baktılar malzeme alıp geliceklermiş komple izolasyon yapacaklarmış kışa sağlam girelim die :)
kız bu kimin benimkinin aynısı cicişler bölümüne eklemiştim hatta

benim guguşumunnnn :)alalı çok oldu da daha bugün açıp serdim :)

denedim şimdi,hala atabiliyorum,sorun yok demek ki

bende vazelin bkullanıyorm bitsin o kremden almayı düşünüyorum geçte olsa hemen yere oturdm bacak bacak üstüne koydum daha var demekkiama koyarken bebeğin bişeysini daha fazla hisseder oldum

güle güle kullansın guguşun benim guguşunda tıpkısı zevklerimiz benziyomuş çapanın modeli

ya bende öyleyim soluma yatmaktan sol tarafım uyuştu artık yatamıyoım üstüne sağa hiç dönemiyom dün akşam ağrım başladı gene sırt üstüde yatamıyom napıcam ben ya tabi sinirli olurum ben yazık bana ama ya

hay allah seni hehheheh kıs karnım ağrıdı yahuuu hehehh

kız ben yanlışmı sermişim uyku setini beşiğin ön tarafındaki kısmı içeri getirmişim seninkimi doğru acaba

kız ben yanlışmı sermişim uyku setini beşiğin ön tarafındaki kısmı içeri getirmişim seninkimi doğru acaba

yok cnm seninki doğru ben ymd merak ediyodu onun için açtım serdim içeri serince modeli gözükmüyo die dışarı serdim göstermelik :)

sağol cnm bebişin odasını alırken üstünde seriliydi guguşun odasıda denizci odası zaten cuk die oldu :)

kız ben doğru koymuşum bak canım sende dğişitr parmaklıklar dışarda kalsın allah korusun tehlikeli bebek sıkışabilr başı falan haberlerde görmüştüm bi bebek bu yüzden ölmüş allah korusun hem internette de baktım şimdi

kızlar benm dogum rabbim nasip ederse 15.gün içinde olabilir dogum ücretimz belli 200tl hastane 75tl oda paramz 275tl cik biz 1.günlük daha oda parası hazırladık inş bi sorun olmaz ama hazır bulunsun toplam350 tl cik nasıl ücretimiz
sezaryan bide bunu konusmadık ama sanırım spinal anestesi oluvercek inşaallah

ay karnım zaten çatladı dahada çatlıyacak badem :) heheh çatıyı kontrol ettiler malzeme alıp gelecekler :)

midendekı baskı azaltıysa yanı mide yanması , nefes darlığı şıkayetlerın yok olduysa cocuk kanala giriyodur
bilemiyorum canım ya ben bu işlerden hiç anlamıyorum
yarın kontrole gitcek olan arkidişlerim inş. güzel haberlerle dönersiniz..

yavrusum inş. bebeğin dönmüştür... ama aksi de olsa sıkma canını ..
sağol canım inşallah
kızlar benim mesai bitti size iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
sanada iyi akşamlar canım görüşürüz
var aslında canım,giyinikken belli olmuyo seninki kadar,sen bi de çıplakken gör bakalım 9.ayda bi daha koyarım foto,o zaman bakarsın bi de,büyümüş mü diye
eh hadi bakalım bence pek bişey farketmez ama bellide olmaz benimki baştan beri büyük böyle

az kalmış canım fiyatıda çok uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…