Eki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)
benımkı düşmemiş demekkı
kıslar ya sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben bu aralar çok çabuk sinirleniyorum yahu ufff kendime kızıyorum sabahta kocişe kızdım beni uyandırdı die gece uykumu alamıyorum diemi acep sonra çok üzüldüm ama
teşekkür ederiz cnm :) daha yatak yok içinde ama :)çok ciciiii,bayıldımm
teşekkür ederim cnm çatıya baktılar malzeme alıp geliceklermiş komple izolasyon yapacaklarmış kışa sağlam girelim die :)çok güzelmiş...
çatıya baktılar mı? yapsınlar kış gelmeden...
kız bu kimin benimkinin aynısı cicişler bölümüne eklemiştim hatta
bu arad kıslar lireac krem sipariş ettim netten geçte kalsam :) bide yere oturup sırtınızı koltuga dayayın sonra bir bacagınızı diğerinin üzerine koyun koyamayanların doğumu 1 haftaya oluyomuş :) karnı düşenler bebişlerin kafa aşağıda olunca öyle oluyo :)
bu arad kıslar lireac krem sipariş ettim netten geçte kalsam :) bide yere oturup sırtınızı koltuga dayayın sonra bir bacagınızı diğerinin üzerine koyun koyamayanların doğumu 1 haftaya oluyomuş :) karnı düşenler bebişlerin kafa aşağıda olunca öyle oluyo :)
teşekkür ederiz cnm :) daha yatak yok içinde ama :)
teşekkür ederim cnm çatıya baktılar malzeme alıp geliceklermiş komple izolasyon yapacaklarmış kışa sağlam girelim die :)
benim guguşumunnnn :)alalı çok oldu da daha bugün açıp serdim :)
ya bende öyleyim soluma yatmaktan sol tarafım uyuştu artık yatamıyoım üstüne sağa hiç dönemiyom dün akşam ağrım başladı gene sırt üstüde yatamıyom napıcam ben ya tabi sinirli olurum ben yazık bana ama yageceleri saglıklı uyuyomıyorsan bide dogum tarihleri yaklasınca ister istemez sinirler geriliyo 4-5gündür bende de uyku yok evde zombi gibi geziyorum gece elimde battaniye bi o oda bi bu oda devrilip duruyorum uyku peşinde koşuyom ama tık yokama uyku yok
kız gecedicle ne sandım biliyo musun? hani adamlar gelmiş ya kapıya,çatıya bakacaz diye,doktor asistanlarını göndermiş de doğum için senin çatına bakacaklar sandım,şoka girdimAllah'ım iyice bozdum çatıyla matıyla
güle güle kullansın guguşun benim guguşunda tıpkısı zevklerimiz benziyomuş çapanın modeli
kız ben yanlışmı sermişim uyku setini beşiğin ön tarafındaki kısmı içeri getirmişim seninkimi doğru acaba
sağol cnm bebişin odasını alırken üstünde seriliydi guguşun odasıda denizci odası zaten cuk die oldu :)
yok cnm seninki doğru ben ymd merak ediyodu onun için açtım serdim içeri serince modeli gözükmüyo die dışarı serdim göstermelik :)
bilemiyorum canım ya ben bu işlerden hiç anlamıyorummidendekı baskı azaltıysa yanı mide yanması , nefes darlığı şıkayetlerın yok olduysa cocuk kanala giriyodur
sağol canım inşallahyarın kontrole gitcek olan arkidişlerim inş. güzel haberlerle dönersiniz..
yavrusum inş. bebeğin dönmüştür... ama aksi de olsa sıkma canını ..
sanada iyi akşamlar canım görüşürüzkızlar benim mesai bitti size iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
eh hadi bakalım bence pek bişey farketmez ama bellide olmaz benimki baştan beri büyük böylevar aslında canım,giyinikken belli olmuyo seninki kadar,sen bi de çıplakken gör bakalım 9.ayda bi daha koyarım foto,o zaman bakarsın bi de,büyümüş mü diye
anladım canım bişeyler afiyet olsun sanakızlar ben yemek yapıp geleyim görüşürüz sonra:34kolay gelsin canım bende yapıcaktım ama kaynana bişey pişircekmiş onu yemeye gidicem inş.
güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebişinEki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)
allahın izniyle inşallah canımbence dönmüş...
benim hep aşağıda
benim krem rengiucu küt burunlu... biraz fantaziye yatkın. tacım da krem...
hemde ne biçimkıslar ya sizdede oluyomu bilmiyorum ama ben bu aralar çok çabuk sinirleniyorum yahu ufff kendime kızıyorum sabahta kocişe kızdım beni uyandırdı die gece uykumu alamıyorum diemi acep sonra çok üzüldüm ama
hahahahayyyy hiç gülesim yoktu bademim çatıyı kontrole gelmişler işte izolasyon yapacaklarmııııışşşkız gecedicle ne sandım biliyo musun? hani adamlar gelmiş ya kapıya,çatıya bakacaz diye,doktor asistanlarını göndermiş de doğum için senin çatına bakacaklar sandım,şoka girdimAllah'ım iyice bozdum çatıyla matıyla
kızlar benm dogum rabbim nasip ederse 15.gün içinde olabilir dogum ücretimz belli 200tl hastane 75tl oda paramz 275tl cik biz 1.günlük daha oda parası hazırladık inş bi sorun olmaz ama hazır bulunsun toplam350 tl cik nasıl ücretimiz
sezaryan bide bunu konusmadık ama sanırım spinal anestesi oluvercek inşaallah
fiyatı çok uygunmuş canım hangi şehir bu devlet hastanesimi yoksa:44:
kızlar benm dogum rabbim nasip ederse 15.gün içinde olabilir dogum ücretimz belli 200tl hastane 75tl oda paramz 275tl cik biz 1.günlük daha oda parası hazırladık inş bi sorun olmaz ama hazır bulunsun toplam350 tl cik nasıl ücretimiz
sezaryan bide bunu konusmadık ama sanırım spinal anestesi oluvercek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?