geceleri saglıklı uyuyomıyorsan bide dogum tarihleri yaklasınca ister istemez sinirler geriliyo 4-5gündür bende de uyku yok evde zombi gibi geziyorum gece elimde battaniye bi o oda bi bu oda devrilip duruyorum uyku peşinde koşuyom ama tık yokama uyku yok
kızlar benm dogum rabbim nasip ederse 15.gün içinde olabilir dogum ücretimz belli 200tl hastane 75tl oda paramz 275tl cik biz 1.günlük daha oda parası hazırladık inş bi sorun olmaz ama hazır bulunsun toplam350 tl cik nasıl ücretimiz
sezaryan bide bunu konusmadık ama sanırım spinal anestesi oluvercek inşaallah
aynen canım,istanbulluları zengin sayıyorlar herhalde.. oysaki buradaki yaşam şartları ve alınan ücretleri göz önünde bulundurursak durum hiç de öyle değil..
evet haklısın canm ben malatya da da sordum oda450tl oda parsı eklennce600 tl civarı oluyo bende evim nerdeyse orda olsun dogumm kızım babasından ayrı olmasın bide burdaki doktorumdan da cok memnunm vakit daraldıkca korku kaplıyo içimi Rabbim cümlemzin yardımcısı olsun ha bu arada normal dogum 100-150tl özel hastanelerde
seninki de iyiymiş canım
bi de o kadar yiyorum tatlı,tuzlu,ekşi ne varsa,hamile değilken daha hızlı kilo alıodum,sanırım bebğim bi taraftan beni kemiriyor :131: