2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yemek yicez birazdan,ben 2 şey yaptım,eşim de bişey yaptı ,tombulumu doyurayım da gelirim yine,görüşürüz

seninki de iyiymiş canım
bi de o kadar yiyorum tatlı,tuzlu,ekşi ne varsa,hamile değilken daha hızlı kilo alıodum,sanırım bebğim bi taraftan beni kemiriyor :131:

ben hiç kilo almıyodum canım yıllardır aynı kilodaydım bi ara hamile kalmıştım kürtj döneminde 3 kilo almıştım şimdi şaşıyorum kendime nasıl kilo alıyorm diye abartlılda yemiyorum zaten kendimi odakladım 12 kiloyla bitirmeyi düşünüyorm dr öyle dedi bakalım inş.:130:

Slm kızlar nasılasınız bakalım????bnde kaburgamın ağrısı dışında bi şikayetim yok ama cok batıyor Dr gıdınce sorucam bakalım;(((
Çarpalı uyku seti de süpermiş kızlar çok çok beğendim en kısa zamanda B'nde sericem kızımın cicişini D

selam canım iyiz bizde zaman geçiriyorz işte sende serde görelim cicişinizi

doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zaman
hatta şimdimi yapsam ağda yada dediğin gibi jiletle yapsam 2 haftaya ağdayla alacak kadar uzarmıki

Canım ben 15 günde 1 yapmaya başladım. Doktor kontrolüm 15 günde bir çünkü. Alınacak kıvama geliyo. Ve daha az acıtıyo, sık olmuyo. Ama bikaç kere daha söylemiştim vi-vet ağda bandıyla alıyorum. Saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum elle değil.

Eki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)

Çok güzel olmuş canım, güle güle yatsın oğluşun...

Ayyy valla gülmekten doğurccam. Aklıma geldikçe hala gülüyorum

Ne şanslısın, benim muayene ücreti o kadar nerdeyse

Ben çok zor koyuyorum yaaa ama daha çok 34 günümüz var erken olmasın ama yaaa

iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14

iyi akşamlar canım anaaaaaaaaaaa kız ne kalmış hadi hayırlısı ogünde benm eşimle tanışma yıldönümümz

hayırlısı olsun canım,sağlıkla gelsin inşallah bebişin,çok az kalmış yaa ne güzel darısı başımıza

iyi akşamlar canım anaaaaaaaaaaa kız ne kalmış hadi hayırlısı ogünde benm eşimle tanışma yıldönümümz

hayırlısı olsun canım,sağlıkla gelsin inşallah bebişin,çok az kalmış yaa ne güzel darısı başımıza

evet ya az kaldı bugün beni görmeniz lazımdı yerdemiyim göktemiyim belli değil o kadar heycanlandım ki tansiyonum 14 fırladı doktora senin tansiyonun hep böylemi dedi yok yok genelde 10-6 dedim hımm iyi ozamn dedi aman dikkat et diyor
Allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla. kızlar okuyun buna tüylerim diken diken oldu çok güzel bişey

amin canım ama az kalmış yahu ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…