seninki de iyiymiş canım
bi de o kadar yiyorum tatlı,tuzlu,ekşi ne varsa,hamile değilken daha hızlı kilo alıodum,sanırım bebğim bi taraftan beni kemiriyor:131:
yemek yicez birazdan,ben 2 şey yaptım,eşim de bişey yaptı,tombulumu doyurayım da gelirim yine,görüşürüz
yemek yicez birazdan,ben 2 şey yaptım,eşim de bişey yaptı,tombulumu doyurayım da gelirim yine,görüşürüz
Slm kızlar nasılasınız bakalım????bnde kaburgamın ağrısı dışında bi şikayetim yok ama cok batıyor Dr gıdınce sorucam bakalım;(((
Çarpalı uyku seti de süpermiş kızlar çok çok beğendim en kısa zamanda B'nde sericem kızımın cicişiniD
doğru diyosun canım ya akşama yapayım o zaman
hatta şimdimi yapsam ağda yada dediğin gibi jiletle yapsam 2 haftaya ağdayla alacak kadar uzarmıki
Eki Görüntüle 545955 Eki Görüntüle 545956 Eki Görüntüle 545959
ymd cnm ekledim resimleri bu arada albümü arkadaş listesindekiler görüyomuş istek yolladım sana :)
kız gecedicle ne sandım biliyo musun? hani adamlar gelmiş ya kapıya,çatıya bakacaz diye,doktor asistanlarını göndermiş de doğum için senin çatına bakacaklar sandım,şoka girdimAllah'ım iyice bozdum çatıyla matıyla
kızlar benm dogum rabbim nasip ederse 15.gün içinde olabilir dogum ücretimz belli 200tl hastane 75tl oda paramz 275tl cik biz 1.günlük daha oda parası hazırladık inş bi sorun olmaz ama hazır bulunsun toplam350 tl cik nasıl ücretimiz
sezaryan bide bunu konusmadık ama sanırım spinal anestesi oluvercek inşaallah
bu arad kıslar lireac krem sipariş ettim netten geçte kalsam :) bide yere oturup sırtınızı koltuga dayayın sonra bir bacagınızı diğerinin üzerine koyun koyamayanların doğumu 1 haftaya oluyomuş :) karnı düşenler bebişlerin kafa aşağıda olunca öyle oluyo :)
kızlar benm göbegimn altından kasıklarıma kadar inen bi agrı olusuyo sizdede oluyormu 5sn sürüp geciyo sanki böle çizilirmişcesine bi his veriyo?
selam canım iyiz bizde zaman geçiriyorz işte sende serde görelim cicişinizi
pınar,göbeklim yedik geldik kızlar 3 tane şeyartık yiyecek söylemek yasak,canımız çekiyo
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
afiyet olsun canım bende hazırlandım kaynanama gitcem çok sevdğim bişey var
iyi akşamlar canım anaaaaaaaaaaa kız ne kalmış hadi hayırlısı ogünde benm eşimle tanışma yıldönümümz
hayırlısı olsun canım,sağlıkla gelsin inşallah bebişin,çok az kalmış yaa ne güzeldarısı başımıza
sağol canım,size de afiyet olsun,yarasın o bişey bebekine
evet ya az kaldı bugün beni görmeniz lazımdı yerdemiyim göktemiyim belli değil o kadar heycanlandım ki tansiyonum 14 fırladı doktora senin tansiyonun hep böylemi dedi yok yok genelde 10-6 dedim hımm iyi ozamn dedi aman dikkat et diyor
Allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?