OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla. kızlar okuyun buna tüylerim diken diken oldu çok güzel bişey
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
pınar,göbeklim yedik geldik kızlar 3 tane şeyartık yiyecek söylemek yasak,canımız çekiyo
oflucum cnm merhaba nasılsın
aralık annelerı hepınıze merhabalar ben kasım topiğindeydım sızlere ordakı tecrubelere dayanarak hazırlıkarınızı cok gecıktırmeden bıtırmenızı tavsıye ederım ben ve bı çok arkadaşım kasım derken ekım de doğum yaptık hem hepımız farklı sebeplerden dolayı mesela ben 37 haftalık doğum yaptım beebgımın carpıntısından dolayı acıl sezeryana alındım cok sukurkı hazırlıklar tamamdı
hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum kızlar
yemek yicez birazdan,ben 2 şey yaptım,eşim de bişey yaptı,tombulumu doyurayım da gelirim yine,görüşürüz
çok sağol cnm, bizde aralık anneleriyiz ama kasıma gelecek bebeklerimiz var,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bebeğini..
ıyıyız tatlım benım bebışımız uyumakta su anda sen naptın gıttınmı cnm yakında kontrole
çarşamba gitmeyi planlıyorum canım..
artık bana da doğum tarihi doğum şekli söyler dimi..
önden gidiyor bide.
10 gün önce doktor 35 haftalık demişti.
cnm doğum şeklı ıcın daha erken bence zamanı var
bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe
cnm doğum şeklı ıcın daha erken bence zamanı var
bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?