2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözlerim doldu anne olmak ne büyük mutluluktur Allah herkese nasip etsin

Fd CNm gözün Aydın ayyy cok sevındım hayatım senın adına bızlerıde içinde vakit inş hızlıca geçer artık))ne kadar anlamlı bır tarıh olmuş yıllar önce annenın yaşadığı duyguları yaşayacaksın hemde aynı gün müthiş bişey bu
Pınarcım ınan kalp atışlarım hızlandı ınsan böyle şeyler okudukça bı mertebe daha ıyı anlıyor vazifesinin değerini ömür boyu bıtmeyecek bi görev annelik:)))

ayyy çok heyecanlı ne mutlu sana sağlıkla kucağına al doğum günü hediyeni:))

Doktor Kontrol Listemiz

ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
istanbull34 9 Kasım çarş. saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ymd saat
biftek saat
yasmin_tokat saat
miskokulum saat:

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...

aralık annelerı hepınıze merhabalar ben kasım topiğindeydım sızlere ordakı tecrubelere dayanarak hazırlıkarınızı cok gecıktırmeden bıtırmenızı tavsıye ederım ben ve bı çok arkadaşım kasım derken ekım de doğum yaptık hem hepımız farklı sebeplerden dolayı mesela ben 37 haftalık doğum yaptım beebgımın carpıntısından dolayı acıl sezeryana alındım cok sukurkı hazırlıklar tamamdı
hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum kızlar

canım ne güzel denk gelmiş senin doğum gününle,hadi gözün aydın bakalım senin çok az zamanın kalmış,Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

ne oldu yaa, hani aralık annesiydik biz kızlar,kasımda geliyor bebikler

çok sağol cnm, bizde aralık anneleriyiz ama kasıma gelecek bebeklerimiz var,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bebeğini..

yemek yicez birazdan,ben 2 şey yaptım,eşim de bişey yaptı ,tombulumu doyurayım da gelirim yine,görüşürüz

hahah demek artık yemek adını vermeyip, 2 şey 3 şey yedik dicez...
bende şimdilik 2 şey yedim, gecenin ilerleyen saatlerinde iki şey daha yemeyi düşünüyorum

çok sağol cnm, bizde aralık anneleriyiz ama kasıma gelecek bebeklerimiz var,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bebeğini..

sağol tatlım beım ınşalla sızlerde bebışlerını sağlıcakla zamnında kucagınıza alırsınız

ıyıyız tatlım benım bebışımız uyumakta su anda sen naptın gıttınmı cnm yakında kontrole

çarşamba gitmeyi planlıyorum canım..
artık bana da doğum tarihi doğum şekli söyler dimi..
önden gidiyor bide.
10 gün önce doktor 35 haftalık demişti.

çarşamba gitmeyi planlıyorum canım..
artık bana da doğum tarihi doğum şekli söyler dimi..
önden gidiyor bide.
10 gün önce doktor 35 haftalık demişti.

cnm doğum şeklı ıcın daha erken bence zamanı var
bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe

bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe

bizimkinin kilosu iyi gidiyo canım 1 ay önce 2300gr dı maşallah

bizimkinin kilosu iyi gidiyo canım 1 ay önce 2300gr dı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…