2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmm

çok güzel bi yazı rabbbim ne büyük

cnm doğum şeklı ıcın daha erken bence zamanı var
bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe

maşallah bebişine kilosu da epey iyiymiş maşallah

haklısın canım...

ayyy çok az kalmış...

sağ ol pınar... bol bol emzirelim...

Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.

saçını boyadın mı canım boyıcam demiştim

cnm yeni gördüm.
evet boyadım garnier çikolata kızıl ile.
1 kutu boyadım (5 tl idi) ve gerçekten organik,ki herhangi bir rahatsızlık vermedi.normalde diğer boyalarda kafa derim çok yanar kaşınır.
ayrıca bundaki amonyak düşürülmüştü,rahatça boyadım ve yıkadım yani =)
yalnız yine kutudaki renk tutmadı.siyahın üstüne bildiğin kzıl yansımalar oldu
neyse en azından tek rengim ve yakıştı da
hevesimi aldm şimdilik,zaten çok çabuk akıyor garnierlar

Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.

cnm bnmde dünden beri çok fazla kasılmam var.
araştırdım 1 saatten 10dan fazla ise gidilmeliymiş dr.a
4 değil yani..bncede su gelmeden,kan görmeden ya da aşırı bi sancı olmadan telaşa vermemek gerek.
rahat olalım sonuçta doğumlarımız yaklaştı ve ona hazırlanıyoruz

bi ara saçının resmini ekle görelim iyi ya o zaman etkilenirsin diye korkuodum kokusundan ben korkuyorum boyamaya

canım kendini dinle kasılmalrın sıklığını say doktorum bana öyle demiti yarım saatten fazla sürerse bana gel demiişti

bi ara saçının resmini ekle görelim iyi ya o zaman etkilenirsin diye korkuodum kokusundan ben korkuyorum boyamaya

yok cnm %50 amonyak içeriyor işte,o kadar fazla rahatsız etmedi.
resim eklycektm ama dediğim gibi tutmadı ki renk =(
kapakla alakasız yani..

Saymadim ama o kadar cok degil kasilmalar fakat barizbir artis var. Telasim zaten bugun yarin olacak diye degil de gunumuz yaklasiyor ondan, yavas yavas belirtiler basladi. hic bilmedigimiz yeni bir hayat bizi bekliyor. Dogum ani ayri sonrasi ayri bir heyecan.

canım kendini dinle kasılmalrın sıklığını say doktorum bana öyle demiti yarım saatten fazla sürerse bana gel demiişti

Simdilik duzensiz, agrisiz ve en fazla oldugunda bile saatte birkaci gecmez sanirim ama saymadigim icin emin degilim. Ben biraz dikkat edip sayayim bari.

ay cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin darısı bana dogu gününe denk gelmesine sewindm benmde6aralık dogum günüm bebegimn normal dogum tarihi 5aralık bende cok istiyorum dogum günümde kızım dogsun ama doktorum beklemez o kadar dedi
günde 10 defa kadar kasılma normal doktorum söledi 5dk bir geliyo ve bi dk sürüyorsa hemen hastaneye gitmek gerekmiş

acaba gidilmezse ne olur ki :26:

acaba gidilmezse ne olur ki :26:
dogum baslangıcı belirtisi olabilir bi sürü sey olabilir benm doktorum böle olursa git bi nst cektirirsin için rahat eder dedi günde10kere normal kasılmalar ama dinlnmeyle gecmiyor ve şiidetlenerek artıyorsa en yakın hastaneye gitmek gerek bişi yoksa bile nst cekiliir bu şekilde anlattı benm doktorum

kizlar normal dogum anini seyrettim.....seyretmez olaydim nerden elim gittide actim videoyu....ALLAHIM KORKMAYA BASLADIM:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:.......nasil olucak...dr.um normal dogum diyor....duzenli yuruyus onerdi...

otururken yada aakta bazen aşağı tarafa bıçak saplanıyo sanki.yatınca geçiyoo.ayyy bu son ay da insan paranoyak oluyo valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…