anammm teker teker de olsa topiğimiz doğurmaya başladı hadi gözün aydın canım çok sevindmmmmiyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla. kızlar okuyun buna tüylerim diken diken oldu çok güzel bişey
cnm doğum şeklı ıcın daha erken bence zamanı var
bızım arasta 2 hafta önden gıdyodu 37 haftada 3780 doğdu cnm son zmanlarda kecıboynuzu pekmesıne cok sarmıştım ıda kg yapıyomuş bebışe
aralık annelerı hepınıze merhabalar ben kasım topiğindeydım sızlere ordakı tecrubelere dayanarak hazırlıkarınızı cok gecıktırmeden bıtırmenızı tavsıye ederım ben ve bı çok arkadaşım kasım derken ekım de doğum yaptık hem hepımız farklı sebeplerden dolayı mesela ben 37 haftalık doğum yaptım beebgımın carpıntısından dolayı acıl sezeryana alındım cok sukurkı hazırlıklar tamamdı
hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum kızlar
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
OKUYUN LÜTFEN.ANNELERE BU NASIL BİR ŞEREF YA RABBİM
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla. kızlar okuyun buna tüylerim diken diken oldu çok güzel bişey
saçını boyadın mı canım boyıcam demiştim
Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.
cnm yeni gördüm.
evet boyadım garnier çikolata kızıl ile.
1 kutu boyadım (5 tl idi) ve gerçekten organik,ki herhangi bir rahatsızlık vermedi.normalde diğer boyalarda kafa derim çok yanar kaşınır.
ayrıca bundaki amonyak düşürülmüştü,rahatça boyadım ve yıkadım yani =)
yalnız yine kutudaki renk tutmadı.siyahın üstüne bildiğin kzıl yansımalar oldu
neyse en azından tek rengim ve yakıştı da
hevesimi aldm şimdilik,zaten çok çabuk akıyor garnierlar
Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.
bi ara saçının resmini ekle görelim iyi ya o zaman etkilenirsin diye korkuodum kokusundan ben korkuyorum boyamaya
cnm bnmde dünden beri çok fazla kasılmam var.
araştırdım 1 saatten 10dan fazla ise gidilmeliymiş dr.a
4 değil yani..bncede su gelmeden,kan görmeden ya da aşırı bi sancı olmadan telaşa vermemek gerek.
rahat olalım sonuçta doğumlarımız yaklaştı ve ona hazırlanıyoruz
canım kendini dinle kasılmalrın sıklığını say doktorum bana öyle demiti yarım saatten fazla sürerse bana gel demiişti
Simdilik duzensiz, agrisiz ve en fazla oldugunda bile saatte birkaci gecmez sanirim ama saymadigim icin emin degilim. Ben biraz dikkat edip sayayim bari.
ay cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin darısı bana dogu gününe denk gelmesine sewindm benmde6aralık dogum günüm bebegimn normal dogum tarihi 5aralık bende cok istiyorum dogum günümde kızım dogsun ama doktorum beklemez o kadar dediiyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
günde 10 defa kadar kasılma normal doktorum söledi 5dk bir geliyo ve bi dk sürüyorsa hemen hastaneye gitmek gerekmişcnm bnmde dünden beri çok fazla kasılmam var.
araştırdım 1 saatten 10dan fazla ise gidilmeliymiş dr.a
4 değil yani..bncede su gelmeden,kan görmeden ya da aşırı bi sancı olmadan telaşa vermemek gerek.
rahat olalım sonuçta doğumlarımız yaklaştı ve ona hazırlanıyoruz
ay cok sevindim rabbim sag salim kucagına almayıda nasip eylesin darısı bana dogu gününe denk gelmesine sewindm benmde6aralık dogum günüm bebegimn normal dogum tarihi 5aralık bende cok istiyorum dogum günümde kızım dogsun ama doktorum beklemez o kadar dedi
günde 10 defa kadar kasılma normal doktorum söledi 5dk bir geliyo ve bi dk sürüyorsa hemen hastaneye gitmek gerekmiş
dogum baslangıcı belirtisi olabilir bi sürü sey olabilir benm doktorum böle olursa git bi nst cektirirsin için rahat eder dedi günde10kere normal kasılmalar ama dinlnmeyle gecmiyor ve şiidetlenerek artıyorsa en yakın hastaneye gitmek gerek bişi yoksa bile nst cekiliir bu şekilde anlattı benm doktorumacaba gidilmezse ne olur ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?