2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm izleme o videoları,herkesin doğumu aynı olcak değil,kimi insanlarda kolayca doğuruveriyormuş,o yüzden hiç korkutma kendini..

huhuuuu, ne yapıyosunuz bakalım,hiç ses fıs yok kimseciklerden..

Ben o kadar yorgunum ki ses çıkartacak halim bile yok
Hala da bitmedi işlerim. Resmen bütün evi oğlum gelecek diye düzene sokmaya çalışıyorum. Küçücük bi bıdık için yapılan hazırlıklara bak yaa.
Çarşamba günü de misafirim gelecek. Yarın ve Çarşamba da işim çok yani.
Perşembe bitecek inşallah. Hep uzanıp, burada laylay sohbet edeceğim

Son düzenleme:
Napalım CNm bı konu olsun dıe beklıyoz sen napıyosun göbüşün ne alemde bende şimdi gördüm çatlakların göbek deliği hizama gelmiş dün yoktu((

canım az önce yemekten kalktım ama sanırsam doymamışım,hala gözlerim fıldır fıldır yiyecek bişeler arıyor..

pilaes topu yutmuş gibi bir görüntü var cnm bende,kızım olcak ama insanları inandıramıyorum,erkek diyo herkes benim süslüme,çok şükür hala çatlağım yok ama göbeğimde fena kaşıntılarım var,her an çatlakları görebilirim bende

Napalım CNm bı konu olsun dıe beklıyoz sen napıyosun göbüşün ne alemde bende şimdi gördüm çatlakların göbek deliği hizama gelmiş dün yoktu((
valla catlak konusuna gelince benim pek catlak patlak yok ama gobegimin alt tarafinda kasintilar oluyor,,,,herkes dogumdan sonra ortaya cikacak diyor,,,karnimda buyuk yani oyle karni olmayanlardan degilim....one dogru kcmn bir karnim var,,,hic krem yag felanda kullanmadim....ne olucak halimiz..

canım Allah kolaylık versin,bebeğin odasını hazırlamak için sen de ardiye odanı boşaltıcaktın,onunla mı uğraşıyosunuz,benimde günlerimi almıştı,çok zor oldu orayla uğraşmak..
biz onlara odalar hazırlıyoruz,süslüyoruz ama kendileri farkına bile varmıcak aslında, heves işte hepimizde

Ay ınş görmezsin CNm kırmızı kırmızı iğrençler ;((bnmde öle tatlım ne yüzüm ne fiziğim hiç bozulmadı sadece önde bır top ))millete laf anlatmaktan bıktım kısmet dıyorum artık
Göbek şeklinden cinsiyette bi bizde var herhalde

ben biçok sefer yazdım ama gözden kaçıyor galiba... ben mesaj atamıyorum o yuzden ortadan yazmak zorunda kalıyorum ..6 kasım 10 40 eklerseniz çok sevinirim

ay sorma su karnima bakip erkek diyen o kadar cok kisi varki...gecen dilenci kadin bile allah oglunu sana bagislasin dedi.....yavvv.iki farkli dr.a gittim kiz dediler....ne yapcaz simdi biz...dr.gecen hafta bakti kiz dedi yine....dr.da dedim kimse inanmiyor diye guldu...

Walla hayatım ben başından beri lierac mış kakao yagıymış her bişey kullandım ama sonuç değişmedi hemde hiç kaşıntım olmamıştı 3tane çizgiye başladı ve aldı başını gitti;(((

Aynen öyle canım yaa. Günlerdir uğraşıyorum.
Odayı boşalttık. Yeni eşyalar geldi. Onları sildim, temizledim. Bebişin eşyalarını yıkandım, ütülendim, yerleştirdim.
Bütün ekstra yorgan yastığımı bazaya yerleştirdim. Bazadaki kıyafetleri koltukların sandıklarına taşıdım.
Çekmeceleri düzenledim. Bir süre kendi odamda kalacağı için bebişe de bir çekmece ayarladım.
Vs.vs.vs.
Tabi tüm bunları yaparken evin genel hali aldı başını gitti. Yarın bi silip süpüreceğim. Çarşamba da misafirim gelecek ve bu iş bitecek artık. Çünkü kesinlikle eskisi gibi değilim. Çok yoruluyorum. Gece sağıma soluma dönerken karnımın alt kısmı çok acıyor. Artık yatıp uzanmak istiyorum bu son günlerde.

aman kullasan bir dert kullanmasan ayri......ne yapalim kadinlarin hayati bu....

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

bakın ne buldum memurlar nette imza kampanyası başlatılmış ben kullandım sizlerde kullanın

benim de ödüm kopuyo yaa,en başlarda ben de kullanmadım krem falan,son 3 aydır lierac kullanıyorum ama bu aralar hatır hutur kaşınıyor karnım

bazı insanların düşüncelerini ne yaparsan yap değiştiremiyosun,o kadar kaptırmışlar kendilerini bazı inançlara,ben de tam 4 doktora teyit ettirdim,artık içime bi şüphe düşmüştü benim de

senin de anlattığın gibi,biz de geçenlerde bir saatçiye girmiştik eşimle,orada bir müşteri bayan resmen iddialaştı benimle senin bebeğin erkek diye

ayyyy ne guzel oda hazirliyorsunuz....benim oyle bir sansim yok....odama besik alinacak anneanne-dede alicak onuda...odayi artik yasina girince alinicak....cok ozeniyorum oda yapanlara...icim gidiyor...her cicisler bolumune baktigimda esimede gosteriyorum..oda uzuluyor ama alinacak cnm simdi olmazsa seneye diyor...
3=1 evim var kendimize ait ev salonun icinde bir oda var kayinvalidemin odasi diger odada salona aciliyordu ama biz evlenirken mutfaga acmistik amerikan mutfak gibi... birde benim odam var o kadar.....

Son düzenleme:

bakın ne buldum memurlar nette imza kampanyası başlatılmış ben kullandım sizlerde kullanın

Canım hayırlısıyla zamanla her şey olur hiç merak etme. Emin ol içimizde hiç kimse her şeyi eksiksiz almadı. Bazı şeyleri zamanla alacağız inşallah. Benim bebişimin de henüz bir bebek arabası yok mesela. Doğduktan sonra hatta ilkbaharda almayı düşünüyorum inşallah. Her şey bir anda olmuyor. Hiç canını sıkma.

evde bir odayı düzelteyim derken bir bakmışsın diğer taraflar almış başını gidiyor,yanında yardım edenin var mı peki canım,tek başına zor olur o işleri yapmak,ben artık koltuktan kendimi kaldırırken bile destek bekler oldum,çok yormamaya bak kendini,işler biter tam rahat ettim derken de bir bakmışız bebeklerimiz gelmiş kucaklarımıza, sonra da uykusuz her geceee

canım ben attım...

Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.

ben de heyecanlıyım. benim de çarşamba tarihi öğreneceğim... hadi hangimiz önce davranacağız?

Yardım edecek olan var da yardım isteyen yok canım ya :))) Ben maalesef genç kızlığımdan beri eğer temizlik yapıyorsam evden herkesi gönderirdim :)) Şimdi de aynı apartmanda annemle ablam var ama kimseyi çağırmadan kendim yapıyorum. Onlar da beni azarlayıp duruyor

Zaten inşallah bu son büyük temizliğim olacak. Sonrasında doğuma yakın bayramda çağırdığım temizlikçi arkadaşı çağıracağım. Bundan öte yapacak gücüm yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…