kizlar normal dogum anini seyrettim.....seyretmez olaydim nerden elim gittide actim videoyu....ALLAHIM KORKMAYA BASLADIM:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:.......nasil olucak...dr.um normal dogum diyor....duzenli yuruyus onerdi...
huhuuuu, ne yapıyosunuz bakalım,hiç ses fıs yok kimseciklerden..
huhuuuu, ne yapıyosunuz bakalım,hiç ses fıs yok kimseciklerden..
Napalım CNm bı konu olsun dıe beklıyozsen napıyosun göbüşün ne alemde bende şimdi gördüm çatlakların göbek deliği hizama gelmiş dün yoktu ((
valla catlak konusuna gelince benim pek catlak patlak yok ama gobegimin alt tarafinda kasintilar oluyor,,,,herkes dogumdan sonra ortaya cikacak diyor,,,karnimda buyuk yani oyle karni olmayanlardan degilim....one dogru kcmn bir karnim var,,,hic krem yag felanda kullanmadim....ne olucak halimiz..Napalım CNm bı konu olsun dıe beklıyozsen napıyosun göbüşün ne alemde bende şimdi gördüm çatlakların göbek deliği hizama gelmiş dün yoktu ((
Ben o kadar yorgunum ki ses çıkartacak halim bile yok
Hala da bitmedi işlerim. Resmen bütün evi oğlum gelecek diye düzene sokmaya çalışıyorum. Küçücük bi bıdık için yapılan hazırlıklara bak yaa.
Çarşamba günü de misafirim gelecek. Yarın ve Çarşamba da işim çok yani.
Perşembe bitecek inşallah. Hep uzanıp, burada laylay sohbet edeceğim
canım az önce yemekten kalktım ama sanırsam doymamışım,hala gözlerim fıldır fıldır yiyecek bişeler arıyor..
pilaes topu yutmuş gibi bir görüntü var cnm bende,kızım olcak ama insanları inandıramıyorum,erkek diyo herkes benim süslüme,çok şükür hala çatlağım yok ama göbeğimde fena kaşıntılarım var,her an çatlakları görebilirim bende
ben biçok sefer yazdım ama gözden kaçıyor galiba... ben mesaj atamıyorum o yuzden ortadan yazmak zorunda kalıyorum ..6 kasım 10 40 eklerseniz çok sevinirimDoktor Kontrol Listemiz
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
istanbull34 9 Kasım çarş. saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat:???
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ymd saat
biftek saat
yasmin_tokat saat
miskokulum saat:
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...
ay sorma su karnima bakip erkek diyen o kadar cok kisi varki...gecen dilenci kadin bile allah oglunu sana bagislasin dedicanım az önce yemekten kalktım ama sanırsam doymamışım,hala gözlerim fıldır fıldır yiyecek bişeler arıyor..
pilaes topu yutmuş gibi bir görüntü var cnm bende,kızım olcak ama insanları inandıramıyorum,erkek diyo herkes benim süslüme,çok şükür hala çatlağım yok ama göbeğimde fena kaşıntılarım var,her an çatlakları görebilirim bende
valla catlak konusuna gelince benim pek catlak patlak yok ama gobegimin alt tarafinda kasintilar oluyor,,,,herkes dogumdan sonra ortaya cikacak diyor,,,karnimda buyuk yani oyle karni olmayanlardan degilim....one dogru kcmn bir karnim var,,,hic krem yag felanda kullanmadim....ne olucak halimiz..
canım Allah kolaylık versin,bebeğin odasını hazırlamak için sen de ardiye odanı boşaltıcaktın,onunla mı uğraşıyosunuz,benimde günlerimi almıştı,çok zor oldu orayla uğraşmak..
biz onlara odalar hazırlıyoruz,süslüyoruz ama kendileri farkına bile varmıcak aslında, heves işte hepimizde
aman kullasan bir dert kullanmasan ayri......ne yapalim kadinlarin hayati bu....Walla hayatım ben başından beri lierac mış kakao yagıymış her bişey kullandım ama sonuç değişmedi hemde hiç kaşıntım olmamıştı 3tane çizgiye başladı ve aldı başını gitti;(((
Ay ınş görmezsin CNm kırmızı kırmızı iğrençler ;((bnmde öle tatlım ne yüzüm ne fiziğim hiç bozulmadı sadece önde bır top))millete laf anlatmaktan bıktım kısmet dıyorum artık
Göbek şeklinden cinsiyette bi bizde var herhalde
ay sorma su karnima bakip erkek diyen o kadar cok kisi varki...gecen dilenci kadin bile allah oglunu sana bagislasin dedi.....yavvv.iki farkli dr.a gittim kiz dediler....ne yapcaz simdi biz...dr.gecen hafta bakti kiz dedi yine....dr.da dedim kimse inanmiyor diye guldu...
Aynen öyle canım yaa. Günlerdir uğraşıyorum.
Odayı boşalttık. Yeni eşyalar geldi. Onları sildim, temizledim. Bebişin eşyalarını yıkandım, ütülendim, yerleştirdim.
Bütün ekstra yorgan yastığımı bazaya yerleştirdim. Bazadaki kıyafetleri koltukların sandıklarına taşıdım.
Çekmeceleri düzenledim. Bir süre kendi odamda kalacağı için bebişe de bir çekmece ayarladım.
Vs.vs.vs.
Tabi tüm bunları yaparken evin genel hali aldı başını gitti. Yarın bi silip süpüreceğim. Çarşamba da misafirim gelecek ve bu iş bitecek artık. Çünkü kesinlikle eskisi gibi değilim. Çok yoruluyorum. Gece sağıma soluma dönerken karnımın alt kısmı çok acıyor. Artık yatıp uzanmak istiyorum bu son günlerde.
ayyyy ne guzel oda hazirliyorsunuz....benim oyle bir sansim yok....odama besik alinacak anneanne-dede alicak onuda...odayi artik yasina girince alinicak....cok ozeniyorum oda yapanlara...icim gidiyor...her cicisler bolumune baktigimda esimede gosteriyorum..oda uzuluyor ama alinacak cnm simdi olmazsa seneye diyor...
3=1 evim var kendimize ait ev salonun icinde bir oda var kayinvalidemin odasi diger odada salona aciliyordu ama biz evlenirken mutfaga acmistik amerikan mutfak gibi... birde benim odam var o kadar.....
Ay ınş görmezsin CNm kırmızı kırmızı iğrençler ;((bnmde öle tatlım ne yüzüm ne fiziğim hiç bozulmadı sadece önde bır top))millete laf anlatmaktan bıktım kısmet dıyorum artık
Göbek şeklinden cinsiyette bi bizde var herhalde
ay sorma su karnima bakip erkek diyen o kadar cok kisi varki...gecen dilenci kadin bile allah oglunu sana bagislasin dedi.....yavvv.iki farkli dr.a gittim kiz dediler....ne yapcaz simdi biz...dr.gecen hafta bakti kiz dedi yine....dr.da dedim kimse inanmiyor diye guldu...
Aynen öyle canım yaa. Günlerdir uğraşıyorum.
Odayı boşalttık. Yeni eşyalar geldi. Onları sildim, temizledim. Bebişin eşyalarını yıkandım, ütülendim, yerleştirdim.
Bütün ekstra yorgan yastığımı bazaya yerleştirdim. Bazadaki kıyafetleri koltukların sandıklarına taşıdım.
Çekmeceleri düzenledim. Bir süre kendi odamda kalacağı için bebişe de bir çekmece ayarladım.
Vs.vs.vs.
Tabi tüm bunları yaparken evin genel hali aldı başını gitti. Yarın bi silip süpüreceğim. Çarşamba da misafirim gelecek ve bu iş bitecek artık. Çünkü kesinlikle eskisi gibi değilim. Çok yoruluyorum. Gece sağıma soluma dönerken karnımın alt kısmı çok acıyor. Artık yatıp uzanmak istiyorum bu son günlerde.
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
bakın ne buldum memurlar nette imza kampanyası başlatılmış ben kullandım sizlerde kullanın
Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.
evde bir odayı düzelteyim derken bir bakmışsın diğer taraflar almış başını gidiyor,yanında yardım edenin var mı peki canım,tek başına zor olur o işleri yapmak,ben artık koltuktan kendimi kaldırırken bile destek bekler oldum,çok yormamaya bak kendini,işler biter tam rahat ettim derken de bir bakmışız bebeklerimiz gelmiş kucaklarımıza, sonra da uykusuz her geceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?