iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittik bebeğin eşi hala aşağıda ve kesin sezeryan olacak
ama çok şükür bebeğin boyu kilosu gelişimi çok iyi dedi 2 hafta kaldı sık dişini yatmaya devam dedi ve veeeeee
doğum tarihimiz 19 kasım pazartesi benim doğum günümle aynı
ne düşünüyorsun bakalım doğum için dedi bende gelişimi iyi ise 19 kasım benim doğum günüm o gün olabilirmi dedim okey dedi ama yinede 13 kasımda gel tekrar ntsye alalım seni netleştirelim dedi ameliyathaneyi aradı 19 kasıma bir tane daha ekle dedi yaniiiiiiii Allah izin verirse
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK 14
Fd CNm gözün Aydın ayyy cok sevındım hayatım senın adına bızlerıde içinde vakit inş hızlıca geçer artık))ne kadar anlamlı bır tarıh olmuş yıllar önce annenın yaşadığı duyguları yaşayacaksın hemde aynı gün müthiş bişey bu
Pınarcım ınan kalp atışlarım hızlandı ınsan böyle şeyler okudukça bı mertebe daha ıyı anlıyor vazifesinin değerini ömür boyu bıtmeyecek bi görev annelik:)))
Canım hayırlısıyla zamanla her şey olur hiç merak etme. Emin ol içimizde hiç kimse her şeyi eksiksiz almadı. Bazı şeyleri zamanla alacağız inşallah. Benim bebişimin de henüz bir bebek arabası yok mesela. Doğduktan sonra hatta ilkbaharda almayı düşünüyorum inşallah. Her şey bir anda olmuyor. Hiç canını sıkma.
evet oyle ama bebegin giysilerini katlayip kendi dolabima koyuyorum oda benim canimi sikiyor.askilarindan cikarmak beni uzuyor...odamda kucuk bir kac esyayi kayinvalidemin odasina koyucam...ama soyle bir guzel tarafi var bebegimin eksik bir seyi kalmadi....her seyi var cok sukur.....hersey onlar icin onlar gelsinde dunyaya saglikla.....
aralık annelerı hepınıze merhabalar ben kasım topiğindeydım sızlere ordakı tecrubelere dayanarak hazırlıkarınızı cok gecıktırmeden bıtırmenızı tavsıye ederım ben ve bı çok arkadaşım kasım derken ekım de doğum yaptık hem hepımız farklı sebeplerden dolayı mesela ben 37 haftalık doğum yaptım beebgımın carpıntısından dolayı acıl sezeryana alındım cok sukurkı hazırlıklar tamamdı
hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum kızlar
amin canım aynen 4-5gecedir bende aynıyım gündüz uyuyamıyorum oglum var yatırmıyo gece uyuyamıyorum kızım yatırmıyo rabbim yar ve yardımcımz olsnnaber kızlarr..benden uykusuz hergece modları geceler oldummu ağlamak gelıo içimden hiç uyuyamıorum günün ilk ışıklarını görüorum.yatayım dedimmi kıyamam oğluş ezilio sanırım öyle bir tekmelioki...uykusuz cook günlerimiz olucak ama insan hiç uyuyamayıncada cok stresli oluo.allah yardımcımız olsun...
Yaa kizlar bana bugun heyecan basmaya basladi. Kasilmalarimda artis var, agrim sancim yok ama galiba korkmaya basladim ben
Bu arada doktorla konustuk hastane isini netlestirdik, bir dahaki kontrolde gununu de netletirecegiz.
günaydın tontişlerrr :) aman oku oku bitmedi ya geçmiş nasılız bakalım ben akşam uyuyamadım malesef sabah eşimi yolcu ettim biraz uzandım 1-2 saat uyumuşum iyi geldi :) ama sabah sabah sinirim bozuldu kapı çaldı baktım kapıda 2 adam var dediler çatıya bakıcaz allah allah nereden çıktınız siz dedim mütait yollamış kışa girmeden çatıya rütuş yapmak için salak mütait insan bi arar ben evde yalnızım haber vermeden adammı yollanır ya bekleyin dedim haberim yok bi arayım dedim kapattım kapıyı suratlarına aradım eşime söledim oda mütaiti aramış sonra dedi ben konuştum çıkıp bi çatıya baksınlar dedi sinir oldum yahu
cnm doğumun belli olmuş.inan çok sevndm
ne güzel ikinizinde doğum günleri aynı olucak bi aksilik çkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?