2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm ne diyim hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişini ama bak bu hafta doğurma tut içinde :) ben bu hafta sık giremiyecem kaçırmayım bu haberi :)

hayırlısı canım,zaten 37.haftandasın,doğsa bile sorun olmaz ama gönül zamanında gelmesini ister tabii.Gelişiminin iyi olmasına sevindim.İnşallah ben de bu son ay kilo veririm,süper olur valla

günaydın kızlar....

geçmişi okuyamadım malesef,inşallah herkes iyidir,bebişler kilo almaya devam ediyordur.

Günaydın canım ayy sonlara doğru yaklaşıyorz şaka gibi

Günaydın canım duanı şimdiden allah kabul etsin

ay kız uykum gelince nasıl okuyorum.çatıya bakacaz dediler deyince en az 3 kere okudum rüya mı anlatıyorsun diye.hani çatı muayenesi var ya o sandım.dervişin fikri hesabı.he he he:)))
kıs sendemiiiii :) allah allah hhhhheeehheheh
Günaydın canım duanı şimdiden allah kabul etsin

aminnnnnnnnnnn cnm :)sağol

canım izleme benim doktor hatunda normal yap dedi ama ben sezeyan için başka hastaneden randevu alıcam..benim inanılmaz korkularım var normal doğum için
canım o bıdıklar dünyaya değer ya doğmadılar bi ton masraf ettiler doğuncada edecekler ama hepsine değer gün yaklaştıkça heyecan basıoo:))
korkmayın doğurmadım sadece karga b..... Yemeden uyandım kalkayımda kocişe kahvaltı hazırlayaym adamın yüzü kahvaltı görsün
günaydın canım benim koca kahvaltı sevmeyenlerden hafta içi hiç kahvaltı hazırlamıorum ona .sessizce giyinir işe gider

günaydın gugşun annnesi ..kaynatmadan olmass kısss bi 100 sayfa ilerler herhalde topik:)))

canım arada sırada içtiğini itiraf etti,ben de gururla söylüyordum ama şok oldum resmen

bedemcim benim babamda annemi öyle kandırmıştı annem ne sevinmişti bıraktı diye herkese gururla sölüyodu bıraktı diye meğer hiç bırakmamış geçen sene babamın midesi delindi ve acil ameliyata aldılar ondan sonra babam sigarayı bıraktı sağlığından olmadan önce bıraksaydı daha iyiydi ama
illaki bişey olucak öyle bırakıcak bu sigara içenler

az kaldı canım zaten geçmiş olsun miniğini kucağına aldığında hepsi geçecek inşlh:))
bebeişinede maşlhhh annesi allahım esirgesin

hamilelikten önce bende içiodum bu zıkkımı hamile olunca hemen bıraktım..arada özlüor gibiyim ama kızım herşeyden önce benim için bidaha ağzıma bile sürmem
hem iyi hem örnek olmam lazım kızıma

Bebekler tek tek gelmeye başlıyo :) Hadi hayırlısı diyelim...

yarım yamalak geçen kendim yaptım kuoföre gitmekten utanalardanım artık her hafta çıktıkça alırım zor da olsa sen hallettinmi canım

halletmedim henüz yarın kontrolüm var benim bugün halletmem lazım..
benim eşimde kızıyo kuaföre falan kendin almaya çalış diyo

ağda işini tamamlayan varmı kızlarrr ?????????

Bende sabah akşam aynı şeyi düşünüyorum. Her hafta doktora gidiyorum alttan muayene yapmıyo bu hafta jiletlemeden gitsem önümüzdeki hafta ağda yaptırırım. Çünkü bi daha ki kontrolde o bakmasa bile ben dicem bi kontrol et diye...
Ne dersiniz fikrim uygun olur mu ki?

benim fazla çıkmıyo şükür de insan yetişemeyince zor oluyo açıkcası..
eğer kendisi bakmıyosa öyle yapabilirsin.
ama ani olacak şeyleri de düşünerek insan her an temiz olmak istiyor.
şu doğumu bi atlatsaydık iyiydi.

Doktor Kontrol Listemiz

badem30 6 kasım salı saat????
yawruş 6 kasım salı saat: 11:00
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
chnb 7 kasım çarş. saat: 12:30
yawruş 7 kasım çarş. saat: 12:45
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
istanbull34 9 Kasım çarş. saat: 08:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cuma saat: 14:30
vitaminc 10 kasım cts saat: ????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
fd01 13 kasım salı saat: 09:00
seastire 13 kasım salı saat 13:30
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20

ecrin46 saat:
biftek saat
yasmin_tokat saat
miskokulum saat:

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…