Gunaydin arkadaslar
dun kontrolumuz ve nst miz vardi. nst nin son yarisinda sanci belirlendi. zaten pazar aksamida felaket bel agrisi cekmistim..dr um erken dogum teshisi diyerek.akciger gelistirici ilac verdi bugunden sonra dogumun icin tetikte ol dedi..agrisiz kasilmalarim cogunlukta..bakalim neler olucak:)heyecanla bekliyoruz..bu arada kizimjn kilo boy gelisimi super hatta irice bile sıkıntı yok..ben bu hafta kilo bile vermisim..son zamanlarinda gebelerde gorulur bi belirtiymis..
Gunaydin arkadaslar
dun kontrolumuz ve nst miz vardi. nst nin son yarisinda sanci belirlendi. zaten pazar aksamida felaket bel agrisi cekmistim..dr um erken dogum teshisi diyerek.akciger gelistirici ilac verdi bugunden sonra dogumun icin tetikte ol dedi..agrisiz kasilmalarim cogunlukta..bakalim neler olucak:)heyecanla bekliyoruz..bu arada kizimjn kilo boy gelisimi super hatta irice bile sıkıntı yok..ben bu hafta kilo bile vermisim..son zamanlarinda gebelerde gorulur bi belirtiymis..
Gunaydin arkadaslar
günaydınnn tontiş annişler:)sanırım daha herkeste pireler uçuşuyo:) ben bu hafta pek sık giremiyeceğim kayınvalidem geliyo bizde kalıcak temizlik yapıcaz evde kuran okutcaz çok iş var anlıyacağınız oyüzden fırsatım varken haber vereyim dedim bana bakın çok kaynatmayın heeeeee:)öptüm sizleriiiiiii bu arada bensiz doğurmayında !!!
kıs sendemiiiii :) allah allah hhhhheeehhehehay kız uykum gelince nasıl okuyorum.çatıya bakacaz dediler deyince en az 3 kere okudum rüya mı anlatıyorsun diye.hani çatı muayenesi var ya o sandım.dervişin fikri hesabı.he he he:)))
Günaydın canım duanı şimdiden allah kabul etsin
canım izleme benim doktor hatunda normal yap dedi ama ben sezeyan için başka hastaneden randevu alıcam..benim inanılmaz korkularım var normal doğum içinkizlar normal dogum anini seyrettim.....seyretmez olaydim nerden elim gittide actim videoyu....ALLAHIM KORKMAYA BASLADIM:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:.......nasil olucak...dr.um normal dogum diyor....duzenli yuruyus onerdi...
canım o bıdıklar dünyaya değer ya doğmadılar bi ton masraf ettiler doğuncada edecekler ama hepsine değer gün yaklaştıkça heyecan basıoo:))Ben o kadar yorgunum ki ses çıkartacak halim bile yok
Hala da bitmedi işlerim. Resmen bütün evi oğlum gelecek diye düzene sokmaya çalışıyorum. Küçücük bi bıdık için yapılan hazırlıklara bak yaa.
Çarşamba günü de misafirim gelecek. Yarın ve Çarşamba da işim çok yani.
Perşembe bitecek inşallah. Hep uzanıp, burada laylay sohbet edeceğim
günaydın canım benim koca kahvaltı sevmeyenlerden hafta içi hiç kahvaltı hazırlamıorum ona .sessizce giyinir işe giderkorkmayın doğurmadım sadece karga b..... Yemeden uyandım kalkayımda kocişe kahvaltı hazırlayaym adamın yüzü kahvaltı görsün
günaydınnn tontiş annişler:)sanırım daha herkeste pireler uçuşuyo:) ben bu hafta pek sık giremiyeceğim kayınvalidem geliyo bizde kalıcak temizlik yapıcaz evde kuran okutcaz çok iş var anlıyacağınız oyüzden fırsatım varken haber vereyim dedim bana bakın çok kaynatmayın heeeeee:)öptüm sizleriiiiiii bu arada bensiz doğurmayında !!!
canım arada sırada içtiğini itiraf etti,ben de gururla söylüyordum ama şok oldum resmen
Gunaydin arkadaslar
bedemcim benim babamda annemi öyle kandırmıştı annem ne sevinmişti bıraktı diye herkese gururla sölüyodu bıraktı diye meğer hiç bırakmamış geçen sene babamın midesi delindi ve acil ameliyata aldılar ondan sonra babam sigarayı bıraktı sağlığından olmadan önce bıraksaydı daha iyiydi ama
illaki bişey olucak öyle bırakıcak bu sigara içenler
Gunaydin arkadaslar
ağda işini tamamlayan varmı kızlarrr ?????????
yarım yamalak geçen kendim yaptım kuoföre gitmekten utanalardanım artık her hafta çıktıkça alırım zor da olsa sen hallettinmi canım
ağda işini tamamlayan varmı kızlarrr ?????????
Bende sabah akşam aynı şeyi düşünüyorum. Her hafta doktora gidiyorum alttan muayene yapmıyo bu hafta jiletlemeden gitsem önümüzdeki hafta ağda yaptırırım. Çünkü bi daha ki kontrolde o bakmasa bile ben dicem bi kontrol et diye...
Ne dersiniz fikrim uygun olur mu ki?
seastireeeemmmm listeye nollduu yavvkiimin adi zeynep insaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?