2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çok sevindim bak boşuna üzüldün

sezeryan ücreti ne canım bide doktorun adı soyadı ben sezeryan istiyorum ama ebru hanım bana normal doğur dedi ,kadın işindee iyi ama çok katı iletişim sıfır samimyet sıfır

hımm doktorumun adı mehmet yıldırım

evet kızlar inanmayacaksınız 15 dkda çantamı hazırlayıp geldim.hepsi hazırdı bi çantaya koymamıştım.artık doğuma hazırım:)))) canım kızım gelebilirsin artık.

Bende canım hep kendim yapıodm ama artık yapamyrm yapanlarada şaşıyorum ağdacıya gdyrm 5 dk tertemz uğraştğna değmez

sezeryan ücreti ne canım bide doktorun adı soyadı ben sezeryan istiyorum ama ebru hanım bana normal doğur dedi ,kadın işindee iyi ama çok katı iletişim sıfır samimyet sıfır

ikiside 400 tl canım birde muayne ediyor ya hemen kolunu uzatıyor hadi tutun asansöründen de kalk diyor çok tatlı ne zaman istersen ara gece gündüz fark etmez baktın cevap vermedim belki banyoda filan olurum 2 kere ara sonra cvp alamazsan msj at acil ara diye ben ararım diyor

Selam kızlar dr.a gittim sonuç için şu kaşıntıdan dolayı. çok şükür kolestaz değilmişim değerlerim normal çıktı. pupp diye bir rahatsızlık olabilir dedi. kortizonlu iğne, hap, ve losyon verdi. ama doktorum kortizonlu oldukları için kullanmamı istemedi. sadece kortizonlu bir losonu sadece kullanmamı kabul etti. onuda karnıma sürmüyorum. bakalım bu şekilde aralığa kadar idare etmeye çalışacağız.

kızlar kızıma bugun bu cicileri aldım bide sepet beşik aldım
sepet beşik 70 tl idi tam istediğim tarzda idi
sepet beşiğin paketini açmadım malum çok büyük açınca onuda yüklicem

Bende canım hep kendim yapıodm ama artık yapamyrm yapanlarada şaşıyorum ağdacıya gdyrm 5 dk tertemz uğraştğna değmez
küçük ağda bantları işimi görür herhalde yarın alıymde sirli olanlardan uzamadan uzamadan çekrimm
ay ne güzel yaaa ben ebru hanıma randevu dışında asla ulaşamıyorumm
bunlar çok cici yaa tam kokoş cicileri
doğsunda ana kız kokoş olacaz teyzesii
çok güzel canım güle güle kullansın bebişin

teşekkür ederim canım başkentin karşısında arifbebeden aldım

evet canım benim gittiğim özel hastanede her nst çekinmeye gittiğimde 5 lira veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…