yaaa herkes doğurmaya başlamış gün almış bende 40. haftayı beklemıcem doğurmak istiyorum yaaa:))) 38 . yada 39. haftada istiyorumm
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
metroda yapacam canım odalarını gezdim çok temiz ve çok güzel doktorum zaten birtane çok seviyorum bir ilgi bir ilgi anlatamam amcam dayım gibi sanki öyle rahatım doğum ücreti 400 normalde sezeryanda istersen benim doktoruma git yada ben 13 kasım salı günü sabah gidecem o güne randevu al seni tanıştırayım ama ortadoğu'yu hiç tavsiye etmem marsa gibi olmuş çok kalabalık rezillik diz boyu
metroda yapacam canım odalarını gezdim çok temiz ve çok güzel doktorum zaten birtane çok seviyorum bir ilgi bir ilgi anlatamam amcam dayım gibi sanki öyle rahatım doğum ücreti 400 normalde sezeryanda istersen benim doktoruma git yada ben 13 kasım salı günü sabah gidecem o güne randevu al seni tanıştırayım ama ortadoğu'yu hiç tavsiye etmem marsa gibi olmuş çok kalabalık rezillik diz boyu
kızlarr o göbeklerlee nasıı kendiniz gda yapıyorsunuzzz
cocuk içerde katnamıyo mu yaaa
bennn hamişlikten önce hep kendim yapardım düzenli olarak ama hamiş oldktan snra eğilmeye bile kokuyorummm yapamadımm
bir kere kuaföre gittim mahvoldum hep jiletlemektenn çok kalınlaşmışş tabiii
aynadan bakıp yapıyoruz diceksinizde yinede o gocaman göbüşlerrr geliyoo yaaa
pozisyonu söyleyinn bende denicemm kan ter içinde kalırız ama bir kere denmeye kalktım alamyınca bezle banyoya girdim sıcak suda bezi cıkarttımmmmmmmm
canım didili_bidilinin ikizleri olmuş 12.10.2012 de ilk bebek onlar
2. si ise rüzgarr geçen hafta cuma günü doğum yapmış
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/563763-2012-aralik-annelerinin-dogum-hikayeleri.html doğum hikayeleri topiğinin linki
bu arada topiğimizin 2. bebeğinin olduğunu duyunca iyice heyecan yaptım
acaba sıra kimde ???:18::18::18:
canım çok sevindim bak boşuna üzüldün
sezeryan ücreti ne canım bide doktorun adı soyadı ben sezeryan istiyorum ama ebru hanım bana normal doğur dedi ,kadın işindee iyi ama çok katı iletişim sıfır samimyet sıfır
kız topiğin ikinci bebeği kim kim doğum yaptı başkaa
saol canım, inşallah herşey yolunda gider bundan sonra da...
sen nasıl oldun, ağrıların var mı hala?
Eki Görüntüle 546630 Eki Görüntüle 546631
kızlar kızıma bugun bu cicileri aldım bide sepet beşik aldım
sepet beşik 70 tl idi tam istediğim tarzda idi
sepet beşiğin paketini açmadım malum çok büyük açınca onuda yüklicem
Eki Görüntüle 546630 Eki Görüntüle 546631
kızlar kızıma bugun bu cicileri aldım bide sepet beşik aldım
sepet beşik 70 tl idi tam istediğim tarzda idi
sepet beşiğin paketini açmadım malum çok büyük açınca onuda yüklicem
canım rüzgar doğum yapmış doğum hikayeleri topiğine yazmış
küçük ağda bantları işimi görür herhalde yarın alıymde sirli olanlardan uzamadan uzamadan çekrimmBende canım hep kendim yapıodm ama artık yapamyrm yapanlarada şaşıyorum ağdacıya gdyrm 5 dk tertemz uğraştğna değmez
ay ne güzel yaaa ben ebru hanıma randevu dışında asla ulaşamıyorummikiside 400 tl canım birde muayne ediyor ya hemen kolunu uzatıyor hadi tutun asansöründen de kalk diyor çok tatlı ne zaman istersen ara gece gündüz fark etmez baktın cevap vermedim belki banyoda filan olurum 2 kere ara sonra cvp alamazsan msj at acil ara diye ben ararım diyor
doğsunda ana kız kokoş olacaz teyzesiibunlar çok cici yaa tam kokoş cicileri
çok güzel canım güle güle kullansın bebişin
NST için bende ücret ödemiyorum benim muayene ücretim 34 tl tüm tahliller dahil 4 boyutlu ultrason sadece 2 li ve 4 lü test için ekstra ücret ödedim ne NST ne ayrıntılı ultrason nede şeker yüklemesi ve diğer rutin kan ve idrar tahlilleri için ayrıca ücret ödemedim.
ama bazı hastanelerde NST için ücret alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?