2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

saolun kızlar, evet bebişimin şansı inşallah güzel olacak

bu arada rüzgarr doğum yapmış, doğum hikayeleri sayfamızda paylaşmış

evttt şimdi okudum. daha doğum yapcağımızı düşünmediğim için o topiğe bakmayı bile unutmuşum. yaaa ama çok heycanlandım ben şimdi. :)))

evttt şimdi okudum. daha doğum yapcağımızı düşünmediğim için o topiğe bakmayı bile unutmuşum. yaaa ama çok heycanlandım ben şimdi. :)))

ruzgarr tebrik ederim canm allah analı babalı büyütsün inşallah. bizim için de öp miss gibi kokla:)

merhaba kızlar,

nasılsınız

sabahtan beri forum beni attı durdu sürekli,yazamadım iki kelime,çok horladı beni

doğum hikayelerini duydukça ben de her an doğurcakmış gibi heyecanlanıyorum

saolun kızlar, evet bebişimin şansı inşallah güzel olacak

bu arada rüzgarr doğum yapmış, doğum hikayeleri sayfamızda paylaşmış

ay evet sen söyleyince gördüm çok heyecanlandım.gidip çantamı hazırlayım bari.doğum tarihlerimiz sadec 1 gün farklıydı rüzgarla.

evet canım gördüm şimdi, ayyy çok heyecan yaptım yaaa..... sanırım Aralık gelmeden bir çoğumuz doğuracağız :)

bende acayip heyecan yaptım birde saban beni takip eden sağlık ocağındaki ebe karnın çok düşmüş 1 haftan en fazla 10 günün var dedi şimdi iyice paniklerdeyim :18:
:18::18:

gözünaydın canım,inşallah bebiş herzaman uğur getirir.Benim randevu tarihim 17 kasım saat 9:15

geçmiş olsun canım,dinlen bol bol

almayacağım almayacağım diyorum ama dayanamıyorum kızçeme en son bunu aldım çoook şeker

http://www.unnado.com/urun/detay/MTYzNDk1

hayırlı olsun,güle güle giysin prenses

inş iyi haberlerle gelirsin canım

badem geçmiş olsun canım benimde boğazım naneli kaç gündür ıhlamur içiyorum iyi geliyor.
kızlar nst ye bağlanmak ücretli mii??

ücretli değil canım,yani bugüne kadar ücret alındığını hiç duymadım

Slm kızlar bugun nasılasınız B'nde havadan mıdır nedir bı halsızım sanki miskin miskin oturuyorum ;((

geçmiş olsun canım,aman hastalanma,önlemini al

bende genital bölgeyi doğumdan sonra lazer yaptırıcam kurtulacam diğer yerler önemli deyilde
kız ne çok almışsın, 30 tane bady kaç beden?
benim taş çatlasın 10 tanedir.. 3 tane pijama 2 de tulumum var...
ayyy benim oğlumun bişeyi yok ozaman ((
bende hep 0-3 ay arası az aldım benm kızında az eşyaları alırız büyüdükçe canım

gözün aydın canımm

tebrik ederim canım süper bi haber olmuş cidden

canım doğumunu hangi hastanede yapacaksın
ben ebru hanıma sinir oldum en son kontrolde ortodoğuya geçicem yani doğumu orda yapıcam allahın izni ile

Geçmiş olsun canım

yaaa herkes doğurmaya başlamış gün almış bende 40. haftayı beklemıcem doğurmak istiyorum yaaa:))) 38 . yada 39. haftada istiyorumm

amin canım ya inşallah , insan kendini gerçekten tuhaf hissediyor böyle geçen ayda gitti eşim yine yalnızdım Allah a binlerce şükür bu sefer de öyle geçer inşallah

canım doğumunu hangi hastanede yapacaksın
ben ebru hanıma sinir oldum en son kontrolde ortodoğuya geçicem yani doğumu orda yapıcam allahın izni ile

metroda yapacam canım odalarını gezdim çok temiz ve çok güzel doktorum zaten birtane çok seviyorum bir ilgi bir ilgi anlatamam amcam dayım gibi sanki öyle rahatım doğum ücreti 400 normalde sezeryanda istersen benim doktoruma git yada ben 13 kasım salı günü sabah gidecem o güne randevu al seni tanıştırayım ama ortadoğu'yu hiç tavsiye etmem marsa gibi olmuş çok kalabalık rezillik diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…