Canım çok fazla kasılman varsa hastaneye git dr um bana suyun kanaman kasılman oldumu hemen gel dedi
sağol tontişimhiç de sevmiyorum ıhlamur,ama mecburen içecem,ıyyyk
merve 2.bebek kimin bebeği? fd001'in 19 Kasım'da gelecek meleğini mi diyosun?
saolun kızlar, evet bebişimin şansı inşallah güzel olacak
bu arada rüzgarr doğum yapmış, doğum hikayeleri sayfamızda paylaşmış
evttt şimdi okudum. daha doğum yapcağımızı düşünmediğim için o topiğe bakmayı bile unutmuşum. yaaa ama çok heycanlandım ben şimdi. :)))
nasıl yani yaaaa birinci bebek kim ikinci bebek kim, neler oldu?????
saolun kızlar, evet bebişimin şansı inşallah güzel olacak
bu arada rüzgarr doğum yapmış, doğum hikayeleri sayfamızda paylaşmış
canım didili_bidilinin ikizleri olmuş 12.10.2012 de ilk bebek onlar
2. si ise rüzgarr geçen hafta cuma günü doğum yapmış
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/563763-2012-aralik-annelerinin-dogum-hikayeleri.html doğum hikayeleri topiğinin linki
evet canım gördüm şimdi, ayyy çok heyecan yaptım yaaa..... sanırım Aralık gelmeden bir çoğumuz doğuracağız :)
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
selam tontişler,nasılsınız bugün? ben hasta oldum,boğazım acıyo,halsizlik var,tonton kocamdan bulaştı galiba,ama kendimi iyi hissediyorum niyeyse,sevdiğimden gelince hastalık mastalık umrumda olmuyo
yalnız ses de bi değişiklik var,hafif travesti modundayım sanki
yavrusum gelmemiş daha,çok merak ediyorum,doktor ne diyecek acaba :26:
merve kızının cicisi çok güzeel
dünürüm hayırlı olsun,bak herşey yoluna giriyo ne güzel
almayacağım almayacağım diyorum ama dayanamıyorum kızçeme en son bunu aldım çoook şeker
http://www.unnado.com/urun/detay/MTYzNDk1
Herkese selamkeyifler yerindedir inşallah kızlar..bugün bizim de kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız...
istanbull gözün aydıınn..
merve çok güzel kızının cicisi iyi günlerde giysin bıcırık.
badem geçmiş olsun canım benimde boğazım naneli kaç gündür ıhlamur içiyorum iyi geliyor.
kızlar nst ye bağlanmak ücretli mii??
Slm kızlar bugun nasılasınız B'nde havadan mıdır nedir bı halsızım sanki miskin miskin oturuyorum ;((
bende genital bölgeyi doğumdan sonra lazer yaptırıcam kurtulacam diğer yerler önemli deyildevalla ben geçen hafta yaptım karşıma da aynayı koydum ama çok yorucu ve zorlu oldu.kol bacak önemli değilde malum yer:)) sıkıntılı oluyo.bide benim bayaaaa bi var.o kadar pişman oluyorum ki hamile kalmadan epilasyon yaptırmadığıma.küçük bi yerdeyim işte imkan yok.ama doğumdan sonra ilk işlerimden biri lazer epilasyonla sonsuza kadar kurtulmak.en azından bikini bölgesi ve bacaklardaki istenmeyennnn tüylerdenn:))
bende hep 0-3 ay arası az aldım benm kızında az eşyaları alırız büyüdükçe canımkız ne çok almışsın, 30 tane bady kaç beden?
benim taş çatlasın 10 tanedir.. 3 tane pijama 2 de tulumum var...
ayyy benim oğlumun bişeyi yok ozaman((
gözün aydın canımmGÜnaydın Aralık ayının güzel anneleri nasılsınız??
Sabah sabah sağlık ocağındaki benim takibimi yapan ebe ile karşılaştık karnımın çok aşağı düştüğünü, yürümemin değiştiğini söyledi bu şekilde durumlarda en fazla 15 gün sonra doğum başlar senin 1 haftan taş çatlasın 10 günün kalmış dedi :18::18::18: o öyle deyince beni bir heyecan ve stres bastı yarın randevum var ama yarına kadar meraktan çatlarım ben
evet sanki bacağımın arasında birşey var ayrık ayrık yürüyorum
canım çokkk güzel mışıl mışıl uyusun guguşun
hadi gözün aydın canım iyiyden iyiye kasım annesi olmaya başladık
hayırlı olsun canım maşallah bebişine
ben bugün halledeceğim inşallah akşam 05:15 te randevum var 10 dk sürüyor zaten
kızlar dualarım kabul oldu :)))
Allah'ım dualarımı kabul etti...
biraz önce durup durupken dekan bey odama geldi, odanızda eksikler var mı diye bakmaya geldim dedi..
sonra kadrolardan bahsetti, bende doğuma denk gelecek diye çok endişeliyim dedim..
sen onu düşünme biz ayarlarız onu, sen bebeğini düşün gerisini bize bırak dedi...
Allah'ım uçuyorum mutluluktan :))))) ağlıcam galibaa
günaydın annişlerr:))) şu anda karnm aynı armut şeklinde ön tarafı uzatmış yanlardan genişletmiş, dr bile demişti bu kadar rahatına düşkün bebeiş görmedim diye:))
selam tontişler,nasılsınız bugün? ben hasta oldum,boğazım acıyo,halsizlik var,tonton kocamdan bulaştı galiba,ama kendimi iyi hissediyorum niyeyse,sevdiğimden gelince hastalık mastalık umrumda olmuyo
yalnız ses de bi değişiklik var,hafif travesti modundayım sanki
yavrusum gelmemiş daha,çok merak ediyorum,doktor ne diyecek acaba :26:
merve kızının cicisi çok güzeel
dünürüm hayırlı olsun,bak herşey yoluna giriyo ne güzel
canım kendini hiç sıkma daha vakit var ne de olsa.Geçen hafta ben de öyleydim 5 gün eşim il dışındaydı ve yanımda oğlumdan başka kimsem yoktu çok şükür bi şey olmadı senin de olmaz inşaallah Allahım yardımcın olur.
canım doğumunu hangi hastanede yapacaksın
ben ebru hanıma sinir oldum en son kontrolde ortodoğuya geçicem yani doğumu orda yapıcam allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?