2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ebru hanıma soru bile soramıoz korkudan çok sinirli
işinde iyi olabilir ama samimiyet bence herşeyden önce gelir
inşlh karşılaşırız canm bi eşimle konışm metro hast. işini burdan sana özel atarım

canım geçmiş olsun şimdi daha i yi misin peki

evet samimiyet gerçekten çok önemli normal doğuma ebru hanım zaten girmiyor o yüzden ısrar etmiş olabilir sen eşinle görüş hastaneyi doktoru araştırın içinize sinerse randevu alırsın

ebru hanıma soru bile soramıoz korkudan çok sinirli
işinde iyi olabilir ama samimiyet bence herşeyden önce gelir
inşlh karşılaşırız canm bi eşimle konışm metro hast. işini burdan sana özel atarım

bencede samimiyet en önemlisi b enim doktorum o konuda 1 tane konuşması biraz enteresan (bebişim diye hitap ediyor herkese) ama çok iyi 24 saat ulaşmak mümkün

kızlarrr göğsüm çıkmıoo falabn diododum bu ay nasıl büyüdü ucuda çıktı acıo ama uçları yarınn eczneden hameten adlı krem alıym aklınızda bulunsun süper bi krem

bencede samimiyet en önemlisi b enim doktorum o konuda 1 tane konuşması biraz enteresan (bebişim diye hitap ediyor herkese) ama çok iyi 24 saat ulaşmak mümkün

bernim universaldeki eski doktorumda aşkım diye hitap ediıodu ama adama herşeyi soruodum çokta iyiydi başkasının aklına uydum bu kadına gittim neymiş çok ünlüymüş adanada ben ona ulaşamdıktan sonra napıym onun ününü

canım geçmiş olsun şimdi daha i yi misin peki

yani kaşınıyorum daha bir gece geçirdim losyon sürerek. bakalım ilerleyen günlerde belli olacak.inşallah iyiolacağım. annem ayağını kırmış onun yanına geldim öğlene kadar evde yalnız oluyoren azından yemek filan yaparım diye annemin yanına geldim

bencede
bende herşeyi soruyorum doktoruma başta eşim ben bunu döverim falan diyordu o da alıştı eşime bile cancağzım diye hitap ediyor

göbeklim,bsygn sağolun tontişler,ıhlamuru içtim,ııyyykk,hiç sevmiyorum

ecrin kızının cicileri çok tatlıııı

nunna geçmiş olsun tatlım,dün gece aklıma geldi naptı acaba dedim,daha kötüsü çıkmamış çok sevindim

seastire nasılsın kuzucum? ağrılar nasıl,devam ediyor mu?

eşim demin diyo ki okuyup durma şu doğum hikayelerini,erken gelecek bizim kız yoksa,annem de diyo cahildik biz bişey bilmiyoduk çatır çatır doğurduk,herşeyi biliyosun,korkarsın tabi doğumdan dedi,doğru söylüyolar galiba :26:

tontişlerrrrr ya benim guguş gene döndü yaaaaa kalcak kafası yukarıda sezercik olcak haberi yok karnım şişti ve midem felaket yanıyo hemen anladım döndüğünü nolucak şimdi guguş dönermi acep bidahaa oy oyyyyyyyyy

geçmiş olsun tatlım ağrım dün vardı bugün iyiyim çok şükür

teşekkür ederiz badem teyzesii

kızlar ben yatıcam uykum geldi hemde çook fenaa
hastaneden gelecek olanları merakla bekliyorumm
öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…