2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gazün aydın canımm m

Canım çooook sevindim senin adına , bundan sonra da bütün işlerin böyle rast gitsin , miniklerimiz bize uğur getiriyolar bak

çok saolun kızlar... ben mutluyum diye sanırım oğlum da içerde şuan dans ediyor :)))

bademim geçmiş olsun, kocana yaptığın şu ıhlamurdan yap kendine de hemen, bal da koy içine, hatta limon da...
inşallah tam yakalamadan seni hastalık atlatırsın tatlım....

Listede ekliydm şimdi kendimi göremyrm

geçmiş olsun canım

canım kendini hiç sıkma daha vakit var ne de olsa.Geçen hafta ben de öyleydim 5 gün eşim il dışındaydı ve yanımda oğlumdan başka kimsem yoktu çok şükür bi şey olmadı senin de olmaz inşaallah Allahım yardımcın olur.

badem geçmiş olsun canım benimde boğazım naneli kaç gündür ıhlamur içiyorum iyi geliyor.
kızlar nst ye bağlanmak ücretli mii??

sağol canım..sanırım doktordan doktora değişiyor ücret durumu,ben yurtdışındayım,doktor benden almadı ücret..ama Türkiye'de alan doktorlar varmış,kızlar öyle söylüyorlardı..

selam canım,ben hasta oldum,ama iyi hissediyorum kendimi sen nasılsın?

dünürüm,merve,fd001 sağolun tontişler,ıhlamur iyi gelir heralde,bakalım görcez

canım ne güzel bebeğinin şansı bence bu.gözün aydın.

NST için bende ücret ödemiyorum benim muayene ücretim 34 tl tüm tahliller dahil 4 boyutlu ultrason sadece 2 li ve 4 lü test için ekstra ücret ödedim ne NST ne ayrıntılı ultrason nede şeker yüklemesi ve diğer rutin kan ve idrar tahlilleri için ayrıca ücret ödemedim.

ama bazı hastanelerde NST için ücret alıyorlarmış

selam canım,ben hasta oldum,ama iyi hissediyorum kendimi sen nasılsın?

dünürüm,merve,fd001 sağolun tontişler,ıhlamur iyi gelir heralde,bakalım görcez

canııımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine, ıhlamurdan vazgeçme :) ben iyiyim canım dün geç saate kadar misafirlerimiz vardı gelemedim foruma bir yandan geçmişe bakmaya çalışıyorum.

Slm kızlar bugun nasılasınız B'nde havadan mıdır nedir bı halsızım sanki miskin miskin oturuyorum ;((

İst CNm hayırlı olsun bak minnoşun da sana hediyeler vermeye başladı))
Mervecim CNm bayıldım minnoşunun elbisesine))
Bademcim geçmiş olsun yavrum ya aman dıkkat et

canııımmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine, ıhlamurdan vazgeçme :) ben iyiyim canım dün geç saate kadar misafirlerimiz vardı gelemedim foruma bir yandan geçmişe bakmaya çalışıyorum.

sağol tontişim hiç de sevmiyorum ıhlamur,ama mecburen içecem,ıyyyk

merve 2.bebek kimin bebeği? fd001'in 19 Kasım'da gelecek meleğini mi diyosun?

canım ne güzel bebeğinin şansı bence bu.gözün aydın.

saolun kızlar, evet bebişimin şansı inşallah güzel olacak

bu arada rüzgarr doğum yapmış, doğum hikayeleri sayfamızda paylaşmış

sağol teyzesi

kızlar aralık doğum hikayeleri topiğine rüzgar doğum hikayesini yazmış 35+0 da doğum yapmış bebeğide kendiside iyiymiş hastaneden çıkmışlar c. tesi günü

ya bu arada efsa girmeyelide çoook uzun zaman oldu acaba bir sıkıntı mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…