canım inş anneciğinin sonucu temiz çıkar tüm kalbimle dua edicem
Sagol canim benim insallah dualarinizi esirgemeyin bizden....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inş anneciğinin sonucu temiz çıkar tüm kalbimle dua edicem
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
kızlar listeyi yazıyodum kaydet dedim bu yazı çıkıyo karşımaa
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 107 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
canım akşam sana mesaj attım geldimi benide eklermsin diye bilgilerimi yazdım bakmadımda
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah iyi sonuçlar alırsınız bugün...
kızlar niye olmadığını buldum şu simgeler varya onları 100 den fazla yapamıyosun
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olurgünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. sonuçlarda temiz çıkar
oooo... ozaman kimseye simge yapma ayrımcılık olmasın dimi.. sona kalanlara yazık :)
senin bilgilerin vardı tatlım listede adın var bakabilirsin
Oy oy oyyyy maşaallah oğluşuna canım benim , Allah sağlıkla kavuştursun oğluna doğum şekli önemli değil sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah
maşallah canım kocaman olmuş tarihlerde kesinleşiyor bir bir
canım çok geçmiş olsun doğuma kadar geçer sıkma canını bende çok kötüyüm galiba bağışıklığımız çok zayıfladı ben hayatımda grip nedir bilmezdim şimdi yatıyorum gripten
saol canım ESER DENİZ koymayı planlıyoruz kısmet olursa . ESER beeim ismim esma eşiminde erkan ikimizin isminin birleşimi olsun dedik![]()
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
tatlım kızının adı neydi senin???
tatlım kızının adı neydi senin???