Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
kızlar listeyi yazıyodum kaydet dedim bu yazı çıkıyo karşımaa
Mesajınızda veya Kullanıcı imzanızda 107 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik sayısı ise 100 adettir. Lütfen geri giderek Grafik sayısını öngörülen adete indirin.
Gunaydin kizlar kahvaltimizi yaptik kizimin keyfi yerine geldi anneannesi elini karnima koydugunda balik gibi kayiyo...
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olurgünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inş. sonuçlarda temiz çıkar
seastirem benim ilk sayfada ki çizelgede bilgiilerimi düzeltirmisin tatlım
bebegimin dogacagı tarih05-12-2012 ama sezaryan olcagım için daha erken tarihte olucak birde kızımn adı hatice erva deil sümeyye erva olcak inşaallah sana zahmet tatlım
maşallah canım kocaman olmuş tarihlerde kesinleşiyor bir bir
canım çok geçmiş olsun doğuma kadar geçer sıkma canını bende çok kötüyüm galiba bağışıklığımız çok zayıfladı ben hayatımda grip nedir bilmezdim şimdi yatıyorum gripten
Teşekkürler canım. Sana da geçmiş oldun... Doğuma kadar iyileşirim ama, doğum fotolarını çektireceğim fotoğrafçı hamilelik fotolarını da çekicekti. Ondan üzüldüm şimdi çektiremem bu görüntü kirliliği ile
Bugun hem annemin patoloji sonuclarini almaya hemde kizimi gormeye gidicez kizlar. Ne olur dua edin patoloji temiz ciksin da annem kemoterapi gormesin hamilelerin duasi kabul olur...
kızlar ben kaçar cimcimem geceleri uyutmuyo gündüzde yaramaz kedim(abisi)uyutmuyo gidip biraz dinleneyim öptük sizi ve bebeklerinizi şimdilik hoşcakalın