2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah iyi sonuçlar alırsınız bugün...

canım akşam sana mesaj attım geldimi benide eklermsin diye bilgilerimi yazdım bakmadımda

seastirem benim ilk sayfada ki çizelgede bilgiilerimi düzeltirmisin tatlım
bebegimin dogacagı tarih05-12-2012 ama sezaryan olcagım için daha erken tarihte olucak birde kızımn adı hatice erva deil sümeyye erva olcak inşaallah sana zahmet tatlım

ozaman silicem herkesinkini tatlım:)))) neyse ben devam edeyim simgesiz yazmaya çok saçma bence yaaa sanki 100ü gecince ne olacaksa

sadece nazarboncuklarını bırak, o yeter heralde 100 kişiden fazla değilizdir...

bu arada karikatür nasıl ama kızlar bu günlerde aynı ben

Oy oy oyyyy maşaallah oğluşuna canım benim , Allah sağlıkla kavuştursun oğluna doğum şekli önemli değil sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah

Teşekkür ederiz teyzesi...

Teşekkürler canım. Sana da geçmiş oldun... Doğuma kadar iyileşirim ama, doğum fotolarını çektireceğim fotoğrafçı hamilelik fotolarını da çekicekti. Ondan üzüldüm şimdi çektiremem bu görüntü kirliliği ile

saol canım ESER DENİZ koymayı planlıyoruz kısmet olursa . ESER beeim ismim esma eşiminde erkan ikimizin isminin birleşimi olsun dedik

İsmiyle yaşasın inşallah. benim kuzenimin oğlunun adı eser. nasıl tatlı, şeker anlatamam. sarışın mavi gözlü kıvırcık saçlı, usludur aynı zmanda...

Geçmiş olsun annene. İnşallah temizdir canım...

kızlar ben kaçar cimcimem geceleri uyutmuyo gündüzde yaramaz kedim(abisi)uyutmuyo gidip biraz dinleneyim öptük sizi ve bebeklerinizi şimdilik hoşcakalın

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım direk daldım buraya istanbulda bayağı bir yağmur var ıslandım azıcık özledik hepinizi oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…