kızlar ben kaçar cimcimem geceleri uyutmuyo gündüzde yaramaz kedim(abisi)uyutmuyo gidip biraz dinleneyim öptük sizi ve bebeklerinizi şimdilik hoşcakalın![]()
![]()
iyi dinlenmelr canım güle güle biizde seni öptk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben kaçar cimcimem geceleri uyutmuyo gündüzde yaramaz kedim(abisi)uyutmuyo gidip biraz dinleneyim öptük sizi ve bebeklerinizi şimdilik hoşcakalın![]()
![]()
![]()
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım direk daldım buraya istanbulda bayağı bir yağmur var ıslandım azıcık özledik hepinizi oğluşumla
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım direk daldım buraya istanbulda bayağı bir yağmur var ıslandım azıcık özledik hepinizi oğluşumla
Sagol canim benim insallah dualarinizi esirgemeyin bizden....
merhaba kızlar
ne listesi yapılıyor,sık girmeyince anlamadım ya
merhaba kızlar
ne listesi yapılıyor,sık girmeyince anlamadım ya
![]()
ilk sayfadaki liste tatlım onu yeniliyorum hoşgeldin
hoşgeldin canım bizde seni özledik nerelerdesin bakalım?
baktım şimdi,orda benim adım yok.söyleyeyim o zaman
yaş 32,doğum öncesi kilo 52,erkek bebiş,adı kerem olacak,doğum tarihi 17 aralık ama 7 aralıkta olacak inş.
![]()
hoşbulduk tatlım havalardan sanırım netim gidiyor ya normalde ben misafiri severim ama inanki bu halde allahın gücüne gitmesinde hiç çekemiyorum son zamanlarımız malum gidip gelenim çok oldu nete bile giremedim gece bebek rahime ve ayak bileklerime baskı yapıyor ağrım çok oluyor gece uyumuyorum güzndüz uyuyayım diyorum biri geliyor mutlaka sonrada ayy sen ayakta uyuyon biz gidelim demezlermi bende yok olurmu öyle diyorum bu halde bişeyler yapmaya açlışıyorum
ya kızlar bi şey sorucam ben explorer sorunlu olduğundan google crome kullanıyorum.ama bunda son kaldığım sayfaya bi türlü giremedim sürekli nerde kalmıştı diye bakmam gerekiyor.bunun kolay bir yolu var mı ben beceremedim.
ya kızlar bi şey sorucam ben explorer sorunlu olduğundan google crome kullanıyorum.ama bunda son kaldığım sayfaya bi türlü giremedim sürekli nerde kalmıştı diye bakmam gerekiyor.bunun kolay bir yolu var mı ben beceremedim.